След раздялата.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След раздялата..
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1206 пъти
Здравейте. Разделихме се с моя приятел преди повече от 8месеца. Много тежка раздяла.. бяхме заедно 6г. Години изпълнени с много любов и разбирателство. Представях си живота с него.. но ме беше страх да му споделям такива неща. Тоест в последната година и половина, две.. не смеех да говоря за бъдещето би, защото се притеснявах как ще ме разбере.. да не си помисли, че го насилам и да се отблъсне от мен.. бях много предпазлива на тази тема. Но уви.. колкото и да бях добра и разбрана към него нещата не се получиха. Един ден ми каза, че нямаме общи интереси, нямал време за мен от токова работа.. и т. н.. след време от обща позната разбирам, че май ми е изнерерил.. не знам дали веднъж или няколко пъти... по принцип както казах отгоре раздялата беше тежка но въпреки това събрах сили и запазих добрия тон помежду ни... Всичко си харесваме във фейсбук до сега, дори той ми хареса последната снимка със сърце, което е някак нетипично за него. Разбрах от общата ни позната, че се е запознал с едно момиче, учи в София, но живее далеч.. Уж казал, че няма да се получат нещата между тях защото тя е далеч... но не знам.. когато и разгледах снимките.. някак не мога да си го представя с такова момиче.. но по всичко личи, че тя е добра. Просто може би аз си го представях с някаква която повече държи на външния си вид, а това момиче си е мъжкарана.. но знам ли... страх ме е, че ще им се получат нещата и тя ще бъде с него така както аз исках да бъда... тя ще има това с което, което аз исках... пиша тук за съвет.. как да постъпя, как да го забравя и да продължа напред....?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 07e63ddb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След 10 години на края нищо не стана и стана ясно че човека си е бил в отворена връзка, а до тогава казваше аз съм мъж с мъжка дума. :D Какво те интересува дали ще са щастливи, факт е че не те иска. Гледай напред и намери някой, който да те харесва и цени, дано и аз да успея :)
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b78ee83145
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като спреш да му гледаш личният профил и снимки за начало.
Вашето е: за всеки случай да напомням за себе си. Но той си живее живота, а ти си се вторачила в това как ТОЙ си живее.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 26773cde45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Големи тарикати са всички. Все наперени, лесно е да се раздават съвети. Ама като ви се случи на вас, се депресирате, че и успокоителни пиете. Мила, разбирам те. Наскоро се разделих с мъж по ужасно болезнен начин и още съм жестоко травмирана. Бяхме само един два месеца заедно, но не ми се влиза в подробности в какъв ужас ме вкара. От написаното се вижда при теб, че ти още си влюбена в него. Работи върху това. Това е приблемът. Не се самозалъгвай, че си го преживяла, а преодолей тая любов. Това е проблемът. Ако ти бяха минали с времето, сега нямаше да те боли, че се занимава с друга. На него са му минали с времето чувствата. Защо не пробваш и ти с някой. Може и само за секса, може нищо да не излезе, но това ще те откъсне емоционално от него.....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cc6f249a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така само удължаваш агонията... Блокирай го отвсякъде. Спри да го следиш какво прави и с кого. Намери си някакво занимание, което да те откъсна от мислите за него - спортувай редовно или започни да учиш език. Насила хубост не става. Той не те обича и ти нищо не можеш да направиш по това. Приеми фактите и продължи напред.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 46a3c44a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Била съм на твое място и знам, че е ужасно. Трябва да събереш смелост и сили в себе си, няма кой друг да ти помогне за жалост. Понякога, повярвай ми, колкото и да е тежка раздялата, те чака някъде във бъдещето по-добър и свестен мъж. Според мен трябва да го блокираш от всякъде, аз така направих и се почувствах една идея по-добре, недей да разпитваш никого за него и недей съзнателно да търсиш профили, за да виждаш снимки и информация, която ще те нарани. Бъди егоист, помисли за здравето и щастието си. Ще страдаш, ще ти е гадно доста време, но в един момент ще се измориш от това, все да ти е гадно и ще спре да ти пука. Напред и нагоре! Успех и весели празници! :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dd6a284edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4 е прав задължително блокиране в социалните мрежи. Социални мрежи не е здравословно да се ползват като цяло.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5c1507cf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекусни контактите с него, от написаното имам чувството, че ако поиска да се върне ти ще го приемеш безусловно и с влажен поглед и махаща опашка.... Колко мислиш че ще издържи такава подновена връзка, до поредната изневяра? За не тормози, продължи напред и търси щастието си с друг, този не те заслужава.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c51f64cfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   С бившия ми бяхме заедно доста години. Повече от вас. Разделихме се, защото интересите ни много взеха да се разминават. След време си хвана приятелка - за нея правеше всичко онова, което винаги ми се е искало да прави за мен. Беше ми много гадно, чак ужасно, но след известно време се запознах с мъжа, който е до мен в момента. Те се разделиха, ние сме семейство и имаме дете. Така че всяко зло за добро. Сега никак не съжалявам, защото виждам, че този човек не беше за мен и нямаше да сме щастливи заедно, а сега имам семейството, което винаги съм искала и съм щастлива. Гледай смело напред и ще се появи твоят човек. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: db4f908373
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз се разделих с бившата си приятелка след 7 години заедно тя предпочете мъж с пари който я държи като куче . Всеки сам си избира след време се запознах с жена ми ожених се и имаме детенце. Гледай напред и бъди силна .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker