Искам бебе на 19 години. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам бебе на 19 години.
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1270 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 19 години. От години насам мечтая да бъда майка, но тази година нещата станаха по - зле. Постоянно си мисля как забременявам. Всеки път в който ми закъснее съм щастлива (уплашена също), но когато направя тест и видя, че е отрицателен много се разочеровам. Знам, че имам още какво да видя от живота, че трябва да порастна още, но наистина е трудно да се боря с това. Едновременно с това пък и не искам толкова рано, защото знам, че не мисля трезво и явно имам някакъв проблем. Не съм израснала със семейството ми и може би това отключва цялото желание в мен да давам обич и да създам толкова рано семейство.
Имам приятел почти 4 г. и с него доста се разбираме. Той е на моята възраст. Всъщност той е един от причините, които ме карат да се колебая, когато си помисля, че искам да забременея, защото не знам как ще реагира и как ще се почувства.
Понякога до такава степен ме хваща параноята, че отказвам да си пия противозачатъчните и започва да не ме интересува, че ще излъжа приятеля си, че ги пия само и само, за да имам шанс да забременея, но после се насилвам сама и си ги пия. Не съм споделяла това с никой и моля да бъда разбрана. Осъзнавам, че имам проблем, но.. не знам как да го реша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: fb65bf1f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Още летиш в облаците. Това гадже на 19 дали няма да чупи, ако забременееш и да си самотна майка?
Не създавай дете, ако още самата ти си дете и другия е. Да, пълнолетни сте. Но къде ще живеете, работите ли, учите ли?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d4ca3e5903
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мило момиче, все още ти е прекалено рано да имаш дете, ти сама казваш, че трябва още много неща да видиш от живота и си права, сама стигаш до извода, че все още ти е рано и не трябва да бързаш, защото сега според мен трябва да се съсредоточиш върху много други неща. Ако все още не си завършила 12 клас, или пък ако си завършила и работиш или учиш висше, то гледай сега тези неща, съсредоточи се върху целите, свързани с бъдещето си, важно е човек да има такива цели, затова не бързай все още да имаш дете, има време и за тези неща. Моето мнение е, че е идеално да родиш на 24-25 поне, не по-малко, все пак е добре да имаш образование, добра работа, да имаш с какво да отглеждаш това дете заедно с мъжа ти или приятеля ти, а не само той да поема финансовите грижи за детето, а е важно и двамата. Колкото и да ти се иска да имаш сега дете е добре да изчакаш още няколко години, така ще е по-добре и за теб, и за приятеля ти, и за детенцето, което ще се появи на бял свят, все пак дете не се гледа никак лесно, а и и двамата ще се почувствате напълно готови. Ако учиш, завърши, и тогава мисли за дете, а ако само работиш, то пак не бързай. Това е моята гледна точка върху нещата, но в крайна сметка решението е твое! Успех!

Ж. 19

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 91873739db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отиди на психолог. Ще имаш дете, но помисли как ще го издържаш. Затова завърши нещо за да имаш професия и да имаш пари. Освен това попитай внимателно ккво мисли приятелят ти за бебе. За да не се окажеш самотна майка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0653ddb0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Такова решение не можеш да вземаш без приятеля си. И без да обсъдите реалните си възможности за отглеждане на дете- въпроси като жилище, работа/учене, доходи, евентуална помощ от родители, ако те имат желание и възможност. Детето може да се прави с емоции и желание, но не се отглежда само с тях. Ако мислиш да го лъжеш, само за да си сбъдваш мечтата за бебе, можеш да си вкараш страхотен автогол, от който няма да се оправиш с години. Приятелят ти може да не желае да има дете толкова рано, да те остави, да настоява за аборт, а ако се съберете и реши, че не си е "поживял" и да направи живота ти много неприятен. Как ще се чувстваш, ако той се забавлява с компании и купони, а ти стоиш затворена в къщи да гледаш дете? Има достатъчно теми тук от жени в подобно положение. Включи малко и разума си, не само емоции и мечти. Освен това е много егоистично, подло и гадно да го правиш баща с измама. Ако го обичаш и уважаваш не би постъпила така. Рискуваш да отглеждаш детето си сама. Това е нещо, което не засяга теб, а и самото дете.
На 19 приоритет би трябвало да са ти други неща, не бременност и раждане, а собственото ти развитие - следване, което би ти осигурило по-добра работа, овладяване на някаква професия, същото важи и за приятеля ти. Имате достатъчно много време за деца. А и с годините и вие ще израснете и ще разсъждавате по-разумно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5f5282217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Нямаш проблем! Ако искаш ще ти помогна да забременееш от мен! Аз съм на 18 сериозен съм

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7c3da98f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   според мен няма лошо в това да станеш млада майка. нито те прави по-лош човек, нито нищо. Смятам, че е много по окей да станеш майка на 19 отколкото на 45. Проблемът е в годините на приятеля ти, защото повечето младежи на 19 не искат деца. но виж някой мъж над 26-7 може да попаднеш на точния човек. Разбира се трябва да имаш идея какво ще правиш при лоши варианти например напуска те мъжът и оставаш сама... какво следва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 52f7766a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Определено желанията ти идват от липсата на семейство. Научи се да го приемеш този факт, а не да компенсираш с необмислени решения. Психолог ще ти каже същото, само че по по-професионален и проточен начин.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 37893b7682
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти имаш проблем, но най-големият ти е, че за едно дете трябват двама. Поговори с партньора си и ако и той иска спираш хапчетата и вероятността още другия месец да си бременна е налице, но трябва коректност. Не си избивай комплексите.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7dd2e98ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Определено нещо не е наред - това е обсесивно желание, чрез което се опитваш да компенсираш липсата на семейство. Истината е, че децата са много повече от само бебенца - искат финансови условия, възпитание и тн. Имаш ли условията да им осигуриш това от което имат нужда? За деца трябват двама - не е редно да ги правиш просто ей така без бащата да знае. Децата имат нужда от двама родители, които да са ги искали. В противен случай, семейството се разпада. Ти искаш ли да лишиш децата си от истинско семейство така както са лишили теб? Децата не правят семейството - двойката го прави. С лъжа и измама вместо любов, ще получиш омраза. Мисля че психолог може да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c28a68a78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хора едно време нашите родите как ни издържаха? Имали сме храна, дрехи и ето ни сега пораснали. Живеем в 21 век, и за вас е модерно да си уредим живота и след това деца, но вие не се усещате че живота ви минава в една лъжа. Мило момиче не се чуди, щом се обичате с това момче, нека бог ви дари с дете, а тези дето ти казват да идеш на психолог, нека да ги завладеят ромите. Българите ви е страх да раждате, няма нищо страшно и не са нужни много финанси за едно бебе. Докато е малко бебето минава със 200 (двеста) лева в размер на пари - (памперси, пюрета, адаптирано мляко и дрешки). Аз имам бебе, млад съм - заплата ми е 800 лв и се справяме с жената. Затова не се чудете, а правете деца, докато е време и не остареете -тогава ще е късно!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4319ec6e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз също съм на 19 години и съм момче, но ще ти дам съвет, че преди да имаш бебе трябва задължително да се омъжиш ще бъде доста сложно за вас както и за бебето защото ако нямате брак бебето няма да получава децки помощи и няма да носи името на баща си защото например аз съм бил така първоначално и аз не съм получавал децки помощи и не съм носил бащината си фамиля.
А това което искам да ти кажа е, че трябва да се омъжиш първо защото ако нямаш това не е добре, а както знаеш сватбата е важна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 56c29b9b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Предполагам какво са избълвали преди мен и няма да ги чета. Затова, само ще ти кажа, че щом го искаш, пожелавам ти го!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker