Виаграта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виаграта
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1248 пъти
Здравейте. Предстои ми да правя сефте и малко съм натегнал пружините. Ще взема да не го вдигна или да не мога да свърша. Принципно да речем да не обръщам внимание, ама държа на дамата, няма как. Виаграта как действа, може ли да има обратен ефект и да не бухне питката въобще или да "тръгнат зайците" да излизат от чувала едновременно и да не мога да ги изкарам пък? Как да го контролирам тоя момент, нито да препляскам набърже през мегдана по терлици, нито да засвири бивол с кавал, докато свърша (ако свърша)? Благодаря за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05c924829e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи незнам на колко години си и с какво кръвно си,аз на 20г чак пробвах виагра от аптеката но ще те излъжа колко мг беше,ефекта си заслужаваше а колкото до свършването си е същото дали с хапче или без е еднакво поне при мен.Не ти препоръчвам лично аз такива хапчета,много вредят и много вдигат кръвното и ставаш червен като домат.Ако е тъпа и незнае какво си пил,може дори да я притесниш,защото ще забележи че нещо не ти е наред.Също така много на сърчето вреди пак от опит ти го казвам.А ако е умна и разбере че си взел хапче за секс ,може да помисли на 100% че нещо имаш проблеми и затова ги взимаш.Аз лично приемам трибестан на блистар от аптеката и взимам 3хапчета сутрин и 3преди секс примерно един час.Ефекта е добър,бих казал като на виаграта така ме изпъва и става твърд и надървен постоянно.Но разбира се след като свършиш всичко приключва,но шанса пак да го направите е по голям от това да си без трибестан.Успех и ще се радвам да споделиш след това

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ace78f38b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наш съсед си отиде точно след ползване на виагра, беше се заиграл с една съседка.

Съседката е още жива, чичо Наско обаче е покойник, жена му го намерила ужасно изкривен и страшен, явно много се е мъчил в последните минути, лека му пръст, беше много здрав човек, ама .... глупав!

И това не е единствения случай за който знам.

А тя природата си знае работата и без лекарства си е добре!
Емоциатя е по-важна,не размера или клатенето!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a4f28fc1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тези медикаменти и стимуланти са за физически негодни и със слаби умения в секса мъже. Ако си здрав и прав проблеми няма да имаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf437b4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като спреш порното и намалиш стреса, няма да имаш нужда от виагра.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c242b9bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не вземай хапче. Разбирам, че ти е притеснено, но това не е решението. Каквото и да стане, ако държите един на друг, ще има взаимна подкрепа. Може и да се изненадаш от себе си първия път - положително, но дори и да не е така - с времето ще станеш по-опитен. Успех!
Ж33

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c242b9bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не вземай хапче. Разбирам, че ти е притеснено, но това не е решението. Каквото и да стане, ако държите един на друг, ще има взаимна подкрепа. Може и да се изненадаш от себе си първия път - положително, но дори и да не е така - с времето ще станеш по-опитен. Успех!
Ж33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b7edd6857b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле, човек, уникално образен език, смях се с глас. Ставаш за писател ;) Иначе за виаграта идея си нямам, жена съм

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0f82db6407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Само не си мисли, че си големия гъзар да вземеш виагра и после да съжаляваш, че си направил някаква глупост.

Ходи барай цици и дупета, ще ти щръкне сама споко ти не го мисли. Тя пацата си знае работата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14dce1da72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като №2 познавам мъж, който умря след взимане на виагра. А колко е взел и дали просто е предозирал-не знам. Излязъл с колата да прави кърска любов с една млада, умира върху нея, оная офейква и от къщи звъни където трябва. Градът ни е малък, всичко се разчу и питай после дали някой посмя да взема виагра. Страх лозе пази....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8eddb36b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много я целувай, докосвай, прегръщай, до степен така да се възбуди, че сама да ти разкопчее панталона и да го извади.
Ти я милвай и гали нежно, положи я да легне по гръб и буквално й заклещи бедрата по начин, позволяващ да ръководиш. Влизаш рязко от раз, но не дълбоко, тя може да се опита да те избута, но не поддавай...
При мен стана така и ме заболя точно една секунда.
Неговата ерекция беше бетон и беше много внимателен, така добре се удържа, че не съм сигурна дали свърши.
Имам прекрасен спомен, държа се като пич.
Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 90ad90f9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ползвам подобни стимуланти от 1999г.На възраст съм вече,но не съм спрял, защото ходя на "платено" и след доста алкохол. Вие не пишете на колко години сте,но след като ще правите сефте значи около 16 години.Сега по темата...разбирам притеснението Ви и най добре не вземайте секс стимулант защото те ,стимулантите в повечето случаи са за ерекция а не за предотвратяване на свършването. Вие сте млад, необременен и ако нямате някакво заболяване ще си вдигнете самолета без проблем :)! Ако решите все пак да пиете нещо...аз бих направил следното: Ще си купя СИЛЕГРИЯ-4бр х 100 мг. за 24лв. от всяка аптека.Тя, Силегрия е наше производство и не отстъпва на вносните аналози нито по състав, нито като краен резултат, нито като СТАНИЧНИ явления,но пък е евтина!Тааа...след като сте решил, вземете едното/100мг./ хапче и го разделете на 4. Виаграта ми действа след около 40 мин. а това наше хапче след 15 мин.преди акта. Да, обаче ще Ви се зачервят бузките на лицето и ушичките :) ама няма как...Кръвно няма да вдигнете,напротив може да го свалите, но за кратко,може да имате киселини в стомаха,но ако вземете 1/2 от хапчето. Ако цапнете и 100мл. уиски / не пречи на хапчето/ ще сте безпроблемен. Ако се притеснявате от червените бузки...просто го глътнете по-рано.Червенината на 1/4 от хапчето ще е за ололо 20мин. Не се тъпчете с храна преди хапчето и ще ИМА РЕЗУЛТАТ само ако имате сексуален обект.Дано съм помогнал!
ПП: не купувайте стимулант от сайт,ако в аптеката предложат единични бройки някакви други хапчета не купувайте/те са купени от сайт и са ментета/.Само от аптека и в оригинална опаковка и бройка!Не пийте ЦЯЛО хапче,най много 1/2!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker