Влюбена в арабин, сгоден за друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в арабин, сгоден за друга
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4815 пъти
Здравейте :)
Нямам намерение да се оплаквам и жалва, по-скоро да споделя част от опитът си. Малко информация за мен - млада българка, от съвсем нормално семейство, град София.

Преди няколко години срещнах моят арабски принц. Влюбих се, ужасно силно, но той не проявяваше никакъв интерес към мен. Прецених, че след време ще ми мине както всяко временно увлечение.

Той обаче ме провокира да се поинтересувам от арабската култура. Исках да го опозная, макар и индиректно. Постепенно научих езика, пътувах известно време, посетих държавите, които наистина харесвах (в по-мирно време) и накрая.. реших да сменя религията си. Последният акт, не беше продиктуван от желанието ми да бъда с този мъж. Знаех, че той няма никакъв интерес! Исляма ми даде ясно усещане за мен самата.

Родителите ми, не говориха с мен две години, баща ми се отрече от мен и ме изгони от нас. Бях подготвена за подобна реакция, имайки предвид ненавистта на баща ми към всички турци, араби, "резаняци".

След повече от 5 години, отново срещнах въпросният мъж и не му казах за промените в живота ми. За сметка на това, той не беше пестелив на думи и ми разказа за престоят си в неговата държава, показа ми снимка на годеницата си, разказа ми колко прекрасен човек е. Заболя ме ужасно много, а смятах че съм го превъзмогнала.

Обичта ми към него е почти платонична, единственият контакт помежду ни е една целувка, която се случи малко преди заминаването му. До тогава имахме изцяло приятелски отношения и не съм се надявала на нищо повече. За мен това беше достатъчно, дори прекалено много!

Не знам защо така ми натежа тази наша среща. Не разбирам и как още съм силно влюбена в него след толкова години. Опитвала съм да опозная и други младежи, съзнавам че привличам мъжкото внимание с младост, интелект и красота, но наистина не мога да отворя сърцето си за друг.

Желая мир в сърцата ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1cb0c04148
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си за мен паранойчка - човекът не иска нищо от теб!
Иначе, проблемът не е голям, та те могат да имат по 4 жени! Чакай го да се ожени за номер 1, 2 ще му изберат също и кой знае, ти може да станеш 3 или 4. Наложници също могат да имат.
Само ако не си девствена, гледай преди това да си си направила пластика и да си. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42f09660cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Арабите са такива - пленяват те и после айде чао. Как да кажа... харизматични са, въпреки че за мен са черни и грозни, но не мога да съм сигурна, че и аз няма да се влюбя някой ден в такъв. Страшно ми харесва културата им, арабските танци и прочие. Прочела съм десетки книги за Арабския свят и знам както ужасите в религията им, така и доброто. Било е пълна глупост да смениш религията си - разбирам родителите ти. Защо не посетиш психолог?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 665d09e292
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чисто и просто една несподелена любов. и българин да беше се си тая. радвам се че си намерила подходящата за теб религия дано наистина си я приела защото ти харесва а не за да му се харесаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c95bcfb2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не се прекалява, викам аз... арабите са друг свят, а религията им за нас жените е смърт направо!!!
има и любов от пръв поглед. така е. вярвам ти.
с времето отшумява. спокойно. може би просто не си срещнала ВСЕ ОЩЕ подходящия пъртньор и си фантазираш разни работи... не е лошо. нито се подигравам на това. но да си сменяш религията...
осъзнай се
между другото, някои от коментарите към твоята история ме възмущават! за всеки неговият проблем е много голям и много болезнен.
хайде да покажем поне малко уважение, викам аз!!!!! ! като не харесва на ннякой, да не коментира и това е.
като не одобрява - да се съобразява как се изказва, защото може споделящото лице да седи на компютъра си и да чака отговорите на другите хора...
нали така? !
тия пък дето критикувате, като че ли вашите истории са някакви... супер, е?
ако бяха толкова супер, нямаше да сте в нета, викам аз! ...
между другото, аз ненавиждам мохамеданите. но авторката е българка и християнка, да му се не знае! еми помогнете й, не я закопавайте (до отидеш на психолог и тем подобни... )
влюбило се момичето. коя любов от страни не изглегда глупава???

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 594803a6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4 тъи като явно не си разбрала авторката е приела исляма и то не заради мъжа а защото и е харесала. не е глупава любовта й просто е несподелена.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b61ac9d1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 съм. към номер 5.
да, права си. просто докато четях историята, ми се обадиха по тел и... се изложихме леко. ок.
----------------------------------------------
към авторката.
как можа да направиш подобна щуротия? нашите прадеди и прабаби са мрели за да не си сменят религията, а ти - като пълна откачалка, си тръгнала да ставаш мохамеданка?!!

И кой мислиш че ще се омъжи за теб - питам между другото просто! - християнин или мохамеданин? нали знаеш, че за мохамеданите е най-важно родителите да одобрят жена им? и че тази жена трябва да е девствена и т.н.

А пък ако те вземе някой мохамеданин - е там ще разбереш защо българите са мрели преди векове само и само да не си сменят религията...
отвори малко история, почети малко книги, свързани с тези теми - по принцип за начина на живот на мохамеданите, по цял свят...
явно си ученолюбива. тогава да ти препоръчам подходяща литература???????????????????????????

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a0723878bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 аз съм 5. мога да ти препоръчам подходяща литература. аз също съм българка и съм мюсюлманка, омъжена съм за арабин и нямам никакви проблеми. има много което не се знае за исляма а и ние имаме мюсюлманина за синоним на турчин.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b9a579c7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сигурно звуча много тесногръдо, но на мястото на вашите и аз бих те изхвърлила от вкъщи, задето си приела исляма. Напразна ли е била всичката пролята кръв от нашите предци? Изглежда, че да. Сменила си си религията, боже мой! Защо не се ограничи само до гледане на "Листопад" или каквото и да е там?
---Джеси---

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b37823ec95
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз пък съм женен за чехкиня и не бих я заменил за никоя българка!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 22419ec5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нужда да коментирам избора си на религия. Щастлива съм от решението, което направих, защото намерих спокойствие и баланс.. с цената на много, разбира се.

Прочела съм достатъчно литература, от всякакъв характер преди да се реша на огромната промяна в живота ми. Бях разубеждавана от патриоти, историци, дори друг мюсюлманин ми обясни, каква голяма грешка правя.. на последното не можах да повярвам.
Не мога да съдя никого, за упреците към мен.

Желая щастие и благоденствие на всички ви

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b9a579c7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 9: Абе, пич, стана ни ясно, че си женен за чехкиня и не би я заменил за никоя българка. Трябва ли на всяка история да го пишеш?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 139000241e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 Хахахахах, остави го човека да се похвали :)

Авторке, много ми стана мъчно за теб. Нямам какво да ти кажа, освен, че си една много силна и свободна жена. Иска ми се да имам част от твоята смелост и воля.

Много обичаме да сочим с пръст, да плюем, да съдим другите. Защо не погледнем нашият живот първо? Всеки сам определя как да живее, в какво да вярва, кого да обича.
А тези, които много жалят прадедите ни и религията колко често ходят на църква? Колко пъти са чели библията? Какви познания имат изобщо за християнството? Защото съм се нагледала на вярващи..
Аз съм атеистка, но не се меся във вярванията на другите. Всеки сам решава в какво да вярва. Важното е да вярва.

А иначе много се радвам, че си се докоснала до един друг свят и си разширила хоризонта си. А за чувствата - няма какво да правиш. Само се надяваш да отминат.. Но това не става нито на сила, нито с друг мъж..
Може би грешката ти е, че не си разкрила чувствата си към него. Едва ли годеницата му изпитва тази обич и е направила толкова много заради него.

Успех.. Надявам се и аз да намеря скоро вътрешния мир и покой :) Пожелавам ти една много силна, красива и споделена любов в най-скоро време! :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fca881bc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Как е свободна жена. не знаеш ли как се държат тея хора с жените си. като с робини
след някоя година ще има история МЪЖА МИ МЕ БИЕ И МЕ КАРА ДА ПИЯ ВОДАТА СЛЕД КАТО СЪМ ИЗМИЛА КРАКАТА МУ ама кел файда тогава

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bdfa907dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Хеи 13 не те знам в коя година живееш. свободна е и още как защото свободата е право на избор. а тя е направила своя избор. а за това как се държат с жените си много по добре от много българи.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 44d53c1764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От номер 12 много ограничено мислене. Свободата е най вече състояние на духа. А тези българки, които сами си избират мъжете и години наред живеят зад котлона и по цял ден ядат кютеци, по-добре ли са? По-свободни ли са?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fca881bc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тук идеята е че като се ожениш за българин шанса да ядеш бой и да ти падат сълзите в поредния манджоляк е 50 на 50. А като се омъжиш за мусюлманин е на 100 процента защото за тях е нормално.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e5368966b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16 всичко е до човек не до религия и да ти кажа все пак не е нормално за никоя народност или раса да бият жените си. то си е до възпитание наи вече. в Курана е писано че даже и една жена да прости на мъжа си че я е ударил което не е желателно, то бог нчма да му прости.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 54a31891c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Към авторката, за мен това е една чиста и прекрасна любов от теб, незнам защо не му признаеш чувствата си? Аз съм женена за арабин, ако искаш мнения може да ми пишеш, ще ти дам мейл. Пожелавам да си изживееш любовта, прекрасно е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8e30487399
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И аз се нуждая от помощ18 Може ли мейл и за мен. От 14 г съм в отлични отношения с палестинец, но поотделно си имаме семейства. Не зная какво да правя занапред. Не искам да го загубя, но не е добре да продължа по този начин. Искам да останем само приятели, но той не иска. Иска да се оженим, но аз не мога. Не иска да ме остави, аз също. Но не издържам на невъзможността да съм постоянно до него. Постоянно е в мислите ми. И той казва, че се обръща към жена си и тъща си с моето име

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 691e3b3abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ужас, вържи си камък на врата и скачай на дълбоко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker