За особеният тип момичета. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За особеният тип момичета.
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте. Бих искал да засегна въпросът с "по-особеният" тип момичета. Разбира се по абсолютно никакъв начин не изразявам критика, възмущение,недоумение или какъвто и да е негативизъм към тях, но това ще се разбере в последствие :) .
Кои момичета имам предвид ? Сигурен съм, че всеки от вас познава такива, а и се надявам доста от тях да прочетат това и да ми дадат съвет. Става на въпрос за момичетата на възраст до около 30 години, които по начина на поведение се разграничават от масовият модел. В частност я карат по кротко и тихо. Не са ежедневни посетители на нощни заведения, нямат по 10000 последователя, не са върли фенове на тежките гримове, изкуствените мигли и татуировките, не следват върло модните тенденции, не споделят в профилите си ежедневно чалга хитове, същевременно са крайно пасивни там, профилите има са затворени и държат изцяло живота си под секрет и най-вече не демонстрират провокативно поведение. Понеже предходното изречение стана прекалено дълго и започвам ново :) . Предимно са в женска компания, като имат тесен кръг от приятелки, с които са много близки. На всеки един връстник от другият пол гледат само като на приятел и умело спазват дистанция. Предимно са сериозни момичета, много начетени и високо интелигенти - предимно се занимават с право, медицина или свои бизнес и изцяло посветени на работата си. Ясно си личат, че не проявяват интерес към мъже, за това и не ги закачат толкова. Мога да продължа още дълго, но ще изгубите търпение и няма да ми прочетете въпроса. Надявам се да сте разбрали кои момичета имам предвид.
Сега към проблема ми. За пореден път изпитвам влечение и няма да е пресилено, ако кажа, че дори съм се влюбил много сериозно, както никога до сега. Преди 3 години бях в сходна ситуация и се провалих, защото не се реших да действам. Уменията ми в тази област са кръгла нула и разбираемо се намери друг, който успя да я спечели. 3 години си мислех за това и не съм бил с друго момиче , докато преди месец не се запознах от ново и не мога да престана да мисля за нея. Предполагам трябва Advanced умения, но моите дори ме са и Basic, така че нямам представа как да се сближа с нея. От ден на ден имам чувството, че я губя, взех да се паникьосвам и за 1 месец коренно се промених. Не искам да се провалям отново. Моля ви споделете,какъв е начина и подхода ? Лесно е да се досетите, че съм срамежлив, интровертен и социално пасивен, но и при мен се проявяват чувства и не искам да се чувствам обречен заради тези ми недостатъци. Подхвърлих и два пъти за кафе единият път и написах "ако искаш да пием по кафе някой път", като ме ми отговори нищо, другият път и казах лично "ако имаш време след работа да пием кафе", след което се замисли и каза, че я очаквало още работа след работно време....
Май няма коментари интерес но ме искам да се отказвам.
Моля ви отново да споделите панацеята или поне част от нея, на невеж като мен. Как да подходя ? Единствено се сещам да провокирам изкуствени срещи покрай работата, но това е прекалено жалко и съвсем ще и падна в очите.....
Благодаря ви ако сте дочели до края и надявам да на съдействие.
Бъдете здрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f22e2a6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма смисъл, ако те харесваше щеше да иска, но пробвай пак. Може да си пишете нещо и подхвърля, щях да ти предложа да пием кафе, но си заета или нещо такова. Ако все пак не ти откаже съвсем може и да стане.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: afbacd9fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Тоя тип, който описваш са най-нежаланите за връзка. Не, че странят от мъже, а те са най-прескачаните и от най-големите задръстеняци. Нито са интересни, нито имат какво да дадат на един мъж. Чепати характери са, на пръв поглед тихи и спокойни, но в тях има една пасивна агресия и егоизъм, която в даден момент може да бъде опустошителна. Мани я тая. Два пъти я каниш на кафе, тя не те отразява. Да не е Лайза Минели да я каниш трети път. Хикса и напред и на горе. Някой ден като и писне да купува Уискас ще те потърси, тогава я отсвири още по-унизително.






Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d1ffc3f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От написаното личи, че жената няма интерес към теб. Колкото и да си влюбен, няма ли ответни чувства у другия, безсмислено е, само ще се измъчваш. Опитай пак да я поканиш да излезете и ако отново не пожелае я остави на мира.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c7167b76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Оплиташ се, защото не е кифла-масовият тип фейсбук бръмчалки с разголени , порнографски снимки.Мъжете не ги отразявате такива.
Няма какво да направиш, не те харесва.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b7a4fc8f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   НинчеЕЕ! ТУК ТИ Е МЯСТОТО! До такива като автора! Взимай го отракай!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8971ab540f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не зависи от уменията, а дали ставаш като визия. Направи хубаво тяло, и никога не се хвърляй на жени, по-красиви в лицето от теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 92d8241264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Тия жени са от типа "самоубийци". Чакат някое лошо момче или някой он жуан да ги овъртоли, да ги прасне няколко пъти, и после да чакат пенсия с разбито сърце и цял живот да оплакват лошата си съдба. За съжаление, социалната среда и възпитание създава все повече такива типажи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 095781e751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Толкова ли лесно се отказваш в живота?

Не го прави! Известно е, че съдбата е на страната на смелите.

Възможно е да има в действителност много работа.
Възможно е да има различни други причини и да не й е до кафета. Възможно е и да те пробва дали си достатъчно настоятелен, сериозен и т. н.
Сам пишеш, че не е от често срещаните инстаграмки, така че въоръжи се с търпение.

Обади й се за някакъв повод, празник (личен, професионален).
В зависимост от работата, която работи и нивото ти на познанство с нея може да й споделиш, че в удобно за нея време би искал нейния професионален съвет отнасящ се до твой близък приятел/роднина. Измисли си някакъв казус. Покани я на кафе или някъде на обяд/вечеря, където да го обсъдите. В знак на благодарност може да й изпратиш букет цветя след ден, два...

Просто се води по нея, но имаш ли чувства не се отказвай от 2 път. Дори и да не успееш това ще бъдат урок, и опит за теб!

Късмет!

Ме

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ee66f77e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз съм от тези момичета и коментарите до момента до голяма степен ми се струват смехотворни, особено този на Чингис Хан.
Приятелю, това, което описваш не е моят тип жена, а човек, на който нещо не му е наред. Пасивна агресия и егоизъм има в много жени (най-вече хистеричните) и мъже (включително и в теб самия, струва ми се), но при себе си не забелязвам нищо такова.
В мен и подобните ми няма почти никакви негативни емоции - ние обикновено правим това, което обичаме да правим, занимаваме се с изкуство, с работата си, с образованието си, държим като цяло на личното си развитие и не залагаме толкова на това какво си мислят хората за нас, нито ни интересуват общоприетите норми.
Диви, свободни души сме, следователно и доста щастливи.
Което е доста далеч от скучно, между другото, но разбира се, за който е свикнал с кифли по поръчка... едва ли смята така.
Цялото това чудене от страна на хората идва предимно от факта, че не обичаме да се разкриваме пред всеки, защото подбираме компанията си и държим хората около нас да са на нашето ментално равнище, с нашите разбирания. Държим човекът отсреща да установи връзка с нас, а не просто да си чешем езика и да водим безсмислени разговори.
И тук мога да те посъветвам следното.
Разбери какво харесва и от какво се вълнува.
Говори с нея за тези неща, особено ако някъде интересите ви съвпадат.
След известно време, когато се опознаете и тя започне да ти има реално доверие и те хареса, нещата ще станат сами, няма да има нужда дори да я питаш дали иска да излезе с теб, тя сама ще го предложи или просто ще си го планирате заедно.
Ние просто държим нещата да са истински. Игрички не опитвай при какъвто и да е повод, каквото и да те съветва някой. Ние сме интелигентни и това, което може да мине при една кифла, показваща цици на профилната си снимка, няма да мине при нас, а просто ще ни откаже.
Отпусни се, опитай се да я опознаеш, създайте някаква ментална връзка помежду си, пък после... каквото стане. :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3d25a46130
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което си и писал първия път не е предложение за кафе "ако искаш да пием кафе някой път". Звучи много неуверено и предполага да срещнеш мълчание Особено неподходящо е да го напишеш на красива и интелигентна жена, на която не и липсват ухажори , от които вероятно повечето са доста по-решителни и дори нахални. Какво очакваш да ти напише: "Искам да пием кафе". Няма да го направи, дори и да те харесва. Тя е наясно, че някои мъже биха изтълкували подобна реплика като "навита съм ти".
Вместо да кършиш пръсти от притеснение, директно и се обади по телефона и я покани да излезете заедно през седмицата, а не конкретно в деня, в който и се обаждаш. Попитай я дали може да те вмести някъде в графика си. Ако ти каже, че тази седмица е заета, попопитай я за следващата или ако излиза в отпуск и ще пътува и отговори, я попитай,дали може да пиете кафе след отпуска и.
Никога не използвай глагола "искам" по неин адрес преди да имате връзка. Искаш ли да... Такъв въпрос е задължаващ и положителният му отговор би бил признание, което всяка уважаваща себе си жена би си спестила.Бъди по-решителни и опитай пак! Не тръгвай с нагласата, че ще получиш отказ.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b0dfdb5ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторе, аз съм от този тип момичета, които описваш. Истината е, че сме свикнали на голям интерес от мъжете и сме се научили да ги отсяваме.
Аз мога да ти кажа за себе си какво ми харесва в поведението на един мъж и какво би ми предизвикало интереса- самоувереност, усмивка, чувство за хумор.
Не си си изиграл картите правилно. Когато искаш среща-задаваш конкретен въпрос, а не подмяташ "ако искаш. "Няма "ако искаш", има"искаш ли"! Задават се въпроси, на които отговорът е да, или не. Ти какво очакваше от нея, да ти каже, че иска да пиете кафе и тя да ти предложи кога и къде. Ами дори и да иска, няма да го направи. Не й е в стила! Мъжът действа, той предлага! Пробваш два-три пъти, ако отказва уклончиво. Не се отказваш от първия път!
Навремето един мъж така ми заплени ума... години нищо не предприемаше, от страх!! Накрая се престраши и ми подхвърли " ако искаш може да пием кафе някой път.... "
Кога? Утре, другата седмица другия месец, другия живот? ! Много бях влюбена, ама много!!! Дали стана някога нещо. Аз казах, "добре и се усмихнах и му подхвърлих топката той да действа...? !

Прочети коментар номер 10 няколко пъти!
Това е правилният подход при нас!
Успех! И давай по-смело!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9472027d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В мен и подобните ми няма почти никакви негативни емоции - ние обикновено правим това, което обичаме да правим, занимаваме се с изкуство, с работата си, с образованието си, държим като цяло на личното си развитие и не залагаме толкова на това какво си мислят хората за нас, нито ни интересуват общоприетите норми.




Номер 9 погледни колко егоизъм и егоцентризъм има в твоите думи. То и на външен вид не сте нещо особенно. По-добре човек да ви остави да се занимавате със себе си, и развитието си. Айде бе ще се моли автора на тая сополана десет пъти. Трябва да си ебати смачканяка. Аз лично не позволявам на никой да ми губи времето два пъти.







Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d1ffc3f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   8 - Ако момичето наистина е интелигентно и сериозно, мислиш ли. че ще се хване на подобни "вързалки"? Искал бил съвет, ама да го обсъждат на обед или вечеря, честитял ѝ празника и пр. След като я е канил и не го е отразила, само ще изглежда като навлек и досадник с някакви плитки лъжи и измислени причини, обида за интелекта ѝ.
Повечето мъже са свикнали да общуват с посредствени, ограничени жени и когато попаднат на по-умна, не знаят какво да кажат и се спичат.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f4c40c40ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   В тия неща жените избират. Една жена ако те харесва и 5 минути след като се запознаете да я награбиш, само ще се зарадва. Проблемът на много мъже е, че се хабят там, където не ги харесват и стават досадни и смешни.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f4c40c40ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Също ако си добър в приказките, трябва да си я целунал още преди поканата за кафе. Тоя дето изскача от пустинята и вика "нешо кафенце" не му се получава. Трябва лаф, да я разсмееш, тогава и от кафенце няма нужда - директно бутилката розе с големия милка шоколад и си ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker