Дали той ще се върне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали той ще се върне?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1411 пъти
Здравейте! Преди една седмица приятелят ми, който ми беше първата любов скъса с мен, защото нямал чувства! Ходихме 2месеца и се чудя, защо и предишната му връзка е била толкова. Нито се карахме нито нищо, държахме се и приятелски осъждахме много теми и всичко беше супер! Изведнъж той спря да ми пише докато един ден не ми каза да се видим на нашето място, където ни беше първата среща. Каза ми, че няма чувства вече към мен и не ме обича. Отпоследва ме, но аз все още го следвам гледа ми и някой сторита, който качвам. Плаках цяла седмица и сега вече ми омръзна да плача и се опитвам да се променя. Не разбирам каква е моята вина в тази връзка обещах му да съм лоялна не си пишех с други момчета даже му давах да ми проверява телефона, но му обещах нещо много голямо дори и да се разделим му обещах, че искам първият ми път да е с него. Сега просто ще стоя и ще чакам съдбата да определи какво ще стане! Ще съм Ви Благодарна да чуя вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9b6f357324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здрасти. Случи ми се подобно нещо. На 15 имах първата си връзка и първият ми път. След седмица ме заряза и се смя, докато го казваше. Нямал чувства. Детски, пубертетски истории. На колко си? Не ти трябва да се връща. Повярвай ми, тепърва ти предстоят много по-вълнуващи и истински връзки. Btw, в момента моят разбивач на сърце е сгоден. Само, дето като ме види всеки път ми казва, колко голям глупак е бил и как съжалявал. Всичко се връща и е много сладко :) Живей си живота!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0f7b381d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ще се върне поради липса на секс, това е. Ще го води само похотта. Щом някой си е отишъл, затвори хубаво вратата , зазидай я

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4fef3aa18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще се върне, да. Ако никоя друга не му върже и ти още му тичаш по задника, ще се върне да те мине. И така, докато му пускаш. :)
Я се стегни. Казал ти е ,че няма чувства към теб и не те обича вече, какво повече ти е нужно, за да спреш да се обсебваш по него? Приключили са ви отношенията и това е. Не те харесва, не те иска. Примири се с този факт и продължавай напред сама. Няма по-непривлекателно нещо от обсебената жена, която не приема "не" за отговор.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d1238433e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мила, не си хаби времето по такива мъже! Моят приятел се държеше ужасно понякога с мен и постоянно ме изоставяше, но вече не съм с него! Знам, че те боли, но НИКОГА не бъди с мъж или някой, който те насилва да се промениш, или ще се раздели с теб! Това е явно изпечен сваляч и със сигурност просто може да е харесал някоя друга.
Не карай спомените с него да те накарат да мислиш, че всички мъже са еднакви! НЕ СА! Аз съм изстрадала също от такива мъже, но срещнах и много ЧУДЕСНИ ХОРА! Има чудесни мъже, които ще те накарат да се чудиш защо си била с такъв суполивко! Всичко ще се оправи!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 427352e66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, че ти исаш някой не означава, че човека е длъжен да изпитва същото към теб. Второ щом е първата ти любов, а ти още нямаш първи път, то вие сте деца. Ще има и други големи любови, вероятно и други ще ти разбиват сърцето, както и ти тяхното. За лоялност може да се говори в едни сериозни отношения между възрастните, а за мен вие сте деца. Връзките не се основават единствено на вярност мило момиче. Чувствата или ги има, или ги няма, а понякога си отиват. Реално вие сте деца и останалото просто го остави в миналото. Стига с този първи път, първа любов в живота имат смисъл истинските хора, но ни на 13/15/16... Това е детско. Това не са сериозни връзки. Съжелявам, че те разочаровам, но виж го от друга страна, че вие сте още деца и ако в живота нещо е писано, то щи се случи. Имам предвид, че на 25 може да се срещнете и пътищата ви да се пресекат, а на 30 да сте щастливи заедно или на 30 да се смееш със съпруга си, какви теми си писала някога. Разбирам те, но един ден и ти ще ме разбереш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 65a7e8523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сега ти е гадно но с времето ще го забравиш, ще срещаш нови мъже много по- интересни ще зарязваш и ще те зарязват. Съвет от мен- никога и заради никой мъж не си показвай телефона му, не му се обяснявай в любов, не позволявай да навлиза в личното ти пространство и не му падай в краката. Мъжете искат да гонят, да ловуват. Колкото повече виждат, че губиш интерес и изпитват нужда да се доказват, толкова повече изпитват несигурност, интерес и нужда да те впечатлят. Нокога не бягай след мъж и никога не показвай на 100% чувствата си. Сега ако този те потърси се дистанцирай, излез с друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3094a835b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Е ти си хвани друг и той като се върне щр му кажрш: Сори, ама изпусна много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker