Единствения ми шанс да се свържа с нея, след като ме изтри - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Единствения ми шанс да се свържа с нея, след като ме изтри
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2173 пъти
Занимавах се с едно момиче известно време. 2 месеца бяхме само на зарибявки и в последните 2 седмици нещата се влошиха рязко. Появи се 3-то лице (момиче, нейна приятелка и моя позната), което ни запозна януари 2021, защото видя че имам интерес. Момичето, което харесвах, имаше приятел за известно време до началото на февруари. Започнах да й пиша често, поиска ми номера, изкарах я от паник атака, после ме покани навън. Още в началото на 1-вото излизане ме попита дали имам чувства, беше супер директна, казах й че имам. Веднага ми каза, че не е готова и е уморена от първата връзка. Леко се разочаровах, но беше логично по начало - 2 години във връзка и изведнъж с друг човек. Явно трябваше да мине време.
Поради причината, че рядко се занимавам с връзки и зарибявки си бях доста припрян и сега осъзнавам грешката си.
3тото момиче направи сплетня между нас като развали и нашите, и техните отношения. Това, което харесвах ме махна от приятели и последно й писах заради Великден. Оттогава не сме се чували, писали и каквото и да е. Последното което стана беше, че съм се вързал на интригата на 3-тото лице помежду ни и че не иска да има повече отношения с мене. От април досега само веднъж попаднах на инстаграма й, излезе й че съм видял 1 стори и ме блокира.
А сега ме блокира навсякъде и тъкмо смятах да й пиша отново след като отмина време, пък и още я харесвам дори с леко избелели чувства. След като не мога да се свържа с нея през социални мрежи. През телефона не съм пробвал, че може да види и да ме блокира и там (ако не го е направила вече). Исках да й звънна за рождения й ден след месец. Иначе планувам да й напиша писмо и да й го оставя на входа на блока й, ако живее още там. Но един въпрос ме мъчи? Защо ме блокира чак сега, след като нямаме отношения вече 3-4 месеца? Нито помня да съм я изнудвал, да съм й досаждал, а тя накрая само ми казваше, че съм я карал да се чувства нисша и съм я натоварвал с негативизъм. Но всъщност беше точно обратното - свалях й емоционалния товар, успокоявах я, накратко си бях емоционален кош.
Често ми се е случвало да ме гадят по този начин и трудно почнах да се отварям и доверявам, но тук помислих че ще е различно, прекалено й се доверих и сега ми е още по-неприятно. Готов съм да пробвам отново с нея, но дали ще ми даде шанс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: f0185aacef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Тя въобще не е гледала на теб като потенциален кандидат за връзка, а е гледала на теб като емоционален кош. За такъв си се предложил и ти. Щом те е блокирала значи не желае контакт с теб. Не и падай в краката да и се молиш, защото самочуствието ще ти бъде още повече смазано и пак ще бъдеш отрязан. Еби ебавай преебавай, заради путка путка не ставай!







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 21220becd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   1-во - Винаги има начин да се свържеш с един човек, ако искаш. Направи си друг(и) профил(и) и ѝ пиши от там, звънни ѝ, можеш да отидеш до тях ако ти е толкова важно.
2-ро - Не се занимавай с незрели лапешки истории и хора.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a6feb4128e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не се занимавай повече. Факт е, че те е блокирала, днес ли , вчера ли, кога ли няма никакво значение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 01103434e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Досаден си, до токсичен вече. Момичето те трие, блокира, по всякакви начини ти показва, че не желае никаква комуникация с теб, а ти продължаваш да търсиш пролуки от където дс се навреш.

Остави я на мира и поработи над себе си, от къде идва тази обсебеност, защо си такъв? !

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f13908449f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Как си го представям:

Тя: имаш ли чувства?
Той: да, харесвам те много
Тя: е не съм готова, ще те блокирам не ме кефиш
Той: ееми...

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6634b10add
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не си губи времето да мислиш за нея като за заслужаващ вниманието ти човек. Само ще сгрешиш, ако ѝ пишеш писмо. Осъзнай, че всеки човек, който постъпва лицемерно, просто не е стока и няма място в твоето обкръжение!
Много жени изпитват някаква извратена форма на удоволствие, когато накарат определен мъж да се чувства зле заради поведението им, когато е умишлено разиграван и лъган от тях, когато са го използвали и после са си били камшика. Това са хора, които са крайно недоволни от собствения си живот и се самоуспокояват с това, че са способствали на друг да му е по-кофти, отколкото на тях самите. Поговорката „Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле” важи с пълна сила за много жени.

Ако ще ти помогне, то вземи един лист хартия, начертай отвесна линия по средата и отляво напиши каква жена би желал да имаш до себе си, а отдясно срещу съответните полета с качества напиши дали въпросната подиграваща се с теб жена се припокрива с твоите очаквания за това какво е стойностна жена. Напиши горе отляво графа "Искам да е" и под нея изброй на всеки отделен ред: вярна, отзивчива, открита в чувствата си, грижовна, учтива, съвестна, с разумно поведение, чистосърдечна, работлива, с положително мислене, непредубедена, страстна, хубава и други според вижданията си. Ако се окаже, че тя отговаря само на графи "хубава" и "страстна", а в другите се дъни яко, значи и сам можеш да си отговориш на въпроса доколко е читава или не, щом не притежава съвсем човешките качества, така необходими за теб, за да се чувстваш щастлив с една жена.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6460c5ea4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Добре, благодаря за коментарите. Но на номер 5 коментара е адски неуместен. За каква обсебеност говориш при положение, че не сме се виждали, чували и писали изобщо от няколко месеца насам? Някои хора просто не четат докрай и пишат колкото да има коментар май.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 99bcc8c0a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторе, 5 съм, чета да, тя те блокира от всякъде и ти продължаваш да се напъваш от някъде да и "влезеш". Не сте си говорили толкова време защото тя те не допуска! Ама ти нахален, продължаваш.
Кое е неуместното в коментара ми? !
Като конска муха си! Как по-ясно да ви се казва на вас, мъжете, когато НЕ сте желани? !
И други омаени тука с тяхната си мантра - искала да те сложи на колене един вид! Не те иска никак!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6460c5ea4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Мисълта ми беше, приятелю/приятелко, че доста повече са нещата, които са се случвали помежду ни. Тоест, спестил съм повечето, за да не отегча читателите, но и същевременно да си извадят обективни (поне на 80 процента) изводи. Уви, при някои не става.. Писмото е пратено, на следващия ден го нямаше на входната й врата. Не знам какво е станало, но в инстаграма й видях снимка с коментар на английски: "Don't mess with past tense", а тя беше усмихната до уши. Ослепителна както винаги. Усмивката не ме топли вече, днес беше отвратителен ден за мен. Така не съм се влюбвал никога досега и занапред се съмнявам да стане. Обвзе ме страшно неприятна агония, принизих се отново, предадох себе си за сметка на друг, който не го интересува изобщо явно или поне не иска. Нямам идея вече, не знам.
Това е положението, колкото и да ми е гадно. Буцата в гърлото ми ще седи още известно време. Искаше ми се да не преминавам през това точно сега, период, изпълнен с още други огромни за мен проблеми и в личен план. Самотно е без нея, поне исках само да излезем и нищо повече, сега исках поне приятели да сме си.

"Не е толкова трудно да се живее без любов
Останете с усмивка, аз бях Явор Тодоров" - Явката ДЛГ

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 41b53ebb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това, че ти е поискала номера и те е поканила да излезете значи, че има симпатии към теб! Може и да те е харесала, но да не иска връзка и затова да те блокира. Най-вероятно и липсваш, но вече няма да те допусне но нея.

 
  ...

...
преди: 7 дни, 22 часа
hash: a38a5fb42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 5 може и да си мисли, че автора е нахален, но в случая подкрепям автора, защото съм в неговото положение. Виж сега: И аз съм като теб писах си с едно момиче, което ме познава от 13-14 години и я приех като своя сестра. Но с времето тя така се промени, до такава степен, че не иска да говори с никой и особено с мен, където й помагах толкова години и сме си пазили гърба. Не разбирам отношението й към мен. На 26 Март тя ми каза, че прекалявам и това много ме обиди. Исках да й ги кажа тези неща, че се обиждам от казаното, но не посмях за да не я нараня. Приятелю като теб съм и си имам причините да се държа така спрямо девойката. Сега нарочно не я търся за да й покажа къъде е сбъркала а иначе тя няма нищо против мен, . От малки се знем и преди се е държала мило с мен а сега и внимание не ми обръща, но ще й го натякна защото ми е като сестра и трябва да ми обръща повече внимание защото ревнувам от гаджето й

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker