Иска други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска други
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1484 пъти
Здравейте, с приятеля ми ходим от 2 години ( ние сме на 20). Така всичко си беше окей и в един момент той се отдръпна и започна да иска да излиза сам с приятели на купони. (странно е защото преди винаги ме взимаше с него) Ще бъда много бърза, моля за съвет защото аз съм момиче, което много го обича и дава всичко за него и не си представям живота без него. Прерових телефона му и в чатове с негови приятели и изпращал как си пише с други момичета и как пише, как щял да я пръсне, колко му се правило с**с с други и как аз съм му омръзнала, защото сме правили все едно и също. Така никога не съм му октазала секс даже аз съм тази която винаго го иска и го правим МНОГО често. Просто недоумявам защо трябва да ме лъже? Като иска други да ме остави и да ходи? Открих чатове как пише, че щял да ходи в дискотеката при някаква и щял да пребие приятеля и защото тя ох мале кой знае какви с*ирки щяла да прави... Чувствам се разочарована, че съм се доверила на този човек... Как даа постъпя със сигурност няма да продължа с него, но моля ви дайте ми някакви съвети.. Чувствам се наранена и сякаш ще изпадна в депресия, ако се разделим... Обяснява ми се колко ме обича, а в същото време пише на приятелите си как му се ходи по чуждо... (чатовете са от преди 2 месеца) НО пак не мога да го преглътна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 254ab079c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, както се казва действията, а не думите говорят и показват какъв е човекът! Според мен щом партньорът ти прави неща с които ти не си "окей" и неща, които те нараняват, без значение от естеството на действието... трябва да спре!
Има два варианта:
1- говориш с него и решавате проблема и той влиза в твоите обувки и спира да прави глупости( което е малко вероятно да стане, но поне да ти е чиста съвестта, че си опитала)
2- тръгваш си и го оставяш, той друга като теб няма да намери, а леки момичета има много. Има една много стара песен на група Антибиотика- Няма как... може да си я пуснеш и ще разбереш за какво говоря. Песента е много достоверна!
За мен лично такъв тип момчета нямат уважение към момичетата, ако беше истински мъж щеше да дойде и да каже какво иска и какво не. Заслужаваш повече от него, не прави компромиси със себе си, мисли за собственото си здраве и щастие! И аз съм имала дълга връзка, доста кофти неща се бяха случили, но повярвай ми времето лекува и след години ще се смееш на себе си как си търпяла такива неща. Надявам се да продължиш напред и да цениш времето си, защото то бързо минава, и нека минава бързо, ама с верните хора! Бъди смела и вярвай в себе си! Очаквам да споделиш в коментарите какво е станало и какво мислиш за казаното от мен... Успех! :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b00a467d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила не губи време с комплексари. Аз инвестирах доста време в такъв
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 855f4e0617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж, разбирам те напълно. На всеки се е случвало да попадне на не качествен човек в живота ти. Знам, че ти е много мъчно, но имам една прекрасна новина за теб. И тя е, че си Много млада, в разцвета на силите си и животът е пред теб! Също така той не е единственият мъж на света (на 20 не бих казала че е мъж, но хайде..) Може да не ти се вярва, но е така. Относно ситуацията с този човек само бъди достатъчно силна и не продължавай. Той не те уважава и то не, защото иска чуждо. Мъж, който те обича, не би те изложил пред приятелите си, наричайки те скучна дори и да си такава. Това, че заглежда другите жени ти е най-малкият проблем в случая. Макар, че аз изневери не толвлрирам. Стени се, събери сили и го остави при тези, в които се оглежда. Разбира се, без никакво обяснение. И сега понеже знам, че много страдаш и сигурно си доста уязвима, ще ти дам жокер - Накажи го с безразличие. Колкото и да ти е трудно. Ако не сега, след време ще се осъзнае особено, ако те види щастлива с или без друг. ;}}

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b256c97726
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много правилно беше написано в една предишна тема- масово българските индивиди от женски пол особено в по- млада възраст се хващат с отрепки. А и ми е много смешно как много жени в този сайт( например коментар 1) наричат всеки, който ги е минал, партньор, аз бих казал тъпкачи. Иначе като ги питаш ти говорят за любов и т.н. Ама тва е нещо, от което представа си нямат дори. Всичко е нагон и необяснимо женско влечение към такива индивиди.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 136e38a1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След такъв номер, просто спираме да сме двойка. Ще си ходи, където му душа иска. Обичал те бил, просто ти си сигурна и го търпиш. Който обича, не прави такива неща. Ако го зарежеш, просто ще изхаби време да сваля, ухажва и т.н, докато върже друга наивница. Това ли е най-доброто за теб-един коцкар?

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f797a03c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Момчето е едва на 20... Да знаеш, че ще си пропилее най-хубавите години като седи като пенсионер до една единствена комплексарка, която вероятно ще го преследва и тормози, ако я зареже. Предполагам за това не смее. Нормалните хора на тея години излизат и се забавляват. Правят секс с различни хора и опитват всичко от живота, не са 70-годишни. Остави го намира.
ж24

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: de60d68386
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искаш да го задържиш, бъди като него. Това ще го възроди. Ако ли не, зарежи го. Това не е съвет, това е което направих аз. Сега тича като луд след мен. Мъчих го доста време и накрая му казах:
- Искаш да ебеш други, еби! Нямам против.Аз също ще се еба с други, това ми харесва и тогава усещам липсата ти. Ако искаш. Ако не ти изнася, Ciao!
От отгава минаха няколко години. Етого, тук е. И ме обича повече от всякога. Аз също, не си кривя душата. Но поканвам по някой гост, да ми се порадват и двамата...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 37c9a2a165
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятеля ти иска да спи с други, но знае че никоя от тях няма да му върже, затова той връзва теб като те лъже колко те обича и т.н. Реално за него си нищо повече от лесен секс.
Правилно си решила да се разделите, но освен това си вземи поука и внимавай друг път за разни такива индивиди, които са само на приказки. Вие жените много лесно се доверявате на хубави думи, и игнорирате кофти поведение като цяло. Сигурен съм че има и други проблеми в отношението му към теб, но ти просто ги пренебрегваш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6caed57884
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не те обича, просто да си има секс. Направи го на маймуна и го остави по най-лошия начин.. Не ти трябва, колкото по-рано се отърве, ще си по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f52d6e2088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката към номер 6 - Хах аз нямам проблем нека да ходи и да ебе който иска и да си живее живота ,но да застане пред мен и да ми каже не те искам повече и всеки да си продължи по пътя. Защо той трябва да прави каквото си иска и същевременно да не ме пуска ,защото аз съм единствената сигурна в неговия живот? Нима заслужавам да бъда лъгана? Проблема ми не е ,че иска други,а че ме лъже вместо да бъде искрен и да се разделим с добро.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d147861df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: Здравейте все още не съм му признала ,че знам за това ,което видях. Даже намерих по-лоши неща . Последния път ,когато бяхме на бар заедно си е писал с негов приятел,че не ме иска с него,и че до като сме били в дискотеката някакви момичета до нашата маса са ги закачали?! Зарибявал се с някакви пред мен? Писал е,че иска дя излизат с тях на следващия ден,но не можел да им пише ,защото съм при него...Сега не е така знам,че товя е от преди 2-3 месеца ,но не мога дя го преживея ,най вероятно пак ще се повтори след време.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 37c9a2a165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке няма какво да се питаш защо задника е задник. Някои хора просто тва им е в природата, да използват останалите както им е угодно, без всякакви задръжки или намек на съвест. Не те пуска точно защото си му сигурна. Ще спи с някоя друга веднъж/дваж и после пак ще е на сухо, затова държи теб. Така или иначе какво значение има причината - резултата е налице, ти защо продължаваш да тормозиш себе си е истинския въпрос.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ec8049205
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към номер 10: Как да го направя на маймуна? Искам и него да го заболи,но не знам как да постъпя.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 136e38a1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14, просто го остави. Като реве като магаре не му обръщай внимание, нека си реве. Като ти рецитира поезия, че чак мед да капе, бъди глуха. Като иска да те пипа, не му давай. Заслужава ли си някой мъж такова мъчение? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker