Добър или лош да си, за да те обичат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Добър или лош да си, за да те обичат?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1881 пъти
Здравейте!
Писал съм Ви преди, но всеки път обяснявах на дълго и на широко моята история. В крайна сметка разбрах, че дори някой да ти даде добър съвет, ако на теб самия не ти се иска да вярваш и да прозреш истината, само защото не ти харесва, няма кой да ти помогне.
Този път няма да навлизам в подробности и няма да обяснявам твърде дълго за личните си проблеми, а ще задам въпрос към дамите.
На кратко: Разликата между мен и момичето, което обичам е 9 години. Бяхме във връзка 3 години, разделихме се, сега отново се опитваме да бъдем заедно. Винаги съм бил мил, но тя сякаш не цени това. Нямам намерения да я оставям!

Въпросите ми са: Жените наистина ли си падате по задници, които ще Ви отбягват, няма да Ви обръщат внимание и така нататък? Какво ще стане ако спра да се държа мило и добре? Това ще я накара ли да промени отношението си? В ситуация, в която тя е объркана и се лигави? Какво се прави тогава? Кое ще е по-добро? Да търся разумни варианти, да я подкрепям и убеждавам или да копирам нейното тъпо държание и да и покажа как се държи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: fdbfdb1c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Повечето момичета между 15 и 27 годишна възраст си падат по лошите момчета.

Те не са дорасли и лошите момчета им дават вълнение, адреналин. За да цениш доброто у един човек, ти трябва да си порастнал и умствено интелигентен човек. Тоест, истинска жена или мъж!

За това не разбирам манията и обсебването на мъжете с моделки и момиченца до 25 години, като мъжете обиждат жените и казват, че след 25 били "стари". Това е толкова обидно, а не носи полза нито за едните, нито за другите! За мъжете най- много не носи полза, защото така не успяват да създадат връзка със зрял и добър човек, а с дете! Вече не сме 20 век и на възрастта до 30 години, повечето хора искат да живеят и да се забавляват! Да, ние не сме баба ви! Това го казвам за другите всезнайковци, а не за теб!

Няма да донесе полза и да станеш лош към нея. Така ще се промениш към лошо и ще си и интересен заради напълно грешни причини, които нямат нищо общо с любовта, а ти явно си добър мъж и имаш нужда да бъдеш ценен какъвто си!
Благодаря ти, че си добър човек и не сипеш омраза към нас!

Гарантирам ти, че рано или късно тя ще те оцени, защото добрият мъж е истинско съкровище! Но това ще стане само, когато порастне достатъчно! Ако си бил мил, а тя не го е оценила, това е трудно! Ти просто показваш, че си стока човек!

За сега бъди мил с нея, но ако много се дърпа, успокой и ти топката, позабавлявай се и се посмей на цялата ситуация! Ако вече съвсем не се сеща за теб, ако трябва поговори с нея,ако и това не помогне, просто я остави намира. Така е най- добре!

Не забравяй само едно: И това ще мине!

Жена на 25

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3c4c6f7799
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Жените си падат по мъже които им дават ясно да разберат, че ако не стане с тях бързо ще си намерят друга.

Защо женският паун харесва опашката на мъжкия? Защото другите женски я харесват. Жените не са много по-умни от паунките.

Ако това значи да си задник да не ти дреме. Жените това искат, това и получават.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d7460f36e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Зависи от жената. Значи, много жени си падат по лошото отношение, но не всички. Механизма е прост- прословутото искане на това, което си мислиш, че не можеш да имаш.
Жена съм и при мен този номер върви за известно време, но не и за дълго.. Тъй като аз самата обичам да "правя номера" и да "се дърпам" то за известен период от време може да се впечатля от такова отношение към мен, но в момента в който разбера, че се прави нарочно, то оттам насетне индивида който се "прави на интересен" и ме наранява нарочно няма шанс да ме накара да продължа да се занимавам с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6965cdc0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да, то затова на разни плиткоумни и им връзва, защото жените са разбрали, че преди тях е бил поне с две и са били що-годе хубави, тогава нямат издигнати от стереотипчета преградни стени. Колкото такива смешковци познавам, а изглеждат така нелепо с жена до тях, абсурд просто. Дори един такъв ми се хвалеше, че има изградена система от методи, с които успява да привлече вниманието. И естествено в това не се включва "да бъдеш себе си" както много момичета биха те посъветвали. Явно и те не осъзнават, че правят обратното на това което дават за пример. Аз си мислех, че това нещо го правят нарочно и се преструват на читави, но май наистина имат интелектуална неспособност да разберат. И това се потвърждава от факта, че гореспоменатите кретени успяват. Заключението е, че не съм много интелигентни жените. Тъпо се получава така.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 239fa40737
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Н 2, ти имаш в предвид проститутки, не нормална жена. Явно само с платена можеш да помиришеш от близо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f767e85208
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Едно нещо не си разбрал ти, според мен - няма такова нещо като жените или мъжете. Има конкретния човек, който е насреща ти. Човекът, с когото искаш са бъдеш, който е важен за теб. Трябва да си наясно какво иска той и доколко неговите цели, желания и т. н. съвпадат с твоите. Какво те интересуват останалите? Пишат ти тук, че жените харесвали тези, които се държат зле с тях. Ами при теб как е? Без да си жена, ти също искаш да си с тази, която не те цени и не държи на теб. Иначе нямаше да сте разделени и да пишеш тема тук. Ти казваш, че нямаш намерение да я оставиш, а тя теб? От написаното си правя извода, че тя не държи толкова на теб. Как очакваш тогава да се получи? Ако една жена не те иска и е решила да приключи, няма смисъл да се мъчиш да я върнеш, все ѝ едно какъв си и на какъв ще се правиш. Същото и за мъжете. Бъди себе си, няма нужда да играеш, животът не е холивудски филм.
А съм жена, омъжена с деца, мога да кажа за себе си - не бих се занимавала с някой, който е задник, както казваш ти (или се прави на такъв). За какво ми е човек, който не ме уважава и се държи лошо с мен, не съм мазохистка, не обичам да страдам.
Друго- не вярвам във втори шансове, нови начала на стари връзки и подобни. Както и да лепиш счупеното, ново няма да стане. Каже ли се край, нещата приключват. Незаменими хора няма, както казва №1 - и това ще мине.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1bc18f0b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Номер 1, а бе ти в ред ли си?
И колко време трябва да трае заигравката с въпросната принцеса? Година, две?
Аз съм на мнение, че още при първите признаци на намалена комуникация от жена, дори ден, два.. трябва да следва тотален блок на фб, телефон и прочие. Пресича се по най-безцеремонния и безпардонен начин опита за заиграване.
Като си помисля, че някои мъже се трудят, мъчат с месеци по някоя примадона, само за да им каже накрая безценното "не те харесвам"...
Никакви отстъпки, игрички, чакания, дебнения, пък кога е на линия, пък ще благоволи ли да пише.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 514baca3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей, Аз съм жена на 25 години
Ти сигурен ли си, че ти си добрият в случая?
Човек Не може да има добра преценка за нещата, когато лично той участва и е главната роля. Емоциите ни ни влиаят.
Погледни на нещата, като страничен човек. Найстина ли се държа добре с нея?
После седни и поговори с нея. Комуникацията и искреност са на 1 място, когато искаш здрава връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 399e85ec15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не е така номер 2. Жените искали вървежни мъже, да може би кифлите, защото така е по сигурно че имат възможности да ги издържат. Останалите просто се научаваме да живеем без мъже, които да ни заплашват, игнорират и малтретират по един или друг начин. Наздраве!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 57c75881a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, съветът ми към теб няма да е дали да си с нея или не. Ти сам трябва да почувстваш нещата и да вземеш решение, изхождайки от това каква жена искаш да имаш редом до себе си. Затова и се замисли каква е тя в действителност, каква искаш да е всъщност, а разликата между тези две неща ще ти помогнат да достигнеш до извода, който ти е нужен. Щом си стигнал дотам, че вече да си задаваш въпроси и дори да съставиш настоящата тема, значи ясно виждаш поведенчески черти у тази жена, които са в противоречие с твоите разбирания. Но най-добре не изневерявай на своите разбирания и не се опитвай да се променяш против волята си, само поради страх, че това е начинът някоя жена да те хареса! Жените всъщност харесват мъже, които не се боят да изразяват себе си и са последователни в своите мисли и постъпки! Това е най-силното мъжко качество, което устоява на всички изпитания и важи за цял живот! От мъжа единствено се иска да е достигнал до това прозрение и да знае безценната му стойност!

Преди години така на един бял лист хартия бях начертал отвесна линия по средата, отляво написах какви качества и отношение търся у една жена, а отдясно написах какви качества и отношение получавам от тогавашната жена до мен, с която бяхме заедно 4 години и която в последната година започна да се държи много по-различно, откакто напусна работа и предпочете да е безработна (аз вземах добри пари тогава), вманиачи се да чете списание "Космополитен" и промиващите женските мозъци статии в тях, както и да следи с небивал интерес сериала "Сексът и градът" и разни други малоумни предавания като "Големия брат" и т. н.. Като сравних после двете половини, останах шокиран от големите противоречия между търсеното и една жена и случващото се в действителност. Оказа се, че след скорошните промени в нейното поведение и ежедневни интереси тя вече отговаряше единствено на очакванията ми като външен вид и отчасти като представяне в леглото. Много лесно ми беше да взема решение да се разделим с нея, въпреки опитите ѝ да ме задържи с редовни пълни програми. Такива номера не ми минават. Една жена трябва да е отговорна, целеустремена, да е способна на взаимност и да се държи на ниво, ако иска да е редом до мъж, проповядващ същите ценности и разбирания за живота. Тъпото е, че много българки сами се поставят в ролята на неогласени проститутки и си въобразяват, че с разголени дрехи и с половия орган между краката си са способни да спечелят и задържат трайно мъж, който въобще не се впечатлява от такива евтини похвати. Тези неща само привличат погледа, но не задържат интереса и не създават общуване на чисто духовно ниво, необходимо за една сериозна връзка.

Повечето съвременни жени имат крайно погрешна представа за себе си и искат да получават много повече, отколкото самите те са склонни да дадат от себе си като отношение, външност и постижения. Преобладаващата част от българките правят поредица от погрешни избори през живота си и се хващат с неспособни за сериозна връзка "мъже". Затова и всяко четвърто дете в България се отглежда от самотни майки, които:
а) или са зарязани от мухльото, когото сами са си избрали според своята крива преценка за качество;
б) или стойностен мъж ги е зарязал, установявайки, че жената до него въобще не е стока;
в) или те са зарязали стойностен мъж, бидейки неспособни да го оценят истински;
г) или те са го зарязали, отново поради погрешния си избор, защото и двамата не са били стока.

Добави към това и друга печална статистика - около 30% от браковете се разпадат до 3-тата година след сватбата или до година след раждането на детето. Съотношението бракове спрямо разводи е почти 2 към 1, като за 2020 година има 22 172 брака и 9015 развода и по икономически причини за пръв път от 10 години насам има по-малко от 10 000 развода годишно, тъй като хиляди хора, които желаят да се разделят, не го правят от страх да не живеят в по-трудни условия сами. И кой знае колко всъщност са десетките или стотиците хиляди бракосъчетани, които не могат да се понасят, но живеят заедно именно поради страхове и личен интерес. Ако добавите и многократно по-големият брой на разделите между двойки, живеещи на семейни начала без официален брак, определено картинката не изглежда никак цветуща. И всичко това се дължи на силно погрешният избор на мъж, с когото жената да се обвърже.

Много жени се хващат с някакви пълни ръбове, за които си въобразяват, че ще успеят да "превъзпитат" с някакви женски хитрости. Да, ама не! Такива жени винаги претърпяват крушение в тези си опити за дресировка на диво животно, което не подлежи на дресиране. Тези жени или са доста глупави да вярват в собствените си способности да променят подобен мъж, или пределно ясно виждат всичките сигнални лампички в неговото недобро поведение и отношение, но въпреки това ги пренебрегват и на инат още повече се засилват да го вържат и прибързват с действията си. После реват "Ама той не беше такъв в началото! " и се изживяват като горките жертви. Истината обаче е, че пълнолетният мъж не се променя след време! Той винаги си е бил такъв, какъвто е и след години; просто жената, която уж "не е случила на мъж", в началото не е отделила достатъчно време и внимание да го опознае що за нрав носи в действителност! Вместо тя да се съсредоточи над опознаването му при общуването си с него и двамата да наблягат на важни за един бъдещ съвместен живот теми, тя го е избрала прибързано по първични физически белези, заложила е на първоначалното забавление с него и в съзнанието си му е приписала несъществуващи у него качества. Женската фантазия като започне да работи на високи обороти, после няма спирачка. :) Почти винаги изборът изборът на жената е до някаква степен повлиян и от материалното състояние на мъжа, тъй като повечето жени обичат не него като човек, а осигуряваните от него забавления и условия на живот, които той би могъл да им предложи. В това няма нищо лошо, защото всеки иска по-добър живот за себе си, но много жени всячески се опитват да отричат, че е така; вероятно успокоявайки съвестта си.

Докато мъжът трябва цял живот да се бори здраво за това да развива себе си като ум, тяло, професия и каляване на волята, то жените са тези, които наготово получават по рождение своята най-голяма стойност (женското тяло, предизвикващо мъжът да е "ловецът") и поради това имат силата да избират измежду всичките си налични кандидати, претегляйки плюсовете и минусите у тях, изхождайки от личните си разбирания за това кое ги устройва повече в даден мъж, спрямо останалите мъже насреща. И ако в даден момент този избраник се окаже негодник, то отговорността за избора на жената е изцяло нейна. Никой не я е увещавал и принуждавал да избере именно него, за сметка на другите мъже. Никой не я карал прибързано да му се отдаде, преди да е посветила време да го опознае задълбочено.

Освен това, жените винаги имат избора да решават по какъв начин да привлекат и задържат до себе си желания от тях мъж. Единият начин е жената да привлече вниманието му с ум и проницателност (разбира се, поне малко трябва и да се харесват външно), а другият начин е тя да наблегне на своята външност плюс целия арсенал от умели жестове, погледи и други женски хитрости за оказване на въздействие над мъжете. С каквото жената успее да впечатли мъжа, заради това той ще е с нея и след това.
Ако тя избере да го "спечели" с външност, грим и креватни подвизи, то той ще очаква от нея да поддържа това ниво и в месеците и годините, които следват нататък. Спре ли обаче тя да бъде жената, която го е впечатлила в началото, съвсем очаквано е той да усети голямата разлика и да загуби интереса си към нея. Дали ще е бременност, напълняване поради други причини, поява на акне, да я види без грим и без подплънки в сутиена, или някаква друга причина - той със сигурност ще забележи разликата. Ако държи на жената, ще е редом до нея и ще я подкрепя и обича. Ако обаче е от групата на въздухарите, каквито много жени прибързано си избират и боготворят против всякаква логика, то крайният изход е ясен за всички.
Жените, подхождащи с ум и осъществяващи силна духовна връзка с мъжа още от самото начало, са тези, които обикновено успяват да изградят едни трайни отношения, защото при тях голяма част от причините за мъжкото привличане се дължи не на показвана плът и редовни креватни подвизи, а на тясносвързващо ги общуване. Най-щастливи са тези, които успешно успяват да съчетаят духовното и физическото в една палитра от чувства, взаимност и пълно приемане на другия с всичките му плюсове и недостатъци. :)

Ако една жена се държи лековерно с теб, това значи, че не те уважава, не те цени като Човек и е с теб само поради някакъв временен интерес към настоящия момент, но без замисляне би те заменила с друг мъж, когото счете за по-добра партия от теб.

Ето това видео дава по-ясна представа за погрешния избор на подобни жени (не всички са такива, но никак не са малко):

https://youtu. be/Y-hvjXZBDAU

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: acc53ef916
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не, това е мит. Жените обичаме добри мъже, но и с добра перспектива. Говоря за зрели жени, готови за семейство. Един мъж иска хубава, добра жена, която да му роди здрави деца. Една жена иска добър и стабилен мъж, с когото ще се чувства сигурна да направи всичко това. Много е изкривено и погрешно това с "Жените си падат по лошите момчета". Ако говорим за тийнейджъри - възможно е, там играта е друга, но и не ми е интересно точно нея да коментирам. Ако говорим за зрели отношения и зрели жени - не, не е вярно. Поне за мен. Вярно, че всичко е субективно и всеки си има свои личен "тип" в любовта, но като цяло не е това основното нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f4cd047b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 1 - Обсвебването е сексуално. През 99% от човешката история, среданта продължителност на живота е била нещо от рода на 28 години. А поради липса на лекарства, лоши условия, лиспа на хигиена и редовен достъп до добра храна, силно се съмнявам най-красивата ни прабаба от каменната епоха, да е изглеждала по-добре на 16 от повечето днешни жени на 30.

И сексът е силен мотиватор, особено ако няма изградена емоционална връзка. Примерно, ако ми покажеш снимка на хуабва жена на 22 и друга хубава жена на 32, ще предпочета първата, ако нищо не знам за тях. Ако обаче имам изградена емоционална връзко, дори и тази на 42, ще ми харесва повече от такава на 22.

Това е причината. Ако нямаш емоционална връзка с някого, то имаш само външният им вид, за да прецениш, дали ги искаш или не. А тъй като някъде дълбоков в нас е закодирано, да търсим 18-21 годишни, или поне изглеждащи така, то няма никаква изненада.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 95a1ffeb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   С кифлите бъдете добри, а с жените, които не сме такива, бъдете лоши задници, както винаги сте били, понеже не сме достатъчно провокативни и не флиртуваме. Все пак си го заслужаваме, поне според вас.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cdf396ba0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   1 Е те пък жените след 25г. масово са, , зрели, , джанъм…..


Повечето миличка даже и такива след 30г. още ги тресе неизживяна младост, дърти магарици още подскачат по дикотеки, снимат си баджаците в инста и се захласват по така наречените, , лоши момчета, , и трябва да ти кажа, че е огромен товар да живееш с едно ментално непораснало дете, защото истинското дете поне подлежи на превъзпитание, а това непорасналото е вече със закоравял характер и трябва цял живот да го мъкнеш на гърба си. А никой никого не е длъжен да носи на гръб. Така, че теорията ти за връзка между егн и зрялост издиша миличка.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 324b9216a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бъди себе си! Каквато и роля да играеш, ако мацката не те обича такъв какъвто си, няма да продължи дълго. А и не пишеш на каква възраст сте, но 9 години, понякога са си доста, особено ако единият е под 18.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 305e3cd9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Трябва довъзпитаване, ако имаш търпение.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3adae2f807
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ж на 23 съм. Никога не съм разбирала жените, които са привлечени от грубите мъже. Това той да бъде “лошото” момче. Лично за мен бих искала да съм с някого, който е мил, добър и се държи с мен добре и е спокоен. Очевидно не мога да предположа как би се държала приятелката ти ако започнеш да я отбягваш и да се държиш грубо, но аз бих била наранена от това.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: eaf35c32d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора: Благодаря Ви много! На всички, които сте ми писали. Въпросната г-ца е на 20 години в момента. Беше на 16, когато се запознахме. Тя направи първите крачки. Още в самото начало, в прав текст ѝ казах, че не смятам да бъда детегледачка, пожарникар или охрана, като тя ми обясняваше, че е сериозна. Вложих много усилия, любов и каквото се сетите в тази връзка. Да ѝ обяснявам как според мен стоят нещата в живота, че не лъскавите неща и скъпите коли са важни. Без да изтъквам, че съм доста по-голям. Винаги съм ѝ говорил по такъв начин, че да не се чуства малка, незначителна и така нататък. Живве в друга държава- българка е! Изпращах ѝ цветя без повод, заедно пишехме проектите, които трябва да представи в училище и гледах километрите да не ни пречат. Да гледаме филми петък вечер, да си говорим за всичко... Когато си идваше тук в България, да бъдем повече време заедно... Аз работя, разберете ме, няма как да пътувам до нея всяка седмица. В един момент, когато стана на 19 ѝ казах, че ще отида до нея и ще ѝ предложа брак. Ние сме го коментирали отдвана, имали сме планове и така нататък. От там всичко тръгна на зле. Сега е с друг. Пише ми, че ще го остави и това не се случва. Тъкмо когато се опитам да продължа напред, тя се връща и ме срива. Някой казват, с нова любов се забравяла старата, но аз не искам да подлъгвам някое момиче и да я карам да се чуства зле, както аз в момента. Сам съм... И съм съвсем искрен, като казвам, че съм вложил всичко в тази връзка и дори ме е яд, като я гледам как си пуска глупави story-та и робува на марки... Или пред мен се вади като момиче с морал, достойнство и така нататък, а не е... Или обраното. Нещата, които прави си противоречат... Просто опитах с добро, опитах и да страня от нея, да не я търся... Пиех, а аз не пия. Не спах и не ядох и свалих 15 килограма и постоянно мислих за нея. Не я забравих. Наистина не знам какво да правя и за това написах това...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 15d97e82a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще ти кажа тайната - за всичко виновна е жената. Втълпявай вина и гледай как нещата вървят. Ей на, днес моята ходи на фризьор, козметик, връща се и й казах "ма кво си са напраила ма, лелей". Не бива да ги оставяш и за секунда да си вирят носа, вирне ли го - мачкай, иначе си въобразяват разни неща.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 293d283910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Искрен и честен със себе си и партньора. Ако имаш реален критерий за доброта или лошотия- добре но това звучи малко абстрактно. А чуждите определения за добър и лош могат да бъдат манипулативни, комплексарски и повърхностни.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6cf46a6dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм мъж, но ще отговоря на въпроса на автора: Жените наистина ли си падате по задници, които ще Ви отбягват, няма да Ви обръщат внимание и така нататък?
Жената е програмирана така от природата, че трябва да бъде привлекателна, за да се размножава видът ни. Когато някой задник не й обръща внимание, тя жената дава дефект, поради закона за привликателността, просто трябва да бъде привликателна, трябва да бъде секси, трябва да бъде желана! И започва да се стреми да се хареса и на въпросният задник. До толкова много се стреми, да "поправи" своята непривлекателност, че й става фикс идея и разбираш ли това е задника без който не може да живее. А тези, които я харесват, те вече я харесват, там няма какво да поправя или подобрява.
Още от съвсем малки женските ни, не могат дори да говорят, но вече имат притенции за външният си вид. Такава ни е природата.
А вървежният задник не му пука, защото не е само една путка след него, ами навярно повече.
Върви милей за някоя к;дет бяга след някой бедбой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker