Самотни жени на около 30 години с дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотни жени на около 30 години с дете
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3573 пъти
Искам да попитам какъв е този феномен? Има супер много жени в диапазона 29-35 години, самотни майки с деца на по 10-15 години. Защо се случва така? Рано-рано разбити семейства или въобще нереализирани. Каква е причината според вас? Мислите ли, че проблема е в жените? Прибързали ли са? Избрали са неправилния мъж и то прекалено рано на възраст около 18-20 години? Или проблема е в мъжете, които са несериозни и не искат да се грижат за деца толкова рано (ако наистина са млади)? Има ли мъже, които биха взели жена на около 30 години с дете от друг? Ако "Да" защо и ако "Не" защо?

Мъж на 28 години.
Не питам за себе си, питам по принцип. Интересно ми е защо се случва това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8f0e30f8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

1.   Това е заради прословутия вроден женски инстинкт да надушват истинските мъжкари, тези, които са идеални за разплод и семейство, тези с уникалните гени, онези 5-10% алфи, които блестят, сияят, светят, толкова перфектни са, че като пръднат и от гъза им хвърчат фоерверки.

И после - била смотна майка. Ами оправяй се бре. Ще дойда аз да ти гледам недоразумението (детето). Аз чуя ли че някоя има дете и бягам с 200. Ако ще да е супер красавица. Да си търси следващия супер турбо мега алфа мъжкар и да си знае мястото.

1000 пъти сме коментирали темата как да си стойностен мъж в нашата действителност е равносилно на това да си балък, безинтересен, жалък льохман. Писано е много, няма смисъл от повече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7d1bbc86cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, ами ако е вдовица? Жената невинаги е виновна, че е останала сама.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a71ee5faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Номер 1 се изрази малко грубо, но не ми разправяйте, че няма и такива жени, макар и не всички, разбира се. Аз също не мисля, че е честно една жена да си е падала по "мъжкари" и курвари "с опит" и после да търси т. нар. скучни (разбирай възпитани и добри) да ѝ оправят последствията от грешките и да поемат трудната част от нейния живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8f0e30f8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От 1:

Номер 2, това е изключение. Ясно е, че всяко правило има изключения. Аз визирам най-общия случай: жена хваща един от тези "елитни" мъжки индивиди и после си сърба попарата и чака някой от определяните от нея като балък да й оправя добре забърканите каши.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d258b9860d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Кухи лейки са жените ,правят деца под 25 годишни ,съответно вземат наборче на техните години или по -малко ,а дето се вика побертета на мъжа е до 30 г ,още му се живее ,иска да опита още и още от живота ,същото се отнася и за жената ,и тя недоживяла ,но бута количка или е с надут корем и после защо се разделят
За мен първо се образовай до 26-30 г ,учи висше ,изкарвай курсове ,семинари ,след това си намери работа ,която обичаш и вадиш сравнително добри пари от нея (защото много от раздорите са заради пари),през това време намери мъж/жена с твоите възгледи за живота ,създайте семейство и тогава идва детето ,което ще осмисли всичко .
Мисълта ми е ,че сега бързат да стават млади майки ,а донякъде е грешка,защото младостта = глупостта

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 213935ac74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха! 1 е отхвърлян грозник очевидно. Естествено, че ще избираме алфи, а не комплексирани социопати.
Към автора- ти как мислиш?! Случайно да забелязваш какво се случва с двойките наоколо?! Ганьо дава зор за дете и после не иска да го погледне. Смръдливия търтей ганьо чака жената да му е слугиня, да му носи пари и да отглежда сама ОБЩОТО дете. Да си видял някой ганьо да сменя памперси, да приспива дете, да го разхожда и храни?! Не. Последната куха лейка за какви млади майки говори, нали тук все повтарате че не раждаме?! О естествено, чее избираме нормашни мъже на нашите години, а не смръдливи спаружени чичаци. И ние наистина не раждаме, няма и да започнем да раждаме на ганя. Ще си захвърлим живота и телата на боклука, ще опропастим и едно невинно дете, че да сме биюи раждали на ганьовските търтеи, щото така трябвало, а ганя ще си брои стотинките при проститутки. Отдавна приключихме с компромисите към ганя и ганя сега е на изчезване, а дано по-бързо изчезне тая грешка на природата. Безполезен вредител. Българките вече си търсят чужденци, ако искат да раждат и да имат семейство, виж те дали остават самотни майки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1281f8824a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не съди, за да не бъдеш съден. Колкото хора, толкова истории и обстоятелства. Обобщението е грешка и нещо напълно ненужно. Темата освен, че е изтъркана, просто е безсмислена. Авторе, ясни са ни възгледите ни - ок. Те са си твои. Всеки има мнение. Ще накривиш шапката на някой.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 84cc237c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Случва се,колкотп хора толкова и приоритети.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6510d5d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора.

Номер 1: Припокрива моето мнение, макар че съм съгласен с Номер 2, че се изразява малко грубо.

Номер 5: Също е прав на 100% според мен.

И аз съм от онази група мъже, които явно НЕ сме "елита" на мъжкото съсловие и си седя сам от край време. Никога не бих гледал детето на чужд човек. Никога не бих се обвързал с такава жена. Звучи крайно, но май повечето нормално мислещи мъже ще сме на това мнение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 56f953651d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   2, що не прочетеш тамата малко, а? Пише за жени между 29-35. Колко % според теб са вдовици между тях? Или по-скоро в промили трябва да се мерят...

А, иначе на въпросът ти - това са плодовете на пост социалистическата култура... На 30 години грабене и затъпяване на обществото. Както и 1) по-грубо се е изразил - обществото беше върнато на ниво животински инстинкт. Както от новите ни господари - Щатите, така и от нашите "батки" дето ни управляват. Прост народ се дои по-лесно. Кой сега ще плаща обаче за тези деца... не знам. Няма да съм аз... Много жени и тук им промиха мозъка с феминизма, но отдавна го обяснявам... Феминизмът идва от Щатите, които печатат световната валута, за да поддрържат една камара изкуствени социални програми (и войни). Феминизмът иска пари, много пари, и в България е неприложим. Той и в Щатите няма да оцелее дълго, и те са фалирали. Жени, ако не искате да гледате сами децата си в беднотия... спрете да си избирате мъже по външният вид и колко добре успяват да ви разсмеят в бара...

И нали знаете приказката - не е луд тоя дето яде баницата...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f3f2ccba09
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Виж темата над твоята. Освен нея има още няколко тук, в които обясняваме същите неща. Търтеи и изр*ди българката няма как да търпи. Не може хем дете да издържа, хем мъж. Хем дете да гледа, хем на мъж да прислугва. Денонощието е 24 часа, а нашата енергия и ресурси са ограничени. Общо взето, една голяма част, за нищо не стават и са само товар, с времето деградират повече и накрая си позволяват и да обиждат. Та откакто съм сама, се родих направо и имам време за детето и повече пари. Даже ми остава време и за хобита. Изглеждам и по-добре, поради простата причина, че не съм изтормозена от претоваряането. И спрете да питате къде сме гледали. В началото всички са божи кравички. Малко по малко се отпускат,докато се стигне до описаната ексцесия. Червените флагове, неопитната жена не ги разпознава в двайсетте си години. Но за щастие ние си имаме вече доста курсове и сайтчета в интернет за споделяне на опит. Та приключиха тези времена. Втори път - такова нещо няма да търпя. Почне ли да ме използва и да лежи на мой гръб някой мъж, въпреки че е здрав и прав - шут в г*за.

Ж31

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 787088c319
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   От 1:

7, така е. Грозен съм, дебел съм, нисък, беден, космат и мириша лошо. Зъбите ми са жълти и при всичко това аз отказвам да бърша гъза на осрани женки като теб. Точка. Кефете се, ебете си, живейте за мига и така още някоя годинка, че срокът ви на годност е кратък.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f3f2ccba09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 10, ти гедай само да не останеш самотен татко, защото никой не е застрахован и ако всички са с твоето мислене, ще си умреш сам. Така че недей се прави много на отворен. То бащите не си гледат толкова децата, камо ли някой външен човек, който присъства в същия апартамент да тръгне да го "гледа". Майките си ги гледат обикновенно или някоя баба. Големи герои се изкарахте, че ако съжителствате някъде с едно дете, едва ли не ще го отглеждате като майка орилица или ще плащате каквото и да било.. Стига вече лицемерие.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d1f9e558ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Жена на 34 съм. На 22 родих, детето ми е голямо, гледам го сама и не бих карала никого да ми го гледа. Работя, издържаме се и двамата. Не търся мъж, нито натрапвам мен и детето на някото, който иска временни заигравки. Чувствам се добре и спокойна в дома си, където живеем двамата. Ако срещна човека за мен и той ме приеме с детето и се обичаме ще е супер, но нито ми е фикс идея, нито нищо. Авторе, а какво ще направиш ако си в ситуацията на сам родител и отглеждаш детето си сам. Ти не би ли потърсил някога жена, която да остане с теб и да гледа и детето ти. Съвременният свят познава такива истории.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6510d5d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   От Автора към Номер 7.

Много интересно разсъждаваш. Бай Ганьо ти бил проблема. Силните и независими жени си остават силни и независими и завинаги сами. Не всички мъже сме бай Ганьовци. Напротив. Има много свестни и истински мъже, но да не започваме нова тема. Просто исках да видя нагласите в момента и какво мислят останалите. Това със самотните майки около 30 ми прави впечатление от повече от 5-6 години. И те в повечето случаи си остават също самотни завинаги, което е тъжно и жалко. А за такива като теб, които съдят останалите без да ги познават просто нямам думи. Не си заслужава и да ти отговарям.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 166a2d01d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 8

И аз го казвах това на съдията, ама педерунглеа пак ми лепна 6 месеца ...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: aab5ccec5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   До 1 и себеподобните му: А ако (чисто теоретично) приемем, че вашите майки са ви отгледали сами? Пак ли ще кажете, че са глупачки, които са се подвели по "мъжкари" и съответно не заслужават нормален мъж до себе си? Не мога да повярвам, че обвинявате жените дори за нещо, което не е по тяхна вина - че някои много почтени и качествени представители на вашия пол са ги изоставили сами да си отглеждат децата. Страхотни господа сте се събрали тук, няма що. Стойте си сами като кукувици с тези разсъждения. :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7d18a58654
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ето ти отговора..... отново наготово.... за "днешната младеж" - 25-35 години.
Липса на сексуално образование и бушуване на хормоните. Никакво възпитание за поемане на отговорност. Никакво съчувствие или съпричастност. Няма изградени морални ценностни системи. Мързел, егоизъм и неяснота за живота. Затова има толкова много млади жени с деца.
Поздрави

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7d18a58654
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не разбирам какво общо има красотата с това да можеш да отгледаш дете или да създадеш семейство. А да, вярно! Няма нищо общо. Ама, я върви им го обяснявай.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 615f32df45
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Номер 1 Браво! Много точно си напипал истината. Номер 7 понеже, , Ганьо Ганьо Ганьо това, ганьо онова, , Ще ли да търсят чужденци... Ха-ха-ха смях::))))))) Номер 7 много си закъсняла мила. Аз от 20 години съм в Холандия и нашенките още тогава се ориентираха към чужденци. Ама към какви... обраха боклука на Холандия. Всичките до една се хванаха с местни наркодилъри, сводници, и тем подобни. Дори тука една от Бургас, се молела на бившия си приятел сводник да и направи дете. Била каза, , Моляти се, направи ми едно детенце, не искам нито да го признаваш, нито да ми помагаш с грижите, , При положение, че имаше още две, които едвам свързваха двата края в България. Местните боклуци, ги надуха като плондери нашенките, и си набиха камшиците. Сега са самотни майка, дори само еб@чи не могат да си намерят. Кой ще си го завира в тия гнили шунди, къде най-мръсните смоци са плюли в тях. Повечето от самота са закачени на наркотици, други са в депресии, напълняли от антидепресантите. Търсят шматки за провайдери, ама хората не са балами и никой не иска да гледа на боклуците копелетата. Та номер 7 и в чужбина да отидете и там ще бъдете безстопанствен добитък.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c5278e9157
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Към 7. хем Ганьо хем Алфа. Какво?
Какъв е тоя Алфа, който не сменя памперси, не се грижи за дете и не приспива дете взаимозаменяемо с жена си, днешно време? Ти си нямаш идея какво е Афла. Казах в един коментар АЛФА Е ДОБРИЯ. Просто кажи, че да мислиш, че онзи е Алфа, е било грешка. Той си е бил Ганьо под прикритие.
Та да си дойдеме на думата
Цитирам коментар №1:
"Това е заради прословутия вроден женски инстинкт да надушват истинските мъжкари".
От тук аз виждам, че номер 1 те е описал.

Към 12.
Така е бе д*ба ма**му. Но нали това е казал 1. Грубо, но точно това казва, дори в неговия коментар №4:
"Аз визирам най-общия случай: жена хваща един от тези "елитни" мъжки индивиди и после си сърба попарата и чака някой от определяните от нея като балък да й оправя добре забърканите каши."
На мен ми изглежда, че 1 ви описва.
Към 12, заради един, който те е прецакал, да не се феминизираш да компенсираш и да отидеш в другата крайност, не мисля, че там ще е по-добре.

До 18. Аз разбирам от 1., че иска да каже, че всичко се връща (лично аз го разбирам така).
Балъка на 20г, ако ви говори като човек, го игнорирате, а се хващате с "Алфа" подчертавам в кавички, който като му махнете маската всъщност е Ганьо. И така, на 20г смахнатите ви гонят, вие ги решеже, а на 30г се случва обратното. Това разбирам аз лично от коментар №1 и №4. What goes around, comes around.


Не съм 1. и не го защитавам или упреквам, идвам да чета, поне засега, и от тук аз виждам това и реших да констатирам: Че 1. ви описва, а въпреки, че коментирате след него, не се усещате, че вече ви познаваме от неговия коментар.


Не един път се е случвало да намина покрай изказвания или информация, че популярните мъже/жени в училище( от към връзки) peek-а им е в последните години на училището, а на балъка наречен от тях в тогавашните години peek-а е към 30те му години. Може би тези информации и изказвания не са напълно грешни.

В крайна сметка не съм тук за да влошавам живота на тези самотни жени още повече. Или да им предизвиквам негативни емоции. Нито пък да ги съдя. Не ми е целта на коментара това, ако е възможно да ми повярвате. Опитах да съм обективен. Чета и женската гледна точка, но за сега прочетох това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bbeeb0472d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Ромите за чужденци ли ги броим.???

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9a925e6156
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Само ще кажа деградацията е пълна и тая нация никога няма да я бъде по този начин. Мъжете плюят жените, жените плюят мъжете а всъщност до този упадък сме стигнали поради съвсем други причини. Нито българина е ЛОШ МЪЖ нито българката е ЛОША ЖЕНА. Едни продажни копелета разпродадоха цялата държава за последните 30 години и от глад и мизерия народът вместо към тях се обърна един срещу друг. Една нация сме а сме си едни други врагове толкова разединени във всички аспекти, та чак ми е болно да чета някой от коментарите......

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7a577d69fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   Този пост ми напомни как преди няколко години аз и едно друго момче зарибявахме едно и също момиче. Аз, все още студент тогава, другото момче фитнес инструктор със средно образование, 4-ри години по-голям от мен, плейбой с преса, добре потдържана брада и селяндурски манталитет.

Накрая тя избра него и след 8-9 месеца забременя от него, ние все още потдържахме връзка с нея. Бебето, като стана на 1 годинка тя разбра, че инструкторчето и изневерява и скъсаха.

4-ри месеца след раздялата им, почна да ме зарибява, да ми се обажда просто да си говорим, предложения за излизания, да ми праща сърчица и целувки и т.н.

Аз някак си, след като разбрах, че е бременна и ще има дете от него всички романтични чувства в мен умряха в този момент, желанието ми да се грижа за нея, да искам тя да се чувства добре, да искам като се прибера вкъщи тя да е там и да се събуждам до нея просто някак си изчезнаха. Остана само сексуалното жеалние, да я чукам.

Просто някак си мисълта, че ще трябва това дете с гените на един необразован човек с крайно селски манталитет ще трябва да бъде част от семейството ми с нея, дори и да не полагам грижи за него(макар, че това би било крайно невъзможно) убиваше всичко.

Интересното е, че това се случи и със любовта на живота ми, която мислех, че никога няма да мога да преживея, но след като разбрах, че е бременна просто всичко изчезна. Във вторият случай дори не знам що за човек е бащата.

Замислех се над тази тема и може би, ако знам че детото носи гените на образован успял и културен мъж и наистина харесвам момичето, бих приел да се грижа истински за него и да го имам за свое. Поне да знам, че от това дете може да стане един истински силен, образован и културен човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f1ff21868b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   до 18. по добре сами кукувици от колкото идиоти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d71141adf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Е то в комунизма да не мислите, че е било по-различно? Даже е било по-зле, защото не са се разделяли от срам, а са стояли в токсичните си връзки, 'щото к'во ше кажат хората, съседите и т.н.

Намирисва ми, че тази темичка е някакво поредно проучване.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6510d5d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Автора към Номер 14 и други като него.

Толкова злоба насъбрана. Ограничени хора, без образование, без никаква идея в живота. Само знаят да обиждат и да кълнат, да завиждат на другите и в никакъв случай да не гледат себе си. Без да познаваш мен и останалите хора не знам какво ти дава сили да пишеш такива неща. Явно липсата на всякакво възпитание и въздържане. Все пак ти желая здраве и весели празници! Не мога да бъда злобен колкото теб, дори и да искам. Не мога да си позволя да слагам хората под един общ знаменател.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6510d5d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   От Автора.

Номер 22 - И аз не искам да обиждам никой, но има някои хора, които нямат възпитание, а супер грамадно самочувствие без покритие, което дразни. Но това, което си написал е истината.

Номер 24 - Подкрепям налълно мнението ти. Проблема не е от последните няколко години и не е изцяло в хората. Промити са мозъците им и цялото им мислене.

Номер 25 - Имам няколко познати, които споделят същата история. Най-интересното е, че ние мъжете се чувстваме виновни, а не жените. Не трябва да е така. Те са си виновни. Винаги се избира мачото и фитнес маняка пред нормалното момче или зубъра.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f517dd1585
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Така се случва понеже тези жени не се пазят и си мислят, че като станат на 20 трябва да родят поне едно дето. Също и тези жени си намират безотговорни мъже, на които не им пука. В момента не е като едно време когато са се женили на 20 и след това остават заедно за цял живот.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b93fd3badc
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   12, "българската жена" от поколението на пра-баба ти е родила и отгледала 5-8 деца, като е вършела сама 90% от работата, която вършат съвременните машинки като перални, миялни, бойлери, прахосмукачки... Освен това често е носела водата за домакинството с кобилицата и менците на рамо от чешмата или извора в другия край на селото...
На съвременните дрисли, въпреки че всичко това им е спестено (забележи - от мъже инженери и техници), те не само че отказват да раждат деца, щото мъжете им били "ганьовци", не могат да готвят и въобще нищо.. ами не струват и 1/10 от стойността на пра-бабите си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 615f32df45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Повечето жени в днешно време искат да станат майки, водени чисто от биологичната нужда да стане майка, избира един истински Алфа от тия 5-10% ония я надува като плондер и бяга при следващата.Нашата остава сама с дете, осъзнава грешката си и почва да търси мистър ,,Шматьо,, Обаче на мистър ,,Шматьо,, вече не му се дундуркат, чужди деца и да си оставя парите на масата при жена, която е избрала друг да я заплоди.И тия жени се превръщат в самотни майки.В Германия е още по-зле положението.Аз работя като куриер на пратки, и познавам всичките ми клиенти в моя район, който е жилищен квартал.От 100% жени 70% са самотни майки с едно или повече деца на възраст между 25-36г. Много от тях толкова са го закъсали за мъже, че всяка втора ме сваля.Една албанка на 36г. с три лапета от бедбойс( Истински алфи) тичаше след буса ми като пуле след майка си.Накрая една вечер, тя ми беше последен адрес, покани ме в тях на чай.Започна да ми разправя колко е самотна, а члена ми вече щеше да скъса гащите.В един момент вече члена ми се озова в горещата и блаженна уста, а тя го засмукваше блаженно.Не издържах и минута и и напълних устатата със сперма.После пушихме цигари смяхме се, влезнахме да се измием в банята, и отидохме да гледаме един филм.Обаче тамън почна филма, и аз пак я награбих, тя малко се дърпаше, но аз я натиснах и проникнах анално в нея.Тя изкрещя и очите и се напълниха със сълзи, но после започна да стене от удоволствие.Няколко часа я чуках мъжката като Тарзан, после я пратих да ми приготви нещо за ядене.Хапнах заспах и на сутринта от там на работа.После едвам се отървах от нея.После имах още две подобни авантьори, но бързо ги отразях, понеже си търсеха момче за всичко(смятай ремонти, хамалски услуги, емоционален отдушник) , но май си имаха друг еб@ч, и аз бързо ги сектирдосах.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d09663e6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ами много често се случва с такива, където рано са се омъжили-да са по на 30-35 г. и с големи деца. Реално мисленето им все още е било детско, лапнали са както казва номер 1 по "алфата"-също младо момче, а и не само /който в последствие обикновено в повечето случаи нищо не постига в живота/ дето само иху, аху, купони, чупене на стойки, големеене, отворко и подобни, но накрая се оказва, че е пълен балон. И като дойде време да поеме ангажименти-да издържа семейство, да се грижи за деца, да носи отговорност, се оказва пълен кръг. Излиза си с приятели да си пие, не му дреме за това какво става вкъщи, чат пат в доста случаи пошляпва жената с някой шамар или ритник, изневери и т.н. и ей го на резултата. Мацката си бие шута, защото не издържа повече такъв живот. Обикновено такива не носят и пари, заборчели са. Защото ако са паралии, много жени преглъщат другото в името на уюта и хубавия живот на децата, на които все пак може да бъде даден добър старт. Даже някои жени в такива ситуации нямат нищо против, стига да не ядат бой. Имах такадва колежка-и тя с любовник и така.
Като бях младеж имаше подобни девойки в квартала-изпожениха се за "отворковците" и "готините", които сега ги гледам абсолютно посредствени хора-ни вид, ни пари, ни образование. А и мадамите покрай тях им е паднало нивото брутално. С две думи, съсипаха си живота. Затова такива момичета млади на по 20 ина години, слушайте какво ви казват родителите, особено ако са интелитгентни хора. Те знаят по-добре как става в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 166a2d01d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   " Казах в един коментар АЛФА Е ДОБРИЯ. "
От всички грешно съпсотявяние на хората със глутница вълци, базирано на излседване, което бе разкритикувано от собсвеният си изследовател, знам само, че "АЛФА Е ДОМИНАНТНИЯ", което няма нищо общо с доброта, а е по-скоро врата за злоупотреба с позиция, но както и да е :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 23cff7c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   31, май много ти се иска някоя българка да ти слугува, нали? Така да върви след теб, да ти върши 90% от работата, че и пари да носи и да ти роди 5-6 деца? Няма вечееее, жените се усетиха и не искат да са ви подлоги повече ;)

25, ти защото си много образован. Присмял се Хърбел на Шърбел.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c5278e9157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Енея, "смотаните", са просто осъзнати хора още от училищните години. Могат да направят пауза в мислите си.
Другите просто действат първично, вероятно защото телата им са се развили по-рано, цъфнали са бързо.

И нали се сещате за някое красиво момиче или момче в училище, което не обръща внимание на глупостите като алкохол и оргии и се чудите защо? Е те тея са силните хора. Имали са сили още от младите си години, и оцеляват на изкушението да имаш красиво тяло.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 73989cbf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Номер 1, недей с тигана по главата! Хем е грубо, хем така без да имате договорка може да се обиди, че я занимаваш с кухненска посуда. Както разбрахме от една друга тема тукашните жени не искат да се докосват до домашна работа или в случая готварски съдове, ако не са се договорили мъжът да работи като за двама, та не само на тях да им е кофти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf6485fd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Авторе, с това мислене ще си стоиш дълго сам. Другите са ти виновни пък ти си супер, така ли? Аз съм вдовица от месец. Сама ще си гледам детето, имам професия, финанси и външен вид. Какво си мислиш, аз имах най- прекрасния съпруг на света, нямам нужда от някой да ми гледа детето, ще се оправя и сама. Животът понякога е несправедлив, приеми, че тези жени са направили своя избор и не ги мисли. И те теб не те мислят !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6510d5d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   От Автора до 38.

Никой нищо лошо не казва за вдовиците. Напротив. Така се е получило, такъв е живота, жалко е наистина. Аз обаче говоря за тези, които поради други причини описани от Номер 1 например са самотни майки. Извинявам се ако сме те засегнали. А иначе самотата е мой стар приятел. Не се притеснявай за мен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fbcf859ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   До номер 28, ти може би си някой маг и знаеш кой е ограничен, с образование или без в анонимен сайт и хич "не си злобен", съдейки от първата част на коментара ти. А с дежурното оправдание, че когато някой не е съгласен с теб, значи ти завижда си просто смешен. На какво да ти завиждаме, тук никой не те познава? Подобни изказвания естествено, че дразнят, виж се колко си арогантен, пак си го препрочети. Живота ни го връща на всички, не само че погледът над животът ти е арогантен, но и се самоизтъкваш за неща, които рядко има мъж, който ги прави и то в такава степен. Човек трябва да е малко по-отбран и смирен спрямо живота,защото иначе за това си плащаме на по-късен етап. Не знам как не се виждаш от страни, че изказванията ти са пълен потрес. В крайна сметка не си британски принц.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fbcf859ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   31 Твоите пра-дядовци пък са можели да издържат семейство с жена и няколко деца, за разлика от теб, който не можеш да издържаш и себе си сигурно. Така че едно време е имало баланс и причина жената да ражда деца. А сега няма.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b93fd3badc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   41, и от къде разбра, че "за разлика от мен"?
Аз вече (почти) съм си отгледал децата - 3 на брой. Имам си фирма, и ако си спестя някои луксове и разточителства, мога да издържам и още 3... За съжаление жена ми отказа повече. Та съм принуден ако искам повече деца да сменям жената... Ето за това ми е болно! И за това положение на нещата са виновни повлекани като тебе!
Да, балансът е нарушен, обаче недейте със "съмищленичките" ти да търсите под вола теле, и причината - извън себе си! Не претенциите НА МЪЖЕТЕ са пораснали през това време и са придобили пагубни за обществото ни измерения! За пример - виж арабите - как се случват нещата при тях и каква е раждаемостта там, ДНЕС!

Та колкото и по 5 звездички да ти цъкат - истината и фактите няма да изкривите (освен във своите празни глави, евентуално...).

И един приятелски съвет: ПРЕДИ ДА ПОСОЧИШ СЛАМКАТА В ОЧИТЕ НА БЛИЖНИЯ, ПОТЪРСИ ГРЕДАТА В СВОИТЕ, "за разлика от теб"...

И да - фактът че реагираш толкова необосновано злъчно, 100% означава, че си се ПРИПОЗНАЛА в написаното...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1dce697283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Авторе, тази тема е дискутирана много пъти тук. Интересно е, че жените реагират така остро. Явно си ги засегнал по някакъв начин? Замисли се първо дали всичко на теб ти е наред и си "цъфнал и вързал", после тръгни да упрекваш другите. Определено ти си доста невъзпитан и невъздържам, за да пишеш такива глупости.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 10fed32948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Истината е друга. Големи очаквания от първите съпрузи, разочарования, че не са Рокфелер-да им задоволява всички прищевки, силен натиск от Фейсбук и другите социални мрежи- кой къде е бил на почивка, демонстрация на висок стандарт, всичките й приятелки изневеряват и само с това се хвалят като се съберат по женски, свалят дори сервитьорите в заведенията и хоп поредната 35 годишна се мята на следващия "голям" шанс, но за зла участ съпругът й я хваща в долна изневяра и е край със семейството!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 615f32df45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   43 Автора не упреква никога, а просто констатира. Жените реагират остро, защото им се каза истината без заобикалки.


Кольо Брадата

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d8b6c1f40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Не знам на какво се дължи феномена. Всъщност знам - тъпи жени, които се хващат с неподходящи мъже отрано вместо да учат. Абе не искам да ги анализирам, но и аз като колегите - чуя ли, че има дете и директен "кръгом, марш" - който е бил в казарма знае за какво става въпрос. Не ме интересува повече умна ли е, красива ли е, каква е - има ли дете й тегля чертата. Впрочем тези самотни майки са супер достадни, явно стресирани, че остават сами тръгват да гонят мъжете, че и имат усещането, че сме им длъжни с нещо хаха.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d8b6c1f40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Тази тема е дъвкана тука 1000 пъти. Ясно е, че 99% от мъжете бягаме. Жените ни наричат страхливци за това. Малцина "истински" мъже, за мен - чехльовци биха приели съдба да гледат чуждо дете, а не свое. Защото тези майки са и нахални - те не искат повече да раждат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1281f8824a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Не разбирам какво е това озлобление от мъжете към самотните жени с деца. Нали никой насила не ви кара да сте с такава жена? Колкото жени, толкова и съдби, защо обобщавате? Нима вие сте идеални? Освен това, никога не се заричайте, зощото и вие в един момент може да се окажете самотен родител, по една или друга причина. И какво следва? Да скочите от седмия етаж, само защото някой ви смята за втора ръка хора? Айде няма нужда. Спрете вече. Тия теми с жените това мъжете онова вече ммного се изтъркаха. Всеки има глава на раменете си, преценява с кого да бъде или да не бъде. И си носи САМ последствията от това. Сподели е последното място, което ще казва на хората как да живеят, чрез писаниците на някакви комплексари, които постоянно гледат в паницата на другите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f48b027b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Бях самотна майка на около 30 години с 2 деца - едното от които големичко. Защо не се получи? С него бяхме твърде млади, а отделно и двамата идвахме от семейства с определени проблеми и въпреки чувствата ни това надделя. Не се справихме. Но сме в отлични родителски отношения понастоящем.
И да - има кой да ни "вземе" с деца. Сега имам прекрасен партньор, който все още няма дете, но може би ще имаме общо. Засега изчакваме. Но по-прекрасни отношения не съм имала преди това. Стиковаме се прекрасно! Защо ни се получава? Защото се обичаме, пасваме си и това е водещото, за да бъдем заедно. Междувременно той приема децата ми. Иначе няма как да се получи. Въпрос на личности и взаимоотношения е.
Разбира се, има хора, които не желаят да имат партньор с дете/деца от друг. И те са си в правото да избират за себе си. Нека живеят така, както преценят, защото това е правилното за тях.
Свят шарен.
Въпросът е да бъдем открити в намеренията си.
Ж30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker