Болната ми тема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болната ми тема
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1284 пъти
Здравейте, пише ви мъж на 25 години.
Както се подразбира по заглавието имам един меко казано огромен проблем във връзките си с жените.
Да, това е миналото на жената до мен и не, не си мислете, че питам и разпитвам с повод и без повод.
Обикновено се старая да не питам, защото както се казва “който търси - намира”. Споделянето на миналото се е получавало винаги инцидентно, в моменти, в които съм чул нещо от жената и интереса ми бива провокиран.
И тук идва разкловничето, че в такъв момент започваме да си говорим за опита ни до момента.
Проблема се гради в това, че аз си имам малко по-така.. как да го кажа.. строги принципи по отношение на това, кое е нормално и кое не.
Факт е, че всеки човек си има правото да си живее живота както си поиска и аз никога не съм съдил жените на начина им на живот, независимо какво е ставало, просто има жени с такова минало, с което лично аз не съм правилния човек за тях.
Нека да карам по същество.. никога не съм търсил девица, монахиния и прочее, но въпреки всичко си има минало и минало..
Със сегашното момиче си споделихме опита ни до момента и част от нещата, които чух някак си “пробиха” принципите ми и застанах на кръстопът между сърцето и разума.. и тъй като в предишни опити да послушам сърцето си, знам че няма да мога да се справя с нещата,
които съм чул, защото до момента никога не съм успявал, вече винаги решавам да послушам разума си, поради простата причина, че преди винаги слушах сърцето си и в крайна сметка продължавах да бъда с тях, но се самоунищожавах и съответно вече знам какво ще последва, ако послушам сърцето си.
Сега сигурно ше си кажете, нали сега тя е с теб и иска само теб? Да!! Но познавам себе си и колкото и аз да не искам да прекратявам отношения с нея, е най-правилно да го направя, защото познавам себе си и знам, че тези мисли ще ме преследват постоянно, всяка една секунда и аз няма да мога да се отдам на настоящето с човека до себе си!
Сега предполагам, че ще кажете, че това нещо са комплекси или ниско самочуствие или по-скоро неувереност в леглото, но това изобщо не е така, защото знам, че карам жените да полудяват в леглото и никога не съм се съмнявал в сексуалните си умения.
Както вече споменах, имам си “железни” принципи за жената до себе си и ако жената не отговаря на тях, прекратявам по максимално човешки начин взаимотношенията си с нея, с цел да предпазва първо себе си и съответно човека до мен от евентуални бъдещи дразги.
Сигурно се питате в момента какви са тези принципи?
Не са написани черно на бяло върху хартия, както се казва, но сега ше се опитам да ви ги обясня.
Приемам факта, че живеем в 21 век и, че сексуалните от отношения отдавна не са толкова консервативни като в миналия век. Но тук има едно голямо “но”...
В колкото и разкрепостени времена да живеем, мисля, че въпреки всичко трябва да има някъде една граница, която не бива да се преминава. Да речем нещата, които биха ме засегнали са следните:

-Бройката - и тук трябва да се уточня, че ако знам, че се е стигнало до самата бройка в следствие на чувства, неуспешни връзки и т. н. не бих обърнал внимание, защото за мен това е в рамките на нормалното.
Естествено дори и от връзки все пак тя не трябва да надвишава 15 човека, според зависи от възрастта на жената. Дори и да има секс приятел също, стига да знам, че това е било с максимум един човек - дето се вика да видиш какво е чувството. Истории от типажа “секс за една нощ” или “честа смяна на партньори просто за разнообразие” определено са неприемливи (за мен!! давам лично мнение)

-Неангажиращия флирт по нощните заведения - за мен е окей когато има танци, флиртуване и т. н. но до там. Виж, ако с 1-2 човека се стигне до целувка, някак си пак е приемливо, защото пак си казваш нали, да видиш какво е, но стига това да не са 5-10 човека примерно- тогава нещата стават неморални и съответно неприемливи за мен. Относно изживяванията в тоалетните и т. н. няма нужда да споменавам, че са категорично без оправдание неприемливи.

-Секс и мръсни разговори по телефона, с мъж, с когото жената тепърва се опознава. Тези разговори са напълно нормални, ако мъжът и жената са от дълго време във връзка и взаимоотношенията им са сериозни един към друг, но не и когато те тепърва се занимават и опознават от скоро време и да се стига до такива разговори.

Да речем ако знам, че една жена на моите години е имала 6-7 интимни пртньора и с всички е имало връзка, чувства и т. н. и знам, че не е имала “залитания” по заведенията и е отрязвала мъжете, защото си знае цената и не допуска несериозни взаимоотношения с непознати, то тогава не би ми пукало изобщо за миналото и, поради простата причина, че това за мен е една достойна, себеуважаваща се жена в 21 век.

И с две думи, ако разбера, че жената е правила някои от нещата, които за мен са неприемливи, знам какво се случва в главата ми и мислите ми ми казват “това момиче не е за теб, не очаквай нищо” и съответно прекратявам взаимоотношения с нея, защото остана ли във връзка с нея, почвам да се самоизяждам, мислите ми не ми дават мира и почвам да ставам адски раздразнителен.. просто тези неща ме карат да не се чувствам специален, а по-скоро пореден, пък дето се вика ако стане сериозно стане.. да ама не, не мерси. Също така тези неща ми говорят, че на жената и липсва достойнство, самоуважение и морал - а аз не бих искал да бъда с жена без достойнство и морал..
Да, жената не се амортизира физически, но психически определено се. Лично аз не мога да очаквам сериозни взаимоотношения от жена, която е сменила „Х” човека леглото си, която е имала еди колко си хора само за по един път и още толкова секс приятели и неангажиращи флиртове по дискотеките и мръсни разговори с почти непознати мъже по телефона и съответно чието минало не отговаря на принципите ми.

Повтарям се, че не съдя в никакъв случай тези жени, така, че моля ви се дами, не се чувствайте нападнати. И съответно не нападайте мен.
Единственото което искам да кажа е, че просто аз не съм
правилният човек за такива жени.
Та въпроса ми е, аз ли нещо не съм наред или и вие сте горе-долу на моето мнение? (питам главно мъжката аудитория на сайта тук).

Ще ми бъде интересно да видя и вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 86e80c6573
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами съвпадат ни мненията. Не бих казала принципи, принципите са си за мен, не мога да ги наложа на друг.
Достатъчно либерален си, напсанат към времето и обществото като цяло, но с граници и то съвсем в нормалното.

Жена

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8dcf20d6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Критериите ти дори не са завишени, ако питаш мен. Дори си много ларж, а ако не намираш точната дори с тези критерии на пазара има много лоша стока. Аз съм на 35 и съм била с трима мъже през живота си. На първия съжалявам, че му обърнах внимание. Винаги са ме харесвали и сваляли, и за да го правят, не ми се е налагало дори да им се умилквам и да се насилвам. Неуспешни връзки? Айде, моля ти се!? Да имаш няколко неуспешни връзки, да, случва се. Някои имат над десет неуспешни връзки и или са много глупави или е просто оправдание. След първите двама, с които не ти се е получило започваш да усещаш кой е искрен, кой не, с кого ще си паснеш, с кого не, кой е способен на дълготрайни отношения и кой не е. Някои и след двадесет прелюдии към връзка не могат да определят. Любовта в един от три пъти, колкото и смешно да звучи, е просто и лесно нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 99aef3ca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И колко жени си подлудил в леглото, както се хвалиш? Или критерият за бройките се отнася само за жените?
Не ти четох цялото писание.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14c1abb45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора.

Просто когато се случи така, знам, че няма шанс да пренебрегна себе си и принципите си, а и на всичкото отгоре познавайки себе си, знам, че тези неща няма да ми дадат мира и съответно няма да мога да се насладя на връзката си.
Тъпото в случая е, че когато прекратя взаимоотношенията си с човека (пак казвам с цел да предпазя себе си и него) изпитвам някакво чувство на меланхоличност и ми става адски зле, че трябва да си тръгна, защото сърцето ми иска да остана... но след голям житейски опит, разума ми казва, че е по-добре да го направя, защото знам последствията..
Не знам и аз.. дето се вика хем не искам да си тръгна, хем не мога да водя нормална и спокойна връзка, след като разбирам определени неща, които не ми допадат и не мога да приема иии съответно спирам да вкарвам надежди във връзката си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7cff2d7a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе, а по отношение на теб спазваш ли тези свой принципи?
Имам следните въпроси към теб, освен тези които си поставил като принципи:
Какво правиш във времето между 2 връзки - стоиш на сухо и чакаш нова жена или...?
Плащал ли си за секс?
Колко често гледаш порно?

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 621c7b28de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво толкова се оправдаваш и извиняваш, все едно че си на изпит пред жури от феминистки? Съвсем нормално за един мъж, уважаващ себе си, не желаеш да търпиш до себе си жена разтурена, корва... А такива нрава си не менят, да го знаеш... От какъв зор ще се влачиш с някаква, която я е минало цялото село??? Че и ще искаш деца да ти ражда, да ги възпитава? Как би възпитала таквази, например, дъщеря си??? Щом си надарен и вървежен мъж, изберѝ си свястна, запазена жена... Ти ако си купуваш кола на старо, ще вземеш ли такава, която са я лашкали преди теб двайсет келеша по всякакви разбити пътища и са ѝ извадили душата, като е навъртяла над 400,000 км? Мислѝ с главата си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5762e2c8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е важно кой е първият, нито кои са следващите, важно е кой е последният. С тези твои закостенели разбирания наистина е по-добре да не ровиш в миналото. Жените явно си мислят, че цениш честността, затова ти се доверяват и ти разказват. Ако продължаваш така, най-много някоя да те излъже, че е света вода ненапита и да мирясаш. Като не можеш да понесеш истината, не я търси. Гледай човека какъв е сега, а не какво е правил в миналото. Не си прецаквай връзките заради глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14c1abb45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора до 5

Аз съм на мнение, че има разминаване между половете, що се отнася до до бройка. Виж, не съм се замислял за това, какво е редно мъжът да е правил, за да не засегне жената и мисля, че тук жените трябва да своето мнение, въпреки, че то това мнение ще е строго индивидуално.
Ще го кажа така - никога не съм се “възползвал” от жена, било то да и свалям звезди или да я заблуждавам само и само, за да я вкарам в леглото си. Винаги съм бил директен и оставям решението в ръцете на жената и да.. случвало се е да стоя на “сухо” между двете връзки, относно платения секс - не съм му фен, защото отново знам, че жената го прави само заради парите. А колкото до порното, едва ли има човек, който не гледа или никога не е гледал. Стига да не се прекалява с нещо, всичко е окей.

До 6:

Не се извинявам или притеснявам, просто изпитвах известно притеснение, че ще бъда погрешно разбран и съответно мислех, че ще бъда нападнат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f4ad8ba74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре си, даже си малко за някои работи брат. 15 партньора за мен мисля, че ме прави да гледам така O_O.
Като си помисля, 1-2 макс 3(3 дори се замислям) връзки преди мен сериозни. Еднозначен секс... не знам, 1 дори ми се струва много ако е имала 3 връзки. Всякаш "говори", че и е паднало самочувствието и затова го е направила, всякаш е станала слаба жена.
Всяко нещо, което я оприличава на слаба жена, прилича на червен флаг. Всеки иска партньора му да е имал по-малко триене с другия пол преди него, но главното е ако има някаква "пробойна", то я гледам като НЕ ДОБЪР материал за мен.
Другите, които не споменах горе долу съвпадат с твоите. Но например моите принципи не са сформирани строго, има някои работи, които ще знаеш границата им като чуеш състоянието им. Целуване с който и да е.(НЕ) Обарване, с който и да е.(НЕ) Секс в тоалетна на дискотека(НЕ, НЕ), говори ми, че може да ми изневери някъде просто е така. Да се държиш курвенски със всички докато не ти върже някой да те изчука, няма да коментирам дори. Да ти призная, не съм се замислял сериозно за принципи. Ако му отдам време да си помисля, че имам и спомени относно това нещо(ще напиша след малко), може и да драсна още 1 коментар да си лафим.


Харесва ми като разбера за жената, че са я искали яко, и не се е дала, защото тя си знае.. Това ме придърпва. Възбужда ме. Дига й се цената. И ще я гледам от тогава с други очи и с високо уважение. За подобни може да се замислиш, и помисли как би те карало да се чувстав, на мен би ми се приискала такава жена, зависи де, но уважение й давам веднага.


Като бях teen, имах приятели "ебачи" и яко налитаха на нови попълнения в компанията. Аз не че си търсех сериозно момиче, но ги оглеждам, и несъзнателен тест за мен беше, след години го осъзнах, че ако ТЯ не се даде на моите приятели свалячи, значи има някакъв шанс, не че задължително ще я зяискам, но не е "не".

Аз искам да отговоря на 5, нищо лошо да чуя обратна връзка, ако ти се коментира де, 5. Предполагам си жена.
- Стоя на сухо и чакам нова Връзка. Бил съм само в една връзка. Само с тази жена съм правил секс.
Не не си плащам за секс. Предлагали са ми 2 пъти секс за 1 нощ и съм отказвал.
Да, гледам порно, по скоро не харесвам порно, че те там се ш*бат гадно. Но голи жени или някоя аматьорса двойка. Това, да гледам.
Гледането на порно отблъсква ли те? (Има ли значение какво? Затова отговорих какво.)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14c1abb45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мерси за отговора ти 9.
Моите така наречени принципи също не са написани черно на бяло и това вече го споменах. Просто в течение на разговорите има моменти и истории, които като чуя, ми светва лампичката и осъзнавам, че границата е премината.
Просто изброих нещата, над които съм се замислял и ги написах тук. За мен не означава, че след като една жена има такова минало не може да бъде добър партньор във връзката или да бъде добра майка - напротив, за мен тези две неща нямат допирни точки. Но самия факт, че жената е имала толкова неангажиращи отношения с голям брой хора просто
ме отблъсква.
Едно е да чуеш, че има 5-6-дори 7 човека с които е била интимна, НО да знаеш, че всички тях ги е обичала, друго е да знаеш, че е била в 15 легла и е спала до мъже, които тя е виждала един път и знае, че няма повече да види, а си е отворила краката за тях.. и изведнъж се оказва И в моето легло.. Къде ти е достойнството, къде ти е морала и най-вече къде е любовта към самата себе си и тялото ти?
Пак казвам, да, ако е обичала интимните си партньори ине била заедно с тях - няма нищо лошо, тук вече говорим за физическа нужда и жената се е отдавала сексуалнно към мъже, които тя е обичала и те нея също. Но тези дискотеки, или еднонощни преживявания.. не мога да приема.
С две думи искам да кажа, че мога да бъда изключително всеотдаен и грижовен, но трябва да знам, че жената още в началото, още с постъпването си в живота ми идва с етикет
“Знам си цената, имам достойнство и морал и бих ти се отдала ако преценя, че те обичам и ти мен”, а не “била съм в много легла, без чувства, но с теб ми харесва най-много, защото се обичаме”. С две думи не искам аз да съм човекът, който тепърва ще “учи” и показва на жената, че всъщност е хубаво тя да има морал.... не.... тя трябва да го е притежавала винаги и тогава е добре дошла в живота ми.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dbce38f4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За 25-годишна нормално е, да е имала 2, 3-ма партьори! Макс да е в четвърта връзка и последна, макс!

Няма как да очакваш от жените коректни мнения - това е невъзможно!

Женската психика не работи така!

Мъжът е този, който поставя границите. А днешните момичета и жени са неконтролируеми още от най-ранна детска възраст (безнадзорни)! Следователно тъй като са феминизирани, никой не ги контролира и за тях граници няма! Колко жени си видял да си поставят граници в живота и да ги изпълняват? - Малко, нали? И още по-малко са тези, които не ги прекрачват никога - даже са нищожно количество жени! Ето защо в цялата човешка история до 20 век мъжете са контролирали жените и винаги жените са били зависими, включително им е било налагано физически контрол, от мъже - бащи, братя, годеници... Те не могат да носят отговорност за действията си.
Да си чувал поговорката – “не се дръж като ощипана девица“?

Жената се пази от семейството, преди всичко от баща си, и се ДАВА на мъжа, за който се омъжва!

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРАВИЛЕН НАЧИН, ЗА ДА НЯМА РАЗВРАТ В ОБЩЕСТВОТО!

Жените в западните общества (т.е. държавите, които са дали равни и дори по-големи права на жените) нямат ограничения, рамки, които да спазват! Какво ще рече това?

В изграждането и поддържането на обществата, както и за тяхното формиране, жените НЯМАТ водеща заслуга! Жените не изграждат обществата - те ги обслужват! Затова жената НЕ се бори активно за запазване на териториалната цялост на дадена нация, народ, племе. За нея от първостепенна важност е оцеляването и по-точно БЛАГОДЕНСТВИЕТО Ѝ, в частност това на децата ѝ…

Ето защо, когато жената бъде оставена да се оправя сама в живота, тя се превръща в безродственица – предателка на честта и достойнството на баща си и фамилията си.

Потвърждение на думите ми е фактът, че жени от източните народи – японки, китайки, тайландки, корейки, дори и мюсюлманки, когато дойдат в западните страни, без да са омъжени, с лекота започват да водят същия развратен начин на живот! Напомням, че тайландките в Тайланд се продават на западни чужденци за секс и за жени, защото това е взето като решение от мъжете в семейството ѝ!

Ти да си виждал българска фамилия, неопетнена от страна на жените в нея?

Това е и причината, жената да оставя съпруга си, когато финансовото му състояние рязко се понижи. Нейната вярност не е същата, каквато е при мъжа! Докато при нас мъжете честта и верността ни са отправени навън от нас за запазване на семейството, то верността на жената е отправена навътре към нея самата и евентуално към децата ѝ. Т.е. тя е вярна на себе си, а не на мъжа (практиката го доказва)! Ето защо жените не се определят като к@рви, защото според тях си те винаги остават верни – не на мъжа си/гаджето си разбира се, но на себе си!!!!

Единственият фактор за изграждането на семейството и за поддържането му, за да не се разпадне, е водещата роля на мъжа. Жената винаги избира “по-добрия вариант”, нали така? И когато този мъж „се издъни“, жената винаги има решение на проблема СИ!

Какво искам да кажа? – Развратът е пълен!

Момичетата, оставени без надзора на бащите си, развратничат, докато родителите ѝ са на работа! – Факт!

Момичетата, отишли да следват висше в друг град далеч от контрола на техните, развратничат! – Факт!

Жени, „поели по своя път в живота“, РАЗВРАТНИЧАТ! – ФАКТ!

В ислямските държави жените са жени, мъжете мъже! Мюсюлманите мъже идват в Европа, не да се „цивилизоват“ по нашему, а да претопяват бялото население, изградено от безверници и леки жени!

Те правят секс с различни жени без да престъпват законите на Мохамед и Аллах, които повеляват да имат до 4-ри жени! Те ясно осъзнават безпомощното положение, в което се намира съвременния „мек“ бял мъж, и добре се възползват от неговата, както чисто физическа мъжка немощ, така и от лековерното му поведение.

Жените никога в историята не са имали право над себе си! МЪЖЪТ Е ТОЗИ, КОЙТО ВЛАСТВА НАД ЖЕНИТЕ!
Така го е определила Майката Природа!

И този забравен природен закон, ясно и по категорично суров и безпощаден начин ще бъде напомнен от по-будното мъжко население на земята – мюсюлманското!

Без значение е какво мислят жените, авторе!

Женското мнение никога не е имало решаваща роля за човечеството...!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker