Да се съглася ли да се видим? Имам нужда от съвет как да продължа с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се съглася ли да се видим? Имам нужда от съвет как да продължа с него
преди: 3 години, 7 дни, прочетена 1507 пъти
Преди няколко месеца се запознах с един много чаровен мъж. И двамата сме семейни и на близки години, което за мен ни прави равнопоставени. Нито е буен младеж, нито е в кризата на средната възраст, а е улегнал мъж и този факт ме успокоява, че знае какво прави и иска. Поради обстановката не сме се виждали на живо а само на видео в скайп. Говорихме много, страхотен събеседник е и казва и той същото за мен. Но наскоро започна да ме пита и за реална среща и иска да се виждаме възможно най-редовно. Единствено едно нещо ме притеснява, но направо не мога да спра да мисля за това. Той е популярно лице... Не е политик, но личност покрай която понякога се появява доста в медиите. Бях го попитала веднъж дали това няма да стане проблем, защото мога да си представя, че е възможно да изпаднем в ситуация някой някъде да ни снима, да го познае. Той ме увери, че ще се виждаме само скришно и ще ходим в малки населени места, където има дискретност. Но... страх от проблеми с това имам и не мога да ги пренебрегна, защото рискувам. Може би той рискува много повече и все пак аз съм тази, която я притеснява темата. От другата страна е това, че той е страхотен мъж и ме кара да се чуствам пак млада като на 25. Увлечена съм силно, за влюбена чак не съм разбира се. Наясно съм със себе си и какво търся. Там нямам терзания.
Според вас какво следва да направя? Казах му, че ще си помисля преди да му отговоря на поканата да отидем някъде, но ме е страх да не му писне да ме чака. Не мога да не си призная, че искам да се виждам с него. Но това ли е, което да направя? Няма начин да говоря с приятелка и да й искам съвет как да постъпя. Дори на най-близката си приятелка е абсурд да споделя това, така че съм в безизходица. Моля ви, дайте ми някакъв съвет, имам нужда да се насоча към вариант какво да му кажа и как да продължа спрямо него. Мислите ли, че страховете ми са преувеличени и всъщност аз сама слагам този въпрос като пречка да се съглася веднага на предложението му? Последната седмица толкова мислих з авсичко, че май вече се обърках и не съм трезва в преценката ми. Имам нужда от малко свеж въздух последните години и вътрешно усещам, че точно нещо такова е което ще ми го даде. Сама се учудвам, че не му се съгласих веднага и това ми е странно и търся има ли причина за моето колебание друга от притеснението, че позицията му в обществото може да ни създаде проблем. Съжалявам че не съм по-кратка, но исках да кажа всичко, което ме мъчи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 дни
hash: 816d1f44c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ми сигурно причината, която те спира, е че И ДВАМАТА сте семейни. Пък ако не е това, според мен би трябвало да бъде. :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 86d3352dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Фействай! Един път се живее :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 9e5efb8762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като те притеснява, не го прави.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 07437e3665
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Тъй, хубаво си написала излиянията за популярния чаровник, само не видях и дума за съпруга или той не е фактор в живота ти? Ако темата не е някакво лично творчество пак. Та кандидат любовникът предлага редовен секс (защото едва ли ще си говорите на тези срещи за времето), но някъде в потайни кътчета. Ще се крие като плъх и ти с него...много е улегнал, няма що. Най- абсурдното за мен е, че не те е страх мъжът ти да разбере за изневярата, ами папараците да не хванат любовника. Не бой се, не си му първата, няма да си и последна.
Какви съвети търсиш след като вече си решила да му пуснеш? Но ето ти един- като имаш нужда от свеж въздух (и чужд мъж), напусни съпруга си и се освежавай ако искаш всеки ден с различен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 060451b799
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Как само между другото спомена, че сте семейни. Най-големият ти проблем би трябвало да бъде това, а не неговата популярност. Защо не потърсиш съвет от мъжа си за новата си авантюра?

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 3e835003bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Говориш така, все едно това, че сте семейни е маловажно. А между другото тази тема мисля, че вече си я пускала. Ако изобщо е истина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 20290e422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Остави, че сте семейни! Това за нищо го нямате явно днес, ама я се замисли за кой ще е по-зле - дали за него, дето не го боли и щом е богаташ си има пари за друга жена, или ти с твоя измамен съпруг, който ще те напусне като стой та гледай. Ако не ти изневерява и той де, щом сте такова семейство! Мъка, мъка...

 
  ...
преди: 3 години, 6 часа
hash: dd915e6e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако толкова ти харесвай той и смяташ че ще си доволна, вижте се. Не е казано, че ще продължи дълго. Има вариант да не се получи на живо както ви е било приятно виртуално да си общувате, но ваша работа там. Явно искаш, давай тогава, защото после ще съжаляваш себе си, че си си изпуснала шанса! Пък дали и колко ще се пазите да не ви разберат... Там си зависи изцяло от двамата как ще подхождате.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0232e6c108
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко тъпи ганьовци има в нашата мила родина. Семеен е, ама знаел какво прави! Глупости на търкалета!! Той ако знае какво прави, нямаше да се среща с теб и да обикаля МАЛКИТЕ населени места, а щеше да си гледа семейството! Бате, тъп си да мислиш, че като си на 35-40 и вече си улегнал “мъж” или “жена” и знаеш какво искаш! За пореден път се убеждавам, че хората на тия години НЕ знаете какво искате. Знаете само да се наебете и да лъжете жените и съпрузите си! Аз дето съм на 25 съм по-знаещ какво искам в живота, щото сеш се, има нещо наречено МОРАЛ! Тва вие го немате, нема и да го имате никога!

Гаро

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3dc06f9a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И мен ме потресе, че основното притеснение на авторката са папараците и да не появи страхотният женен мъж по медиите, сякаш са 20-годишни без сериозни ангажименти и просто още не знаят какви са си, за да се покажат заедно. А това, че една съпруга и един съпруг също присъстват в картинката и ще бъдат наранени от подобни публикации и разкрития явно е маловажно, досадно и... ще му мислим като/ако стане. Наистина ли толкова ти е опротивял този твой мъж и семейният живот е доскучал до смърт, наистина ли няма у теб и грам женска солидарност??? Страшно е чак да се мисли.. Авторке, ако твоят мъж така се развява по села и паланки с някоя "известна" и ги щракнат някъде, ти как би се почувствала?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker