Какво ли ще се случи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ли ще се случи?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1004 пъти
Здравейте!

На 20 години съм и така въпроса ми е следния, от известно време в фейсбук следя профила на едно момчекато казвам следя имам в предвид че гледам какво качва и какво споделя.
Ще разкажа историята си отначало, ще се върна 5 години назад когато бях на 15 и ще разкажа, за да мога да получа най-доброто като съвет от вас и така започвам.
Значи въпросното момче ми беше пратило покана за приятелство някъде 2016 година и ми беше писало, даже и номерата си разменихме, и на същия ден в който ги разменихме аз бях болна и доста прегракнала, като казвам доста, значи направо като мъж, той много искаше да се чуем и аз му написах че съм болна и че, и да говорим ще се шашне, защото гласа ми беше направо ужасен и както и да е, той не спря да настоява и аз се съгласих, защото ми стана много приятно от факта че той просто искаше да се чуем и така чухме се ние и по време на разговора даже той се засмя и ми каза: "Много си си добре, даже си сладка така", и на мен ми стана супер приятно, дори ми предложи и да се видим и аз бях много приятно изненадана от това и се съгласих. Забравих да кажа че сме от различни градчета, но доста близки, като разстоянието между двете градчета не е повече от 30 минути с кола и тъй като са близо хората се познават, незнаех как ми е намерил профила но го от дадох на това че имаме доста общи приятели.
Ааа.... забравих да кажа че не успяхме да излезем, поради това че явно той имаше някакви ангажименти, нещо за което няма как да се разсърдя, нормално е случват се такива неща! Продължихме да си пишем, но след известно време и това престана той спря да пише, както и аз, все пак тогава бях на 15, а той на 23, може би е решил че съм малка за него и затова да е спрял, незнам.
Така и минаха годините, аз се промених, предполагам и той хах, дори сега е станал още по-хубав и все пак останахме приятели в фейсбук, и ето сега когато вече аз съм на 20, доста по-здраво стъпила на земята и с доста по отворено и отговорно мислене, никога не съм била на принципа че всичко което хвърчи се яде и смятам че когато искаш да постигнеш нещо трябва да вярваш и да положиш усилия, за да си го заслужиш!

И както казах от известно време разглеждам профила му, както виждам че и той моя, защото напоследък когато кача история виждам че на доста от тях реагира. Помислих си дали това не е някаква случайност, след дълго чудене и мислене дали да му пиша, набрах смелост и му писах, защото знам че е свободен и няма приятелка, обаче той само го прочете, а отговор няма. Донякъде се почувствах доста глупаво, но все пак опитах, а човек няма как да разбере какво ще се случи с дадено нещо докато не опита. Сега само влизам през 10 мим в месинджър, да видя далу ми е писал но уви...

Според вас дали ще ми отговори?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: ecdcbe5c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Според мен вече ти е отговорил- без думи. Това, че ти не си го разбрала е твой проблем, не негов.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 17cf4c37fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие жените много се вманиачавате в тия неща и си втълпявате какво ли не, когато се правите на ГДБОП с момчетата, които харесвате.
Недейте да си усложнявате толкова живота.

Нещата са прости, ако ти реагира, харесва нещата - значи има интерес.
Ето една идея, ако се чудиш дали ще се случат нещата - пиши му първа: Нещо от сорта на "Хей, имам интерес към теб, бих се радвала да излезем, но това не означава, че ще ти се хвърля в ръцете. Бих ти дала, ако успееш да се докажеш". Така му даваш нещо, за което да се бори, провокираш го; и най-важното - спестяваш адски много време, без да развиваш 2000 сценария в главата си за какво ли си мисли той.

Понеже днешната младеж си развалиха комуникацията с тия телефони, момичетата забравиха как да примамват мъжете, а те от своя страна са забравили как да ги ухажват.
Няма нищо срамно в това да си директна, не му се предаваш като лесна. Може просто да му дадеш шанса, от който се е нуждаел, но го е било страх да провери.

Сега, ако не ти отговаря, още по-лесно, значи не те харесва. Прелистена страница, това пак е добре, защото ти спестява време и нерви в бъдещо гадаене харесва ли ме или не.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9762fe9984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Като мъж ти отговарям аз кога не бих отговорил -ако не те харесвам визуално, това е иначе всичко друго би било оправдание

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker