Мъж с две жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж с две жени
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1423 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 50 години и съм разведена, но няколко години живях с мъж на семейни начала. Много се обичахме, връзката ни беше много силна, но в един момент, той започна да прекарва много време на дивана пред компютъра, вечер пред телевизора и това продължи години. Аз съм дейна жена и имам нужда от общуване и разнообразие, но той си се занимаваше с неговите неща. Не, че не ме е изслушвал, когато имах нужда, но предимно аз говорех, а той само ми даваше готови решения. По принцип ми показваше уважение, но не приемаше критики. В един момент започнах да се чувствам зле, сякаш се задушавах в тази връзка, това продължи няколко месеца. Тогава разбрах, че трябва да предприема нещо. Реших да го напусна, но тъй като нямах къде да отида и се наложи за кратко да се преместя при бившия си мъж, с когото нямаме никакво привличане отдавна. А той много ме ревнуваше от него. Още на втория ден съжалих, че съм напуснала партньора си, защото разбрах, че го обичам и не мога без него, но не исках вече да живея с него, а само да имаме връзка. Намерих си квартира и се преместих. Казах му, че искам да подновим отношенията си, правихме секс, виждахме се от време на време, но той не ми казваше, че за него връзката е приключена. След 3 месеца чак го разбрах, след като ми каза, че в живота му има друга жена, но иска да бъде и с мен. Не иска да се разделя с мен, но иска да се вижда и с другата. Това направо ме уби. Преминах през ада. Не знаех какво да правя. Исках да приключа всичко, но много го обичах и се страхувах от самотата. И до днес се намирам в това положение. Мисля си, че ми отмъщава, но вероятно това е било само в началото, а сега и аз не зная…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: afa65c9ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Щом ти можеш с двама мъже,той защо да не може с две жени?Хора на години сте,не се ли кротнахте вече?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 07322a71bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Този е пълен отпадък, иска харемче. Всеки друг би се отвратил и би го пратил да пътува, ама не и ти. Толкоз ли е хубав, можещ или си просто слаба и мазохистка?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7b60a5f765
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Самотата е злато пред това да си парцал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3d0c103c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Наборке....какво да ти кажа....Аз не съм любител на триъгълници....четириъгълници и разни други ....ъгълници. Без да го защитавам,....явно човека има сили за две жени и ....,,само ти сърце си ми приятел".....не това.....само ти не си му достатъчна. Явно имате разминаване в разбиранията. Първо ти си дейна, жизнена....той спокоен. Апропо-сигурно 99% от мъжете си искаме спокойствието, значи в случая е бил честен с теб че е споделил че не си ,,единствена".
Тука има две ситуации които очаква той да се случат:
1-во-- или да приемеш истината и да се ,,пречупиш" да го делиш с другата....
2-ро-- обмислил е варианта че няма да приемеш това положение и ще се разделите....
Не знам...Ти си решаваш.
Другия вариант е да седнете и поговорите, обсъдите ситуацията СПОКОЙНО....все пак сте свободни хора, не семейство....
Та сядате....приказвате си....и си споделяте приоритетите които имате в близките предстоящи години.....плановете (защото ,, животът е това което се случва , докато ние си правим планове за него")....
Тааа.....разговор.....спокоен....без ултиматуми....И после ти си решаваш- можеш ли без човека, без секса с него, да живеете отделно и само да си начесвате нагона.....

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fffa381128
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е щом е седял на дивана и е предпочитал да общува повече с компютъра това ме навява на мисълта, че той е бил с теб колкото да не е сам. То и ти си била с него колкото да не си сама. Сега обаче човека държи двата клона, и той като мамунките. Не мога да ви разбера такива като теб, толкова ли нямате елементарно себеуважение и се примирявате да сте резервна гума само и само да не сте сами?





Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 522383a444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много кофти ситуация. Ако това те убива, не стой повече в тези отношения. Другата знае ли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fdac82240b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Някои хора могат да обичат повече от един човек по интимен начин, това, че днешната егоистична култура осъжда това, не означава, че то не е естествено за хората, разбира се, всеки случай е различен, но ако хората можеха да приемат свободната любов, много проблеми биха изчезнали....

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b7d3675b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз не знам откъде е извадил изведнъж толкова енергия този човек! Чувала съм за случай, в който един мъж има две семейства и двете жени не знаят една за друга! Той с години дори ги е издържал!
Може би на твоят човек му е добре така, но за мен тангото не е за трима, както пее Шакира в една песен. А за теб как е? Ако не си консервативна като мен и другата жена също е съгласна, защо пък не? И ти взимаш още един мъж и си живеете живота. Даже може единият да ти оправя колата докато другият свързва печката:)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1314f6d982
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен ти не знаеш какво искаш. И преди не си знаела, и сега. Защо ще зарязваш мъж, защото си гледа телевизора, а не ти уйдисва да ходиш напред-назад. На тази възраст , сигурно той е също около 50 те, хората имат нужда от спокойствие и сигурност. Не да ходят по клубове, примерно. Може да е бил уморен. Ти, първо се боиш от самотата, после, нямаш собствено жилище и къде да живееш. Трябвало е да наредиш приоритетите си и да направиш компромис. Ти си хукнала не къде да е , а при бившия си мъж??? Ако беше отишла при приятелка или при сестра си, иди-доди, но при бившия мъж... Сама си го предизвикала да си търси друга жена. Сега пак седиш в някаква странна връзка и сеи измъчваш. Седни и напиши на един лист какво искаш в живота и кои са ти приоритетите. Както и с какво можеш да направиш компромис. Никъде няма идеално. Но аз бих те посъветвала да си търсиш друг мъж и да го приемеш такъв, какъвто е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0011ff5dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съвсем нормално е от негова гледна точка.
В природата на мъжа е заложено да иска да бъде с колкото може повече жени.Генетично е заложено. Така, че какво те учудва .
Няма да се изненадам ако се окаже, че е имал отношение с другата жена още до като сте били заедно и е седял пред компютъра и телевозора. Все пак ти е разкрил и е бил искрен, което е по-добре от това да те лъже и да си мислиш, че си единствената и да се чудиш защо те пренебрегва.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6a06e6792c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И преди съм писал , но в друга тема . Наравно със съпругата ми имам връзка с още пет жени . Живеем под един покрив . Имаме и деца ( от съпругата и от три от петте ни приятелки ) . Мой познат живее с жена си и две приятелки . Мой колега от университета живее с двете му приятелки и също имат деца които гледат заедно . Та мъж с две жени не е нищо ново ( дори и в България ) . Но ... Разликата в случаите които описах и случаят на авторкара е от небето до земята . При нас всичко беше кристално ясно от начало докрай . Нямаше скрито покрито . В нейният случай става дума за предателство . Но ... Вината затова е и нейна . Тя сама си го е причинила отчасти . Липсата на комуникация е довела до края на връзката й и по-нататъшните и действия са довели до това положение . И в крайна сметка е станало така че положението от лошо е станало безнадеждно . Дано си вземеш поука от станалото авторке и дано успееш да се измъкнеш от блатото в което си затънала . Това обаче няма да е лесно . Всъщност си мисля че това ще е най-трудното нещо което правила в живота си и също така мисля че и ти се досещаш за какво иде реч ... Както казах : няма да е лесно .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f98833f836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мен ме навява на мисълта, че тя е съществувала доста преди да го напуснеш. Ти чувстваш вина, защото си го направила ама може и да е за хубаво. Не се примирявай с тази позиция на любовница, ти и с него пак си сама. Докато все още ставаш си намери някой друг, защото после и да искаш няма да стане и наистина ще си сама с този.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker