Sexual Market Value - Пазар на любовта - Колко струваш като мъж/жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Sexual Market Value - Пазар на любовта - Колко струваш като мъж/жена?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2170 пъти
До колко вярвате на това? Да, тази тема е повлияна от доста подкасти в Youtube.

Това не е женомразка тема!!!

За хората, които най-вероятно не са чували - това е стойността на един мъж/жена като сексуален обект или като партньор в живота, на базата на това, което може да предложи на срещуположния пол.

И тук изобщо не говорим за това колко е свестен (и това е важно, но върви наред с други неща) един човек. А чисто от атрактивна гледна точка. За жените това е тяхната визия, тяхната плодовитост, грижовност и това какво потенциално могат да дадат на един мъж. За мъжа това са кариера, финанси, сигурност, бизнес, дом - изобщо все неща, от които една жена има нужда при създаване на семейство и дълги отношения.

И тук идва ред да покажем графиката с пиковете в години, на единия и на другия пол:

http://i.imgur.com/yY58MX3.jpg

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 411de32156
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Не отричам, че има нещичко вярно, но като цяло това е доста едностранчив поглед на нещата. Тези неща не могат да се сложат в рамка, нито пък сме някаквим роботи, които се влюбват по алгоритъм. Един и същи човек може да бъде видян в коренно различна светлина от различните хора, според ситуацията, предпочитанията, типажа на избиращия и т.н. Има хора, които изобщо не се впечатляват от пари и кариери, а от съвсем други неща. Има жени, на които това им е водещото. Как в случая ще дадеш някаква общоприета стойност по скала за кариера примерно? Често дори самите хора не знаят защо са се влюбили в даден човек, който понякога дори е коренна противоположност на предпочитанията им за партньор.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b6d7fca80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Еиий поболяхте се с тези графики и статистики. При всеки е индивидуално. Намали висенето в тубата и изобщо в нета и се съсредоточи върху своя си живот.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7f719bebcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ако SMV при мъжете се определяше само от материалните им придобивки, защо красивите, стройни и силни мъжаги в гимназията и университета (възраст в която по принцип младите нямат много) разбиват младите ученички и студентки от секс ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ddfc4ebd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Нито има пазар на любовта, нито цена, нито формула. Номер 2 ти го е казал едно към едно: спри си интернета, ти си зомбиран и облъчен. Басирам се, че жена виждаш само на монитора. Което е много жалко...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 411de32156
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Статистиката дава само някакви средни, но те далеч не дават представа за хората поотделно. Представи си, че един взима 100 000 лв заплата, а 10 други взимат 500. Средно се получава 9000, ама това 9000 е много подвеждащо.

Освен това статистика може да помогне само за строго и универсално определяеми неща, които се изразяват точно и ясно с цифри. А когато говорим за чувства, отношения и т.н., там няма цифри и няма, защото понятия доста се различават от човек до човек, а и там е въпрос на лично възприятие, което няма как да го изразиш чрез цифри, още по-малко пък да изразиш коренно различни възприятия на различни хора по една и съща всеобща скала.

Можеш да направиш достоверна статистика какво количество валежи падат за всеки период от годината или каква е средногодишната смъртност/раждаемост на дадено население примерно и такава статистика би била доста полезна при сравнително точно прогнозиране поне на близкото бъдеще, но това да се опитваш да вкарваш човешки отношения е доста опасно начинание, защото ще те заблуди много лошо. Примерно ще се стремиш да бъдеш някакъв, каквто не си, само защото еди колко % от жените харесвали такива, ама ти няма да си истински, няма да ти отива, ще се измъчваш от вътрешни конфликти и изкуствни роли и вкрайна сметка дори да си намериш жена, то тя ще е привлечена от твоята роля, а рано или късно истинската ти същност излезе наяве и ще останете излъгани. Или примерно ще се депресираш, че на 25, а трябва да си на 35, за да си вървежен. Това са глупости.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fcb60b9e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Сигурно си гледал подкаста на Стан и Никола и си се филмирал малко прекалено (не го разбирай като подигравка).
Проблемът на Стан е, че приема тези неща, тази новоизлюпена псевдонаука за манна небесна и за тоталната истина в живота.
По същият начин религиозните фанатици смятат всичко в което вярват за пълна истина, и по същият начин хората облъчени с идеологическа политическа пропаганда смятат тяхното си учение за най-правдиво.
Надявам се ме разбра какво имам предвид.
Не случайно Орлин Милчев каза на Стан, че е добре да попрочете и малко художествена литература, за да се обогати и да не е такъв кон с капаци.
Стан е пичага, но общата му култура не е на особено високо ниво и малко се е облъчил с тези СМВ-та, червени хапчета и прочие неща.
По същият начин, ако беше хванал Моята борба, щеше да стане Нацист.
Тоест виждаме слаб характер и ниска обща култура.
Не се филмирай излишно и не бъди подвластен на идеологии и течения. Мисли с главата си, успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ffe2d4d135
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Четете и си пълнете главите с подобни тъпни и чакайте да ви помогнат да намерите своя човек за сериозна връзка.
Много има да я карате на автолюбов ...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ed55c8017c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Здр :) Като гледам циклиш в redpill и incel средите, но не си запознат с основната догма за мъжкото SMV там, а именно LMS - Looks, Money, Status. Т.е. на първо място е външния вид. Може да не си много финансово обезпечен, но да имаш външност и да се поддържаш и така да компенсираш. Това го казвам, защото много мъже в България си циклят още на измислицата, че жените не ги харесвали, защото нямали пари. Да, парите са важни, но са на второ място. На първо място е да си хубав, харизматичен може даже, да се поддържаш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: daf77d3e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   До номер 8 ако си average looking или below average looking its over for you/ И да имаш пари все тая.Събираите пари за пластични операции и за LL защото хиперграмията ще става още по зле :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9bf4a99445
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6 погледнах ги тези никумо неизвестни ютобъри и всичко ми се изясни.
Това са типични incel опитващи се с тренировки да позаприличат на chads.
Кото ги гледам в лицето няма как да им се получи ,хиляди пъти бих предпочела Хари Стайлс с рокля или с народна носия е повече джинтълмен и мъж от цялото токсично incel общество.
Прав си затова ,че и на двмата общата култура изобщо не им и силната страна нито мисленето.
Това което се опитват да пробутат за нормално сред младите мъже и даже жени .,далеч не е нормално Фанатичното мислене на incelite не води до нищо добро, и затова ФБР и ЦРУ все повече се опитват да ги държат под контрол, както и трябва те са опасност за страна и водят до опасност от вътрешен тероризъм .
Няма такива реални стойности за каквито пише автора те само в главите на невежитe коитo не могат да си намерят партньр заради ниското си самочувствие. А и да имаше парите при мъжа не са водещи а външния вид и възпитанието .
Доста смешни коментарчета изчитох от мъже ,които щели да си купят жени от Тайланд ,и къде ли не тоест от места с бедно население и където жените са необразовани- подходящи жертви за манипулация каквито incelite искат .
Да се опитваш постоянно да омаловажиш правата на една част от обществото в случая жените само по-себе си говори, че нещо не ти е наред .Те имат лигаво поведение тип снежинка смятат че са специални и дискриминирани защото жените имали права хаха.
Как пък така моят приятел не се е чувствал така, нито баща ми Проблема не е в жените и техните права, а в тези мъже тип лигльо с инфантилно мислене.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 27af48da54
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Който к'вото и да иска да ми говори, аз съм мъжът и аз съм Provider!

Една жена винаги мисли за децата си и 90% от случаите ще си избере за мъж, този който може да осигури дом, финанси/стабилност. Ако - може, независимо от физиката на мъжа, няма да липсва женски интерес.

Но и жените като нас си падат по хубавата физика ( лице тяло). Обаче повечето добре изглеждащи мъже (без финанси/стабилност) не могат да задържат жената дълго до себе си. Колкото и да е хубав секса ти писва.

За нас мъжете е ясно на 20-23год със секси сочно д*упе излъчване е основният критерий.

Винаги бих предпочел 20 год. пред 30год.
Това е все едно да избираш Мерцедес на 0 километри и такава на 200 хил.
Ето например Дженифър Лопес, колкото и да се подържа никога няма да е каквото беше на младини.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4c72997745
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 10,

"Кото ги гледам в лицето няма как да им се получи"
>>>>>>
"А и да имаше парите при мъжа не са водещи а външния вид и възпитанието"

Как се издаваш обачееееее. :))) Ей тва сте жените, въртите, сучете, и накрая пак се издавате и си мислите, че не го правите!
Външността нямала значение при мъжете, ама ти на бързо, САМО ПО ЛИЦАТА ИМ, прецени, че са твърде зле и даже фитнесът няма да ги оправи (демек са, както ги наричат gymcels), щот няма да им оправи лицата! Ти си самото потвърждение за black pill-а! И даже не го осъзнаваш. Изумително! Наистина. Женското самонеосъзнаване не спира да ме изумява.

Тва пък за вътрешният тероризъм е типичен пример за това как жените ги е страх от смотани мъже. Пълна простотия си написала. Пичовете дето извършиха някои престъпления, освен че са инселове са и................АУТИСТИ! Хардкор АУТИСТИ! И онзи с камьона, и Елиът Роджърс, и останалите! Ама понеже толкова ти е акълът и вместо с мозък, си се родила с путка, се фокусираш върху това, че не били ебали, и това за теб е по-страшно, от това, че са били ментално ощетени.
Който не е съгласен с това, което казвам, да се замисли - кой бие най-много жени???? Инселовете (дето нямат досег до жени повечето време) или разни бед бойчета, дето пичките сами им ходят подир гъза?
Обаче ей я нашата тук, седи и трепери в страх от инселовете - ЛОЛ. Female logic at its best!
Или викаш, кво те ебе, че онези бият жени? Нали поне са готини и ебат. хахахаххахаххаха
Дребните терористични актове на инселчетата са НИЩОЖЕН ПРОЦЕНТ от цялото насилие и убийства, които се извършват над жените. Толкова малък процент са, че даже не са в статистиките. Почти всички жени, които са бити или убивани, са жертви на техните партньори! Но понеже, отново путка>мозък, ти трепериш от някакви си там, дето не излизат от тях и плямпат в някакъв форум.

А колкото до "твоя приятел", ми знам ли? Сигурно щот е 190 висок и с chad-ско лице, съответно е получавал положителни реакции цял живот, на основата на които е натрупал самочувствие, и заради това е и пич като характер. (ако трябва да гадая) Ей тук, ако искаш да ме затапиш, направо кажи, че гаджето ти е 160см, skinny fat телосложение, със слабо развита долна челюст и кръгли очи с големи клепачи, и ще си върна всичките думи назад! Ама и двамата знаем, че не е така ;) .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a689a739e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   ОФ 10 и в тази ли тема дойде да ръсиш разни небивалици, инцел и чеадс ,които си гледала в някой американска боза претендираща за като ост понеже има надпис ,,Домументален,, Като цяло западните култури имат за цел да разболеят лабилни мозъци като теб.И така, като те чета доста си изтрещяла.Моля те, посети спешно психолог, ако трябва и психиятър.Бая ти се е разболя главата от тия американски бози.И мила сайта е ,,Сподели,, , а не ,,Нахейти,,


П. С. Модераторите защо допускате думи изписани на латинеца? Визирам в поста на Н10 думучките ,,incel,, и ,,chаds,, Ако уважавате правилата на сайта, както и родния ни език, моля ви да изтриете поста и , както и тези постове във темата ,,Мъжете без секс,, , в които си е позволила да пише на латинеца

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 69763f5c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   мале, аз се имах за циничен, то имало много напред хора

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c5d4e338c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Това е абсолютно вярно. Всеки мъж има стойност, която най-вече зависи от от LMS - looks, money, status. След тях идва и харизмата, която е решаваща ако първите 3 са на лице, но сама по себе си не е от голямо значение - ако си само харизматичен, но си грозен и без пари - просто приятел. Накрая може да разчиташ на огризките от другите мъже. За да не се случва това направи следното (редпил съвети)
Вдигни си SMV:
- [ ] Развий високодоходоносно Умение / Професия (хубава кариера и/или бизнес)
- [ ] Прилично обзаведено лично място за живот
- [ ] Авариен фонд (спестявания за 3-6 месеца напред)
- [ ] Автомобил в добро визуално и техническо състояние (за предпочитане BMW, Mercedes, Audi или приличен SUV)
- [ ] Гардероб с дрехи и обувки за всякакъв повод
- [ ] Без заеми (с изкл. Ипотека; бизнес или студентски заем)
- [ ] Добра лична хигиена - Здрави, бели и прави зъби; редовен душ; поддържани брада и подстрижка
- [ ] Фитнес и здравословен начин на живот - стегнато тяло, изградена мускулна маса и здравословен % подкожни мазнини (под 15%)
- [ ] Не изневерявай. Не влизай във връзка за да имаш сигурен секс докато се опитваш да търсиш нещо странично. Това е слабо и немъжкарско поведение. Ако не си готов за една жена не влизай във връзка.
- [ ] Не бъди негативен
- [ ] Не се отказвай от целите си
- [ ] Бъди амбициозен
- [ ] Направи си професионални снимки и ги качвай в Инстаграма си и Тиндър. 90% от мъжете не го правят и ще изпъкваш в добра светлина. Звучи повърхностно, но това е факт.

За да си high value трябва да си над средното ниво. Успех.
М27

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e2fa1cb621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   „Ако SMV при мъжете се определяше само от материалните им придобивки (...)“
––––––––––––––––––––––––––

SMV се определя от ВСИЧКО, което купувачите ценят.
Много си се подвел(а) от думите на автора за стойността на мъжете едва ли не единствено като печелещи пари.

Както казах, стойността на даден пазар се определя от съвкупността на ВСИЧКО, което купувачите (в случая, жените) ценят. Забележи: не се определя от това, какво е написал/казал който и да било индивид в интернет или където и да е.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8b4e3fc563
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Само 3 и 8 разбират за какво става дума. Парите не струват нищо, когато се опитваш да привлечеш жена с тях. Колко момчета познавам, едва свързват двата края, а покрай тях опашки с кандидатки да им строшат леглата от див секс. А други взимат депутатски заплати и са още девствени или в най-добрия случай са намерили някоя дебела/грозна разбира се заради парите, но това което хубавите и силните момчета получават в леглото безплатно, не се купува.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 022cf58be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм 10 и трябва да уточня че позицията ми за incelite си остава същата .
Предполагам че прибързах да нахейтя така момчета, затова че просто говорят на тази тема. Сега след като се запознах малко повече с видеата им виждам,
че са далеч от женомразци . Видеото им за Петканови е много добре направено
Като цяло нямат общо с тези мъже ,които смятат че жената не трябва да се развива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 022cf58be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ама понеже толкова ти е акълът и вместо с мозък, си се родила с путка,

Хайде без истерии снежинке едва ли си ми и на половината от интелелектуалното ниво, за да ми говориш пот ози твой каруцарски начин (на което изобщо не се учудвам ).

Който не е съгласен с това, което казвам, да се замисли - кой бие най-много жени???? Инселовете (дето нямат досег до жени повечето време) или разни бед бойчета, дето пичките сами им ходят подир гъза?
Обаче ей я нашата тук, седи и трепери в страх от инселовете - ЛОЛ. Female logic at its best!

Защо да треперя от страх? защото реално тези хора са опасни и щом имат лош ден решават да избият маса народ, за да се почувстват като нещо значимо ли?
Защото говоря по тази тема ли затова ли да ме е страх?


Дребните терористични актове на инселчетата са НИЩОЖЕН ПРОЦЕНТ от цялото насилие и убийства, които се извършват над жените. Толкова малък процент са, че даже не са в статистиките. Почти всички жени, които са бити или убивани, са жертви на техните партньори! Но понеже, отново путка>мозък, ти трепериш от някакви си там, дето не излизат от тях и плямпат в някакъв форум.


Да ти вярвам ли че изобщо те е грижа kой кого убива?
Аз съм феминист да тази ваша любимa мръсна думичка с която обичате да спекулиратe. Това далеч не означава че не ми пука за мъжете, това което казваш е реален проблем, но само един Бог знае, защо мислиш, че само ние жените можем да бъдем убивани
и малтретирани от партньорите си.
Има токсична мъжественост и токсична женственст.



А колкото до "твоя приятел", ми знам ли? Сигурно щот е 190 висок и с chad-ско лице, съответно е получавал положителни реакции цял живот, на основата на които е натрупал самочувствие, и заради това е и пич като характер. (ако трябва да гадая) Ей тук, ако искаш да ме затапиш, направо кажи, че гаджето ти е 160см, skinny fat телосложение, със слабо развита долна челюст и кръгли очи с големи клепачи, и ще си върна всичките думи назад! Ама и двамата знаем, че не е така ;).



Човек така е няма да отричам не искам да тe хейтя и ще видиш следващия ми коментар за Стан и Никола, но едно от момчетата които най много съм харесвала беше пълно.
да с хубаво лице умно, и с добър вкус за музика но с комплекси заради това. Така и не повярва че реално проявявам интерес
Стига с тези тъпи наложени норми над мъжете и жените от масата

И въпреки че те нахейтих в началото не искам да споря с теб. Не мисли че ако имаш някакви ко;плекси защото не си тип Чад ( което не твърдя и няма как да знам ) жените ще предпочетат някой идиот и побойник с красиво лице.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 022cf58be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Така се пише това е чужда дума уважавай и другите езици
Нещо много обиден го раздаваш защо ли ?

Не си ти този,който ще определя къде ще изказвам мнението се нали ти е ясно?
Мод тук има ли някакво правило за латиница и кирилица моля изяснете
на този господн ,че не сме в час по бг и може да се опета да научи и друг език.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce264b5075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Само да питам: в стойността ми включват ли се парите, които трябва аз да платя на девойката, за да ми обърне внимание, както и "вредните" заради потенциално опасната среда? :Д

Ей, как съм живял без някакви там да облечат в наука факта, че жените не избират правилно и даже да изкарат тази тяхна грешка логична! Да знаете, те и жените по цял ден са си правили графики, докато решат с кого да бъдат и с кого не! Това обяснява къде се губеха по нощите още от унито насам - графики са правели! А хората си мислеха други неща... Как може да сте толкова злобни? Графики правят, развиват се ментално, а вие само за запои и секс мислите, гадове такива, които ги обвинявахте! Ей, няма да се оправим заради такива злобни душици! :Д

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker