Връзка с жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с жена
преди: 3 години, 19 дни, прочетена 1328 пъти
Здравейте!
Напоследък се чувствам доста объркана, - за съжаление, за тези мои терзания не мога да споделя дори и с най-близките си хора.
Млада жена съм и определям себе си като бисексуална. От две години съм влюбена, в жена - тя е моя колежка, която е доста по-голяма от мен. Още от първия момент, в който я видях, ми направи много добро впечатление- страшно красива, умна и поддържана жена. В началото отношенията ни бяха чисто служебни - тя като доста по-опитна от мен, много ми помагаше, подкрепяше ме и окуражаваше, когато се чувствах несигурна, а аз имах страхотен респект към нея. Впоследствие, по стечение на обстоятелствата, се наложи да прекарваме доста време заедно и това ни сближи много - започнахме да си споделяме много лични неща, да водим дълги и задълбочени разговори...И така, без да си давам сметка, в един момент просто осъзнах, че не мога без нея...Че ако не я видя 1 ден, започва да ми липсва, че се суетя два часа пред огледалото, когато имам среща с нея... и разбира се пеперудите в стомаха! Замина за около месец в чужбина, а аз през това време бях като болна... Ужасно ми липсва винаги и тъгувам, когато не мога да я видя. Имала съм връзки и с мъже, и с жени, но не си спомям да съм била толкова привързана към някого, колкото към нея... И толкова да страдам от липсата ѝ.
Аз съм човек, който цени естетиката, винаги на първо място, красивото... Признавам си, че външният ѝ вид ме омая, направо ме заслепи...Но красота и интелект в едно, е нещо уникално! Секси е, когато можеш да разговаряш на всякакви теми, с толкова готин и широкоскроен човек. Много си паснахме с нея, характерите ни много си приличат.
Тя също много ме харесва, казала ми е, че ме обича, че имам специално място в нейното сърце, но мисля, че за нея нашите отношения са просто приятелски. Въпреки, че не знам дали не се е усетила до сега, както казах, тя е интелигентен човек - това по-специално отношение, което показвам към нея, не ми се вярва да не ѝ прави впечатление. Тя има семейство- мъж и голяма дъщеря. Но мъжът й е по-възрастен от нея и ми е споделяла, че не се чувства задоволена в сексуално отношение, че между тях отдавна няма химия.
Ох... Не мога да спра да мисля за нея. Не мога да си я избия от главата. Посъветвайте ме, моля ви! Имам ли някакъв шанс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 18 дни
hash: fa3115b583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Бих казала, докато не пробваш, няма как да разбереш и още по- малко пък ние можем да знаем. Но съм много против да се "налита" на обвързан човек.
Щом продължава със съпруга си, е обвързана.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: d71ae8088e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Внимавай само да не останеш употребена и изхвърлена накрая. Това най-често е съдбата на тия дето се влюбват до полуда в женени....

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 127029b99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Шанс за какво? Да бъдеш интимна с нея - определено - да. Замисляла ли си се за последствията? До къде я искаш? Само за секс? Склонна ли си да я "делиш" със съпруга й? Ти към момента правиш ли секс с мъж и смяташ ли да продължиш да го правиш паралелно.
Пробвай да я провокираш да коментирате някой симпатяга около вас. Внимавай на къде насочва/отклонява тя разговора. Поемай го дискретно и "наливай масло в огъня". Би трябвало да излезе наяве дали и какви интереси има към теб (и не само).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 118652f4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Имаш шанс, да! Покани я у вас на женски уикенд, филм, някакъв празник или друго. Пийнете, поговорете, бъди по-отворена малко, но не нахалствай, ако не усещаш взаимност. Щом ти е споделила, че с мъжа и не вървят нещата, шансът ти е доста голям! Важното е да не развалите приетелството си после. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: e44418ea76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всичко ми се видя цветя и рози до момента, в който не каза, че е женена с дете... И да има нещо между вас... до кога?
Не й казвай нищо. Продължавай все така и моят рационален към теб съвет е - остави нещата в нейни ръце като една идея по-зряла и обиграна жена да дърпа конците. Не й се натягай и не й казвай никога нищо за твоите чувства и отношение, защото понякога наистина много се заблуждаваме просто защото някой е по-мил с нас и ни споделя една идея повече. Виж как ще се стекат нещата и я наблюдавай отблизо, но пак си задай въпроса... Струва ли си да започваш нещо, което ще е с обречен край, секс, приказки и неминуемо - криеница?! Не казвам, че преживяването няма да е хубаво за вас, всяко преживяване ни учи на нещо. Но струва ли си болката ми е мисълта. Казвам болка, защото очевидно ти си вече влюбена в нея. Помисли си.

Дръж ни в течение все пак как се чувстваш и как върви... :) Успех.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a76c68cebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката:

Здравейте отново и благодаря за коментарите. Включвам се месец по-късно, като случайно се сетих, че бях коментирала тук.

Чувствата ми към тази жена все още са много силни, дори имам чувството, че с всеки изминал ден ставам все по-влюбена, явно наистина ми е влязла под кожата... Почти винаги се сещам за нея - когато съм с приятели и щастлива, когато през нощта се чувствам самотна - просто не мога да мисля за друго освен за нея... Чудя се какво ли прави сега, мисля си колко хубаво би било да сме заедно... Когато сме двете усещам как цялата треперя от вълнение, а тя ме кара да се чувствам неописуемо, когато е до мен... Не мога да опиша тази тръпка и вълнение, които изпитвам. Същевременно и притеснение, за да не разберат колегите ни. Аз все още не съм й разкрила за моите чувства, очаквам, ако има чувства, тя да бъде по-инициативната, все пак е доста по-голяма от мен. Отношенията ни в момента са прекрасни, дори мога да кажа, че сме още по-близки от преди.

Номер 6 - не, не я искам само за секс, искам връзка с нея, та аз съм влюбена... Доколкото ми е споделяла, тя не прави секс с мъжа си - той е доста по-възрастен от нея и отдавна не са интимни. Но не ми се вярва жена като нея да не прави секс, та тя е много желана, всеки е привлечен от нея, тя би могла да има всеки... Има слухове, че е изневерявала на мъжа си, но нямам представа дали само с мъже или и с жени... От разговорите ми с нея и това, за което сме си говорили, смятам, че е доста разкрепостен човек, човек който обича удоволствията...
Номер 7 - Така е, но тя дъщеря й е доста голяма, дори е семейна... Едва ли и пука майка й с кого има интимни отношения... За сега ще пазя всичко това в тайна, защото ако действително е гледала на мен само приятелски, много ще се изложа и злепоставя. Но вече толкова съм се влюбила, че не искам да си представям какво ще е ако я няма в живота ми... искам я просто в живота си, рядко се срещат толкова ценни и специални хора. Хора, които те карат да вярваш, да искаш да живееш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d64905d461
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е и още как! Просто опитай да разбереш ориентацията и. Аз съм на 22 години и също съм бисексуална, имала съм вече 3 връзки с жени, с които съм се запознавала случайно, влюбвала съм се, но без да знам нищо за тях в началото. С правилна тактика и малко късмет всичко се получава. В момента ми е третата връзка, в която се чувствам прекрасно. Запознахме се също в работна обстановка, тя беше по-инициативната, но и аз показвах значителен интерес. Нещата се случват и в реалния живот, не само по филмите. Ако имаш фб профила и разгледай го, в доста случаи издава информация. И давай малко по-директно, защото сигналите често могат са се разчетат погрешно. Вярвай в себе си и показвай увереност, не мисли как ще се изложиш. Аз умувах 3 месеца как да я поканя на кафе, и накрая тя го направи вместо мен. А колко по-бързо можеха да се случат нещата, ако просто бях действала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker