Приятелите или гаджето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелите или гаджето?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 6361 пъти
Сигурно се забелязали, че в един момент се появява конфликт на интереси. И двете страни искат вниманието ти и едната страна се чувства ощетена, ако я пренебрегнеш за сметка на другата.

Вие лично кое поставяте на по-приоритетно място. Компанията ли е по-важна или партньора ви? Сигурно има много различни случаи и зависи от много неща, но като романтик, аз си мисля, че гаджето винаги идва най-напред. Всъщност може би аз не че бих го направил специално заради нея, защото ми е гадже, ами и на мен самия ми е по-приятно в интимна и усамотена атмосфера. Предпочитам да се целуваме и да се гушкаме, вместо да бръмча навън с приятели. В смисъл аз самия го искам и ако приятелката ми също има нужда от това, какво по-хубаво ?! :)

Може би е редно да уточня, че съм сам в момента, може би това играе някаква роля до известна степен, за да мисля така в момента- смисъл всеки иска това което няма. И естествено избирам гаджето за най-близък и желан човек близо до мен. Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: e6b96d8a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Мисля, че ти проблеми нямаш. Нямаш гадже, нямаш проблем. Иначе за мен партньорът е на първо място, после семейството и чак тогава идват приятели и познати. Последните са само временни дори, нека не се заблуждаваме. Човек се променя, мести се, сменя училище, уни, работа - приятелите се сменят. Не си заслужава заради тях да се откажеш от лична свобода

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2f94be7e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Заради тая същата дилема се разделихме с моята а беше голяма връзка тя избра нещастните си кифли в един момент братле я карахме на последни издихания и си казахме краи Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d231c5e1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Писано, би ли желала да се свържеш с мен, може да излезе нещо?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 033119f232
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   От автора: Хекторе, и аз имах такава дилема с бившата, беше доста отдавна, но още ми държи влага. Цакаше ме закади нейните мацки... еми опънах и ластика. Аз исках да сме заедно, а тя ме търсеше като нямаше нещо по-интересно и то предимно пак в компания! Ай сиктир. Иначе и аз мисля като номер 1. Партньора, семейството, приятелите и вече надолу според зависи.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b033374086
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Зависи аз лично спазвам определен баланс. Ако трябва да избирам губи този, който ме е притиснал с избора. Иначе за ежедневието се надявам приятелите ми и гаджето да си паснат за да може да има дни да излизам с всички, макар че все пак и отделно бих отделяла достатъчно време. За мен приятелите са вечни, особено 2-3, за който знам че нито биха ме притиснали, нито биха ми се сърдили, говоря за приятели от съвсем малки. Далеч съм от кифлите, мразя техните работи от рода на, , миличкаааа, много та обичам ти си ми най-добрата приятелка"- познаване от 2дена, ама се пак имам приятелка, за която бих зарязала всеки идиот.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: adaabe0754
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Точно тва искам да кажа авторе постъпил си перфектно с бившата не може когато никоя кифла не е свободна и ние да бъдем резерва тва е брат разтрел за такива боклуци Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 465de54721
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Аз лично когато съм обвързана, отделям време и за гаджето и за приятелите, винаги има как да се балансират нещата, така че никоя от страните да не е ощетена. Гаджето също трябва да има време за себе си и да се събира с негови приятели. Мисля че от това по- естествено няма!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3660e396f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   И двете, но повече за гаджето.
Някой ден ще осъзнаеш, че приятелите от днес, не са приятели утре. Всичко е въпрос на взаимни интереси...
А с гаджето - Ако умело го задържиш, ще си цял живот. Това ще е най-добрият ти приятел...
Така че - гаджето, ако заслужава...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 80020e7c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Мнгоо се борих за едно момиче което не си заслужава сега съм с нея и тя постояно излиза с приятелки, не ми изневерява но се дразня че ми казва че иска дае само с тях и имам чувството че те не и дават да ходя при тях и тя им позволява.
Всеки ден по цял ден е с тях а вечерта когато излизаме те също са с нас и тя постояно обръща повече внимание на тях а мен ме забравя. Да не говоря предче пред всички се държим само като приятели защото семейството и ще ни се карало а майка и знае за нас и одобрява какво да правя да я зарежа ли?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: a14826755b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди мислех, че приятелите са най- важни на тоя свят... докато не осъзнах, че всичко е до време. Не казвам, че няма истински приятели, които ти остават за цял живот такива, но истории от типа "Friends"и "How I met your mother"са си предимно във филмите.
Мисля, че ако човек си намери половинка, с която са преди всичко най- добри приятели, няма да има проблем ако се вижда по- рядко с компанията. Поне при мен е така.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 39eafd457e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Като цяло аз предпочитам приятелката ми, но моята мацка е малко сопната и ако е изнервена на майка си или на нещо друго си го изкарва на мен и колкото и добре да се държа с нея, отсреща получавам обратното и като цяло мълчи в подобни моменти, а аз все едно съм с някаква статуя, което адски много ме изнервя и имам нужда да разпусна с приятели, да се позабавлявам и прочие, но предпочитам нейната компания повече, дори да стои като статуя, просто на моменти се побърквам, ако е в някаква депресия няколко дни.. Приятелите са използвачи, то и жените са такива, и мъжете също, но смятам, че с моята приятелка имам чисти отношения и сме един за друг, но тя е малко странна и като има проблеми се затваря в себе си и си го изкарва на мен по телефона :(

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b5ac60aae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Според вас правилно ли е следното:
"Приятелите са за цял живот, докато гаджетата са временни"
Приятелката ми го изръси след двугодишна връзка.
Реши да ни скара за уникалната простотия. Нерви се от всичко и все аз съм й крив. Винаги има време за другите, но не и за мен.
Аз гния нещастен вкъщи, а тя си купонясва по кръчмите с две малоумни интригантки, които са й братовчедки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 134c81b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Истинските приятели макар да не харесват човека който си избрал, ще го приемат без да се опитват да те настройват, ако виждат че той те прави щастлив ще се опитат да се сприятелят и с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker