Размерът има ли значение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Размерът има ли значение?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2406 пъти
Здравейте, пиша по една доста актуална тема, а именно "Размерът има ли значение?" Ще ми бъде интересно да прочета вашето мнение. Също така има един "мит" Мъж с малки ръце има малък "приятел" Дали е вярно според Вас и какви още подобни неща сте чували? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d6aa82681
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има два вида жени:
- за едните няма
- за другите има :)
Но за Всички жени има значение това, което е прикачено към размера :) И почти всички са готови за затворят очи за размера ако са удовлетворени другите им претенции, които са безкраен списък, така че размера ти е последна грижа :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 71ab0af3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Размерът на портмонето, банковите авоари и имотите- да. Макар не за всички жени. За размера на тупалката -същото. Другото са глупости- не зависи ни от големината на ръцете, ни на носа, врата или палеца на левия крак.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 006e0e1469
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пак тема за размера. По принцип рядко коментирам, но този път ще взема отношение. Та по темата:
Сега ще се включат разбирачи всякакви, които ще дадат всякакви становища къде верни, къде не. Но моите 5 стинки за темата с размера са, че няма значение, освен ако хората не са заедно само заради секса. Много жени казват "малък му е"?! Какво значи малък, при положение, че до оргазъм може да се стигне и с доста по-малък от средния размер. Не може да се съди за един човек само по размера на челан му или каквото и да е друго - ръст, коса и т.н. За размера се хващат повърхностните хора, които се впечатляват на колата, телефона, анцуга му и т.н. Ако сте сериозна двойка, която се обича, уважава и пр. мислите ли, че проблемът ще е това, че му е 13см ами не 20 например?

Въпрос към дамите, които са с големи претенции:
Ако мъжът ви е с голяма паламарка това ли го прави мъж? А ако само това му е плюсът? Ако е готованко и не може да се оправя с нищо в тоя живот, членът ли ще му е големия успех? Не може да смени една крушка у вас или нещо подобно битово, но е с голям... да не се повтарям?
Ако говори като "селтак", но иначе му е голям, това ще ви карате да се гордеете ли, че мъжът ви е пич?

Същото може да се каже и за жените. Ако дамата е много надарена и изглежда добре, но на горния етаж няма никой и не може да каже "добър ден"? Това дали е повод за гордост или просто е един аксесоар на мъжа, който да се показва.
Ако дамата примерно не е с голям бюст, какво да я хвърляме на крокодилите ли?

Запомнете, че красотата е съвкупност от много неща, а не само определени части на тялото - лице, член, бюст и пр.

Кратък отговор към автора:
"Размерът има ли значение?"
Има ако човекът до теб е с плоско мислене и вижда в теб само члена.

Поздрави,
....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9cc1b845bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Темата не е актуална, а е банална.
Всякакви митове за високи мъже и малки ръце не ти дават никаква гаранция за пакета, който носят.
От друга страна хората ще се спукат да ти казват, че не зависи от размера на лодката, а колко умело я клатиш (тези коментари ппц са от мъже с малки достойнства или от жени с мъже с малки достойнства). Колкото и да си говорим, жените държат на това... мъжете държат на това, с което разполагат.
Ако отидеш на който и да е площад или летище, или публично място, в държава, къде то има разнообразие от народи (като Великобритания например) ще забележиш, че всяка руса засукана мадама върви за ръка с по-мургав мъж.

Чувал съм, че жена може да се задоволи и с малък моряк, но няма как да знам.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 906a4f1139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мисля, че може да се познае по това и важи и за двата пола.

Наскоро една позната ми каза, "огромният е хубав за една седмица, просто да усетиш нещо брутално. Иначе най-добре е 17 с лека извивка нагоре." Момичето е с опит хах.

Иначе от наша гледна точка винаги имаме от какво да се комплексираме. Моя си е 18 на линията и пак има много с по-големи, и аз съм се комплексирал на душовете има пичове ги вадят огромни и като са меки.

Винаги има някой по-умен, по-силен, по-смел, по-бърз, с по-голям и т.н. Това е мъжкият свят.

Но има една такава работа, че за жените размерът на члена е по-важен, отколкото гърдите за нас. Със сигурност. Важно е за жените, която ти каже друго, лъже. Но е важно в смисъл "няма значение колко е, важното е да е голям". Няма жена, която да иска мъж с микро пенис, и не 11 санта не стигат пичове, гадно е, но поговорете честно с жени, а съм имал приятелка, дето имаше по малки гърди от моите и се убиваха да я свалят, щото си беше красавица.

Попадал съм само на една "кофа", мацката измъкна дилдо като боздуган от шкафа, вика "ами затова е" ахахах луда работа
Попадал съм и на 2, които бяха наистина адски тесни. Едната си контролираше мускулите на влагалището, яко, но пък тогава свършваш много бързо.

Останалите са в междинна зона.

ТЛДР: Има значение и винаги има някой с по-голяма от твойта. Живот, ко да прайш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1c0a00193e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами, според мен няма значение размера, а какви умения имаш, щото има хора с 20 сантиметра парче и всякаш си набиват чекия с п*тката на партньорката си, и то за 3 минутки, ама има о такива с не чак толкова впечатляващи размери и определено са добри любовници. Аз съм от последния тип, малък ми е и в началото си мислех че не е достатъчно, че не съм достатъчно добър, но не е така, гледам да кефя мацката и себе си докато го правим, не разчитам само на "вътре - вън" и явно ми се получава, щом ме търсят през ден (да не кажа всеки ден), дори сега се занимавам с 2 момичета, нищо сериозно не е, казах им че връзка не искам и те се съгласиха само на секс, смятай какво е щом задължително повтаряме и потретваме ако можем ;), защото аз издържам дълго и докато аз свърша мацката е свършила поне 2 пъти. Не се хваля, казвам какво е при мен, и да наистина преди да навляза в тези неща мислех че не ставам и ми е прекалено малък. Към всички с малък размер и партньорките на такъв човек - никой не си избира нито размера на инструмента, нито размера на гърдите, нито как изглежда отдолу, казвам това защото има и жени които се комплексират пък заради гърдите си, така че не се напрягайте за такива неща и не обвинявайте човека. Попадал съм на момичета дето искаха голям, и твърдяха че няма да им е кеф с мен щото е малък, ама като ги навих никакъв проблем нямаше, както казах са ме и търсели след това за да го правим пак. (млад съм ако има значение, на 19)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eff44422f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Няма значение, ако е над 15 см. Иначе - има, разбира се. Гледаш и бягаш ако е ок. 10.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3887921454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първи и трети коментар са казали всичко по въпроси, другите даже не ги прочетох!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3a52e80e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, размерът има значение. Хубавото е, че малко мъже имат прекалено малки пениси. Останалите могат да си свършат работата добре, което зависи и от техниката, не само от размера.
ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 39a03e38be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При мен няма значение.
Пише ти го жена.
За първи път в този живот ми стана не хубаво, а върховно едва когато се влюбих и хлътнах истински!
Всичките ми задръжки паднаха, либидото ми удари тавана и се подмокрях само от погледа му.
Не съм му го мерила, нямах време за подобно разсейване - исках го в мен и се стремях основно да сме плътно един до друг...няма такава любов, такава страст, такова чудо...
Свършвала съм докато сме се целували и натискали само...
Женският оргазъм наистина е в главата, всичко тръгва от там...Заради мъж, който ни разтапя, ставаме най-изобретателните мръсници - не за да му кръстосаме погледа, а защото и на нас ни се иска всичко с подобен мъж...
Изобщо не е до размер, а до това как се чувстваш със съответния мъж...

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 65e6c6b4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Има значение, няма какво да се лъжем. Моят е малък и последното момиче, с което правихме нещо като секс ми каза, че ми бил като на китаец и повече не поиска да се виждаме. Брутална работа, ама какво да направя? От една година не съм търсил други момичета за нищо, защото се чувствам смачкан от тези думи. Просто някак си го приех, че е така и че няма какво да направя. Генетична лотария баце. И да отида да ми го удължат, ще стане само с 1 сант по-дълъг, но не и по-дебел, пак ще е като на китаец. И нямам намерение. Ще си живея така без пълноценен сексуален живот, без никакъв де, хаха. Ако някой каже, че жените не били повърхностни да си гледа работата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d0356cd3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувала съм, че големият нос означава голям пенис, и обратното... и се убедих в това. И да, мъжете с малки пишки са комплесари и мръсници. Обаче пък негрите имат голям пенис, но са с малки носове? Как ще си обясним това? Да, размерът има значение, и то как!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 362bc5f5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   ако имаш 24см шпага ама си пълно дърво, то язък!
също така може и да ти е 10см., а да се справяш невероятно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 106c45d37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Размерът винаги има значение. Обратното твърдение може да го чуете от жени които съжаляват мъжете или от мъже които се самозаблуждават. Няма как да завиеш 1/2 цол на 3/4 цол. Каквито и умения да имаш. За това и мъжете с големи паламарки винаги са търсени от жените. Разбира се в къщи те твърдят че не е от значение.....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5b340fac52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моят в пълна възбуда достига 24 см. Не съм много висок, нито пък съм нисък... идея си нямам на какво се дължи. Може би е генетично.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker