Паник атаки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Паник атаки?
преди: 3 години, 14 дни, прочетена 1356 пъти
Здравейте! Реших да споделя и моята история. Бях с приятеля си 5 г., бях много щастлива, друго не ми трябваше. Но постепенно чувствата му истинаха и реши да се разделим. За 5г не предприе нищо по-сериозно. След раздялата бях много зле. Не можех да спя, не можех да мисля за нищо друго освен за него.. Всяка вечер чувствах една тежест в гърдите от ляво и сякаш нямах въздух.... трудно ми беше да дишам...Мина се около година от раздялата. Наскоро разбрах, че той вече мисли за нова връзка с едно момиче, което аз познавам... отново всички тези неща от миналото се върнаха... Трудното дишане, буденето непрекъснато и тежестта в гърдите... Случвало ли се е на някого нещо подобно... как се минава през това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: 66a372278d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не ьнам. И аз се боря с това все пще. Мина година от раздялата, с все още се опитвам да се съвзема. Това, което мога да ти кажа е че след време усещаноята не са толкова силни коюкото в началото. Веднага след раздялата не можех да спя, сънувах кпшмари, будех се и постоянно се разконцентеорах в ежедневните си здаачи. Беше наостина кошмарно. С времето обаче ужасът намаляеа, но остава една празнота, травма от случилото се. Аз все още не мпга да погленда друг, а и не искам. Не искам да изпитвам подобно нещо пак. Ако моцвш се концентрирай в нещо другп, ако не вземи отпуск к замини на някъде. Пстани сама със себе си. Излей си мъката и така поне ще ти олекне.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 01d0065545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Минава се като започнеш да живееш собствения си живот, вместо да преследваш другите.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: c8f7f79132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей. Малко повечко стрес. Опитай да правиш неща, които те пранят щастлива или опитай нещо ново. Повечето ще кажат веднага патик атака и ще са прави, но не си го слагай на сърце, не глесай на паник атаката като нещо голямо страшно нещо, то е най-обикновено чувство, просто прилив на голям адренарин в данен момент, дори и са те го усещаш като адреналин, то си е точно това. Ако имаш възможност иди на отдалечено място извън града и крещи, прокхо крещи колкото глас имаш. Повярвай помага, тогава тоди голям насъбпал се в теб адреналин от стреса ще излезе навън. А когато ти се случи просто се успокой и дишай дълбоко. Също така прочети за заземяването и го приложи при следващата паник атака. А щом сте се разделили значи не е правилния, а ако е то може би след година, две или повече отново ще намерите пътя един към друг. Каквото наистина е твое няма да те подмине. Един ден всичко ще бъде наред, не се предавай, можеш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: e81abd8fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като ти стане безразличен ще се оправиш :)

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 73a272d828
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хич не си съсипвай здравето заради някакъв си мъж! Това е най-голямата глупост, която жена може да направи! Та това е мъж, който 5 години си е седял ни ръцете, нищо не е предприел спрямо теб и вас, и ти ще си съсипваш психиката и здравето! Та той мисли как да залъже друга, хич няма и да се сети или загрижи, че ти страдаш. Просто се стягаш, изправяш се и продължаваш. Дължиш го на себе си.
Като чета такива теми, все едно мъжът е някакъв бог, принц, шейх, някакъв супер красив, секси пич, а пък той е някакво комплексирано момченце, което може и да не блести с физически уникални данни. Просто човек като всички други. Твое минало. Ще ти е кофти известно време, но животът продължава. Може да посетиш и психолог, но няма мъж на тая планета дето да си заслужава подобни мъчения

 
  ...


...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 0c61854976
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Милата. Познато ми е до болка това чувстно. Имам паник атаки от 5 години вече. Първите 2 години го карах на чайове, медитация, гледане на филми, четене на книги, но нищо не помогна. Който ти дава такива съвети, значи никога не го е изпитал. След тези 2 години отидох на психиатър и ми изписа антидепресанти и успокоителни и вече 3 години си ги пия и няма нищо лошо и нищо странно. Съветвам те потърсиш и ти помощ. Ако не попаднеш на добър психиатър, има и други. Не се намира точния от веднъж. Аз се лутах, докато намерих най-добрия за мен. Без лекарства не става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: a4871d62ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм от другата страна на монетата и съм мъж. Преди 7 години също се разделих с момичето на живота си и от тогава се чувствам по същия начин. Човек когато е обичал истински не може да го отмине туко така. Истината е че се ожених имам и дете и като цяло всичко ми е наред но мисълта се връща другаде и са неизбежни състояния.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: a4871d62ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще мине много време докато го забравиш. Един съвен не прави моята глупост един човек да замени друг нестава! По зле накрая ни в клин ни в ръкав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker