Патологичните лъжи на мъжа ми разбиха семейството ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Патологичните лъжи на мъжа ми разбиха семейството ми
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1583 пъти
Мъжът ми е патологичен лъжец и лъже за всичко, от това колко пари е дал в семейния бюджет, до ситуации и разговори, време, в което са се провели, изневяра, държа ме дълги години далеч от роднините и всички свои приятели, като че се срамува от мен и детето (да не се разбере, че има дете), никога не признава грешките си, изопачава и в спор първата работа му е да нарани и да засегне най-болните ми теми в живота, нищо, че нямат общо с разговора. Мечтаех за семейство и много го обичах, до последно вярвах в откритост и толерантност, планове за бъдещето, които много хора правят - обща квартира или жилище и дори да не е това план, в който сме включени всички. Не видях в него радост да изкарва свободното време с мен и детето - или е залепен за телефона, или е у тях или се разхожда сам с часове и когато се върне ме пъди да направя същото, което показва, че няма желание да се видим и поприказваме като хора. С него и детето заедно не излизаме никъде като семейство, нито е имал желанието за това. Прегръдка и целувка има само преди секс, хвали други жени за сметка на мен, обезценява ме и си прави заядливи шеги за моя сметка, ако реша да се обидя, всичко е било в кръга на шегата. Ако плача, засегната от него, никога не ме прегръща и успокоява. Предупреждавал ме е да седя далеч от приятелите му, което ми е много странно. Всичко това за мое съжаление значи, че той не само, че не ме обича, а и не ме уважава като човек. Налага се да сложа край на тази история и дано намеря един ден мъж, който да ме обича, цени, да не се едва ли не срамува от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 888433be50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   А защо му роди дете? Такъв характер не може да се скрие дълго. Трябвало е да го опознаеш, преди да обречеш едно невинно дете да има такъв "баща".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7fe5759673
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Няма да ти е лесно, докато продължаваш да правиш подобни компромиси със себе си. Щом забележиш проблемно поведение, трябва да ти стане ясно че мъжа няма да се промени само защото ти си мечтаеш. Трябва коренна промяна в теб, за да намериш такъв който ще те уважава, в противен случай като чуят тази история, сериозните няма да се хванат с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c0f3b7ac3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Типичен социопат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b167fa42c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Може да е социопат, ама жените наистина сте мега тъпи.
Защо му роди дете? Или си мислеше, че щв го промениш?
Никой не ти е виновен, в една друга тема казах, че не можете да носите отговорност за решенията си. Ето ти му раждаш дете и после го обвиняваш какъв бил. Той не е станал такъв от вчера.
Сега се чудиш кой да поеме вината, щото ти си взела неадекватно решение преди време да си с него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26b51881b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Психиатрите ще ти кажат какъв точно му е проблема. Аз ще ти кажа, че е за преглед при такъв лекар. Такова поведение дори не може да се нарече "пълен идиот", повече от това е.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0512d022a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1, точно това е, такъв характер се скри дълго и много умело.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 455590a39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   За това винаги казвам- опознавайте и тествайте ПРЕДИ! Колкото време е нужно-толкова! Поставяйте ги в различни ситуации и наблюдавайте какво прави, няма никакво значение какво говори!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 60e512b1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Моят беше същия. Казвам "беше", защото го зарязах. Също имаме дете. Оставам сама с малко дете и смятам, че ще се справя. Това са комплексари и проектират собствените си неудачи върху най-близкия. Да позная ли, че за всичко ти си му виновна? Всяка друга те превъзхожда във всяко отношение? И едва ли не му пречиш, ти и детето, да има къде по-хубав живот? Дай му свобода на тоя човек, нека си намери каквото заслужава. Смея да твърдя, че съм симпатична жена, включително и до днес, нито съм се зарязала, нито погрозняла. Мъжете още ме заглеждат. Старала съм се за всичко да е доволен от живота си с мен, но живеейки с такъв като твоят сегашен мъж спираш да усещаш, че имаш стойност. Ставаш смачкана и нещастна. А той се чувства велик. Ако мислиш, че ще спре и ще се осъзнае, аз не съм такъв оптимист. Напротив. Все по-зле ще става, защото вижда, че го позволяваш. Та, ще се повторя, дай му свобода на тоя човек. Отърви го, не му пречете. Жив и здрав да е!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 64c6f6a9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Познавам един такъв патологогичен лъжец. Лъже за безсмислени неща, от които не печели нищо, но лъже, ей така, отвътре му идва. За времето, за това какво е ял снощи, за жена си, децата, за всичко.
За мен това е диагноза. Такива хора си рисуват своя си паралелна реалност, като бягство от действителността. Защо? Нямам отговор. Дали е подсъзнателна защита или друго, специалистите биха казали. Този човек вече не ни е приятел. Не издържахме. Жалко за жена му, която още го търпи. За мен тези хора имат нужда от лечение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker