Испанските мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Испанските мъже
преди: 3 години, 13 дни, прочетена 1944 пъти
Виждам, че има тема за испанките жени, затова решх да обърнем внимание и на испанските мъже, според мен са доста по красиви "Бай Ганьо"?!
Споделяте ли мнението ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 13 дни
hash: 5e39afdd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Определено. Аз съм Ганьо и съм бил в Испания много пъти. Казах го в другата тема, ще го кажа и тук. Испанките масово са грозни, но виж испанците наистина са доооста по-красиви от българите или Ганьовците, както ги нарече. Не съм гей или нещо, но ги виждам чисто естетически, че къде по-'убави от наш ганьовец. Което си е истина, си е истина. Предавам се, ще акам.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: d0becf4621
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Много са красиви, поддържани и секси! Дори и на възраст вече, тренират и са готини, а младоците приличат на модели до един. Нищо общо с плешивите шкембелии и грозни нискажи с гадна структура на тялото и една камара комплекси, които са масовката в милата ни родина. Галантни и знаят как да се държат с жените, пак, за разлика от ганьовците, които освен да избиват комплекси, да показват ниска култура и да те отегчават до смърт, друго не умеят!

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 25d8eb700e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не съм чела темата за испанските жени, но лично на мен изобщо не ми се струват красиви (живея в Испания от 15 г). Ни в тяло ни в лице може да се сравняват с българките. Но имат други положителни качества: поведението им е естествено. Не се превземат и не се държат надменно както доста комплексирани провинциалистки. Знаят как да се облекат: ако ги поканиш на разходка в парка няма да пристигнат на високи токове и с 15 кила грим. Грижат се за външността си, но общо взето са по-спортен тип. Знаят че не блестят с красота и залагат на други качества.
А колкото до испанските мъже, ако трябва да бъда честна, по-голямата част превъзхожда 80% от българите. Нека започнем от факта че са доста по-възпитани. Ако си харесат момиче ще и го кажат възпитано, може да направят закачлив комплимент, но в никакъв случай няма да се държат просташки и да почнат да те опипват и да те ти се натискат след първото "здравей". Ако им откажеш, не нахалстват и не ти досаждат повече. Нямат нищо общо с "възпитанието" на българските ганьовци. Държа да отбележа че познатите ми българи които са израснали в някоя европейска държава са много по-възпитани в сравнение с връстниците си израснали в Бг. Колко тъжно наистина! После мъжете в България се оплакват че жените предпочитали чужденци. Ами да, много жени предпочитаме чужденци не заради финансови интереси, а заради отношението. Искаме кавалер, не Бай Ганьо.
От друга страна, испанците печелят точки защото се поддържат. Повечето млади хора спортуват редовно. Пак си пият биричка и си хапват, но нямат шкембе на 25. Да не говорим че се носят стилно за разлика от българите. Не ходят всички еднакво подстригани като излезли от фабрика. В Бг всички млади мъже ходят еднакво, стригани първи номер. Не можеш да ги различиш. Ако в Бг мъж се грижи за външността си, го сочат че бил педал. Педал, ама после той сваля българските мацки докато големите "мачовци" с бирени шкембета гледат с пръст в уста.
На моите познати казвам че на Балканите ще видят много красиви жени и много непривлекателни мъже.
Аз испанците за много неща си ги критикувам по принцип, но което е истина, истина е! Общо взето мога да кажа че като цяло са възпитани, поддържат се и са значително по-привлекателни от българите. А ганьовците в Бг да си вземат бележка и да погледнат възпитанието на сънародниците си в Европа. Българите израснали в Европа се открояват. Това е тъжната истина. В Бг има много хубави работи, но това което е лошо трябва да се казва за да бъде поправено.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 4c8b6aae18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   На мен не ми харесват, твърде черни са ми, а и да не бяха, пак нямаше да ми харесат. Имам конкретен вкус.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 59fe9dc8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз живея в Испания, над 16 г вече и съм съгласна с повечето от коментираното горе.
Все пак обаче, жените им също са красиви.
Ако се сприятелиш с испанци, сама ще се убедиш в разликите, прилики с мъжете в България ( тип Ганьо, не искам да генерализирам)- няма никакви!

 
  ...


...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 301444a0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам за испанците, но съм чувал, че българите били най-красивите... Попринцип, винаги има изключения, но сред нашенците също често съм срещал красавци и красавици. При всеки си е индивидуално. Не е до националността.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 33a60280be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Тук гледам, че коментират доста комплексирани дебели жени, които са си търкали пържолите на някой испански киноактьор.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 45af3d0135
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Сектата на Зак Ефрон пак напада - втора тема за относително кратко време! Как искам да съм модератор тук и да въдворя ред - и тези тъпотии, и тъпотиите на калайджията в коша и няма да ми пука! Нищо не губим без такива същества, които явно не се чувстват пълноценни, ако не калят някого.

Чакаме темата за португалските мъже, за канадските, за алжирските и т. н. Давай, така или иначе модерацията явно е нулева!

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: c647169d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето мнение е, че нито испанките, нито испанците могат да се сравняват с българите. Естествено има изключения, аз обаче визирам масата. Мъжете масово >80% са под 175 см, а жените с ниска канализация. За повече от 30 ходения до Испания, веднъж не ми се е случило да се обърна след някоя испанка, защото ме е впечатлила с физиката си :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: c6bf3bd199
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Всичко е по- добре от българина, с изключение на арабите и негрите като цяло, което трябва да ти говори, че от българския мъж трябва да бягаш така, все едно има проказа. :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 85dbe8d5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Испанците и италианците са доста приятни. Изглеждат добре, поддържат се, обличат се стилно, кавалерстват, знаят как да се държат с жени, емоционални, интересни. Е, със сигурност не всички са такива - няма нужда излишно да се идеализират, но правят като цяло позитивно впечатление.

Това разбира се не значи, че българските мъже са лоши или за подценяване - напротив, има много читави и качествени български мъже, които и се поддържат и умеят да ценят и уважават жената до себе си. С тях си заслужава и връзка да имаш и семейство да създадеш.

Моите наблюдения са, че независимост от националността, една жена намира това, което си търси. Ако цени себе си и има нужното самочувствие, поведение и себеуважение, ще намери и точният мъж, които да и резонира. Ако пък има самата тя дефицити, то и целият свят да обиколи все на грешният тип мъже ще попада. Малко като приказката за тесния космос и кривата ракета :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 8e4f411156
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Коментар 11 чупи тъпомера направо...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 4a1f94ea04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   11, а ти сигурно си същият, който плюе по българките, ама като напишеш злобен коментар за тях, е ок, нали? Не само, че не чупя тъпометъра, ами направо си казвам истината такава каквато е - от повечето български мъже нищо не става. Факт.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 0d72897e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   11 - трябва да бягат, както уличните мастии бягат от добре охранен нахакан дворен котарак нали((хаха(:

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: b6f62e2ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   11/14,

Няма кахър, мляскай салама на някой циганин тогава. И по-добро от българин ще си имаш, и сифилис ще хванеш, Айшенце.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 19 часа
hash: 301444a0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От 6 към 11:
Аз пък не съм съгласен! При всеки е строго индивидуално. Ако е на въпрос-дори сред негрите и арабите, които спомена, има доста красиви хора. Сред всяка раса и националност има и красиви и не-красиви. Това е. И българите не са изключение в това число.
А относно характера и манталитета на повечето българи-това вече е отделен въпрос...

 
  ...
преди: 3 години, 6 часа
hash: 252d4b44d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   17, всичко е строго индивидуално, но на мен просто ми писна разни индивиди с фетиш към леки жени да нападат българките, заради собствените си грешни избори. Гледай какво става, когато реших да се изкажа по начинът, по който те се изказват за българките - веднага нападат ощипани, хаха. С техните камъни по тяхната глава.
16, Али- Реза(к), имам си по- добро от български елемент и няма такова отношение (жокер: от северните страни е). Нито българи ми трябват, нито цигани, нито такъв като теб. Хайде, дъвкай сливата на някоя циганка или азиатка, че нали опяхте сайта колко по- добри били от "българката" и които ще те окичат с рога.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b81974cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ако говорим за външен вид в БГ има високи, ниски, слаби, пълни, с различни структури, руси, черни, общо взето всякакви модели и от двата пола.

Както забелязвате, жените по-горе не говорят за външен вид, а за възпитание, което на много българи и от двата пола липсва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b81974cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Иначе по моя скромен опит от комплексите, най-много ме кльопат рускините (класиката "тъй красунчик", няма по-хубаво от рускиня за 2-3 вечери да ти начеше егото и се влюбват ама ако я земеш за жена ще те умори за 1 година), англичанките и скандинавките. 1. 85 кафява коса, очи и бяла кожа, стриган първи номер и така ще е до гроб сори, мама ме роди хубав, няма да се гелосвам.

Мъжете от тези страни не изглеждат така и затова. И аз доста залитам по светлооки дами. Изобщо като че ли различното се привлича.

За испанките смело мога да кажа че са леш. Просто са грозни, сори. Момчетата им са хубави. Доста приличат на българи всъщност.

Все пак, външният вид е химера, както е казал философът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker