Сънувам странни сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънувам странни сънища
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 1146 пъти
Здравйте, преди около 4тири години за пръв път сънувах привлекателен непознат мъж, който не помня да съм срещала (по принцип съм наясно, че лицата, които сънуваме все някъде сме ги виждали и мозъка няма как да си ги измисли). Сюжетът на съня е приблизително еднакъв, само местата, на които ни сънувам са различни. В сънищата ми той се опитва да ме прегърне силно, изглежда сякаш се е затъжил за мен и не иска да ме пуска, но аз все се плаша и си тръгвам от него, ясно помня, че има много красиви синьо-зелени очи, изразени скули и светлокестенява коса, като ме сграбчи се чувствам много безсилна и уплашена в прегръдките му и побягвам. Преди време го сънувах пак този път ми проговори, че ще ме търси само ако искам да бъда намерена и този път не ме докосна. Снощи сънувах конферентна зала пълна с различни хора, измежду тях излезе същият непознат и започна да води лекцията, да изписва някакви сложни изчисления по бялата дъска, след което дойде пред мен и ми нареди да чета. Поглеждайки пред мен видях бял лист с напечатан текст на английски език и започнах да чета. По средата на листа в част от буквите в думите бяха заместени от цифри, а накрая цели думи създадени от цифри, това ме изненада и спрях с четенето, хората около мен ме изгледаха с надсмешка и аз се засрамих. Той си дръпна един стол и седна срещу мен като ми нареди да продължа да чета и да се абстрахирам от хората около нас. Каза:- "Само така можеш да ме разбереш". Аз започнах да чета цифра след цифра и след време, той ми каза да спра и да му кажа дали съм разбрала какво пише. Сведох поглед надолу и бузите ми пламнаха, чувствах се глупаво като ученичка. Той ме гледаше настойчиво и ми каза:( поне това, което си спомням) -" Цял живот се занимавам с числа, кодове и формули. С тях си вадя хляба. На тридесет години съм, исках да ме познаваш, за да спреш да бягаш от мен. Това, което не можа да прочетеш в цифрите е това, заради което искам да съм тук- те са пълни с мистерия и много съдържание...
Та, и сега се почувствах толкова глупаво, колкото и докато сънувах, но вярвам че повечето от вас все някога са имали повтарящи се или странни сънища, които, може би са изтълкували за себе си. Моля ако някой има идеи защо по дяволите сънувам такива неща ще съм благодарна да сподели :)
Ж25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 26 дни
hash: 95950a2965
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Е, па дай му веднъж да те опраши!
Може и наистина да забременееш...

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: f3dfcb92dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз го тълкувам така - има нещо в теб, което още не си открила, например някакъв талант. Мъжът е олицетворение на него и иска да го намериш. Опитвай различни неща, вероятно пропускаш нещо, което умееш добре.
" Цял живот се занимавам с числа, кодове и формули.'' - мозъкът по принцип се занимава с тези неща, всичко в него е алгоритъм. Може би трябва да станеш по-осъзната. Опитай с психология. От какво се страхуваш по принцип? Може и там да е разковничето. Страхът от взимане на решения, от самостоятелност и поемане на последствията?

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 2f22220dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опитай следващият път да контролираш съня поне дотолкова че, да поискаш да ти помогне да си спомниш...
Наричам си това и преди сън,просто искай да си спомниш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 900783518e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изглежда харесваш програмисти, но ако може и да красиви. Аз това разбрах от този сън. Намери си някой. Вероятно това е изводът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker