Наказание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наказание
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1420 пъти
Здравейте, имам един въпрос, но не ми се обяснява нищо. Вече съм прекалено изморена от всичко и по точно от него. Той е човекът с който живея от 7 години. Полужението ни е кошмар о, но аз не искам да се делим а да се оправим.. Искам да му дам просто няколко урока за да започне да се променя и да ме оценява. Трябва и него да го за боли вече поне малко. Аз от 7 години всеки ден страдам заради него. На кратко. Той често се напива. Не е скандален, но не разбира колко му се нервирам и колко се срамувам от него. Другото лошо в него е че е страшен лъжец и манипулатор. Като децата е той прави беля а и изкарва теб виновен. Хващтала съм го много пъти да пише на други жени да ги кани уж на кафе и т. Н включително и компанионки и то от Адам и Ева сайта. Много е нахален. Живеем в къщата на мойте родители, защото неговата е адски зле. Обижда ме постоянно. Казва ми, че той живе за хората а аз съм студена и затова си нямам никой. А всъщност той ме скара с всеки и всички. Казва ми, че предпочита на чужд човек да свърши работа от колкото в нашата къща да смени една крушка. Нищо не пипа всичко му е на сила и все трябва да му се напомня какво да прави а после те изкарва, че го командваш.изобщо не знам каква цел има той и какво иска вече. С всичко му угаждам всичко му дадох съсипа ме. За благодарност. Много болка и страдание и разочарование ми донесе. Аз знам, че неговото наказание е като му бия шута, но искам да го видя и аз как страда заслужава го. Заради него съм стигала до диезепани дори до такава степен съм се ядосва Ла, че ми е викал бърза помощ. Той е на 39 а аз на 31.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 34accfe809
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Браво! Живота ти мина да си подметка на някакъв плазмодий. На 31г. ,а вече емоционално изхабена като леля на 55г. с два развода зад гърба си. От тук нататака ще те поебва тоя и ония още до като ставаш, но семейство едва ли….. та ти себе си не уважаваш, кой би искал деца и семейство с такава ниска топка.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c4d7a3efce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   АВТОРКЕ аз имам един въпрос -
7 г си с това ЛЕКЕ , 7 години повтарям! Промяна няма.
ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ИСКАШ ДА СИ С НЕГО?
-
МАЗОХИСТКА ЛИ СИ? ОБИЧАШ ДА ТЕ БОЛИ?
какво е?
....
думи нямам
.....
как ще искаш ДА СИ ОПРАВИТЕ ОТНОШЕНИЯТА...като такива няма, МОЖЕ БИ ЧАКАШ ДА ПОЧНЕ ДА ТЕ ПРЕБИВА? Не разбрах дали имате деца, но да кажем не - обижда те теб, обезценява те, ти за него си никоя, ограничава те, започва да те пребива ЛЕКО, продължава а се напива и те пребива вече системно.
Един ден имаш дете - започва да ви пребива системно в алкохолно опиянение теб и детето. Детето я оцелее я не, ти я оцелеш я не. И тогава КАКЪВ е смисълът и имали такъв да ПОПРАВЯШ тази връзка?


в случай, че в твоето родителско семейство няма алкохолик и човек който мрази жените, обижда редовно, тогава нещо си сбъркана.

Премахни го от живота си! Ако не искаш един ден той да те премахне от твоя си живот.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3a071a1a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Драга авторке, най-голямата заблуда, която имаме ние, жените, е че можем да променим един мъж. Никога няма да го промениш, особено на 39 години. Така че спри с тези илюзии и просто се раздели с него докато още имаш време да си намериш друг. Защо седиш в отровна връзка и страдаш 7 години? Времето си върви, а ти губиш възможности да се запознаеш с нормален мъж и да си щастлива. Веднага го изгони от вкащи, изнеси му багажа докато е на работа и смени бравата и ключа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a7518f6f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Просто го разкарай. Едно лайно, колкото и да го наказваш, пак ще си остане лайно. Да не говорим че е и курволяк. По-добре сама.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 38588faa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Разбрахме коя си авторке, тази дето винаги пише против мъжете. Казваш, че от 7 години живееш с него, ами преди 7 години не можа ли да разбереш той какъв е. Той и на 32 г. е обичал да си пийва, а на теб къде ти беше акъла тогава. Значи ти на 24 г. не си можела да прецениш характера на този мъж и за да се хванеш с него и ти не си цвете за мирисане. Кой знае какъв ти е лош характера, но нали на вас жените трябва за всичко шапка да ви се сваля. Щом живееш 7 г. с него ми се струва, че ти по-добър мъж няма да намериш, нито пък заслужаваш. Махни се от него и си живей сама тогава.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6ec3722da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не страдаш от мъжа си, ами от ума си.
Първо никой не те бил да се събираш с него и като е започнал да пие, да те лъже и т.н., всичкото, което си го изредила тук, можеше да се разделиш с него на първата или втората година.
"ПолУжението ни е кошмар о, но аз не искам да се делим а да се оправим.. Искам да му дам просто няколко урока за да започне да се променя и да ме оценява..." По-нататък пък пишеш, че искаш да го караш да страда. Ако си мислиш, че ще промениш 39 годишен мъж, много се лъжеш. Няма да ти се получи и да страда заради теб. Не пишеш да имате деца, което все пак може да ви държи заедно. Ако нямате, просто ще си събере багажа и ще си тръгне. А ти пак ще ревеш и ще пускаш драматични теми тук.
Може и да са измислени...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3332f5ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Той не е нормален, но и ти не си.
Бий му шута и си намери свестен мъж.
Само така ще ви светне лампата и на двамата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 315ccc9152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Напусни го и си заживей нов и нормален живот. Това ще е най доброто наказание .
Продължиш ли да търпиш само ще страдаш а и вината ще си е изцяло твоя.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: da283004b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами изчакай още 7 години кошмарното полУжение да се влоши още и да се сетиш да го зарежеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0577b2eb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Че вие сте бетер цигани, не занимавайте бърза помощ с драмите ви, моля.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 57912b193c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Прост народ и силен вятър няма оправяне!!!!!Извинявай,миличка,но за мен ти си проста,та чак тъпа!!!!!За какво го търпиш тоя търтей и комплексар?????Ти нямаш ли достойнство?????Я го изгони и чакай да видиш каква песен ще запее!!!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0491de8f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бегай далеч оправяне няма, в другия случай просто ще си скъсиш живота. В двайсетте години всички завързват по някое друго грешно запознанство а някой и връзка. Не е късно да започнеш на ново.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 02e8b67b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако е грамотен колкото теб, какво значение има с кой си пише, никоя няма да му върже, хаха. А сега сериозно, разкарай го.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 14cb46470b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, може ли такова лошо отношение да имаш към мъж, с когото седем години сте живяли заедно и сега изведнъж хоп... искаш чак да го наказваш? Не може така. Мъж е това, и той наказва жената, а не тя него! Тук върлите феминистки те съветват да го изгониш, щото къщата била на твоите родители. Е, и? Какво мислиш че ще стане? Той ще отиде в неговата си къща и ти няма да припариш повече при него. За да се напива мъжът само жената до него е виновна. Кой знае какви феминистки простотии ти щукат в главата и човекът е решил да се напие, вместо да те пребие от бой, което в същност заслужанаш. Няма лоши мъже, има гадни и проклети жени! Нали жените все с това се хвалите, че една жена можела да издигне високо мъжа, а също така и да го свали ниско. "Зад всеки успял мъж, стояла една силна жена! " Друг път. Има и друга поговорка. "Зад всеки омерзен и унизен от жена мъж, стои една пребита от бой от самия него жена! " Както казва коментар №5, ти не си стока или цвете за мирисане. Просто мъжът е имал нещастието да се събере с теб и не той, а ти се моли да не ти бие шута, че тогава с тая грамотност и женска наглост никой друг мъж няма да те вземе и цял живот ще си си "самодостатъчна"!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 38588faa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 7
Как тя ще си намери свестен мъж когато тя самата е ненормална.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d5c5e50a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ти си в абсолютно грешна посока на разсъждение и си го заслужаваш. Можеш да промениш само СЕБЕ СИ, него никога. Вместо да седнеш и да се осъзнаеш, НАКАЗВАШ И ДАВАШ УРОЦИ, но всъщност НАКАЗВАШ единствено и само себе си. Осъзнаваш ли го, ще си стоиш с този човек в кошмара, ще имаш деца, те ще са свидетели на това и така докато някой не се осъзнае и не скъса веригата. Информацията и осъзнаване са около теб, ако имаш желание да се осъзнаеш и да го видиш, но ти нямаш и си много, много заблудена. Ако не ти се чете, поне слушай видеа, на 10-то ще ти просветне малко. Всеки си заслужава съдбата. Напиши всичко, което не ти харесва в твоя живот, после тегли една черта и напиши с големи букви, за всичко това сама съм си виновна АЗ, сама съм го избрала, искала и доброволно стоя в тази ситуация и събития. Много е отрезвяващо. Никой за нищо не ти е виновен в този живот, ти си възрастен човек сам взимаш решения и определяш как да се стече живота му. Ако някой обвинява съдбата, правителството, другите това е само оправдание да си седи в това положение и да не прави промяна, да се тръшка, да играе жертва и как всички са лоши, пък аз доброта та добра, гледай какво ми се случва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker