Незабравима любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незабравима любов
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1243 пъти
Вие имали ли сте една такава, вечна, любов? Любов, която не избледнява с годините, а дори напротив - сякаш става по-силна...

Аз имам. Влюбихме се много малки. Беше първа любов и за двама ни. Беше невероятно и никога, с никого не изпитах това чувство отново. Първоначално той ме обичаше, аз него - не. С времето го обикнах, но бях малка и несигурна. Беше доста упорит и чака дълго да му отвърна. Докато един ден не се разболя и щеше да загуби живота си. Тогава осъзнах, че за един миг можеш да изгубиш най-важния ти човек. Веднага отидох в болницата и му казах, че искам да бъда до него, че го обичам. Той каза “това е най-щастливият ден в живота ми”.

Бяхме щастливи. Но бяхме наивни. Когато си дете лесно се поддаваш на манипулации, и точно това се случи. Успяха да ни разделят. Никому не съм сторила лошо, нито той, но завиждаха на нашата чиста любов. Той каза “не искам сериозна връзка на тази възраст, искам да си поживея”. Тогава не го разбирах. Плаках дълго, страдах и се обвинявах. Но сега разбирам - постъпил е правилно. Бил е искрен с мен, вместо да си “поживее” зад гърба ми.

Минаха 7 години от деня, в който го срещнах. Казах си, ще продължа напред, нашата история приключи. Търсил ме е няколко пъти, аз него също, но никога нищо не излезе. Имаше приятелка известно време, но отдавна е сам. Аз имах няколко мимолетни връзки, но така и не пожелах да си легна с друг. Мина време и срещнах човек, с когото и до ден днешен живея. Първоначално всичко беше страхотно и се радвах, че ще мога да създам семейство и да забравя тази болезнена любов. Но с времето започна да се държи зле, агресивен е и не съм щастлива. Не мога да го понасям, защото не е него. Всяка нощ заспивам със сълзи в очите, с нетърпение чакам да се свия в ъгъла на леглото и да започна да сънувам. Да сънувам как сме заедно, на някоя поляна късно вечерта, гледаме небосвода и си припомняме старите времена.

Пишейки това усещам една буца в гърлото. Това е болката, насъбрала се през годините. Давам ви дума, няма да се откажа от тази обич. Не мога да си представя да имам деца от друг мъж. Писах, за да излея мъката си, но ако и вие имате истории за незабравими ваши любови, ще се радвам да ги прочета :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8e12803df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   А защо не го потърсиш отново и ако той все още има чувства към теб да бъдете заедно?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5538c2ae7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   1 - Ако той изпитваше същото към нея, досега сам щеше да я потърси.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b6a2af63fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е бил човекът за теб, щом е искал да си поживее. Що за глупост? Ако наистина те е обичал е щял да иска да изживее тези красиви моменти с теб, а не далеч от теб. Ти не го забравяш защото си се вманиачила в един спомен. Но истината е, че ако е бил за теб, нещата са щели да се получат. Не се фиксирай върху един несъществуващ образ..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e15d71da8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много идентична ситуация , само където той не ми беше първи. Късах с него два пъти и после не спирам да мисля за него. Минаха много години, но нещата са си се същите. И аз имам приятел, който дава всичко за мен, но като си легна и мисля за голямата ми любов, представям си как се засичаме случайно, даже на моменти ми се струва че ме вика телепатично, но се отърсвам и се чудя дали се самозалъгвам. Не смея да му се обадя, защото ме е страх че ще ме отхвърли или че ще ми каже че вече има семейство или дете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker