Забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранена любов
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1787 пъти
Здравейте!

Ситуацията е такава - аз съм момиче на 21г и от половин година съм във връзка с мъж на 25г. Родителите и близките ми не знаят за нас. Причината за това е моя страх, че никой от семейството ми няма да удобри връзката ни. Консервативни са и момчето, с което съм е от различен етнос и съм сигурна, че няма да го приемат. Изпитвам страх, че ще ме отхвърлят, че ще изгубя семейството си. Нямам много приятели, имах трудно детство, преживяла съм доста и в трудните моменти винаги съм била сама. Не мога да споделям, емоционална съм, лесно могат да ме наранят, но почти винаги съм прикривала чувствата си.

Нямала съм предишни връзки, въпреки твърдението на хората, че съм красива и добра. Не ми е липсвало мъжко внимание, но никога не се е стигало до нещо по-сериозно. Имам чувството, че всичко преживяно до този момент ме е увредило по някакъв начин.. но се случи.. Аз се влюбих. Лягам и се събуждам с мисълта за него. Усетих подкрепа и любов, внимание, което никога до сега не бях изпитвала и ми липсваше.

В същото време той обаче ме притиска да кажа на родителите си за нас. Иска да зарежа всичко и да заживеем заедно в друг град. А аз не мога.. не мога да изоставя семейството си в такъв момент (баща ми има душевно заболяване).

Споделям всичко това, може би за ми улекне и да се чувствам по-малко сама. Защото изборът ми е труден и все още не знам какво да правя. Как да запазя любовта си, да изгубя най-добрия си приятел и най-голяма подкрепа и в същото време да съм подкрепа за семейството си.
Моля ви дайте ми съвет! Със сигурност ще се почувствам по-добре! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3a8c85551
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж как се използват буквите О и У.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 34490b1fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Акцентирам върху думата, която ти самата използва- притиска. След като още живееш отделно и вече си притискана, представи си какво ще стане после. Шест месеца е малък период за опознаване до степен да заживееш без родителите си. Особено ако още не си им казала за връзката си. Пожелавам ти да бъдеш разумна, да не се окаже, че ще те ползват за инкубатор, че ако нещата загрубеят, ще можеш да се върнеш при родителите си. Ето затова е важно да не губиш емоционална връзка с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f9cf85a73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бях някога ня твоето място но после разбрах, че половинката не струва 2 стотинки и че семейството е нещо завинаги

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9712515968
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живейте заедно със семейството ти.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f570ea4516
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бъди до баща си той има нужда от теб!А на момчето му кажи,че за сега просто няма как да се преместите и ако те обича ще те изчака колкото е необходимо!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5009379f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Tи говориш само за твоето семейство , но даваш ли си сметка , че и неговото няма да е съгласно . Има и значение кой какъв етност е .Някои неща могат да се приемат , все пак , но други -не .
Той предлага ли ти брак , желае ли да се обвържете или иска да те ползва само за благинките и защото си му удобна ?
След като нямаш опит и си отчаяна , че не си имала други връзки ,не се ли хвърляш прибързано ? Може би си въобразяваш разни неща , защото ти се иска да ги има , а то ги няма . Последното би важало и за всеки мъж , независимо от етноса .И , накрая -хората не могат да се разбират със собствения си род , защо мислиш че няма да имаш трудности с другия етнос ?
Все пак , кажи кой какъв е ?
След като има проблеми в собственото ти семейство ,твоят избор ще създаде допълнителни проблеми .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3a26c72ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ром или от турски произход?
Не бързай, повечето любов и идват и си отиват, не взимай първия срещнат. Внимавай като избираш човека, млада си недей да живееш още с мъж, живота е дълъг, по живей си безгрижно и сама първо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5c4d9845d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изчакай поне година, преди това си е рано. Аз го направих след 4 години и не съжалявам. Спестих си бая вмешателство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 427584b0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Благодаря за бележката от номер 1. Едва сега виждам грешките си и се извинявам. Бях много афектирана, докато изливах душата си!

Благодаря и на всеки друг, който е отделил от времето си, за да изкаже своята гледна точка! Помагате ми изключително много!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b8152a5e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке ситуацията е сложна, и трябва да дадеш повече детайли или да помислиш преди да вземеш решение.

Предполагам че ти си от по-консервативния етност, а не той. Има няколко момента тук - ако семейството наистина те обича, те биха искали ти да бъдеш щастлива, независимо с кого.

От друга страна, това че той те притиска не говори добре за него, но може да има причина. Може да се чувства сякаш не искаш да бъдеш с него в крайна сметка заради семейството си, затова да настоява за промяна, в опит да разбере дали наистина държиш на него.

Но ако всъщност той е от по-консервативния етнос, това е лош знак. Повечето помаци и турци например имат определени виждания за връзките и семейството в които мъжът е контролиращата страна. Така че имай предвид и този вариант.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b99d9df708
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей нашата история е същата като вашата обаче мен още в началото ме игнорираха. Тя ги остави следствие на което отново се върна при тях. Съветът ми е да не позволяваш на никой да ви се меси любовта се среща един път нас си ни разделиха напълно но година правиха интрига след и след и след знаеш ли колко много ме яд на нея че не се изправи и отново ми го причини. След всичко аз и се карах не и вярвах всичко тръгна на аут защото позволихме да ни се месят аз виновен че я накърних но майка и е основния човек за всичко разделиха ми разбираш ли! Не слушай хората бъдете си вие успех!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f59355aa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Циганин ли е.!?
Стига се се правили на коректни. Научете се да назовавате нещата с истинскиъе думи и тогава искайте съвети.
Ако е мангал значи ти си пълна глупачка решила да досъсипе живота си. Говори много лошо ьа теб, неависимо кой какво ще ти каже.
Даже коментарите са излишни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 427584b0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката:
Съзнателно не акцентирах върху етническата принадлежност на нито един от двама ни, защото смятам, че не това е най-важното в случая. Нима любовта към ближния и тази към родителите не е по-важна? Да, родителите ми са консервативни, но аз съм им дете, все пак. Рано или късно биха се примирили с моя избор. Акцентирах върху конкретната ситуация, в която един от родителите ми не е в добро здраве и дали човек, който твърди, че ме обича, би ме заставил да избирам между него и семейството. Разбирам и ценя всяко ваше мнение! Самият факт, че напълно непознати хора отделят от времето си, за да напишат коментар ме зарежда.
Хора с подобно мислене като номер 13, не държа в обкръжението си. Тук всички сме еднакво свободни да споделяме нашите мисли и чувства и затова дори и неговия коментар бих уважила.

За хората, с подобно светоусещане ще кажа, че и двамата с приятеля ми сме образовани, напълно нормални млади хора да...неговите родители ме познават и подкрепят нашата връзка.

Аз взех решение за себе си и се надявам да е за добро! Бъдете здрави! Няма нищо по-важно на този свят от това! :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bfdf27a733
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   По-добре обясни на него ситуацията. После говори с вашите и ако не те разберат значи не са се замислили за твоите чувства. Мисля, че няма от какво да те е страх.
Все пак, ти сама каза че той те притиска, което не е хубав знак.
-Феникс

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cb6a6fef89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, имаш комплекс за малоценност!

Щом не правиш разграничение между нормален човек и циганин, тежко ти. Образовани сте били! Представям си ви. По-скоро ти си на неговото "образователно" равнище.

Любов може да получиш и от куче. Също и обич, подкрепа, вярност...

Пренареди си приоритетите. Ако няма нормални мъже в обкръжението ти, трябва да чакаш още. След време може да помислиш и за друг град. Но повярвай, този дръпне ли те с него на някъде, картинката във взаимоотношенията ви ще се промени.

Позор си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b8152a5e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, ти така или иначе избираш между него и семейството си. Той може да не постъпва по най-правилния начин, но ти с поведението си до момента все едно си му заявила че не го обичаш. Нормално е да се опита да изясни отношенията ви по някакъв начин, кофти че става чрез ултиматум. Иначе ти родителите си цял живот може да ги гледаш, обаче кога ще остане време да живееш твоя живот? Помагай им в границите на разумното, не отвъд.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7b75051ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Според мен момичето е туркиня, а момчето е българин. Тя се изказва твърде интелигентно и скромно, Той иска да живеят отделно, от което семейството й.е скандализирано, защото в мюсюлманските сем възпитанието е консервативно. Защо я нападате? Тя дори да иска, не могат да се оженят, защото религията ще се окаже проблем, единия ще трябва да прави компромис.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f46df439f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке много си инатлива. Виж колко коментара те питаха да си кажеш твоя и неговия етнос за да ти дадат правилни съвети. Какъв съвет искаш без хората да знаят вашите данни. Ами щом за любовта етноса не е от значение тогава въобще не искай съвет. Ако приятеля ти е негър от Руанда или пък сирийски арабин от нахлулите вече и в България бегълци не му мисли повече. Не казваш и какво ви е образованието; абе всичко е тайна но искаш съвети. След като е забранена любов защо въобще си написала историята.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7291ecd827
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката както каза вече, взе своя избор. Имаше достатъчно компетентни хора, които ми дадоха полезни съвети! :) Весели празници и бъдете добри!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker