Брат му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Брат му
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1303 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ!! С приятеля ми сме заедно близо 3 години той е на 20 аз също. Има по-малък брат който е на 11. Двамата делят една обща стая понеже апартамента им не е толкова голям . През тези 3 години съм длъжна да търпя досадния му брат и цялото му не по-малко досадно семейство. Когато съм дошла да спя тук малкия не ни оставя намира постоянно седи в стаята мрънка хленчи и досажда. Когато съм в хола отива в тяхната стая скача , п*рди , разхвърля прави всичко бом бок и не си оправя. Омръзна ми да му душа миризмите и да бъда в разхвърляна стая заради него. Кажете ми на мое място как бихте се почуствали ,ако нямате свое местенце на което да си починете и постоянно ви е некомфортно разхвърляно и прочее. Има ли жени в ситуация като моята? Когато съм в тях малкия ходи да спи при майка му ,но по-рано от 22:00 не се изнася от детската. Нормално ли е момче на 20 да дели една стая с малкия си брат ,просто наистина не издържам психически и много искам да разбера има ли други едва ли не глупачки като мен ,които да търпят подобна ситуация и как се справяте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: ad46ae5e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   За вас квартири няма ли? Изнесете се като не ви харесва.
Брат му от друга страна е на 11, това е неговият дом и неговата стая - ако иска, няма да излиза от нея.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 143dcbb7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мисля,че не е приятно разбира се.Но това не е твоят дом и нямаш правото да казваш как да бъдат чуждите домове.Ся не казвам че мизерията е ок, или че това брат му да е досаден и да не ви оставя сами е ок, ама стаята е и на детето да не забравяме.Не е длъжно да се съобразява с вас кога да си е в стаята и кога не.А това за общата стая, Ами... като е малък апартамента е нормално,няма как.Друго си е ,да кажем, да имат възможност за отделни стаи, а да стоят в една. В такъв случай щеше да имаш донякъде право да недоволстваш.Какво е виновно момчето ти, че нямат достатъчно площ,място за негова собствена стая,а?Пък и защо е казано да сте само у тях?Защото трябва да сте само в дома на момчето!? Сигурно има причина да не стоите и у вас, разбира се може да е основателна, НО и на момчето е такава. "Омръзна ми да му душа миризмите и да бъда в разхвърляна стая заради него"-тогава предложи у вас- ама не може нали защото еди какво си...Еми както не можете да бъдете у вас т.е ти не можеш да му предложиш място(не за всеки път разбира се),така и той не може да ти предложи по удобно(чисто, усамотено,свежо)място,и предлага единственото което има, пък на теб дали ти харесва или не...налага се да се съобразяваш или да мислите за друго място да сте заедно.Средно положение няма.Айде помисли малко :)

Angelica

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fec3da09f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изнасяте се на квартира или наемате хотел. А братът е във възраст, в която всичко свързано с жени му е интересно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8d9ee970e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Тъй като съм по-малката сестра и делях стая с брат ми, когато си водеше приятелката в нас през повечето време ги оставях сами, но в един момент това става досадно защото е и моя дом, аз също имам стая, кътче, задължения, домашни и така. Брат ми на вашата възраст се осъзна и се изнесоха с вече неговата годеница. Аз моя приятел започнах да го каня, като вече бях сама в стаята си. Оправдания хиляди - просто се изнесете или си наемайте за по 1-2 вечери апартаменти под наем.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: af5995b5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Порастни, защото това мислене е детско! Нормално е да си делят стаята 2 момчета при положение, че са в малък апартамент, а и са братя, а не съквартиранти, което също някога се налага и не е края на света, защото не е в квартира и не дели стая с друго момиче. По темата майката на момчето те приема, взима малкия си син при себе си дори, а ти си недоволна. Ако аз съм на мястото на майката ще ти затворя вратата, защото е крайно нагло от твоя страна това изказване. Също така си жена и един ден ще гледаш деца, а това, че дори брат му те дразни толкова за мен е ненормално. Ти не приемаш него и семейството му, а искаш да се наложиш и ако можеш дори да ги разкараш от собствения им дом, в който те те приемат. Това не е нормално. Видимо още си едно дете, което изобщо не мисли, какво говори, иска и прави. Това поведение не е присъщо на един пораснал човек. Време за себе си може да имате винаги, но с това отношение към брат му и т.н., няма да е карате дълго. Ако и той е като теб, скоро ще порастне и ще осъзнае, че нито брат му, нито малкия апартамент пречат на нещо, а просто мисленето на човека отсреща и твоето не е хубаво. :)
Не искам да те обидя, но така разсъждават децата, това мислене е детско. По никакъв начин на един осъзнат човек не би му пречило, все пак брат му го виждаш до 22, после сте сами. Дори да не сте има квартири, хотели, а и покани го у вас.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e55ea869dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Покани приятеля си у вас тогава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 762ac52256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Що не ходите у вас тогава?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d5c5faad22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинявай, а какво е "бом бок"?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f0f9dbaaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не стига, че си гостенка там, но и се държиш нагло.
Тази стая е на двамата. Брат му не е длъжен да се съобразява с вас. Той живее там.
Утре, ако и моят син има такава приятелка като теб, ще им помогна да си намерят квартира.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f0d4d71c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пълнолетни сте с приятеля ти, би трябвало да работите и да си наемете квартира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker