Педофилия=Хомосексуализъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Педофилия=Хомосексуализъм
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2245 пъти
Написах тази тема преди месец, но модераторите не я удобриха по незнайни за мен причини. Не нарушава никое от правилата на сайта и не е с цел да обиди никого, та силно се надявам този път да бъде удобрена.
Първо искам да отбележа, че съм против педофилията под всякаква форма! Започвам с малко предистория. Онзи ден с една приятелка на маса се заговорихме за или против хомосексуализма и в процеса на спора осъзнах, че всичко, което може да кажеш, за да подкрепиш хомосексуализма може да го кажеш и за педофилията. Под педофилия по долу имам предвид случаите, когато детето е напълно наясно и съгласно, какво ще следва, нямам предвид случаи на насилие и изнасилвания! Започвам с аргументите на хомусексуалните:
1. Ние се раждаме така, не го избираме. Това важи и за педофилията. Никой не би избрал в днешния свят, където педофилията е силно заклеймена да бъде педофил, човека просто се ражда такъв.
2. Хомосексуализма се среща не само при човека, но и при някой животни. Педофилията пък се среща при всички бозайници и не само. Давам пример с кучетата, ако едно куче пред умирачка както се казва има възможност да се размножи с куче тъкмо навършила полова зрялост ще го направи. И това важи за всички бозайници!
Така че защо, ако един възрастен човек има възможност да спи с момиче тъкмо навършила полова зрялост, което се случва между 12-16 години, да е незаконно?
3. Хомосексуализъм има още от древността. Ами и педофилията я има и то в различни части на света. Като се почне от древна Гърция, та чак до индианските племена!
3. Ако и двамата човека се обичат, кои сме ние, че да ги спираме? Ами да, ако 12 годишна се влюби в 60 годишен, кои сме ние, че да ги спрем. Любовта няма години, а и детската любов е най-чиста.
4. В Русия има закон според, който педофилите се подлагат на химична кастрация задължително. Това не ви ли напомня как преди години, когато хомосексуализма е бил смятан за болест, как са се пробвали да го лекуват с лекарства и дори са затваряли хора по клиниките?
5. Голяма част от населението е хомосексуално, трябва да ги приемем. Ами според проучвания, 4% от световното население са с педофилски наклонности. Четири процента от седем милиарда да не би да е малко число?
Е какво ще кажете на тези аргументи, защо едното е забранено, а другото не? Защо дори и на хомосексуалноите педофилията се струва нещо грешно, като точно те трябва да са отворени за различните сексуалности.
Казвам пак, че не съм за педофилията! Имам си сериозна приятелка, която обичам, но тези въпроси са ми интересни. Ако може в коментарите да получа аргументирани отговори, вместо обиди и нападки ще съм щастлив! Та споделете вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 65aeab9771
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Всичко е така. Обаче има една, но съществена разлика, която е разликата мужд моралното не моралното, а често и между законното и незаконното (в зависимост от държавата). При хомосексуализма говорим за пълно съгласие между двама пълнолетни и се предполага, че изборът им е напълно съзнателен. Докато детето още не може да взима осъзнати решения и е лесно манипулируемо, което го прави лесна жертва. Освен това неговата сексуалност е в процес на развитие и една злоупотреба лесно може да го повреди и осакати ментално и сексуално за цял живот. T.е. предполага се, че неговият избор често е вменен, а не личен и осъзнат. И разбира се, децата още са сексуално неузрели. Но дори да е на лице сексуална зрялост (например наличие на мензис и развити вторични полвин белези), пак е неуместо до навършване на определна възраст поради гореспоменатите причини. Неслучайно дори гледането на порно от непълнолетни и малолетни не е разрешено. Това, че се прави масово не го прави по-малко вредно за децата. То дори за възрастните често е вредно, а какво остава за децата.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e4ff33b302
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Детската любов е чиста, да, ама старческата??!
Офф... търсите одобрение, за това и пускате подобни теми, ок, ето моето ясно и категорично мнение:
Трябва да има смъртна присъда за педофили!!!
Вярно е, че се раждат такива и не е нещо което се лекува. Въпрос на сбъркани гени! Ако има как да се засичат тези гени още в утробата и да не се допуска да се раждат, още по- добре!
Иначе- смъртна присъда!
И без значение дали е хетеросексуален или хомосексуален педофил!
Говорим за защита на децата!
А ти не ми обяснявай как "Не, че нещо...Не оправдавам, ама" баш си търсиш оправдание! Няма нищо общо доброволен секс между двама възрастни с такъв между възрастен и дете което дори не осъзнава още!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 875d80a7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Бъркаш изключително много понятията в точка 2. Педофилията е сексуално влечение към деца, наблягам деца, потретвам ДЕЦА. Деца според българския закон са всички до навършване на 14-годишна възраст. В повечето държави също е около тази възраст (14-16). Защо? Защото тогава организма съзрява най-видимо в полов аспект - на 14 почти няма момиче в България без цикъл и то е способно вече от биологична гледна точка да има деца. Педофилските клипчета в интернет масово са с деца от 3 до 8-годишна възраст, (не са 12-13 годишни), и те не са полово зрели. Няма животински вид на планетата, освен хората, който да прави секс с полово незрели индивиди. Съжалявам.
Ж22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3438c09838
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ми то и с психопатията човек се ражда. Или се раждаш психопат, или не. То е увреждане в мозъка. Масово серийните убийци са психопати (или социопати). Убийството е забранено със закон, но защо, като те така се раждат? Така ли??

Само не разбрах искаш педофилията да бъде позволена или хомосексуализма да бъде забранен със закон?

Поредният хомофоб. Това установих аз. Нямате ли си други важни неща в личните си животи, че сте седнали да умувате срещу кого да започнете да бълвате огън и жупел?! Аман от омразата на дребни душици. Един човек доволен и в хармония със самия себе си, никога не би имал нужда да мрази/съди/нагрубява другиго. Дръж си омразата за себе си, така или иначе мнението ти няма значение, нито ще промени нещо. За хомосексуалността толкова.

Педофилията няма да я коментирам - има си закон, не че се спазва, но отношението ми, смятам, че се подразбира.

Всичко хубаво и не се вземайте толкова насериозно :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2901f7a2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Същите аргументи, които са посочени, важат и за хетеросексуалността, но не виждам да си ги споменал, нали е важно да сме комерсиални, а... Най-съществената разлика между хетеротата, гейовете и педофилите е, че ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА и ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА са СЕКСУАЛНИ ОРИЕНТАЦИИ, а ПЕДОФИЛИЯТА е СЕКСУАЛНО РАЗСТРОЙСТВО. Разликата между хомо хората и педофилите е, че хомо хората са заедно СЪЗНАТЕЛНО и между връзката им има така наречения CONSENT, те са РАВНОПРАВНИ един на друг. Възрастният човек НЕ Е РАВНОПРАВЕН на едно дете, децата нямат достатъчно развитие и акъл, за да взимат решения сами за себе си. ТЕ НЕ МОГАТ да дадат CONSENT, следователно, ако възрастен прави секс с дете, това не само че е педофилия, ами и изнасилване. /за модераторите, извинявам се за главните букви, просто исках да насоча внимание към най-важните думи, моля да се одобри коментара/

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a8a1eb1e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Интересна тема! То в днешно време като цяло не можеш да си изкажем мнението относно ЛГБТ общостта. Ако кажеш нещо лошо за тях си ненормален. Нали всеки може да има мнение по даден въпрос и да го изразява? Или това не важи за всички? Нали точно те твърдят, че човек си живее живота и може да прави каквото си иска? Е тогава защо аз ако преценя, че не ги харесвам трябва да бъда изкарван изрод? То вече стана и привилегия да си от тях, защото само и само да не бъдат обвинени в дискриминация хората, величаят разни ей такива красавци. Ако си гей - бам дават те по телевизията и те представят като герой, затова че едва ли не си преминал през много и адски силен.

Също за примера с животните искам да кажа, че те нямат разум и правят много неща, на които ние не трябва да подражаваме - има такива, които си изяждат децата, самоубиват се... Това че при някои видове се среща дадена извратеност не означава, че непременно е нормална по природните закони. Също въпреки тези изключения с хомосексуалността и педофилията, при животните (пак с малки изключения при видове на хермафродити) изпълняват различини дейности в зависимост от пола си - мъжките ловуват и пазят семейстовото, а женските раждат, отглеждат малките и ги учат. Това е нормата при всички видове живи същества, вкючително и човека. И двата пола имат еднакви по важност отговорности и заедно участват в размножаването. Как би се родило дете от връзка между мъж и мъж или жена и жена? Няма начин!

Моля не бъркайте извратеността с нормалното! И педофилията, и хомосексуалността, и всички други наклонности извън хетеросексуалността са психологически, а не психически проблеми, т.е. не се раждаш такъв, а ставаш поради една или множество причини.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 131d190261
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ами много просто, представи си имаш момиче което е на 11-12 и един старчок на 60 се появи и тръгне да ти обяснява, че е “влюбен в нея”. Тогава после ми обяснявай, че е нормално.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 131d190261
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Наскоро хванаха един на 12 да продава детско порно. Говорим за ДЕЦА на 3-4 годинки заобиколени от големи мъже. Казваш ми , че това е нормално?! Че мъжете се “били родили такива”?! Напълно одобрявам такива индивиди да бъдат кастрирани, след като са се родили такива и нямат оправия, поне да не нараняват децата. Това си е живо изнасилване, защото никое дете ма 3-4 години не знае какво е това и единственото което му носи е БОЛКА...някои дори умират след такъв акт на извращение.

Като човек на който му е посягано сексуално като дете (бях на 9), искам само да те уверя, че това ми остана за цял живот. Болката, срама, страха.
Така че не ми обяснявай пак, че е нормално.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a2ac7c8dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не, има огромна разлика между педофилията и хомосексуализма. При педофилията се изнасилва дете, което е незряло и няма престава за какво става дума. Това е насилие върху личността му, защото то има травма от сексуалното насилие, което се отразява на формирането на собствената му сексуалност. Съсипва детето за цял живот. Докато при хомосексуализма индивидът е пораснал и формиран като личност, с формирана сексуалност. И това е негов избор. Затова и педофилията се преследва от закона и насилниците влизат в затвора. А при хомосексуализмът няма престъпление.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 26ecab1721
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4,мисля че при две ситуации, които са еднакви до голяма степен, за да има справедливост трябва да се действа по един и същи начин. Не може например да съдим двама човека за едно и също и единия да е виновен, а другия не. Правилното тук е хората да разберат как се променя морала с времето. Това беше и целта на темата. Само преди години хомосексуалните пробваха да ги лекуват, но днес може да осиновяват и деца, а ако кажеш нещо против значи клеветиш и си хомофоб. Но откъде човек може да е сигурен, че с горепосочените аргументи след няколко години няма да легализират и педофилията. Точно, защото сме хора трябва да запазим някой неща. Никой не го интересува кой какво прави под завивките, но да могат да осиновяват деца ми идва в повече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7811151816
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Неграмотен и дълбоко заблуден, защо ли да се хабиш да му обясняваш....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 786e986290
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, от номер 4 - Моля, обоснови се защо според теб не е правилно двама обичащи се, адекватни, зрели възрастни, (одобрени и от психолог и социален работник), не трябва да осиновяват дете? С какво те са по-негодни от хетеросексуална двойка и с какво са по-малко хора? Защо за тези ХОРА важат други правила? Защо при тях липсват някои права? Моля, обоснови се.

Мога да ти заявя твърдо и отговорно, че от колегите ти (примерно) или други хора в твоето обкръжение, с които общуваш, разбираш се и уважаваш, и смяташ за добри и качествени хора, едно 10-15% са хомосексуални. Просто всеки гледа да си спести главоболията на тези, които са решили да им сложат етикет "извратени" или "недостойни", "изроди" и прочее.

И също искам да попитам, познаваш ли ти лично (и потвърдено) хомосексуален човек или хомосексуална двойка? И ако да - що за хора са? Обясни ми ей тук на мен тяхната изродщина :)

Всеки строг хетеросексуалист и/или загрижен за популацията на тази планета, нека се чувства поканен да обоснове адекватно мнението си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ad6598846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Чудесни коментари от номер 3 и номер 5! Благодаря Ви за трезвата мисъл.
Както се каза - аргументите ти, авторе, могат да бъдат обвързани и с хетеросексуалността, но естествено не са, защото тук целта е регресията и демонизацията на ЛГБТ . Неспособността да се приеме нещо по-различно у другия кара хората да изпадат в такива нелепи разсъждения, но е крайно време да се научим да разграничаваме нещата и да не търсим връзка там, където я няма. Отговори на въпросите ти науката е дала преди десетилетия и продължава да дава, а именно, че хомосексуалността/транссексуалността не се приемат за болест и/или психично разтройство (каквото е педофилията) от години наред. Най-силният аргумент винаги си остават фактите и науката, така че не зная какъв спор сте водили, но личните убеждения и фантазии не са адекватен довод за иначе сериозната тема, която сте обсъдили. За съжаление част от хората не се доверяват на фактите, а на подобни размишления, теории и конспирации и продължават да имат първобитно отношение към ЛГБТ . Добрата новина пък е, че голяма част от хората имат по-съвременно мислене и по последни данни 40% от българите биха подкрепили партия с позитивна позиция относно ЛГБТ хората. В по-развитите съвременни държави нелепи теми като настоящата не се обсъждат, понеже хората отдавна са осъзнали очевидното. Правителствата имат социални политики с такава насоченост, корпоративните политики на гиганти като фейсбук, ютуб, уефа и като цяло на всички големи интернационални корпорации са обвързани с позитивното отношение към ЛГБТ . Надявам се след този коментар осъзнаваш в какъв свят живееш в момента, авторе, и колко много години назад ни връща темата ти.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1b85e57caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Иди обясни на някакъв задръстеняк каква е разликата между това двама души да се харесват и натискат и някакъв дъртак да си го тика в 6-годишно момиченце...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 26ecab1721
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   12, да ти давам аргументи, защо съм против да осиновяват деца смисъл няма. Едва ли ще е нещо, което не си чувал, в интернет има достатъчно информация. А за това, че хомосексуалните са извратени изроди... Ами никога не съм го твърдял. От приятелския ми кръг има един гей и една лесбийка. Момчето е много точен пич, въпреки че не сме кой знае колко близки, а с момичето сме си наистина близки приятели. Въпреки това, съм срещал и хомосексуални, които ме дразнят парадирайки с това, че са различни. Това е до човека, не до сексуалността. Недей изкривява думите ми, не наричам всички хомосексуални извратени изроди.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 29ba8c4f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Бих казала същото като номер 5. Никой не се ражда педофил. Но има хора които се раждат хомосексуални. Педофилията си е заболяване, а хомосексуалността не е.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 56cb2673e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И педерастията и педофилията и двете са сбъркани, грешни и практикувани от ДОКАЗАНО болни хора... Трябва да бъдат забранени с закон тези извращения.. Всичко РАЗЛИЧНО от нормалното е НЕнормално и НЕ трябва да бъде приемано точка...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 56cb2673e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 12.

Абе защо не хванеш пътя с извратените ти дружки за някое изоставено от бога място, като джунгла, планина, остров дори и да направиш услуга на обществото?? Нито ни интересувате, нито искаме да ви виждаме и чуваме. Ще ми натрапват болни "хора", че видиш ли трябвало да проявиме разбиране към болестта им и извращенията им.. За това и правите паради всяка година, за да погнусявате ЦЯЛОТО общество.. Имали права те, ми че и група скинари, рокери, патриоти, загрижени бащи и майки имат право да ви налетят и да ви почупят кокалите, понеже с гнусните си паради развращавате МАЛКИ деца, които ВИ ВИЖДАТ и така може да им объркате целия живот... Отделно откъдето минат отявлени грешки на природата педерасти по улиците, старци, мъже, жени, майки, бащи се отвращават от тях.. АКО такива прости форми на живот, като тебе НЕ могат да видят проблем с парадирането на всеки обратен гнусльо и, че навсякъде ви гледат деца, както и осиновяването на деца от такива изверги НЕ е проблем, няма КОЙ и КАКВО да ти казва на тебе. Лично осиновяването на деца от такива болни "хора" като теб трябва да бъде преследвано и от закон и от обществата, и да бъдете натикани в гнусната мрачна и влажна дупка от която сте излезнали... Щото ЕДНО е да си правите извращенията двама (или много повече) на закрито, но да се държите нормално навън.. СЪВСЕМ друго е да парадирате с гнусна визия, паради, целуване на обществени места и прочие, желанието да съсипете човешки живот с осиновявания и т. н. и т. н.

Това НЕ е хомофобски коментар, ТОВА е коментар на трезвомислещ човек, защото както знаем "има" "свобода" на словото и навсякъде споменеш ли нещо което е истина биваш блокиран, баннат, изтрити коментари.. Светът е абсурден вече... Отделно и педофилията съм чел, че в страни, като Швеция са вече разрешени и други абсурди...
Реално нищо не може да се направи, нещата са зле и ще станат много по зле, почакайте да мине време само..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: edbccd4e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 18, разбирам Ви, разбира се, че е по-добре едно дете да бъде отгледано от нали ЧОВЕК като Вас, с такъв манталитет, с такъв речник, със същия широк мироглед и голямо сърце. ЧОВЕК с главно "Ч", имащ доблест да нарече други човешки същества (нищо, че едва ли някога някой такъв му е сторил зло) "хора". Вие господине сте нещо повече от нас, така сте роден сигурно? На акта ви за раждане има златен печат или в Конституцията си имате параграф, че за Вас важат други правила и притежавате други права. А може би божия сила Ви е надарила с власт да разпореждате туй що може да се нарече човек и туй що не може?

Много е страшно да наблюдавам как народът (особено този, с ей такъв бай ганьовски манталитет и израз) се озлобява и става все по-тесногръд, просто заради наложена отвън стигма. Никой не е "станал" хомосексуалист по желание. Та кой би си го избрал? Има много хора, които се крият и живеят нещастно, заради индивиди като Вас (от който факт ще сте доволен, зная). А всъщност именно тези хора са много по-ХОРА от такива като Вас, именно защото знаят що е ХУМАННОСТ, подлагани са на тормоз и т.н., притежават и ЕМПАТИЯ (това са едни лични качества, виждам непонятни за Вас).

Предпочитам да бъда ХОМОСЕКСУАЛНА и да бъда ЧОВЕК, вместо същество като вас, бълващо змии и гущери срещу ХОРА, ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, СЕБЕПОДОБНИ, бълващо омраза и парадиращо с арогантността и егоцентризма си. Жал ми е за Вас, че таите такава омраза в себе си, защото един човек, който е в хармония със себе си, не би тръгнал да злослови по такъв грозен начин към когото и да било.

Хубавото, е че отровата от Вашата омраза, трови само и единствено вас.

И другото хубаво, е че все повече хора отварят сърцата си и осъзнават колко ненужна е ненавистта един към друг и откриват красотата на любовта и приемането.

А най-хубавото, е че вашето мнение не променя нищо и като цяло не е от значение.

Вие, господине си останете със злобата, а аз ще си остана със щастието. Дано и Вие някой ден свалите от плещите си огромния товар на омразата и успеете да го прегърнете.

Изпращам Ви всичката си хомосексуална любов.
Номер 12. ♡

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bf185e8088
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   19, не мисля, че най-доброто за едно дете по отношение на сексуалното му и ментално развитие е да има двама бащи и 0 майки или 0 бащи и 2 майки. Моделът майка-баща има значение по отншение на психо-сексуалното развитие на едно дете и то до голяма степен го формира като личност. Това развитие ни е еволюционно и генетично заложено. Психолозите са го изследвали достатъчно. Не случайно дори една нездрава връзка баща-дъщеря или майка-син поражда Едипов комплекс или Комплекс на Електра. Това са деликатни неща. А ти ми говориш, че няма проблем децата да имат двама бащи или две майки.

Абсолютно съм ЗА хомосексуалисти да има пълни права, да се женят и да правят каквото си искат. Но това касае само тях двамата, възрастни са и са си свободни да си правят каквото искат. Обаче да намесвате трети човек в това, който при това няма право на избор, е вече прекалено и егоисти и дори извратено. Някой пита ли го това дете дали иска да има две майки, а не както е нормално майка и баща?

Сега ще кажете "ама по-добре ли е да родителите да са алкохолици", това е коронния ви аргумент в такива случаи. Ами не, не е добре, но и това не е добре. Помежду си правете каквото искате, но не намесвайте други хора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ffbfd9bc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Само коментарите от 1 до 5 напълно унищожават каквито и наченки за аргументи, които авторът може да си е мислел, че има.

20,
Сираци познаваш ли? Имаш ли си дори представа какво е чувството да пораснеш с 0 майки и 0 бащи? Да седиш в институцията, да си просто част от "групата."

Да се чудиш до края на живота си дали не са те... изоставили. Че си бил нежелан, дори от собствените си родители. Нежелан още докато си бил в утробата на майка си, чиито лик никога не си виждал - и веднъж роден.. просто изтърсен, и изхвърлен.

А като навършиш 18, да те изритат от институцията и да ти кажат - не си наша грижа вече, оправяй се! Тогава - вкопчен в живота със зъби и нокти, защото няма на кой да се опреш, да се питаш дали има Бог въобще, и колко ще да е жесток, че да позволява да има съдби като твоята.

Разбираш ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 56cb2673e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От 18

до 12, 19

Деца не искам, НО определено едно дете би живяло в ПО нормално семесйтво при мен, защото ще е майка си и баща си.. И ще бъде учено на нормални неща, не на извращения.. Речника е такъв за да бъде наблегнато, защото първия ти коментар силно засегна много НОРМАЛНИ хора, с педо пропаганди и простотии, а тук на тази територия ВСЕ още има трезвомислещи хора, че по европа и ФАЩ деградацията е тотална, именно заради педерастки организации, феминистки и всякакви такива сбъркани "идеали".... Аз съм нормален човек, не правя паради да се чекна гол, и да обяснявам на подрастващи и всички, КАК трябва да ми приемат извращенията и гнусотиите за нещо нормално, иначе който не го приема е бай ганя, тесногръд и селяк... Ако НЯМАШЕ паради, НЯМАШЕ осиновявания и НЯМАШЕ публичност на педерастките общества, НИКОЙ дори аз нямаше да има проблем с вас, като сте насаме бъркайте си с краставици по дупките, правете си оргии, никой няма да ви каже нищо... Ама с тия пропаганди, гнусотии, извращения и наглост можете да ходите на майната си... Не сте станали хомосексуални пожелание АЙ стига бе... Като сте нещастни и подтискани, ДРЪЖТЕ се нормално, за да бъдете ПРИЕМАНИ нормално... Докато има скапани паради, опити за осиновяване на деца и публичност на гнусотиите ви, НИКОЙ нормален мъж или жена, НЯМА да ви приеме, и няма да се държи нормално с вас, защото и вие НЕ го правите....
Аз бълвам змии и гущери и по всеки останал, който аз съм решил, независимо дали е съседа или някой навън, та НЕДЕЙ се чувства със специално отношение КЪМ теб специално.. Ооо да много е хубаво това, че маса народ приемат евроатлантическите изгнили ценности... Целта на сороср и прочие гадовете е да съсипят семейството, половете, децата, чрез педерастия, секс, разврат и т. н. Пък ти си се радвай, и НЕ забравяй, ЧЕ ако майка ти и баща ти бяха и те болни хомота, тебе НЯМАШЕ да те има на тая планета, това винаги МН удобно го забравяте..
За това ти казха, КОЙТО се чувства подтиснат хомо и педро да хваща гората, там животните НЯМА да ви съдят, и проблема ще ти е решен...
Ти хубаво пращаш хомо любов, ама си имам хетеро щит от женско внимание, та няма да ме достигне ;).


Но както и да е и без друго светът гори, та каквото и да става няма особено значение НЕнормалното, абсурдното и извратеното ще победят нормалните хора и здравия разум...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker