Дадох и всичко,когато нямаше нищо а тя ме заряза.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дадох и всичко,когато нямаше нищо а тя ме заряза..
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1549 пъти
Добър ден, на 26 съм и искам да споделя с вас една болка която не минава след толкова време и бих искал хората които са го преживели... ако изобщо са да сподят с мен.
Преди 3 години 2018 се запознах с едно момиче, което тогава дълго време ми трябваше да свикна с нея за да кажа, че я обичам.
И така нещата започнаха да се задълбочават със всеки изминал месец и започнахме все повече да си заприличваме на семейството.
Имало е преди нея заигравки с други, но нищо повече.
Та тя беше първата ми истинска любов!
Имало е моменти в които сме били на разстояние един от друг, но това не можа да ни събори. Аз в Англия първата година тя тук.
Винаги сме. си помагали и в хубиво и в лошо се справяхме.
Имах смисъл в живота си, така да го кажа зваех как тя се гордее с мен и исках да виждам само усмивката и.
Морета, почивки, екскурзии заведох я в Англия работихме и живяхме самостоятно без допир на роднините ни и се справяхме чудесно...
Тяхните много ме харесваха, помагах им почти пренебрегвах нашите за да обърна внимание на техните, но го правех с желание.
Бях щастлив, че имам момиче мечта и тя беше страхотна домакиня а и ме учеше да и мопагам и никога не ми е тежало.
Та така 2020 се върнахме есента от Англия и започнахме тукашният си живо. Тя учеше аз работех. ч, уредих я при мен на работа и там всеки ден и виждах усмивката и се гордеех с нея.
Подаръци и изненади и правех за щьло и нещяло и тя винаги се радваше. Нашите я имаха за свое дете, каквото имаше за мен това и за нея.. без да ни делят.
Помагах и с изпитите и с каквото мога исках да е винаги щастлива...
Исках това лято да и предлагам, просто толкова силно я обичах и желаех, че просто си казах тя е човека за цял живот за мен...
Какво ли не сме преживели и винаги съм бил до нея.
На моменти давах от себе си повече от колкото тя даваше, как да кажа сякаш бях даденост за нея, но това не спря да ме кара да я обичам силно.
Да не изпадам в много подробности защото едва ли ще ми стигне мястото за писане...
Бях доста изморен от работата и малко позабравихме излизането и забавлението, но това не пречеше да и обърна внимание вечер. Хапвахме вечер, което беше сготвила тя и така.
Една вечер след като си беше отишла за 2 седмици при техните, защото беше онлайн обучени и имаше преглед за очен така казваше и да сложи очила след това разбира се.
Се прибирам, а тя се беше върнала от техните.
Февруари 2021 се започна всичко и то в кратък период...
Беше сготвила, прибрах се прегърнах я, целунах я, тя ми отвърна всичко точно.
Аз се навечерях а тя имаше. разговор по телефона с дядо си, оттам само каза, че съм при нея и затвори.
Отидох при нея и усещах, че нещо не е наред... стана мълчалива и заби в една точка.
Попитах я какво има, а тя първо отговори нищо не ме и гледаше в очите, аз отново какво ти има?
И тя изведнъж сепер побесня от нищото и започна да ми вика и казва как не била щастлива, не цило същото и не била сигурна в мен, как била объркана и какви ли не небивалици само и само да ме нарани и заболи...
Аз седнах като ударен от шамар и не вярвах какво ми се говори и от какво е цило подтикнато това и отношение.
Попитах я защо така, припомних и случките които сме имали и от къде тръгнахме та докъде стигнахме..
Как нища не можеше да ни събори защото бяхме двамата и винаги сме се обичали и т. н
А те отново разгневена и отново не ме поглеждаше в очите каза, че не иска да си спомня и сигурно ще съжелява за това което прави, но ще поемела този риск.
И така в общи. линий ме заряза без да има причина, без да съм направил каквото и да е било за да ь предам или нараня.
Не получих логично обяснени а само една болка в гърдите.
Върна ми неща които и бях подарил без да и мигне окото, блокира ме от всякъде изобщо ме изтри от живота си а до вчера ми казваше колко ме обича и, че съм най-чистата любов която е усещала.
Не ме е срам да си призная в продължение на 2 седмици си поплаквах вечер и сигурно 2 месеца не можех да спя като хората.
Изминаха 8 месеца от както бях предаден и зарязан без причина и вина, а болката я има още има го и това, че се сещам за нея и я сънувам от време на време....
Общи познати казват, че била сама ала това не ме топли щом не е с мен.
Пробвах на сила да бъда с две момичета през този период... добри, състрадателни видимо ми признаваха, че ме харесват и искат но аз не можех..
Виждам нея и се представям, че съм с нея а като отворя. очи виждам сэвсем други лица...
Тази мисъл не ме напуска а пак казвам минаха 8 месеца.
Помогнете ми, дайте ми съвет с това как да излекувам тази болка и липса. Как отново да повярвам в този объркан свят пълен с социални мрежи и лъжи... на някое момиче.
Как да се справя с този страх, да не бъда предаден отново?
Благодаря, ви предварително хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: f0c1d40de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И без да си казваш годините, този правопис ги издава...
Но да, така е днес. Жените са все недоволни, и обичат да обвиняват хората от обкръжението си за собствените си проблеми. Все някой друг им пречи да са щастливи. Накрая остават сами, понякога с дете, понякога с някоя друга котка, и кротват... Защото просто вече няма от кого да се оплачат, няма на кого да викат. Ако това ще те успокои - това което описваш е нормалното, не някакво изключение. Пак се радвай, че е приключило, защото е още по-лошо да трябва да живееш с такъв човек постоянно, и да имате деца които да страдат.
А със страх не се живее, просто животът днес е такъв, че не можеш да се довериш на никой. Връзки се създават на най-базово ниво, така че като се стигне до там, ти или другия да си събере нещата за 5 минути, и кой от където...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 548102a766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Класика. 99% има друг. Не казвам даже, че си е легнала с него, то е нужно само едно впечатление. Ти си "old news" както се казва. Източила те е като емоционален ресурс. Така правят жените. Ти вече няма какво ново да предложиш.
Е виж съседната тема - мацката била в токсични отношения с бившия си, той й изневерявал, хванала се с някакъв перфектен, ама към новия любов няма. Бившия се връща и тя вече мисли да зарязва сегашия заради бедбой-я.

Такива са бе! Искат драма. Искат да ги караш да страдат от време на време, за да чувстват, че си струва връзката, и затова да търпят болката. Като няма болка, все едно не си струва за тях. Такива са жените. Никога не давай всичко за някоя, както си правил с тази. Даже бих казал, че от време на време, може да е полезно да я понараняваш целенасочено и контролирано, за да може емоционалното влакче дето има в главата да продължава да има висоти и спадове, и това да я държи закачена.
Трябва да си като наркотик - high, после low. А ти си бил само high, high, high. Не става така, защото в един момент човекшкият мозък изгражда толерантност към този high и вече, катко тя ти е казала "не е както било преди". Тя естествено няма предвид буквално, че не е както преди. То си Е както преди, просто тя не го ЧУВСТВА както преди, защото вече е притръпнала към добрите ти жестове.

Приятелю, за жалост междуполовите отношения не работят така - аз ти правя добро, и ти ми връщаш добро и така си караме цял живот. По ирония на съдбата, действат точно обратното. Аз ти правя лошо, а ти се зарибяваш и ми се доказваш, като ми правиш добро. От време на време ти пускам малко гювеч (добро), за разнообразие, и после пак лошо, за да имаш мотивация да стигнеш до следващото "добро". Правейки само добро, добро, добро, ти ОБЕЗЦЕНЯВАШ акта! За кого мислиш, че един айфон (примерно) ще е по-ценен? За някой, който никога не е имал смартфон, или за някой, който е имал всички модели айфон до сега?
Прави си сметката.

А за това, кога ще ти мине? Еми 3 години сте били заедно, нормално 8 месеца да не ти стигнат. Дай му време. 1-2 години МИНИМУМ. Сори, такъв е животът. Ще трябва да го изтърпиш, но ти ГАРАНТИРАМ, че ще мине.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 86669d6f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Няма как да си 100% сигурен в някого, защото дори човек да е искрен с времето се променя той и обстоятелствата. Единственото в което трябва да имаш доверие са инстинктите си, и ако има някакъв проблем - стремиш се да го разрешиш. Ако не можеш - време е да продължиш напред.

В твоя случай ми звучи като доста типична история всъщност - някой 'играч' е завъртял главата на твоята девойка и я прави 'щастлива'. Тя типично по женски е тръгнала да гони 'тръпката'. Това че е 'сама' или е лъжа, или просто параван ако мъжа има семейство.

Колкото до теб - едно е че те е предала което те е вкарало в много кофти филм. Но според мен по-сериозния проблем е че връзката ви е нямала естествен завършек, поне от твоя гледна точка. Затова продължаваш да се питаш къде си сбъркал или какво се е случило. Важното в случая е да приемеш едно - дори да поиска да се върне при теб това момиче - бягай. Щом веднъж се е стигнало до тук, просто тя не е човека в който си се влюбил първоначално. Дори да не ти е изневерила, факта че е хвърлила цялата вина върху теб е достатъчно предателство.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e8649ef8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имало е друг тогава и се е чудила какво да прави.

Клин, клин избива - голямо клише е рецептата, но ще усетиш коя е твоята жена. Това не е било истинско. Не си тръгваш просто ей така от човекът, който обичаш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b08366a67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4:
Така е завършека бе неясен,затова ме измъчва факта как седя в неясното и се обвинявам.
Всеки ми казва,че ще съжелявала след време и как за моментна прищявка е зарязала всичко.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b08366a67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Хора благодаря за отделеното време.
Явно никога няма да се разберат тези същества жените какво искат и защо сами си прецакват живота.
Винаги ми е било чудно това, как имат всичко и го захвърлят.
А след време се започва жалването защо са сами и как нямало свестни мъжа.
Както каза намер 2 badboy-я или чичкото с дълбокия джоб печели.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b08366a67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2.
Извинявам се за правописа не е нарочно.
Просто писах темата от телефона и когато си спомням за да разкажа историята си не гледам какво пиша.
Благодаря ти много за отделеното време и на теб!
Навярно и вие сте преживели подобни случки и се радвам, че отделихте от времето си да ме окуражите!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 60993f7f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Авторе, ако четеш още имам история за теб. Преди около 15-тина години, отидох да следвам във Варна и във влака се запознах с тогавашната ми приятелка. Всичко точно. Излизахме една година и тя като твоята почна да се държи странно. По същия начин ме заряза както те е зарязала твоята. Сега разбирам че тогава тя просто си търсеше причина да го направи. И аз като теб бях смазан... За около година. После срещнах жена ми. По ирония на съдбата пак във влака. Моя градска, братовчедка на приятел от основното училище, и учила в същата гимназия в която съм учил и аз ( когато съм бил последна година, тя е била първа ). Накратко много общи неща. Тръгнахме и минахме през много неща заедно. Отидох нея в Пловдив, работех и си завършвах моето образувание, тя също учеше, после живяхме в Белгия и Малта и Кипър заедно и се прибрахме когато тя забременя с първите ни деца ( тризнаци ). В родния ни град се оженихме, създадохме си работа (собствен бизнес ) и заживяхме в дома над който работихме от момента в който излязохме в чужбина. Изобщо си бяхме щастливи. През това време бившата се омъжила за мъжа заради който ме остави и както разбрах в последствие с който ми е изневерила. Как разбрах ли? Тя ми каза. Напуснала го по най-безпарадонен начин ( както стори и с мен ) събрала си багажа и отпрашила към гарата. Разбрала че не е щастлива още когато бола сгодена. И се сетила за мен. През цялото време в което аз и жена ми сме градили бъдещето си тя ме е следяла. Потърсила ме във фейсбук и от там разбрала че съм си дошъл ( затова и не го ползвам вече ). И с целия си мозък решила да се събираме. Разбрала къде живея от мой бивш съученик който й беше колега в университета и от гарата с такси и пред нас. Изненада!!! Не беше обаче приятна изненада. Заяви че е сгрешила и иска още един шанс. Когато й казах че това няма как да стане, защото съм продължил напред и сега съм женен и имам деца, тя се обърна към жена ми и благодари й че е била до мен в трудно за мен време и също за грижите които е положила към мен но заслужаваме още един шанс да сме заедно затова я моли да се отдръпне и да ни позволи да опитаме отново. На жена ми й падна ченето. Моето също. Оная обаче си продължава. Разбирала че е шок за нея но така било по-добре, каза на жена ми че не таи лоши чувства към нея и че вратите на дома ни ( на нашият дом, представяш ли си ) ще бъдат винаги отворени за нея и за децата а тях бившата щяла да ги гледа като свои. Щяла да ми роди и тя деца и заяви че не е искала да има деца с мъжа си за да не си пропилява шанса да е с мен ( на този етап шанса беше пропилян от близо десет години ). Както и сам можеш да се досетиш й отказах и я изпратих обратно във Варна. Там е разправяла на всички общи познати че съм се оженил от яд към нея ( а не защото обичам жена ми ) и съм създал децата за да й връщам ( за какво да й връщам никой не знае ). Сега е сама и бясна на света. Мъжа й я остави за по-млада жена и има деца със нея а тя няма и куче даже. Със сестра си не си говорят. Родителите й починаха и двамата. Дано си намери пътя един ден но като знам че е наближава 40 ми се струва че ще й е трудно. Късмет. Защо ти разказах целия роман ли авторе? Защото една бивша не е края на живота ти. След време ще намериш жената за теб. И когато един ден тя се гушка в теб, бременна с първото ви дете няма и да помниш бившата. Но знай едно : има шанс бившата да се опита да се върне при теб. Обикновено това става когато тъкмо си почнал да я забравяш или си я преболедувал напълно. Нейното връщане в живота ти ще е тест който съдбата ще ти постави. Не се проваляй на този тест. Не я приемай обратно. Та ако ще да е болезнено. Мисли за бъдещето и си направи сметка на това какво си научил от тази връзка и работи над себе си да се подготвиш за следващата. Не гледай назад и не мисли какво може да е било. Само напред. Без страх. Късмет авторе.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c4a32ae237
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А така..! Двамата сте работили, после тя е учила и работела, а е била и страхотна домакиня според което казваш!
А в заглавието "дадох и всичко, когато тя нямаше нищо"?!
Нямала е комплексиран мишкар, който си е въобразил че, е незаменим, давал той..! Какво си дал, бе, алоо?! Защото си и помогнал да започне работа ли?! Ей смачкани "мъжленца" недоносени...
Всяка щеше да те възира, всяка нормална!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker