Има проблем във връзката ни не доверие ,моля помогнете !! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има проблем във връзката ни не доверие ,моля помогнете !!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1355 пъти
Хора има един проблем във нашата връзка и то е телефона.... От 3 години имаме връзка, той е на 30 и е много ревнив, аз на 26, но проблема е тук, че ми няма доверие, щом ми звънне, което е рядкост, но се случва телефона ми даде заето -разговор за 3 минутки, обадила се приятелка, майка, роднина веднага ми дига скандал и не ми вярва.... Не знам това недоверие на какво се гради, при положение, че ако сме далеч цял ден говоря с него, свободното ми време е за нас, отдала съм си душата изцяло, а звънне ли ми телефона дори и 1 път в месеца и имам ли по -дълъг разговор от 5 минути край, почва да ми се сърди казва, че го правя на глупак, много пъти съм се опитвала да му обясня, това, че съм изцяло негова, че не го заблуждавам и много го обичам, но има едно недоверие в него което ме погубва и много тормози и си задавам въпроса за 3 години не можа ли да ме опознае като му казвам всичко за живота си, много го обичам, но как да оправя това недоразумение, все едно сме деца от детската градина, зряли хора, а с детски разбирания, много ми е гадно, но не намирам начин как изчистя недоразуменията между нас, опитах човешки да му обясня и винаги му давам обеснение за всичко, но тази ревност ме подлудява вече, помогнете искам съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3aac96dc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Човекът е силно комплексиран и не съвсем в ред. С това задушаване си вреди сам на себе си... бъди внимателна с него, постави му ясни граници и да се стяга. Отдавайки му толкова много от времето си и обяснявайки му се, храниш все повече това негово поведение. Нормално е да имаш личен живот и да можеш да си говориш и по 20 часа с приятели и роднини. Въдвори го малко, защото ще те побърка и накрая ще избягаш от него. Не е изключено да се опита да те контролира и по други начини, пази се от маниакални ревнивци.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 183a99f490
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не 3, а 30 години да изкараш с този, няма да се промени. Човекът си е ревнив и недоверчив, такава му е природата и това няма никаква връзка с теб, дали си му вярна или не, той ще си е все така. Дори с годините може да се засили и да избие в насилие. Примери колкото искаш, има семейни с пораснали деца, които цял живот са тормозили жените си. От теб зависи докога можеш да издържиш в такава токсична връзка. И колко години ще загубиш с него.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 53804a998a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стига си му се обяснявала повече, няма смисъл. Тръгни си и си намери нормален. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 004770467d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Той има проблем. Комплексиран е, а и според мен е агресивен. Той те тормози с тази липса на доверие. Според ме спри да му се обясняваш. Всеки има право на лично пространство. Ти също. Раздели се с него иначе ще става все по-зле.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 48cf6ce6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми манякът е слабичък. Накрая ще му изневериш, винаги така става с ревнивците.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4425d4918c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Махни този психар! Това е най-правилното и най-здравословно нещо, което може да направиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 68b963368e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако останеш с него, няма да става по добре живота ти. Стига с това, обичам го. Обичай себе си, не него. Той те има за собственост и смята себе си за твой господар. Направи така, че поне месец да отидеш при родители или на гости при приятели и хубаво си помисли. Дано си финансово независима.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f70e29efcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре, де, не осъзнаваш ли, че това е насилие над теб. Което, вероятно, ще прерасне в бой. Ще стоиш и ще трепериш, че той ще ти се обади и поради тази причина, ще говориш с майка си 3 мин. Да не говорим, че ако иска, може и да ти види телефона, което пак не е добре.
Сама си казваш, че си изтормозена, но стоиш, обичаш го и му доказваш? !!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1c3b10a237
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Във всяка тема дават съвет да зарежеш човека, независимо какъв е проблема. Аз не мога да кажа, че те разбирам напълно, понеже и аз съм ревнивка. При мен обаче непрекъснато ми дават поводи и няма как да не ревнувам, но това е друга тема. Явно твоя човек не се харесва, има някакви комплекси и се страхува да не го зарежеш. Обичаш го мога да го разбера, ти си му обяснила че няма за какво да ревнува, тоест не му даваш никакви поводи. Може би той трябва да вземе помощ от специалист, ако иска да се оправи. Изглеждаш свястна, не като повечето тук, които при най-малкия проблем тръгват да изневеряват. Надявам се твоят човек да се вразуми и да започне да се харесва и приема.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 78baa527a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ревността си е болестно състояние, защото човек започва да си сглобява несъществуващи сценарии и да ти държи сметка заради тях.
Можеш да му говориш и обясняваш ежедневно, но той просто е недоверчив, като част от характера му е вече.
Или в даден момент, вероятно след години, ще ти повярва, или никога няма да се случи. Нищо не зависи от теб действително. Ти можеш само да го приемеш с този му кусур и да се нагодиш или да си тръгнеш. Мъж на 30 години няма как да бъде променен или безпроблемно с щракване да осъзнае своя слаба черта. Пожелавам ти успех, надявам се приятелят ти да е от по-разумните.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6d071f078a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И какво има да обясняваш, утре ще те пребие, защото някой те е погледнал, не ти него и после заради твоята неадекнотност и мъка да му обясняваш напълно безсмислено колко си права, ще занимават цялото общество с ничия комплексарщина. Стои си при него и търпи, щом си неосъзната. Ако за такова нещо те прави на нищо, какво ли ще стане в тежка ситуация. А ни убеждават колко си добра и отдадена, а той как незнам си какво си. Не бъди жертва.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b99c65f61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тези социални мрежи ви изпиха мозъците! Вече не се казва "говори с момче", а "пише си с момче". Аз в началото тази страст към епистоларното творчество не я разбирах, докато не стоплих, че "писането" в днешно време замества говоренето, ходенето на кино и натискането по парковете. Стрясках се, когато щерката обявеше, че има ново гадже, докато не разбрах, че това значи, че си пишат глупости с някой, с който така и няма да се видят.
Аз съм от поколението, което живее на принипа "око да види, ръка да пипне", т. е. писменото слово за нас има значение само ако е интересна книга или не дай си Боже! заповед за уволнение. Получавам и аз някакви безумни съобщения от типа zdr k pr, от които нищо не схващам и съответно не отговарям. Със съпруга ми съвсем спокойно си вдигаме един на друг телефоните, докато другият е в банята. В единия случай звънят общи приятели и е все едно на кой от нас ще попаднат, в другия случай - колеги по някакъв спешен въпрос; той е свикнал, че като захапем телефона с приятелките ми, отива минимум един час, а аз съм приела, че контрагентите му не се съобазяват с това кое време е.
Нямам представа защо хората си усложняват живота да следят кой с кого разговаря, но понеже авторката търси съвет, ще кажа, че на нейно място бих подходила с чувство за хумор към ситуацията. То тя си е и за смях... Предполага се, че въпросният й съпруг не е сополив тийнейджър и ако се погледне отстрани, сам ще се осъзнае. Следващия път, когато ти звънне телефонът, авторке, просто му кажи: "Миличък, би ли вдигнал, че са ми мокри ръцете? Предай, че ще се обадя по-късно и запиши номера". Надявам се по този начин с времето мъжът ти да осъзнае, че телефонът е само едно средство за предаване на съобщения, а не генератор за свалки. Те, свалките, не стават по телефона...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker