За какво да се обвързвам сериозно, като масово жените са били с по 2-3 накуп? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За какво да се обвързвам сериозно, като масово жените са били с по 2-3 накуп?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 5860 пъти
За какво ми е да се обвързвам и да правя семейство с жена, която с гордост ми заявява, че е правила тройки?
Аз решвнието съм си го взел. Чудя се обаче и съжаляеам всички мъже, които сме били влюбени в дадена жена, докато нея най сладко са я чукали по 2ма 3 ма накуп.
Е тая жена после ще ти разправя, че те обича и че иска дете.
И други жени съм чувал как се хвалят. А гаджетата им като баламурници се грижат за тях. Вечер тея същите жени ви цвлуват със същата уста, с която са лапали на по 2ма на вечер.
Не си заслужава грам усилията. Айде чакам сега яко хейт от жените, които се припознаха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 3 години, 2 месеца
hash: baae9ae980
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Има и изключение, но си прав и не знам дали си заслужава риска. И да, знам, че сега ще се нроят жени да обясняват как трябва да се наживееш първо, че после да не изневеряваш, как миналото им не ти влиза в работата и как те изведнъж ще станат образцови майки и съпруги въпреки курвенското си минало и как това в 21. век е нормално. А да, и как девствените били лицемерни и ще искат да се наживеят след брака, а те видиш ли, че ще са се наживяли и ще се кротнат.

Аз съм от малкото щастливци, открили свястна жена. Така че не знам колко добро решение е да спреш да търсиш. Защото може да се получи самосбъднало се прорчество. Т.е. понеже мислиш, че всички са такива, да изтървеш малкото свестни и за пред себе си да потвърдиш това мнение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b33bd59615
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Ми не се обвързвай!
(Ще изпуснеш съкровища като мен с един мъж цял живот, ама на кой му пука...)

Честито! Гените ти няма да се възпроизведат!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f6419b8593
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   излезте от кръчмите бе, киснете в студентски град цял живот и по наргилетата и после то няма свестни, ми там ли ги търсиш
А и не вярвам да обикаляш библиотеки, музеи и културни събития често ;)
И какво като е правила тройка? Това как по-точно определя дали си добър и стойностен човек? Може да е правила и генгбенг преди 15г , сега да е вярна и отговорна личност.
Набийте си в тъпите глави, че СЕКСА И УДОВОЛСТВИЕТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЮБОВТА. Хем да е девствена, хем да се е*е като порнозвезда, хем да готви, да чисти, да работи, да не говори много и изискванията до небето, а отсреща стои разглезен, необразован, грозен, ограничен и в масовия случай не особено умен индивид.
Ако реално искаш и имаш ВИСОКИ стандарти и изисквания към жената до себе си, трябва и ти да ставаш за нещо. На една свестна жена, за кво си й ти по-точно? тя сексистки обиди вече е чувала много, а и такива като тебе по път и над път. С тия велики разсъждения дето имаш няма да ти върже, даже и да е девствена, скромна и недокосвана

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: daaeac12a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Аз съм жена, която е участвала в тройки, бисексуална съм, забавлявам се и с жени. Намерих си партньор със сходни на моите, интереси, оженихме се и сме заедно вече 18 години, имаме дете, отговорни професии, живеем нормален живот и не мисля, че това има някакво отношение към начините, по които обичаме да се забавляваме.
Да, ние правим тройки с приятели от двата пола, правим суинг, участвали сме в салонни, тематични партита, неведнъж - и изобщо не съм съгласна, че това ни прави лоши хора и, че хората, които харесват разнообразие в секса са нещо по-долни от останалите. Ми - може да си девственик и пак да си пълен помияр.
Важното е да се спазва хигиена, дискретност и най-вече взаимност.
А аз мисля, че авторът на темата просто завижда, че другите хора имат по-богат сексуален живот от него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d23cf43584
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Децата са създадени да теглят греховете на рода си, четете малко. Как един убиец ще страда на оная свят, като страдат и децата му. Всичко е не това което изглежда, но темата е дълга.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b3724351ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   не бъди женомразец, гледай навътре и ще видиш, че сме същите боклуци като тях, не можеш да ги съдиш

а ако става въпрос за нимфоманки, те са откровени, няма да се съберат с някой, без да му кажат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 40bb108bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Връзките не си струват като цяло. Вероятността да си намериш нормален човек е сравнително нищожна. Вероятността и ти да си нормален също не е много голяма... все пак не може само другите да са виновни, че не се получават нещата, нали така? И не говоря само за това кой с колко и как се бил ебал. Аз се отказах преди години след като ми изневеряваха, унижаваха и подиграваха, което ме озлоби страшно много, станах подозрителна и гадна... не особено приятна компания. Затова е най-добре да си си сам, правилно си се ориентирал. В 8 от 10 случая само ще ти разбият сърцето, няма смисъл да се надяваш и да се мъчиш. Кофти е и е самотно, ама поне не те гаврят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 33c7f401a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Че ти да не си девствен?! Имаш ли морала, който изискваш?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3f87cc38d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Че това ли най-важното в живота ти ве номер 2 ,,Да се възпроизведеш,, ? Че те и животните се възпроизвеждат.... Ооо тигре тигре...... Предпочитам да не се възпроизвеждам, от колкото наследницитеми да бъда с гените на куха градинска лейка.


Авторе според мен са останали все още свястни жени, но са изключителна рядкост.Това, че не е спала с 2-3 наведнъж или с много мъже далеч не е критерий една жена да е подходяща за сериозна връзка или да се ,,възпроизведеш,, както вече се изказаха.Особенно това последното е важно да е от качествен материал, защото децата наследяват гените и на двамата родитела. И за предпочитане е да нямаш и да си караш един хубав живот, от колкото две диви въртоглави да ти почернят живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: baae9ae980
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3, те извън кръчмите пък да ги цункаш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1d4c6124de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами ти може да не искаш да си с жена дето е била с друг преди теб, но тя трябва да те чака, ама ти трябва да си се по забавлява с повече преди да се ожени. Много малко жени правят такива неща с по няколко.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac10e54720
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Под общ знаменатал неомже дапоставяш всчики жени!Ами мъжете участвали в тройки, кой ги обича? Ако жената държи на себе си, едва ли ще тръгне да говори, второ ако се случи мотивите трябва да ги знаеш,за да правиш обобщение

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1d4c6124de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Знаеш ли каква е реалността, дори да си женен и верен хиляди години в главата все ще ти се завърти секс с някой друг или друга.. Неизбежно е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bebb5f33c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Еее най-сетне един мъж да е на себе си, тези мъже които ги познавам се радват на такива неща. Абсолютно си прав и аз не бих искала такава.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cc2296ecf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Е добре е, даже доста скромно ме нападнаха. Номер 3 трудно ще бъде да ти докажа, че ходя на културни събития, а и че чета доста. Точно, защото не ги търся по кафета и студентски град пиша темата. На кафе не съм сядал от гимназията. В библиотека съм сигурен, че доста по-скоро съм бил от теб. А Студентски град, дори не минавам оттам. И да за мен жена, която са я ебали и са и правили генг бенг няма как да ми разиграва фалшивия морал, че държи на семейството.
Не разбрахте, че въпроса не е до самите бройки, а до мисленето, което придобивате след поредния налапан хуй.
Точно такова мислене и поведение като твойто. Нагло, селско тип коя съм аз, че ми говориш така.
Такива устати курви ги заобикалям с километри.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8e6bf757bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Прав си брат. На мен ми вика да не мислиш, че само ти си спал в тва легло. Паднах!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c2752be751
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Защо... защото всяка жена, иска или не навършва 35, и вече търси "сериозна връзка". Т.е. някой да я издъжа и да я гледа. Тогава вече го търсят добър и грижовен, иначе да е спортистче, особено в леглото.

А защо мъж би се врекал на подобна оферта... Не знам дали си забелзал, но повечето хора яко изпростяха, та до степен да не си знаят интереса. От много телевизия и рекламни паузи, вече не са способни на елементарна логика, та каквото им поднесат. Особено днес повечето мъже са женчовци, и не могат да са сами, та са готови на всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: efd01420d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   "А и не вярвам да обикаляш библиотеки, музеи и културни събития често ;)"

Направо ми иде да ти плясна един и да ти обръна усмивчицата. Точно библиотеки, музеи (Не, ама честно - МУЗЕЯТ? От всички места, колко пъти ще ходиш там? 1 път в годината? 2 пъти на 5 години?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 977da4fb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Аз не съм изневерила никога, но пък си мисля защо ми е мъж и деца, след като работя ? Кажете ми? Имам си жилището, колата, кучето. Той живее у нас и се питам защо ми е вьобще мъж?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 53937a6af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Много тъпо мислене човек. По твоята логика аз като съм правил тройка с две проститутки не съм способен да съм верен на една жена и не заслужавам да бъда обичан ли? М24

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7f5ef5e94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   "Днес срещнах само черни котки - пет на брой - и то всичките мъжки, значи всички котки са черни и мъжки" е грешно съждение.

За да си наясно какво точно искаш, напиши на един лист каква жена искаш, точно и ясно, точка по точка. Но бъди в същото време реалист, т.е. в България няма защо да търсиш надарена тайландка, родена от брак с индонезиец. Може да има такава, но е твърде специфично.

Има много жени, които са самотни. Както има алфа мъжкари, така има и алфа жени, масово те са ухажвани от срещуположния пол. Една от най-големите проблеми е чувството на малоценност. Сигурно край теб има жени дет ги подминаваш като лелички, а те са горе долу на твоята възраст. Някои хора трудно общуват, може би са с наднормени кг, може би имат някакъв дискомфорт (например бенки), може би не знаят какво трябва да направят.

Ако постоянно попадаш на разкрепостени жени, може би ги търсиш на грешното място. Секс видео чатове не са места, където да намериш целомъдрени жени.

Близки до нашите възгледи хора намираме в общи клубове на интереси. Трябва да има поне едно нещо (извън работата), което да го правиш много добре и започваш да се събираш с хора с твоите интереси. Така вероятността да намериш сродната си душа е по-голяма, ние харесваме хората, които са като нас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7823d750fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   22 нека питаме жените. Подозирам, че ще са във възторг от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d4d01326d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ами, в такива се влюбваш просто .

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8fad633d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Има всякакви жени, както има и всякакви мъже. Просто си търсиш такава, която има същото мислене по фундаменталните въпроси в живота. Има такива. Просто са по-скромни и може би затова се сблъскваш повече с друг тип..
Която и да вземеш, винаги има риск да ти изневери. Но това се отнася и за двата пола. Човек може да отговаря само за своите действия и няма как да се защити на 100% да не го измамят.
Но, разбира се, твое право е да останеш и сам. Няма да си измамен, но пък може да си самотен. В крайна сметка човек никога не може да има всичко в този живот...
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 117486a25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Уникалната мъжка логика не спира да ме изумява. Има два типа жени - свестни и не особено читави. В зависимост от желанията, които имаш избираш. Жал ми е за хора с мислене като на автора. От глупост да се лишат от най-хубавото нещо в живота - обич. Лягайте на поразия, ама като остареете и сте сами и няма кой да внесе радост в живота ви, точно спомените ви за секс с жени, чиито имена не помните ще са ви единственото останало. :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c1eb8c9928
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   На 30 съм , само с един партньор до момента.
Имахме 10-годишна връзка. :)
Че има разпоретини - о, определено има.
Но ни има и нас, нормалните жени.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: efd01420d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   До 27

Лягах си на поразия и сега си имам обич. Къф ти е проблема, ма?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d7e496269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Аз пък съм жена и не искам да се обвързвам сериозно, защото масово мъжете са се превърнали само в бройкаджии. Гнусно ми е като знам, че той ще е е##л голям брой различни жени...

Подкрепям автора!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7eb0427265
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   до 21
Ето доказателството, за което често става дума тук - имате нужда от мъжете да ви осигуряват неща, като си ги имате и не са ви нужни. тогава за какво само дрънкате з алюбов и други простотии, като на финала опираме пак до материалното. Колкото до автора - разбирам го. Проблемът му е, че вече трудно ще намери свястно момиче, не се произвеждат повече.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9954818905
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   А мъжете участвали в тройки? Или там не важи същото.

Bluebell

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9954818905
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   29, защо обиждаш другите жени, че не са нормални, като теб? Медал ли очакваш да получиш , че си спала да о с един мъж.

Не съм правила тройка никога, но никога няма да тръгна да соча никой, дали жена или мъж, който е решил да пробва.
Нямам думи за ориенталското мислене, честно. Нека сега подхванем темата за мъжете ходили на проститутка, както 22 спомена. По твоята логика аз изобщо не трябва да обичам такъв мъж, който преди години е правил тройка или е бил при проститутка. Моля без двойни стандарти.
Моят приятел години преди да ме срещне е бил два пъти на проститука, като необвързан. Сега какво да правя според теб? Да го зарежа при положение, че го обичам? Вземи се съвземи малко и си изкарай главата от г*за.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e90c7a5931
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Bluebell аз добре, че рано рано си я изкарах точно, за да видв истинската същност на взаимоотношенията и на жените.
Сигурен съм, че при едно скандалче по сериозно това ще е първия ти сериозен упрек към него. Жените си трупате факти за мъжете и ги изкарвате, когато най малко очакват.
И кой говори за проститутки тука? Еми сорка, ти 10 години си се ебала на воля с по 100 човека примерно . Тройки четворки и на като минете 30 ставате девата от гуадалупе. Почвате да говорите за любов видиш ли и семейство и деца.
Хахай кой заблуждавате.
Дръж си го приятеля какъв е проблема.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f3870a18f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Като има търсене, има и предлагане, елементарна логика. Като има мъжки к---ви да чукат по 2-3ма една едновременно, ще се намери и женска к---а да им бута. И обратното. Всеки си решава сам за себе си какъв иска да е.
Виктор Юго е казал, че всеки изпитва жажда, но не всеки иска да пие вода от калните локви на улицата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a5192d062
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Донякъде съм съгласен с автора. Когато бях влюбен и правех всичко за човека до мен, тя реши да ми изневери от нищото. Откакто се случи това нещо, свалих розовите очила и до някаква степен мнението ми за любовтта се промени. Никой нормален човек не би искал да остане самотен, но е по-малкото зло от това да се подиграват с теб. За прекрасните спомени си платих тежко. Да бъда честен предпочитам да ги нямах тези прекрасни мигове, но да бях запазил онова добро момче, което беше готов на всичко за човека до себе си. Всеки с късмета си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d06b317fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Авторе внушаването на чувство за вина е основен способ за манипулация. Способ , който жените ползват доста често. А една от причините да го правят , защото се мислят , че са по-висши от мъжете и мъжете са им длъжни. И за каквото и да станело мъжете са им виновни - както и за собствената им неморалност и разпуснато поведение (ама видиш ли мъжете били такива и те правели тройки/не намирам нищо лошо в това). така и за собствената им липса на комуникативност и социални иумения (вие мъжете сте чудовища , защото едва ли не не обръщате внимание). Сякаш един мъж е длъжен по закон да обърне внимание на скромна и неуверена жена с ниски комуникативни умения. Как пък самата жена не се опита да се промени , а живее с илюзията , че е длъжна да седне и да кръстоса крака и мъжете да и се наредят на опашка да я избират. Чети авторе , чети и анализирай. Най-вече обаче си задай въпроса какво искаш ти , задай си въпроса как ти искаш да живеш? И Живей така както ти смешнеш за добре , не както света сметне за добре.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d06b317fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   36. Нека сега подхванем темата за мъжете ходили на проститутка, както 22 спомена. По твоята логика аз изобщо не трябва да обичам такъв мъж, който преди години е правил тройка или е бил при проститутка. Моля без двойни стандарти.

Bluebell

==============================================


Разликата е тази, че един мъж може да е отишъл на проститтука, защото не е имал избор. Може да е ходил на проститутка, защото никоя жена да не му е обръщала внимание, а същевременно да е искал да намери голямата си любов, но тази любов. Докато един мъж дето прави тройки определено е имал избор и то голям. Така, че двойни стандарти и наглостта са от женска страна!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f6419b8593
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   19 си е фен на 33 и кварталната кръчма, пич, не се излагай. Точно за музея се хвана. Това, което имам предвид е, че ако средата ти е на проститутки и селяци свестна жена трудно ще си намериш там, явно си ти е такава и ти харесва там

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f6419b8593
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Устатите курви поне живеем и мислим малко над нещата, а не като вас да броя всяка прелюбодейска мисъл и да си вярвам, че моногамията някога е съществувала. Много романтики гледаш, а уж си голям човек. Влезте в реалносттааааа, смешни сте. Защото аз лично познавам поне десет долни мърши, които не да били с повече от 2-3 мъже и пак са тъпи, елементарни и евтини. Няма как да ме заобиколиш, защото първо аз не си разказвам личния живот НИКОГА никъде и второ, просто няма къде да се срещнем : ) България е държавата на фалшивия морал и с тая тема се убедих за пореден път.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9954818905
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   37 много, ама много се бъркаш, 8 години сме заедно и се е случвало да имаме караници, но никога не съм и няма да използвам миналото на човек, за да си изкажа тезата. Това говори лошо за мен, при положение , че съм избрала този човек. Ако вие си правите изводи за човек според това дали е правил тройки или не, значи нивото ти на интелигенция е много ниско, говори че си повърхностен човек и не виждаш по-далече от носа си.
Същото и ако си мислиш, че стойността ти като човек е по-висока заради това, че си спал/а с един.

Bluebell

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b33bd59615
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Тъ....ра 9- говорим за НЕГО, НЕ за мен!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ddfeaaaf63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Правила съм тройка, а с дългогодишния ми приятел се разделихме, защото той реши, че е къколд, а аз съм моногамна. И кво, авторе?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f7213a5114
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Ти си получил каквото си търсил, пич.
Аз не съм монахиня, но съм моногамна. Не е имало при мен такива изпълнения- тройки, четворки, сандвичи т.н.
С кото съм, той е само, ако обаче той от своя страна реши да си вее байряка настрани... тежко и горко му. Смазваща съм самочувствие на мъж докато го нулира и после съм си тръгвала, без да му представя доказателства за неговото хойкане. Попитах- той ме погледна в очите и ме излъга. Ок, смазвам и си тръгвам!
Години по-късно късно още не знае реалната причина, още си мисли че, тогава е успял да ме излъже и няма обяснение за случилото се после. Негов си проблем, още е сам. А аз съм в дълга връзка и ок.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d06b317fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   43 лошото е, че хората ще ви се присмива зад гърба, някои даже и в лицето ще ви го казват-не е никак приятно усещането. Аз познавам поне 4 такива от моят град, които се изселиха в София, защото в моят град всички ги плюеха. Да не говорим, че има мъже с вродена непоносимост към такива жени, - аз като бях 3-ти и 4-ти курс в университета на 2 такива устати им утрових живота. Да завърша с една мисъл на генерал Франше Д Еспре

"И ние ползваме предателите, но не им продаваме ръка"


Всички знаят какво искам да кажа, няма нужда от допълнителни интерпретации.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c1eb8c9928
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   Уоу. И какво стана сега... Курвите са супер, а нормалните жени, които все още имат някаква стойност и са емоционално и интелектуално развити достатъчно, за да се пазят само за един партньор и да го обичат истински, въобще не стават и са фалшиви, преструват се. :D Да ви имам логиката, сериозно... Просто си признайте що за боклуци сте и си ближете раните с горките мъже, които са се съгласили да имат отношения с вас.
Вярвайте си в изкривените разбирания и се мислете за велики.
Но няма как да накарате мен или друг нормален човек да повярва на това, защото... просто не сте. Никога не сте били и няма да бъдете. Факт. :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e90c7a5931
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

50.   Любимото ми е като ми кажат, ама ти това си търсил.
Да бе, аз ходя с табелка на лицето Курви ваш съм.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d4d01326d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Не е до табелката, а до съзнателният избор.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4ca0a2c3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   Това са си твоите разсъждения, твоите решения и щом го чувстваш така - така да бъде. Явно това е правилното за теб. Другите обаче не ги мисли и не ги съжалявай. Както ти си взел решение, така и те са си взели решение. И представи си - сигурно е, че много от тях са щастливи със своето решение. Всеки си живее живота, както си прецени.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 784aec5870
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   На всяка жена правила тройка във формат МЖМ, се падат по двама такива мъже. Т.е. схващаш ли, кои са по-развратни и неморални?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3f87cc38d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

56.   Поне разбрахме, че в сайта се навъртат доста к&рви. Но той е отражение на обществото ни така, че автора е прав.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 17eacfb953
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

59.   До автора - за съжаление и аз съм в същото положение като теб. Нормални жени, които да знаят какво искат, да държат на човека до себе си, да се поддържат и на 25-30 години да не са навъртяли сериозен километраж НЯМА. Или поне аз не съм срещал. А за себе си мога да кажа, че отговарям на изискванията, които съм посочил по-горе.
Но явно времената са такива и да си персона, която е с много партньори е повече от престижно!

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker