Има ли някой, който е простил изневяра и да не е съжалявал за това след време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли някой, който е простил изневяра и да не е съжалявал за това след време?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1782 пъти
Доста от вас знаят, че при изневяра най-често изневерилият се кае, много почва да обича (уж) този на когото е изневерил, съжалява от дъното на душата си и тем подобни....
Всеобщо схващане е, че който те е предал веднъж ще го повтори пак със сигурност след време. Интересно ми е има ли някой който е простил изневяра и не се е озовал в същото положение след време предаден от същият човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 24b31a26ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Майка ми прости на баща ми и не съжалява. Защото със или без изневяра, пак са си нещастни.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1be489cb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз"простих"-на думи. Със сърцето си никога няма да простя. Не исках децата ми да растат в разтурено семейство. Мисля, че това не се повтори повече, минаха години, вече знаех симптомите, неминуемо щях да забележа ако има нещо. Дали съжалявам че останах в брака си-май не, но не съм много сигурна. Такова нещо ти дамгосва живота, скапва те като жена, съсипва ти самочувствието. Особено когато искрено си обичала и си била абсолютно вярна. Особено когато любовницата не струва нищо пред теб-гледаш я и недоумяваш как такава жена може да се окаже предпочитана пред теб просто защото е чужда. Никога не бих си позволила да съветвам дори и най-близките си хора как да постъпят в такава ситуация. Просто всеки си взема сам решението и си носи сам кръста.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 24b31a26ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Реално ако човек е простил, обикновено няма как да знае дали съжалява, защото не се знае до какво е щяла да доведе раздялата. Можеше да доведе до нова истинска и щастлива любов, но може и да доведе до самота, нещастие, страдание, прецакани деца, нервни разстройства и какво ли не. Ако останеш в брака, пак не се знае до какво ще доведе - до осъзнаване и поправяне или съвсем ще те вземат за даденост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 18dbe59cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Не прощавам изневери, трябва да си мазохист или да не струваш като жена, за да простиш... Никога не бих позволила да влиза пак в мен, ако е влизал в друга.. Но все па, аз съм друга марка...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4f21d5710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Счупеното веднъж , колкото и да го лепиш не става такова, каквото е било. Прощаваш на думи, както казва № 2, но белегът от раната остава, доверието го няма, този човек вече не е "твоят", ако изобщо някога е бил. Тук някой беше написал- простил си, но вече нямаш желание да го прегърнеш ... Преживяното ме направи по-безмилостна, сякаш бронирана. Ако можеше да се върна в тогавашната ситуация не бих останала с този човек.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 145473b3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   За мен физическата изневяра /сексуално сношение/ не е проблем - жена съм на 37г.
Никога не съм питала дълогогодишния си партньор, дали по време на командировки, банкети, тиймбилдинг и прочее, нещо се е случвало, не съм проверявала телефон/таблет/лаптоп, не съм го следила и подозирала.
Просто вярвам, че той не е куче на синджир и не е длъжен да се държи за фустата ми и да не поглежда в страни. Любовта е свобода, аз се радвам, когато той е щастлив и удовлетворен. Дали изобщо нещо се случва - кога, какво, с коя - не знам, и не ме интересува. Важно ми е, че след работе с прибира у дома, грижи се за семейството си и се отнася към мен с любов и уважение.
Дори често двамата оглеждаме красиви жени по улицата, коментираме ги. Канили сме в леглото си трети партньори и от двата пола, експериментираме, забавляваме се.
Друг е въпросът, ако изневярата излезе извън рамките на забавлението и започне да пречи на живота му със семейството - да пренебрегва децата и съпругата си, за сметка на любовницата. Това вече е недопустимо, обидно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4930828862
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз самия не мисля че бих простил изневяра ,и като цяло не смятам че е редно да бъдеш с такъв човек. Излъгал веднъж ти никога повече не би му имал същото доверие , а да си играем настражари и апаши ...айде няма нужда.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1be489cb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   №4,голям залък глътни,голяма дума не казвай.Аз се пищолех и се изхвърлях още повече от тебе-как,на мен да изневерят?И да остана после с този човек?-никога,посмъртно не.Бай бабо да не те стига и да не си отговорен за съдбата на две деца.Още повече,че ако трябва да съм докрай откровена и да пиша истината нито съм тормозена,нито пренебрегвана от мъжа ми по-време на забежката му.Още повече,че ако ида при друг каква е гаранцията,че и той няма да ми изневери?Какво би трябвало да правя-да сменям мъж след мъж?И не се самооценявай,че си друга марка.Не си.Не дърпай дявола за опашката,това на което се присмиваш много често те настига.от №2

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c9791b4920
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако е жена ще те предаде и втори и трети път!
Само ще се крие по-добре, за да не падне от сигурния клон. Ще се кълне, че никога повече няма да изневерява и малко като утихне ситуацията го прави отново.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9976d09d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обикновено жените, които прощават го правят заради паричките и сигурността и дома, който върви в пакет с мъжа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 99c8663476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Работата е следната: хората не се учат от грешките си и това е традиция. Съответно шансът изневерил да схване гафа си и да не го повтори е минимален. Но тук приемаме, че са го изпъдили като мокро коте и си е търсил партньор дълго време след това, за да усети как е съсипал живота си. А я си представете, че сте му простили? Този човек вътрешно се успокоява, появява се едно самодоволство и чувство, че дори да изневери и да го разкрият, последствията са минимални. Все едно доколко си пада по изневерите - ако няма последствия и то лоши такива, той ще повтори, защото няма какво да го научи, че е лошо да се прави така.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 04adf4b315
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена ми и тя като номер 4 казваше голяма дума как на момента ме зарязва, ако изневеря. И аз не вярвах, но така се случи, че изневерих. И не, не се е стигало до секс, а изневерих емоционално. Тя обаче въпреки думите си не ме заразя и то само заради детето. Не само не ме заряза, ами абсолютно нищо не каза, нито ме обвини, нито скандали, нищо. Но аз видях колко огорчена и предадена се почувства и си дадох сметка кого съм наранил и какво означава тя за мен и що за човек е. Е, мина време, аз се осъзнах, любовта ми плана отново. Сега от дистанцията на времето си давам сметка какъв глупак съм бил. Разкаях се и исках прошка, тя ми прости от сърце. Вече доста години сме заедно и все още влюбени, макар че детето порастна и вече няма нищо, което да я държи, вкл. и финансово. Макар и в по-редките случаи, на човек просто му трябва време за осъзнаване.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e136759f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До №6: Ти си жената за мен, друго не мога да кажа, само по вибрацията те усещам!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 577484ac65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много хард коментари, но ми намирисва на поза и лицемерие! Чували ли сте за Прошка? Защо съществува като традиция и семеен обичай и има специален ден дори!? Младостта и лудостта водят да прибързани решения и са лош съветник в компанията на повечко хормони и адреналин. И двете страни съжаляват като се обърне каруцата, е ако единия/ едната е с постоянно свалени гащи- ще е невъзможна прошката.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f37c81e668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Има ли някой, който е простил изневяра и да не е съжалявал за това след време?

- И аз се чудя същото. По-скоро мисля, че хората биха съжалили, че не са простили. Но тези, които са простили съжаляват цял живот, че въобще им се е случило такова нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 410fcdc6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами приятели то затова има толкова развалени семейства,защото никой не ще да се замисли и да прости.Ако се напиваш всеки ден,биеш,даваш си заплатата на комар,по цял ден си играеш на телефона и не ти пука за нищо тогава си ОК,но ако си обратното на тези неща-грижовен и отговорен към семейството си във всяко отношение и няколко пъти си правил секс с някоя дама си боклук и какво ли още не....А как да се поддържа емоционалното равновесие тогава?
Лицемерие и ревност дами и господа,веднага развод!После кой е по-добре, никой мисля, но човек не се замисля над тези неща-действа първосигнално.Има и хора по-здравомислещи осъзнават,прощават дори разбират-те си имат семейства и живеят доста по-нормално поне видимо от ревнивците.
Моята гледна точка.
М37г.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79f14277a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз! Случи се на 12г от брака ни. Детето беше на 6г. Паралелна връзка между него и семейна жена. Разделихме се за известно време, после се събрахме. Изкарахме още 10 чудесни години. Постигнахме много неща, отгледахме детето.
После пак се случи, но този път не простих. От 3г съм щастливо разведена.
Не съжалявам, защото детето израсна в семейство. А годините и отношенията ни бяха чудесни.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 837d72f5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   За мен лично има много по-важни проблеми от това. Много зависи какви са били причините, за да го направи човек. Както в един от коментарите се спомена, че е важно мъжа първо да си гледа семейството и тогава да си прави каквото иска, същото важи и за жената. Аз бих простила изневяра, защото човека до мен вече отдавна съм изгубила уважение към него и ми е все тая за отношенията ни, стоя единствено заради детето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker