Иска дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска дете
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1435 пъти
М39 Имам два брака зад гърба си и две деца. Запознах се с жена, с която доста си допадаме и нещата вървят. Тя е на 46г, младолика, спортистка. Всичко вървеше ОК половин година, но после започна да прокарва, че иска дете.Отначало се колебаех, защото не мисля че е добре на тази възраст да ражда, а и дали ще издържи, тя не знае какво означават грижите за малко дете, но пък разбирам желанието и. Два месеца редовен секс и не забременя. Аз се отрезвих малко и отказах да свършвам в нея. Тя се отдръпна и сега сме в малка криза и връзката ни е под въпрос. Как да и обясня да разбере, че на тази възраст не е за сополанковци. А и друго съмнение имам: може би е с мен, по-млад, изчислила го е, не защото ме обича, а защото е искала дете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 796e8b0f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   А защо да не е за дете, трудно е, но не вярвам да не зная какво иска, ако не вземете си едно дете, жените са повече време с децата, на бащите много не им се отразява. Може и да не стане, късно се е сетила.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4f3a152d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Нямаш право да виниш жената, че иска да стане майка. Да, малко късно се е сетила, но ако може да забременее, значи природата така е решила. Не си ти човекът, който да определя дали ще издържи или не. Тя няма много време да забременее, така че не й губи времето, ако нямаш намерения за дете.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 27180b4685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторът пита от неговата гледна точка, вие сте седнали да я жалите нея, че на 46 се е сетила за дете. Късно е, прекалено късно - опасно за бременноста, за раждане, за всичко. И кой и как ще го гледа това дете? Авторът си има две вече. Така че бъди искрен с нея и кажи - не. Не си създавай зорлем проблеми. По-добре без жена, отколкото с жена с проблеми, честно. Намери си някоя разведена на твоите годи с поотраснали деца и не се занимавай с вятърни мелници. Любовта си е любов, но реалността е нещо съвсем различно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e275c4dc41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не можеш да я лишиш от това да стане майка, ако тя го иска, но и ти трябва да го искаш. Плюс това сам казваш, че изглежда добре за възрастта си и едва ли е толкова немощна. Да, дете се гледа трудно, но много жени раждат и по-късно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6190f27fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Избрала те е за донор. Жените решат ли, че искат дете не мислят за друго. Ти имаш две. Аз на твое място бих внимавал с нея. Един тест на отношенията ви би могъл да бъде да и кажеш честно, че не желаеш деца. Ако продължи да е с теб - ясно, обича те. Но ако се дръпне, значи че просто си търси оплодител...Има много обратни ситуации, където жената има деца от предишна връзка, а мъжа няма - познай какво се случва - тя не желае, но го котка за да ги издържа. Рядко е готова да роди още едно - тяхно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 441d107618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Само инвитро май. То младите трудно зачеват, пък какво остава за лелките на близо 50. Чиста фантастика е по естествен начин., толкова сте на ти с биологията и двамата.
Рита за дете, за да те върже да плащаш издръжка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 72a5a98692
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Има време да го изгледа - примерно да стане майка на 47, означава, че на 67 като е, детето вече ще е на 20, при положение, че средно жените живеят до 76 години в България (т. е. детето вече ще е на почти 30), а и казваш, че е в отлична форма, то не виждам причини да не го изгледа. Отделно щом има спортно тяло и навици, то при нея възрастта е с -10 години като жизненост. Да си направи едни основни прегледи на всичко и ако няма вредни навици и всичко е наред, действайте. Спокойно, ще се справи и физически, и психически. Но ще трябва ако забременее, да се изследва плодът за някои болести.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 79b5c8e6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако беше с теб само за дете, спокойно можеше да те лъже че, взема контрацептиви и ако забременее да се раздели с теб без даже да разбереш.
Но ти имаш абсолютната свобода да не искаш да ставаш пак баща. Просто и го кажи. Едва ли и без това ще забременее щом досега не е... Едва ли си първият с който опитва да стане майка, не вярвам на тази възраст изведнъж да се е присетила че, иска дете.
Но ако поемеш ангажимента, това ще значи да ходите по лекари, в последствие може би за ин витро т. н.
Ако ти не искаш, като трябва се разделяте, пък си е неин проблем нататък дали ще търси друг.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 164590b345
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Когато някой започва врузка трябва ясно да си даде сметка какво иска и какво може да предложи. Ако не си готов да и дадеш каквото иска, какво изобщо правиш с нея?
Да, 46 г. Може да не е идеалната възраст за дете, но... Нормално е всеки човек да иска да стане родител. Егоистично е, човек, който има деца да упреква желанието на друг също да има деца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8c8a68e6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом наричаш децата "сополанковци" си тръгни от тази жена и не и губи времето.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 21327e6943
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Младолика ще е още една-две години, после ще ви проличи разликата. По естествен път няма да забременее, смятай колко пари за инвитро ще се изръсиш, какво ходене по лекари и болници ще е... ще ти писне и ще се почустваш в капан. Егоистично било да я упреква - той не я упреква, ама всеки трябва да гледа предимно себе си. Няма да се хвърля като пожарникар да спасява всяка загубена лелка, я. Той деца си има - направил си ги е овреме. Вие тука на човека вина му вменявате. Зарежи я тая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker