Имам си гадже, но харесвам негов приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам си гадже, но харесвам негов приятел
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5065 пъти
Здравейте!

Моят проблем е следния... имам си приятел от година и 9 месеца, преживяли сме много моменти заедно и хубави и лоши, и радости и караници, чувствам го като половината си душа и не мога без него, но както всяка една дълга връзка, започваме да си обръщаме по-малко внимание, той е на работа и е вечно уморен и няма време да ми обърне внимание, което не ми е приятно и му го казвам, но понякога срещам разбиране, понякога не, понякога се държи студено е отблъскващо, понякога ме гушка и ми се радва, но това непостоянство ме изнервя.... та точно това е причината да забележа другото момче.. искам само да кажа нещо преди да продължа- по принцип не съм от хората, които се заглеждат по други, изневеряват и т. н. и изключително трудно харесвам някого и се влюбвам!

Та... това отношение на приятеля ми започна да ме отчуждава и започнах да си падам по един негов приятел, който всъщност познавам от доста време, но чак сега ми прави впечатление... излизахме си цяло лято с компанията, тъй като те са повечко момчета и само ние двамата с гаджето сме сериозна двойка в компанията, всички ме знаят като приятелката на... (името на гаджето ми, желая да остане анонимно) и проблемът ми е, че не знам дали новата ми тръпка ме харесва, имахме хубави моменти с него като сме излизали на моренце или някъде другаде, обръщаше ми внимание докато приятелят ми правеше нещо друго, не съм сигурна дали ме харесва обаче той, но ми се струва, че има симпатии към мен, и не зная как да разбера дали е така.

Не знам как да постъпя страхувам се от две неща: че или не ме харесва и няма да се получи или няма да се получи, защото съм бивша приятелка на момчето, с което са отраснали от деца. Не са първи приятели, но живеят близко един до друг и са израснали заедно. Страхувам се, че и останалите в компанията няма да ме приемат като приятелка на другото момче, защото са свикнали да ме виждат само с настоящото ми гадже... освен това е немислимо да бъда в компания с предишното ми гадже и да ме вижда с негов приятел... главата ми не го побира...

Какво да правя? Как да разбера дали ме харесва и как да пречупя този "стереотип" в компанията ако евентуално се получи нещо с това момче? А дали имам бъдеще с сегашния си приятел все още...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5e6b0dc4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз като теб бях в такава ситуация и понеже реших да рискувам си изпатих доста. Впуснах се да гоня новото и различно, понеже ние жените все усещаме, че някой ни харесва и така загубих човека, който ме обичаше истински. Според мен, от личен опит недей нито с негов приятел, нито с роднина, нито с нещо, което го свързва. Имай уважение към него. :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f71aff3bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само заради това че се пребира изморен и по някога не може да ти обърне нужното внимание мислиш да му изневериш и то с приятеля на човека ами утре ако и тои започне да не ти обръща достатъчно внимание кво праим прекалено си подла да знаеш Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9be9b0d248
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Съгласих се с номер 1, права си...
а колкото до твоя коментар Хектор, не е само заради това, че се прибира изморен има и други неща, но няма да коментирам повече, но и това не означава, че ще му изневерявам, не съм от тоя тип хора, ако реша да съм с друг просто ще му го кажа и няма да бъда с двамата едновременно! Благодаря за съветите, размислих :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f5b16b907f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Та Хектор, я кажи какво намери за долно, написаното от авторката... Абе вие хора, , чели недочели зорлен оглупявате... без коментар..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker