Първа морска суинг среща по двойки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа морска суинг среща по двойки
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2626 пъти
Здравейте! Реших да пиша тук, защото нямам нямам близки с които да споделя нашето преживяване. От известно време имахме фантазия със съпруга ми да правим секс с друга двойка. И ето случи се миналата седмица, докато бяхме на морето. Направихме си профил за двойка в един сайт и се срещнахме с друга такава в едно морско заведение. Пийнахме и се отпуснахме. После ги поканихме на гости в нашия хотелски апартамент, какъвто си бяхме взели предвидливо. Хората бяха много мили и секси, получи се чудесно. Бяхме разменили интимни снимки от профилите и нямаше неприятни изненади. Правихме секс близо 3 часа във всякакви формати. Аз определено останах много доволна, получих нежен секс с голям пенис и оргъзми от оралната любов на другата дама. Мъжът ми също, дори свърши един път от възбуда, докато ни гледаше. Нямаше ревности, защото всеки се забавляваше. Пред нас се отвори един нов свят на сладки приключения. Съжаляваме, че не опитахме по-рано. Поздрави от нас и очакваме с интерес следващата ни среща. А, аз дано извадя отново такъв късмет.:-)
И моля ви не злорадствайте, всеки има право да се наслаждава от живота както реши. Някой с пълни шепи, други с криене и триене на чатове. Второто не е за нас.
л. от София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2241d77ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   ОргЪзми значи получи...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9d28a870c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Ами ако целта на живота за вас се изчерпва с удоволствието - давайте, докато можете! Сега, има такъв момент, че примерно според китайската медицина прекалено многото секс изхабява, особено мъжът, следователно - намалява времето за удоволствие което може да имате докато сте живи. Тоест, все едно разпалвате огъня на живота да гори повече - пламъкът е по-голям и е по-приятно, но и по-бързо ще изгорите. Ваше си решение!
Интересно ми е друго, откъде е нуждата това да се сподели и проблемът че нямало на кого? (Представяте ли си сценария - "Мамо, Бабо, правихме четворка, много хубаво беше" - ... тъжно ... Подсъзнателно търсене на признание, на превъзходство пред другите? Или въпрос - любопитство какво ще кажат другите? Не, забавлявайте се , сега ви е паднало, но добродетелта, целомъдрието е ресурс който не ни принадлежи. Навремето са строили катедрали със целомъдрие - или ако щете фройдистката "сублимация" - пресътворяване на либидото в изкуство, наука, добродетел. Науката не се е бъркала там, но опита показва, че като хабиш на поразия този ресурс, страдат децата ти.

Приятелски съвет просто - внимавайте с огъня!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a9def15a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   На мен тва ми е прекалено, но хората вече правят всичко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 77e44415de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Не злорадствам, но си неграмотна! Е, пожелавам ти още оргазЪми, може да ги получиш като построим комунизЪма след социализЪма. ..

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8db58831ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   В момента, авторке, ти се струва, че сте хванали Господ за шлифера, но само след една година ще гледаш по друг начин на този род забавления. И ние с мъжа ми минахме по този път и в началото бяхме големи ентусиазти точно като вас. После ни омръзна. Първо ми омръзна на мен, а после и на него. Извадили сте луд късмет с първите си партньори, реалността обикновено е далеч от фантазиите. А може би просто сте по-непретенциозни. Аз например пенисите на мъжете не ги помня, но помня разговорите си с тях.
Макар че, извини ме, ако се лъжа, нещо цялата история ми дрънчи на кухо. Именно защото съм минала през това, зная, че емоциите след първия път са мааалко по-различни. Колкото и да си навита, няма как да не ти мине през главата цяла лавина от въпроси: какво всъщност стана, как изглеждах, той дали я харесва повече, какво ще кажат хората, ще си съсипем ли семейството, да не би да съм му омръзнала, да не съжалявам после, а ако забременея и т.н. С една дума идва въпросът: а каква е цената?
Ако тегля чертата спрямо сегашния си опит, то суинг културата в България е нещо, наподобяващо друго нещо, което никой не е виждал. Т.е. в масовия случай е резултат от гледане на твърде много евтино порно. Има определен процент по-възрастни двойки, в които мъжът вече е сдал багажа, а жената е активна и спасяват по този начин брака си. Има и друг малък процент семейства, в които жената просто прави каквото й нареди мъжът, за да не го загуби. Жалка работа по принцип. Но... никой не е умрял от това, че е опитал.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e9f2be9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Браво! Чудесно е, че сте си изкарали добре. Сексът си е секс. Важното е, че се обичате. Пожелавам ви още много такива хубави моменти с любимия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c96769ddc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   това намирисва на джендърска история, фантазия с "нежен секс с голям пенис и оргъзми от оралната любов"

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ea6812bbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Взимай мотиката и на полето щом нямаш толкова какво да правиш. Някой дето си няма работа си ги измисля такива измислени темички.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 510521c1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Поредната измислена история на промит от порното мозък.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5678ce037e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе хора,вече се чудя накъде отиваме?Секс се прави единствено и само от мъж и жена насаме!!!За децата не ви ли е жал.Аз съм мъж със семейство и не съм ревнивец и псевдоморалист ама това не го разбирам.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 268fe70547
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Щом сте щастливи, бъдете си, но и аз не разбирам защо ни споделяте.
Обичайно хората тук търсят съвет. А вие? Хвалите ли се, що ли?
Мен не ме вълнува с кого си в спалнята.

Ако все пак държиш на моето мнение (може пък затова да си споделила, знам ли), то ще ти кажа, че това си е разврат, откъдето и да го погледнеш. Но аз не съдя хората избрали този начин на живот. Щом за тях е ОК, нека си го правят. Ама няма нужда да ми го навират в лицето, още по-малко да се мъчат да ме убедят, че това е вече норма. Щото и такива призиви може да има скоро.

Нека всички са здрави и щастливи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d729e5291d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И ние с жена ми правим суинг чат-пат. Хубаво е, разнообразява ни секса. Не слагайте нещата под общ знаменател. Има всякакви двойки, които са на тази вълна... Важното е да намирате такива на вашето ниво за да няма разочарования.
Повечето коментиращи няма да го разберат, защото толкова им е потенциала. Те дори не могат да схвана защо хората просто споделят в сайт с име сподели!
М 41

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 43ee59fd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   "Повечето коментиращи няма да го разберат, защото толкова им е потенциала"

Викаш, суингърите пращят от потенциал. Като ви опъват чужди хора от време на време и сте топа на потенциала.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 06105a7724
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе аз още помня как леля ми и чичо ми на едно море 97ма си размениха патньорите със съседното семейство, нищо ново под слънцето...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b6b240587
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Чувал съм за хора, които ядат л@..на и се кефят (сексуално) от това.
Ами ОК - радвайте се, щом ви прави щастливи :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker