С какво го заслужих?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С какво го заслужих??
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1333 пъти
Здравейте!
Момиче на 21 съм! Не искам да си давам оценка и да се описвам, просто ще кажа смятам се за добър човек и правя всичко възможно, за да е така! Работя, уча трудя се усърдно. От историята която ще ви разкажа вие ще прецените. Искам съвет от тези които са преживяли нещо такова, искам съвет от вас като приятели, като родители дори!
Историята ми е следната:
Имах приятел, с него бяхме две години заедно, след тези две години аз прецених че е редно нашите пътища да се разделят, заради ревност, заради обиди, заради психическия тормоз, който търпеех и ми дойде в повече, наистина да, не мога да отрека била съм гледана, не съм била лишавана от нищо, всичко ми е било давано и съм благодарна, но според мен няма такова нещо което да плати сълзите и болката на някого, независимо от всичко аз си тръгнах. Той беше крайно разстроен, разкайваше се, съжаляваше, молеше ми да се върна аз отказах, смятах че съм взела правилното решение! И така приключи всичко, въпреки че бяхме разделени той не спираше са ме търси, аз го игнорирах, казавах че не желая да ме търси и прочие. И да с времето спря да ме търси, мина се време бях забравила изобщо, реших че вече поемам по нов път, докато един ден след работа телефона ми звънна и беше той!
Аз реших да вдигна все пак не знам за добро или за лошо. Той ме попита как съм, добре ли съм, всичко наред ли е и общо взето предложи да се видим, да изпушим по една цигара, да си поговорим. Останах изненадана!
Той беше видимо променен, видимо различен, за пръв път а него седнахме и поговорихме НОРМАЛНО, КАТО ГОЛЕМИ ХОРА и отново по-късно вечерта се разбрахме да се видим да изпием по едно кафе и пак да си говорим, странното е че по-рано през деня, аз забелязах че той има нов ключодържател, нещо което по принцип той сам не би си купил, но си замълчах казах си какво толкова, но вечерта излизайки и спирайки на бензиностанцията, за да си купи той цигари, аз забелязах във джоба на вратата на колата, подръчна кутийка, украсена нагласена и я взех, тя миришеше цялата на парфюм... При което аз се усетих, може би какво е станало!
Той качвайки се в колата и виждайки че я държа просто застина, защото аз по-рано през деня когато се видяхме го попитах, имал ли си отношения с друга, той отрече, после сядайки в колата го попитах, ако си нямал други отношения тогава това от къде е, започна да увърта, да лъже да маже накрая си призна че бил с друга, каза че съжалява, ако е знаел че пак някога ще се види с мен, това е нямало да се случи и т.н.
признавам ядосах се! Макар че аз не съм била с него нямам право да го питам и разпитвам! Както и да е времето минаваше, ние продължихме да се срещаме и нещата да се развиват в някаква посока, той ми говореше колко много юе обича, колко му липсвам, колко иска пак да е с мен. Обаче мен със всеки изминал ден аз все повече желаех и държеех да науча ИСТИНАТА... С КОЯ Е БИЛ, ТОЙ!
Той казваше: "няма да ти кажа, ще ми създадеш проблеми, ще стане страшно" и като чух думите: "Тя е обвързана, има си приятел" ме втресе, втресе, бях гневна, бясна.... Макакр че не биваше да е така...
А знаете ли защо реагирах така?
- Защото една от причините да си тръгна беше това че той две години, не спря да ме обвинява в изневери, а аз не бях направила нищо такова и това нещо се доказа, а той, този който винаги четеше "лекции по морал" ми заби ножа в гърба, не с това че е бил с друга, а ПОСТЪПКАТА МУ!!!!!!
БОЖЕ С КАКВО ЗАСЛУЖИХ ТОВА???
Както и да е преглътнах го направих компромис, но не го оставих докато не разбрах всичко и за което до известна степен аз самата съжалявам!!!
Когато ми призна кое е момичето и че всъщност аз я познаваю, че сме били съученички, че една маса сме стояли, аз загубих всяка ума и дума и то след като разбрах, че докато на мен ми се е обеснявал в любов и ми е говорил колко иска да е с мен, след това е отишъл да прави секс с нея и това го научих в последствие, БОЛИ....
ДА ТЕ ПРЕДАДАТ БОЛИ.... Аз бях толкова побесняла че в онзи момент ми пречерня пред очите и си казах че аз намеря ли я ще я убия!!! Как е могла, уж е обвързна и държи на приятеля си!!!!
Моля ви, кажете какво да направя сега с него... Как да постъпя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3075959241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Да не се занимаваш с бивши-единственият правилен и здравословен съвет. Няма смисъл от сапунката, в която се набъркваш. Да те е оценил, когато е трябвало.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e12684332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Тегли му майните и да не ти пука! Била съм в подобна ситуация, знам колко е неуважително и обидно, но просто не трябва да страдаш за човек, който не те е оценил няколко години, какво говорим за още повече време. Нека спи с която си иска, няма да се промени никога, нито ще стане по-умен или по-красив.Ще мине време и ще го забравиш, обещавам.Просто започни да цениш повече себе си и помни, че ти не си виновна за чужди действия и думи, така че горе главата и да се въргаля с която иска, леки жени навсякъде има

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b2254a4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как какво, започни и ти да му се обясняваш в любов освен.

А сега сериозно, това че се чувстваш предадена или 'ревнуваш', не означава че искаш да бъдеш с този мъж или имаш бъдеще с него. Човек просто вътрешно се бунтува срещу неща които възприема като несправедливост спрямо себе си. Този мъж колкото и да ти се обяснява, не те обича, той е обсебен от теб и това да те контролира - толкова. Промяната която виждаш сега е временна, а поведението му говори само за себе си. Общо взето - на него всичко му е позволено, на теб - не.

Прецени дали ще продължаваш да си губиш времето в напразни опити за нещо. Момичето че е виновно пред приятеля си - виновно е, на теб обаче какво ти е виновна, не е тя принудила 'твоя' да отиде при нея. Типично по женски обвинявате някой друг но не и същинския виновник.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 16a1eecac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Разбирам те. Бях в същата ситуация. Нашият супер ревнив, супер обсебващ, кълне се че само мен обича. Скарахме се за нещо и той след няколко дни с друга. Аз не само, че не бях с друг, ами и не бях си и помисляла. Попринцип това е период, в който не сте били заедно(както и ние не бяхме)и не би следвало да се държи сметка кой какво правил, но Щом толкова лесно те е заменил, значи не те е обичал. Звъчи гадно, но е точно така. И мен онзи не ме обичаше както аз него. Уж приех тази подробност, че е бил с друга, но вътрешно това ме смазваше с всеки изминал ден. Разбира се, прекрати отношенията си с него и ми олекна.
Моят съвет към теб е да не се мъчи с този човек. Ако не си приела в еднага това, то няма да го приемеш. Имам приятелки в подобна ситуация, които са били ок с това, но аз не можах.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dd0b9f390b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво се чудиш? Зарязваш го!
Обиждал те е, изневерил ти е, лъгал те е. Защо трябва да преминеш през целия кръг на ужасите - побои, агресия, ограничаване на личното ти пространство, унижаване, че да разбереш, че нещата не са наред?
Такъв човек ли искаш до себе си? Това, че е изглеждал променен, е било актьорска игра, че да те излъже отново и да те използва.
Ще ти е трудно сега да го изоставиш, ще страдаш пак, ама по-добре половин година сега, отколкото след това цял живот!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d3c300e974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От цялата история си личи, че това е от поколението безгръбначни "мъже"/момчета, които са готови да кажат всичко на една жена, за да се харесат и да я направят "щастлива". Но вие такива си и ги търсите, да ви "чуруликат" каквото очаквате да чуете, а дали е истина или не... Това е отговорът ми - как си го заслужила... Повечето жени имате илюзията, че мъжът трябва да ви направи "щастливи"... Не - работата му е да бъде мъж, и животът който създава покрай себе си, и за вас, и за децата ви, да ви позволи вие да намрите щастието си. Да очакваш някой друг да те прави "щастлив", да те глези и угажда е психологически проблем на повечето днес...

А какво да правиш с него... Ако искаш безхарактерен човек без ценности, без самочувствие, комплексиран, който обаче ще ти чурулира всичко което искаш да чуеш - вземай си го обратно. Но както вече си разбрала - всичко е фалш и поза, и отдолу се крие тотално различен човек. Някои жени това ги удовлетворява, те не търсят истински мъж, а просто такъв който да използват, и този е такъв. Това е точно "мъжът" с който доста жени се хвалят, стига да го тренират добре, та да не им лази по нервите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a25e6e7bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За това имам принцип- никакви отношения с бивши. Никакви контакти, кафета, "приятелства", разговори, нищо! Те затова са бивши, ако всичко беше ок, щяхме да сме заедно. Не ме интересува кой с кого ще ходи и какво ще прави. Сама си си причинила излишна болка и неприятности. След като не си с него, защо ти трябва да знаеш какво правел и с коя? Казваш, че той бил ревнив, но ти също си. Питаш с какво си заслужила това? Ами с излишното си женски любопитство и с липса на воля и самоуважение. Бил те предал, ти питаш какво да правиш с него? Не се ли сещаш сама? Игнорираш го напълно и завинаги и толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 748c82e05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С право си го зарязала, ако наистина е те е тормозил психически.
Но - след като си го зарязала - не вижам защо очакваш той да приеме монашество. Естествено, че ще спи с други жени - не е длъжен да ти е верен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65e1afa543
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега, ако не беше спал с тази, щеше да е с друга. Момичето лично на теб не ти е виновно с нищо. И не мога да разбера как все така се хвърляте на "другата" като тази другата може да е всяка. Тя не е от такова значение. Ти имаш отношения с този мъж и е логично да те интересува той. При положение, че си го зарязала, какво очакваш? Да стои, да плаче, да те чака и т. н. Иначе разбирам, че ти е станало неприятно, аз бих се почувствала по същия начин. Той затова и те е излъгал. Съсредоточи се върху него и вашите отношения. Помисли имаш ли бъдеще с него, кое можеш да преглътнеш и кое не. По мое мнение си натрупала много горчилка и с доверието ще ти е трудно. Най-добре ще е да затвориш страницата. Но в крайна сметка ти си ги усещаш нещата най-добре, никой друг вместо теб не може да реши.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d843893d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не я убивай, на първо време. Тя каква е, на кого изневерява и т.н , не е твоя работа, не си й майка, нито мъжа й.
Пак си се захванала с ревнивеца- ти, наистина ли мислиш, че той е станал различен?! Не само, че не се е променил, но както виждаш, има фалшив морал. Не бих се учудила, ако ти е кръшкал, а ти показва ревност, за да те лъже колко те обича.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: df6777a268
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами този човек нали уж "е останал в миналото ти"? Да, няма нищо лошо в това да се поздравявате по улиците или, ако се засечете, да изпиете по едно кафе, но аз лично не разбирам какво очакваш. Купил подаръче на новата си приятелка - нормално. Закарал те е до вас - учтиво. Знаеш ли, доста опасни - чисто емоционално - са контактите с "бившите". Ако някога си бил истински близък с някого, сянката му те следва през целия ти живот, но трябва да се научиш да я държиш на разстояние.
Снощи мъжът ми се прибра по-късно, каза, че е бил у бившата си съпруга; имала там някакъв проблем с електричеството и го извикала да погледне. Беше във видимо добро настроение и даже се зачудих защо, тъй като той само като й чуе името, побеснява. Казва: "Запознах се с новия й мъж. Пълен смотаняк. Докато човърках по ел-таблото, тя му вдигна такъв чудовищен скандал на нещастника, че се наложи да се намеся, за да не го набие. Представяш ли си - казва - наложи се да браня тъпака да не го спука жена му от бой..." И взе да се залива от смях. Беше много доволен. Но на мен ми стана ясно, че това злорадство е проява на незатихнали емоции, на реваншизъм и т.н. И тогава се сетих за друга история - от моята биография. Тъкмо се бяхме оженили и пристига бившият ми съпруг. Сега! Това е високоинтелигентен, образован и претендиращ за хай класа човек. Та, този същият, с когото мислех, че сме се разделили по най-цивилизован начин, ми отправя следното предложение. "Може ли - пита - да използвам лятната ти къща, за да си приготвям домашно вино. Става въпрос за горе-долу три дена в годината, а аз в замяна ще покривам сметките за ток и вода там". "Ами заповядай!" - казвам, както бих казала на всеки свой приятел. Мъжът ми също вика: "Нека си свърши работата човекът, но пари, естествено, няма да приемем". Пристига той есента, мъкне разни бидони, мели някакво грозде. Ние с мъжа ми, за да не го притесняваме, отидохме на ресторант, прибрахме се късно, когато пичът си беше отишъл. На следващия ден той пак идва. Да си разбърква гроздето. Хвана ме сама и казва: "Ти защо не спазваш търговското споразумение?" Точно така се изрази - "търговското споразумение". Накратко - оказа се, че този сбъркан човек си е представял три дена в годината да идва, през които три дена съпругът ми да го няма, но аз да съм на разположение. Пет минути седях със зяпнала уста, просто наглост от такъв калибър ми беше трудно да осмисля. После.... не ми се връща картината назад, но още се чудя как жена 50 кила съм намерила сили да хвърля по стълбите 100-килограмов мъж. Това беше последния път, когато сме се виждали.
Та, авторке, остави миналото зад гърба си. Нищо добро няма да видиш от призраците, които излизат от него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a493719ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Някои мъже имат този навик. Точно, когато продължиш напред се намесват пак под няккава форма в живота ти, за да не останат по-назад и да не те изпуснат като вариант.

Преживях го с бившия си приятел.
Късаше с мен и после след като виждаше, че си прекарвам супер и не го моля да се върне, пак в даден момент ме търсеше и ми звънеше.
Евентуално пак започвахме да си пишем, да се виждаме, до момента в който на него нещо не му прищракваше и пак не започваше да си мести интереса към други хора, при което аз пак ставах излишна и хоп, сещаш се, пак късахме ЗАРАДИ МЕН (хахха, дам... винаги аз бях изкарвана виновна за скъсването).

Последния път видях накъде отиват нещата и директно спрях да общувам с него ЗАВИНАГИ и от раз, да видиш как му ударих егото като за цял живот (не ми беше това целта,но така се получи). Веднага станах супер злата, супер комплексираната... като цяло, започна да проектира собствените си несигурности върху мен, да злослови по мой адрес, да се натиска с други жени, да си поства снимки с други жени и да комплексарства на воля. Естествено, това не остана незабелязано от повечето ни общи познати и само стана за смях, нищо друго не постигна. Но пък показа истинското си лице и вече на никой не му пука за него.

Прочети малко за нарцистичното разстройство и за мъжете и жените с тези характеристики и ще разбереш логиката на бившия си.
Обадил ти се е не, защото пак иска да е с теб, а защото е искал да ти натрие в носа колко се е променил и колко е добре, как е имал друга , искал е да те накара да страдаш. Последната му мисъл е била да те обича или да бъде с теб.

Сложи си обичка на ухото и повече не се потдавай на такива комплексирани боклуци. Аз така направих и вече от месеци се чувствам като преродена. Жизнена съм, щастлива, правя много от всичко, което обичам и да ти кажа, вече никога не бих позволила на такъв човек дори да ми стисне ръката за "Здравей".
Не го мисли повече този. Вземаш поука и продължаваш. Това е. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f1e458bb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 3, да не си пряк свидетел кой кого е забил? Не знам защо мислиш, че някои жени не са по-активни и от мъжете в това отношение.
До авторката, ако съм на твое място ще разглася случая на приятеля на въпросната, нека да я почупва или зарязва, даже може да светне и твоя бъдещ бивш, но в крайна сметка да се съберат двамата боклуци заедно - взаимно се заслужават и останалите необвързани също заслужават по една мина по-малко в тоя скапан свят.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b2254a4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №14, изобщо не съм казал че мъжа е забил жената. Но всеки разумен човек има воля и избор. Дори да му се натиска като за световно е можел да я отреже, нито го е изнудвала, нито го е изнасилила.
С това пък не казвам че само той е отговорен. В такива случаи е редно всеки да си понася последствията, а мъжа поне не е бил обвързан през това време, докато момичето е въртиопашка явно. Човек с достойнство не би се занимавал с изневеряващи жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker