Две звезди угаснаха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Две звезди угаснаха
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2900 пъти
Две звезди угаснаха. А грееха те в нежния поглед, пропит с очакване, копнеж и мечти. Душата беше чиста и непокварена, силно обича, до смъртта си вярна. Слушаше тя безкрайния шепот на мили слова, нежни обещания. Не разбра, че който с хиляди думи говори всъщност малко има да казва.

Заглушена от шепота не усети отровата как потича във вените. Не усети измамата, но усети острието, забито от най-близките. Ти, сърце, не се ли научи, че в този жесток вълчи свят няма място за агнето? Не се научи ти, а продължи наивно да вярваш и търсиш чистота и любов.
Господи, убий всичко детско в душата, научи я да не трепва пред нищо и никой, научи я вместо така да обича със същата сила да мрази.

Направи я от лед и стомана, да не познае обичта вече, никому нежност и прошка да не е способна да дава.
Нека се радва само на плътта и парите, на лукса и суетата и никога вече не търси любов.

Направи я жестока и студена, за да мога да вървя смело по пътя си без да трепна за миг.
По-добре да е празно в гърдите ми, вместо да боли и кърви без почивка.
.. Имаше много отрова и много любов. Стига ми! Нека други пият отровата и някой ден да платят за душата ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 99e30cac05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По красиво написани не съм чувал има мн истини поздравления за собственика на това писание Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b501826de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :)) Нещата не стават с клетви и със силни слова, а с практика! Нито Дяволът е толкова черен, нито вълкът и агнето са нещо отделно...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 167d3fe80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разплака ме. Много е силно и много вярно. И на мен ми се иска никога да не бях обичала. Боли, адски боли любовта.
Възхищавам се на изказа на автора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97cc21350c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е какво ся дай да не обичаме и да бъдем сами ли? Абсолютно всеки човек има нужда от своята половинка, която да го подкрепя, обича и да е до него. Малцина са хората, които искат да са сами и на никой не му е хубаво да е сам, но случва се понякога. След време ще намериш любимия човек и друга песен ще запееш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4f29825048
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре пишеш...
Но не си права...
Човек не може да живее сам. Той винаги търси сродна душа...
И ако смяташ, че повече няма да обичаш... ГРЕШИШ!
ВИНАГИ има следващ път, ако го позволиш, разбира се...

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: db6a8f475e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз търся сродна душа, но мацките по улиците нещо ме задминават като пътен знам, пък смея да твърдя че имам приятна външност.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f2300fd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уфф, по заглавието си рекох, че някой е умрял... Ма, нИдейте тъй, бе, хора!
Щом боли и кърви - значи си жива.
Докато има живот - има надежда :)).

Ел

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: be112df827
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много моля, не съм искала съвети от никого. На всеки живота протича различно, много е относително кое е правилно. Написах това, което чувствам от вътре. времето ме е научило, че това е истината за мен. Радвам се за тези, на които им е харесал текста, а тези които не го разбират няма лошо. Щом не ви харесва-не четете.
Авторка

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97cc21350c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От такива глупости, съновници и предубеждения ми е писнало... Както викаше бившата ми приятелка като кихнеш значи ще се караме... Радвайте се на живота така както никога, защото утре може да не ни има. Ходете на различни места, пробвайте нови интересни неща и правете това, което обичате и ви харесва. Бъдете такива каквито сте и се радвайте на това, което имате. Никой не може да разбере жените и колкото да ме дразнят и изнервят до н-та степен след 1 час разбирам, че не можем без тях и те без нас така че няма отърване и това е... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 55c42bc503
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам как се 4увстваш... от опит... горе главата 'не е важно, 4е си паднал, важно е да се изправиш'! болката е жестока, но с времето минава....

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1562b95f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   №9 а защо не погледнеш настрани от своята тераса и за миг поне не предположиш, че не всички сме прелетни птички и че не за всички основната цел в живота е да се опита от всичко. Никой не ви спира да го правите, но когато срещнете нещо по-различно, човек който цени постоянството в любовта, не го замеряйте с камъни бе да му се не види.
До авторката - само хора със сърце в гърдите ще те разберат, прекрасно изразени чувства, браво!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ee71c02f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не сте прави вие и авторката, че смятате любовта, както и да е приключила тя за нещо лошо. Това е най-хубавото и опияняващо чувство, то ни дава стимул да живеем, а останалото е спокойствие, охолство и какво от това? Който не е изпитал любов и истинска страст е много нещастен човек. Несъжалявайте за нищо, а останете с хубавите спомени и гледайте напред. Нищо чудно изневиделица, без да я чакате да се появи друга любов. Когато тя ви връхлети ще разберете, че съм права.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9831bdda1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Iзвини ме N 12, но за мен са прави... болката е жестока и на наи големия си враг не пожелавам такава болка... винаги съм оби4ала безрезервно давала съм цялата си любов всичко което мога да дам на човека когото обичам, но резултата все един и същ... винаги съм предадена е кажи ми как да обичам? 15г брак-развод не по моя вина, 5г връзка раздяла преди 5дни тук имам участие-ще кажа причините:1-наркотици, 2 лоша среда, 3 уж на работа нощтна смяна, да да ама не ходеше 4 мес само но6тна смяна такси знаеш как са там с работата никои незнае точно дали работят... е аз разбрах по 10 та лева дет оставяше, че тои не работи а си живее живота както си знае заболя ме имах му доверие:(и то от 3м оставя пари досега беше на моя издръжка... мн години помолих го да се махне от средата в която се движи, а те са все наркомани... не го направи, помолих го да спре наркотиците обеща ми многократно-не го направи, а се кълне, че ме обича неможел без мен, аз съм била жената с която искал да живее до краи и т. н. все красиви лъжи които една жена обича да чува.... когато разбрах, че пуши трева се потресох не бях виждала наркотици в живота си, а съм на 40г, тои ми каза тва не е наркотик опиат е и е напълно безвредно, аз понеже невярвам опитах лъжа вреди и то много после доидоха амфетите и тях опитах по негова молба да се чувства щастлив тои с мен 'за да го държа в неговия свят' така да се каже, но аз ги употребявах 3м и спрях... дадох му личен пример така да се каже за да спре и тои да ама не лъжеше ме за всичко... и аз го хващах постоянно и го разобличавах директно... мразя лъжата преди 5 дни го хванах в къщи пак с марихуана на прозореца отка4их казах му да се изнася макар сърцето да ми се кьса и да го обичам до болка... дадох му право на избор наркотика и неговия си разгулен живот или мен! и тои си тръгна, а 5г се раздавах за него няма нещо което да му е отказано! дори застанах срещу себе си-пробвах наркотици заради него... и пак любовта не победи.... е питам аз къде е аджаба тази любов? само болка и мъка остава и пепел... мерси неискам повече любов стига ми е... уморих се, а немога да понеса повече болка.... та напълно разбирам авторката знам как боли... авторке горе главата мила... ще се опрвиш... трябва да сме силни! N 10 съм

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: db6a8f475e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вместо да се радваш, че има кой да те харесва изобщо, тръгнала да реве. И ти си като 80% от хората в сайта. Разберете, че вашите проблеми са смешни в очите на хората, които никога не са имали връзка и никой не ги е обичал. Като толкова се оплаквате от любовта ви пожелавам да останете сами като кукувици, без никой да ви погледне и да ви хареса. С години в самота да се лутате и без приятели да останете даже, да видите, че има по-лошо от нещастната любов и това е самотатата!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97cc21350c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 9 : Нямам предвид да се пробва от всичко, а просто като има възможност да се пробват разни неща и да му се наслаждаваме, защото както знаете тука в нашата родина нищо не е розово. И аз съм обичал и съм се раздавал и са ме наранявали по най-жестокия начин, но какво да се прави любовта е странно нещо в повечето случаи, когато много обичаш един човек не може да бъдеш с него...

П. С. Когато нещата ги има и от двете страни тогава е много красиво, но рядко се получава и желае всекиму такава любов!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ac729a5417
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Красиво предадена меланхолия. Но има някаква тъма у теб, която те кара да не можеш да приемеш действителността. Освободи се от нея, за да не те прояде отвътре. Направи място на светлината, която е около теб!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8daa99b4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не ми се вярва клетвите да ти помогнат. Все пак в 1 връска има 2 гледни точки, ако има какво да се връща, то само ще се върне на който трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker