Да му пиша ли отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му пиша ли отново?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1614 пъти
Здравейте. Историята ми е следната. Това лято се запознах с едно момчe онлайн, писахме си около 3 месеца, но всичко приключи през септември. Скарахме се и си наговорихме доста тежки неща. Разбрахме се повече да не си пишем. Казах му, че ще ми е трудно да забравя това страхотно лято, но ще ми е по-лесно ако знам, че повече няма да ме търси. Той ми обеща и повече не ми е писал.
Минаха 4 месеца оттогава, но той още е в мислите ми. Вярвам, че е продължил по пътя си и отдавна ме е забравил. Тъй като не е активен в социалните мрежи, не знам какво се случва с него и дали е обвързан. Нямаме общи познати, които да питам.
Въпросът ми е дали има смисъл да му пиша отново? Признавам си, доста съм ината и за мен би било много трудно да го направя, при положение, че той предложи да спрем да си пишем. Но пък и аз имам чувства, привързвам се лесно и още си спомням за сладките ни чатове в 3 сутринта. Разговорите ни по телефона ми помогнаха да мина през доста тежък момент за мен и още си спомням гласа му. Дори и на външен вид ми допада, въпреки, че това не е най-важното.
Не искам да изглеждам отчаяна и не искам да стана за посмешище. Затова ви питам, да му пиша ли, макар, че са минали 4 месеца, или да изчакам да ми мине?
Момиче на 21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: b2cf41ccbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, той не те иска, така само ще му досадиш. Щом не е е поискал да сте двойка, щом не ти е скъсал телефона от звънене през тези месеци , защо ти да го търсиш? Просто приеми ,че не си му допаднала с нещо. Спокойно, ще намериш друг.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 93fb06657d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши му.

Нищо не губиш.

Аз също изтрих номера на едно много важно за мен момиче от гняв и сега няма как да се свържа с нея.

Мога само да чакам тя да ме потърси.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 71680d6cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз така си писах с едно момче,карахме се постоянно след три-четири месеца като минаха..и така неусетно стана 1 година.
Вече имахме общи познати в приятели,дори негови роднини имах в профила си.Та като се скараме и не му пиша,или го махна,или блокирам,той ми гледаше профила от приятели.
Вече мисля,че 2-3 месеца не ме е търсил,от последното ни скарване..
Просто си намери друга напук,разделиха се след 1 седмица.
А сега постоянно се занимава с някакви.Винаги се търсехме,но сега не мисля да го потърся. А се обичахме.Знам какво ти е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ee8c50411b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От личен опит ще ти кажа че сладките чатове нищо не значат. Напълно възможно е с неподходящ или дори кофти човек да си имате приказката. Но ако не си пасвате по други параграфи е време да продължиш. Такива обсебваници са кофти за теб самата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2d82b63344
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще се намери някой друг да пишете до 3 през ноща.
Не досаждай там където не си желана.
Всичко е приключило,идват и си заминават чат приятелчетата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 17a72cb716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Зависи как сте се скарали и какви тежки неща сте си наговорили. Ако имаш идея как да се помирите градивно и да се уважавате, пиши му. Не му пиши с идеята дай да се преструваме, че нищо лошо не е станало, докато пак неразрешените ни противоречия предизвикат аналогичен конфликт и пак стигнем до същото.

Ако знаеш английски, може да намериш The School of Life изключително полезно нещо. Имат youtube канал даже с мнго лесно смилаеми и много полезни видеа.

До номер 1 - защо дали той ѝ е скъсал телефона от звънене да е мерилото, а не дали тя е скъсала неговия

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 043fba69fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пиши му, няма какво да загубиш. Може само да го спечелиш отново. Кажи му нещо от сорта на "Знам, че се разбрахме да не си пишем повече, но все още се сещам за теб често. Ще се радвам да възобновим контакт. Ако пък не искаш, ще ми стане гадно, но ще те разбера. Ще ти бъда благодарна да пишеш, дори и да отговориш с "не". Аз това бих написала на твое място. Никога не срамувай от чувствата си, друг живот за тях няма да има. Действай сега, веднага. Даже и да те отреже, поне ще знаеш, че си опитала. При всички случаи би било по-гадно цял живот да се се чудиш какво би станало, ако си била по-смела. Права съм, нали? Не е срамно да си влюбена, малко го умеят.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0947189108
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пиши му. Звучи като нещо, което трябва да продължи. Може би просто държи на думата си и не иска да те притеснява. Ако сте били толкова близки, може би той също мисли за теб и ще се зарадва. Ако не продължаваш напред.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 826951e5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трудно, но ако това не ти дава мира опитай да го потърсиш само веднъж. Ще проличи веднага има ли интерес или не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ee8c50411b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Стига сте съветвали момичето да си губи времето. Това само хора които си нямат хал хабер от такива неща могат да го кажат. Караниците са причинени от крайна несъвместимост в характерите и разни опити за сдобряване са хабене на време и емоции. Авторке и ти си се замечтала и залетяла в облаците от спомени вместо да погледнеш реално на нещата. А именно - ако бяхте толкова добре един с друг, нямаше да се стигне до настоящото положение.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eb03d0ba37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пиши му. Мен ме отрязоха директно преди около месец и още ми е тежко, но ще ми мине. Все ще срещна човека за мен. Винаги съм си мислил, че грешката на младите хора е, че търсят, едва ли не с фенерче в тъмното, сродната си душа,а не трябва да е така. Тя само ще дойде при вас, тогава действайте вече. Може да я срещнете и в магазина, докато се чудите какво да си купите и някое момиче без да иска се блъсне във вас. Може и някоя напълно случайна случка, докато сте на разходка. Това е, че съдбата ни предоставя хубавите неща напълно случайно и неочаквано. Много по-силно и емоционално би било запознаването ми с бъдещата ми жена, при някакви случайни обстоятелства, отколкото да съм се съсредоточил да търся жени по сайтове и кафенца.
Бъдете истински и съдбата ще ви се усмихне.

Мъж, 21.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 63d3ca31b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, това изкривено понятие за любов ми е непонятно и много е тъжно за тези жени, които не са изпитали истинското, тъжно е и за мъжете, които си купуват криворазбраната обич...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker