Глупава, наивна или отвратителна съм... в търсене на щастието мачкам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупава, наивна или отвратителна съм... в търсене на щастието мачкам
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 787 пъти
Ами.. здравейте хора от един кръстопът. Тя историята е много дълга.. ама на кратко...

Бях с някой 9 години и се разделихме, аз така реших. Никога не му бях приоритет, бяхме повече съквартиранти от колкото двойка. Правеше всичко за всички а аз последна дупка на кавала. Изневерих му, казах му, разбра ме, че заради липсата на внимание и тн. и тн. И все пак накрая след хиляди шансове реших че времето ни заедно приключи. Срещнах друг много бързо, даже малко преди да сложа край, англичанин. В Англия живея.
Този мъж е дар, никога в живота си не съм се чувствала толкова оценена, важна за някой, забеляза всичко, помни какво харесвам, носи ме на ръце буквално, изключителен джентълмен и тн и тн. Преместихме се да живеем заедно, от 5 месеца сме заедно и от толкова разделени с бившия. Но....
Въпросният джентълмен има здравословно състояние, пристъпи подобни на епилепсия..
И ето ме мен сега уплашена, стресирана, без път.

Получава ги при релалсиране сшед много натрупан стрес и емоции. Знаех за това отначалото, първия път като се случи се уплаших много, беше серия от 4, 5 пристъпа. Остава в съзнание но е неконтактен и за около 2 мин не знае какво прави, общо взето си дъвче езика, гшеда в една точка, ръката му се схваща и това е. Не припада не се гърчи. Един от пристъпите при първия път беше в колата, дръпнах ръчната едва не катастрофорахме... Беше си в тях след това а аз чай от юента, валериан, краката в топла вода, брашно хвърлях и каквото се сетите за да се справя със стреса. Мислих много, изчетох целия интетнет и си казах не е толкова страшно, ще се справя, всеки заслужава обич..

Преместихме се, очакваше ни пътуване до България, среща с наще.. 2 дни преди полета - пристъп... Цяла нощ безсънна, осъзнах че сме само аз и той в къщи, цялата треперех, мислех че няма да можем да отидем в България.. е отидохме, не си изкарах добре от стрес и постоянно притеснение нещо да не му стане, от постоянен превод английски - български, нр си починах. Нашиъе се тревожат за мен, зная за неговото състояние, казаха ми да приключа, чадт от мен знае че така е най добре за мен. Част от мен не може да го пусне и не от съжаление, но не и от обич може би, отношението му към мен като жена, страста, уважението, тази магична връзка помежду ни.. много съм объркана. Бившия ме иска обратно, а аз незнам. Не искам да ми е спасителен пояс, имам ли чувства не знам.

Има много подробности в историята но не виждам какво пиша от сълзите. Просто мошя за съврт, посочете ми нещата които не виждам и не осъзнсвам, защото си сменям мнението през 5 мин, с този ли с бившия ли, самонанивам се и в двете посоки, нещо пропускам и незнам какво. Бившия много иска да започнем на чисто, след всичко.. помоощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7922ce86d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Две неща.

Не познаваш британската култура.
Не знаеш какво искаш.



И моля те, докато не решиш, не съсипвай повече животи!

Нужно е да работиш над себе си, много! Първо имай какво да дадеш, после идват очакванията! След като знаеш какво точно можеш да дадеш, знаеш колко струваш и какво да си търсиш на близка до твоята стойност.
Трябва ти време на саме, дълго време, да загориш яко, да ти липсват ласки и внимание, и връз всичко това да усетиш някаква ОЩЕ по-голяма липса, тогава вече знаеш и какво търсиш.



трябваше да те препсувам... защо ли изобщо ти отговорих. ненавиждам момиченца като теб

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 82b98ad725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Миличка НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ да се връщаш при бившия си! Там нещата са отминали а и ако толкова много си го обичала, е нямало да го замениш с друг или да изневериш. Той може би те иска СЕГА само защото си с някой друг- егоистични причини!

Твоето момче ако много те обича и те е правил щастлива- НЕ ГО ОСТАВЯЙ! Най- красивото е да бъдеш до някого, когато са най- лошите му дни. ВСИЧКО ЛОШО МОЖЕ ДА СТАНЕ КРАСИВО! Аз моя партньор и САКАТ бих го обичала защото е направил много за мен и го ценя дори да няма уши или очи да припада КАКВОТО И ДА Е!
Този живот го живеем за да сме полезни на някого! Не всичко е перфектно но ако те обича си ударила джакпота! Аз на твое място бих прегърнала приятеля ми и бих останала до него през ВСИЧКО! Припадъци не биха ме притеснявали! Но за теб може да е страшно.

Така че имаш правото да направиш каквото решиш!



Това е моят съвет! Не знам подробностите и ти реши какво да правиш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker