Защо е нужна такава грубост? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е нужна такава грубост?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4125 пъти
Женени сме от 15 години. В началото нещата бяха поносими-малко инат, все спореше разпалено, за каквото и да е, важното спор да има! Искам да говорим за нещо-аз говоря-той мълчи. Монолози си водех. И на другия ден пак същото си правеше. "Извинявай" за него е ненужна дума, а и за какво ли ми е-за него тя няма смисъла, който има за мен.

Към днешна дата грубостите са за всяко нещо-каквото и да било все отговаря накриво. Толкова ми е мъчително, че душата ме боли. От разговори няма нужда-аз говоря, той уж ме е разбрал и си е все така. С външни хора се държи добре, само в къщи е грубиян.

Любов ли няма между нас, що ли-смазана съм и нямам желание за нищо. Как да му въздействам да стане по-благ човек и аз не знам. Нямам сили вече да се боря срещу това вечно грубиянство за всяко нещо....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 62584f2d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да го промениш, не можеш да промениш отношението ти към теб, защото ти за него си подразбираща се, даденост, която е тук, каквото и да прави, както и да се държи. Ако си финансово зависима, още по-добре за него.
Само ти познаваш истинския му характер, пред другите се преструва, защото чака социално одобрение - той знае много добре, как ТРЯБВА да се държи, но НЕ ИСКА С ТЕБ - защо ли? Та ти си го взела и такъв, вече си му в кърпа вързана. Видяла си го какъв е и си го избрала сред всички други, сега няма причина да променя отношението си към теб.
Сестра ми е със същия такъв, не си ти виновна, аз я виждам и нея - тя се опитва да се държи нормално с нея, но той я обижда, държи се зле с нея, но и с нас - не му дреме. Защо е с него? Ами авторката да каже, може би е въпрос на мазохизъм, защото сестра ми отговоре го и издържа. Момичета, стегнете се!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7aec180fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Права е н 1, а ти как се държиш с него? Мисля че с грубияните трябва подход. Ако ти си любезна с него а той не и те обижда седни и му го кажи директно " Не ми е приятно да ме обиждаш и да се държиш така с мен"

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f35d3d73ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може да е защитна реакция спрямо твоето отношение към него - като те слушам си абсолютна досадница. И къде видя тука грубости!? Да те пердаши всяка вечер случайно?
И като е толкова "опак" и "чепат" що щеш при него, и защо си се хванала с него въобще? "В началото било поносимо... " - при хората в началото е страхотно, феноменално и неописуему, после нещата поулягат малко, а при тях било "поносимо", разбирате ли... Изобщо не е сигурно кой кого понася, но като чета - хич не му е лесно на човека, с жена, която постоянно ломоти и недоволства, опитва се да го променя и като не става - се сърди...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2b01007c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно за 15 години много е изговорено, но не се променят нещата. Комплексар ли е, що ли-само той си знае, но явно натяга в един момент!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 597f54a74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма връзка между вас. Има физическо присъствие. Костваше ми един провален брак, за да разбера колко важна е вътрешната връзка, в подкрепа на любовта, колко важно е хората да искат да се разбират. И другото ми предположение е, че има мъже, неспособни на чувства и нежности, потънали в битовизми, за които проявата на нежност е немъжка. А третото си предположение няма да го кажа, мисля, че сама ще се сетиш и дано не е това.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8fe3b0f114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз като №3 мисля, че проблема е в теб не бих се изразила с чак такива думи но е прав. Твоят мъж е най силният мъж психически за който съм чувала всеки друг би те бил ако не всяка поне през вечер. Не му говори чак толкова много намери си хоби занимание излизай с приятелки.

"Любов ли няма между нас" как си представяш 15 годишния брак и любовта, имаш я любовта просто си толкова заета с други неща /да мърмориш/, че не я виждаш, аз през твойте 5 изречения я виждам. Рядко има тийнейджърска любов след 15 години брак но щом след всеки твой "разговор" се извинява и не ти крещи и посяга значи много те обича тоя човек, просто не си му дала шанс да изрази любовта си.

"Как да му въздействам да стане по-благ човек" Опитай да не му говориш за проблеми, да не му разказваш за твоя ден за твой приятелки и колежки, усмихвай се като си с него намирай си занимание когато той е зает с нещо негово и ще видиш, че няма да има това отношение което описваш "Към днешна дата грубостите са за всяко нещо-каквото и да било все отговаря накриво." Казваш отговаря накриво, защото бива запитван ако не е питан няма как да отговори.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker