Прошката- излиза скъпо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прошката- излиза скъпо
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1440 пъти
Още в началото на бракът ни, нещата не вървяха на добре. Той се държеше с мен ужасно и, когато му казвах, че той ме наранява, не го приемаше.Винаги е извъртал нещата в негова полза, а аз глупачката си мислех, че той е прав. Аз може би съм мазохист. Страх ме е да изляза от "зоната си на комфорт". Наскоро дори започнаха пристъпи на паника и само съжаление, че съм грозна, дебела и дори не искам да изляза навън,да съм сред хора. Чувствам се смачкана, унижена, безполезна.
Опитвала съм се да се стегна, но ми е доста трудно. Волята ми бързо се съкрушава. Той дори не ме оставя да имам някакво спокойствие. Не си спазва обещанията. Снощи бях много изморена. Моят съпруг искал да ме гушнеш и дойде при мен. Ок, позволих му въпреки, че му бях сърдита.. Аз бях с гръб към него и той си сложи ръката на стомахът ми. Аз казах че не ми е удобно така и ми тежи. Дадох алтернатива да си сложи ръката по надолу на кракът и дупето ми. След 2,3 минути той пак си сложи ръката на стомахът ми. Обясних му отново и така 4 пъти. Направо ми "разби съня" Искам да спомена, че имам малки деца и ставам вечер през 3 часа.
Защо не му пука аз как се чувствам? . Винаги ми отговаря, че той мислил друго яче, за него това било незначително. Била съм луда и лигла.
Нямам сили да издържам вече. Навремето простих и сега си плащам за глупостта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7d6516d9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Горе главата! Всичко ще се подреди!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f1ec553c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Мисля, че е време да си стъпиш на краката и да отстояваш себе си! Като си сърдита си сърдита. Като не ти е удобно отиваш в другата стая. Много е лесно човек да се остави на течението и да го мачкат. В един момент се чувстваш като парцал и напълно неспособна да си помогнеш. Имаш ли родители да отидеш за няколко дни при тях, малко да си починеш от него? Поне той да усети, че му липсваш.
Трябва да си поставиш граници на тъпенивто и да разбереш какво и как го искаш. Имаш ли работа? Можеш ли сама да се грижиш за децата? Той помага ли ти? Как те кара да се чувстваш? Задай си тези въпроси и бъди честна със себе си. После ще решиш какво искаш да правиш с живота си нататък.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65997be40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Тръгни си възможно най- скоро! В момента в който започнеш да се чувстваш зле с някой мъж, не е твоят и си тръгни! Трудно е, но от личен опит ти казвам, че ще се почувстваш по-добре! И аз бях така с един, пълна манипулация и не можех да се наспивам вечерта, все се отпускаше отгоре ми, въпреки че го молех, защото се събуждах с адски болки и като цяло не можех да се наспя въобще. Бъди смела и вярвай повече в себе си. Никога не се унижавай или подценявай заради мъж! Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 908fa57a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не! Прекипя ми! Вече не мога да ви гледам какво проблеми си измисляте. Авторке, представи си изгладената ти сватбена рокля да стои на закачалката и вечерта годеникът ти да падне от терасата и мозъкът му да изтече по коленете ти на път за "Пирогов". Усетих последния му дъх, поех го с устните си. Преживяла съм го.
Представи си, авторке, съпругът ти да те повали на земята с юмруци и от липса на сили да те довърши с юмруци, защото е изллязла нова твоя книга и си била на официалната премиера като автор. Преживяла съм го.
Представи си следващият ти мъж как ти хвърля пари в лицето да платиш тока, защото си споменала, че за 10 години един път и той трябва да се погрижи. Представи си ме мен сега - жена с две висши образования, преподавател по чужди езици, с куп книги зад гърба, как пролетта направих свирка на един непознат срещу 50 лева, за да мога да купя храна, защото мъжът ми беше дал заплатата си на любовницата си, а аз един месец бях в болница и нищо не бях изкарала. Преживяла съм го.
Да, и аз като теб си лягам с желанието някой да ме прегърне. Но, честно казано, няма да го направя на проблем дали ме е гушнал през "стомаха" или през "задника". Ще ми стига да има някой до мен. Но наистина да го има. Не само за през нощта.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: daf377254e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Раздили се с него преди да те е унищожил напълно. Вземи си багажа и отиди при родителите си или пък наеми си квартира. Говори с добър адвокат как да се разведеш. Дано да нямате деца, защото те или щ станат агресори, или жертви. Действай преди да е станало късно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3bac6722cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 5, с лупа ли ги търси тези мъже? Не че аз намерих читав, но.... Потресе ме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dd931b4ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Можеш ли да се издържаш сама? Ако да, разделете се, щом си нещастна.
Ако е грижовен, плаща сметките, добър баща е - стой си и не си измисляй проблеми. Радвай се, че те е гушнал, а не ти е обърнал гръб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker