Имам нужда от съвет за бившия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от съвет за бившия ми приятел
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1714 пъти
Здравейте,
Преди 2 години се разделих с бившия ми приятел бяхме заедно почти 3 години, имахме сериозни взаимотношения, но се разделихме защото заминах да живея в чужбина, а той така и не пожела да ме последва. Заминах и той продължи изключително бързо напред в нова връзка.. разделиха се с новото момиче след година и няколко месеца и няколко месеца след като те се разделиха се видях с него (бях се прибрала до България) и за кратък период от време се розанимавахме, излизахме, спахме заедпо, говорихме си лични теми и той хем ми даваше надежда хем ми казваше че не би дошъл в чужбина заради мен а и не иска аз да се прибирам но иска да измислим нещо за напред (така си и останахме само с тези думи) няма да влизам в излишни подробности, искам съвет как да продължа напред най- сетне от както сме се разделили не е имало ден в който да не мисля за този човек, да стана с мисъл за него, да легна с такава, в трудни моменти искам неговата подкрепа, следхкато нещо хубаво се случи пак искам той да знае, плача най - редовно и вече наистина ми се повръща от тези чувства които не минават. Опитвам с други момчета но не се получава постоянно ги сравнявам с него или вместо за този човек аз пак мисля за бившия ми и вече много се отчайвам от всичко… когато разбрах че отново си има приятелка и е влюбен загубих мотивация за всичко и просто спирам да се храня и само съществувам а на него не му пука за мен, мои приятели са и негови приятели и когато се заговори за мен се вижда в неговите очи една апатия и безразличност а това което ми разказа той лятото беше коренно различно от това което той ми говори на мен (че ме обича още, не е успял да ме забрави, иска да знае всичко за мен дори най- малката подробност, иска време с мен и ттнтнтнтн…)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9e6e01425e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Бившите са минало и трябва да си останат там. Търсил те е, за да запълни дупката между връзките си и най-вече да не е на сухо. Бившите след раздяла сякаш се видоизменят в някакви зли същества, водени от егоизъм и нагон. Пет пари не дават за твоите чувства, психическо здраве, вълнува ги само нагона и егоизма. Енергийни вампири, идващи да смучат сили. Като се заситят, или си хванат гадже, изчезват като с магия и ще ги чуеш и видиш пак като останат сами или след скарване с изгората.
Затова ти е дрънкал тези сладникави работи, чиста манипулация. Ако те искаше, нямаше да се хване с някаква, нали? Безразличен е, защото за него си била мимолетно забавление и те е ползвал от скука и поради липса на опции. Знам, че звучи гадно, но повечето бивши са такива егоистични същества, които гледат само своя кеф. Жените са чувствителни, романтични и затова си се вързала. Не си виновна ти, а той.
Блокирай го, и се постарай да не му обръщаш внимание. Все едно е умрял. Ако те потърси след време да ти се мазни-разкарай го. Пази се от паразитите, защото на тях не им дреме за теб. Срещай се с други и все ще намериш своя човек. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5520b32624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   В живота си сме изправени пред непрестанни избори.... Подреди приоритетите в своя живот и направи избора сама.... Кое ти е по-важно-чужбината, парите, кариерата.... или той. Живота си е твой, избора-също.
49г. мъж

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c33abb9616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Голяма грешка, че си се видяла с него, още повече, че си спала. Сега ще ти е много по-трудно в бъдеще да преодолееш и усмислиш всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker