"Не ме обича", но не спира да ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Не ме обича", но не спира да ме търси
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1811 пъти
Здравейте! Момиче на почти 18 години съм. Става въпрос за първата ми любов... Бях на 13, когато се запознахме и когато станахме гаджета, знаете как е. Влюбих се за пръв път, за пръв път усетих какво е да имаш пеперуди в стомаха, беше много хубаво, както и да е... Първият ми път също е с него. Мина известно време и се разделихме. Тук вече започва интересната част. Търсеше ме само, за да спи с мен. Знам, че не е нищо нечувано или рядко срещано, но дори и да си има приятелка той отново търси мен. Винаги търси мен. Обяснявал ми е как просто не намирал като мен и всякакви подобни думички, с които да ми привлече вниманието, за да може в крайна сметка да се видим и да стане това, което става винаги. В моята глава просто се върти един въпрос- Защо не спира да търси мен? Учихме в едно училище, но впоследствие се преместих в друг град на около 150км от този, в който е той. Трябва да добавя също, че аз наистина много го обичах. Винаги се връщах при него въпреки, че знаех, че не заслужава. Знаех, че аз ще страдам. Така и стана. Преживях го много трудно, незнайно защо.. даже още се чудя дали съм го преживяла. До ден днешен не ми е дал ясна причина за раздялата ни. Имаше един вариант, който се въртеше в главата ми, а именно че е защото е мюсюлманин и мисля, че знаете при тях, че е малко по-различно.. Разделихме се малко след като родителите му разбраха, но няма значение.. Измъчва ме въпроса защо не спира да се връща при мен дори с оправданието, че иска само да спи с мен (никога не ми го е казвал директно). Смисъл това са почти 5 години. Имали сме много скандали, заплашвания, много ядове и сълзи.. Казвала съм му много пъти, че го мразя и той също на мен. В момента също има приятелка и вчера ме видя за пръв път от известно време и същия ден по-късно ми писа, че иска да говорим на 4 очи (аз отново си мисля, че 100% не иска да си говорим, ако разбирате за какво говоря). Просто много ме измъчва тази мисъл, постоянно се чудя.. Възможно ли е да изпитва нещо към мен, а просто наистина проблема да е друг? Дали също не се обвързва с това, че аз също съм първата негова любов и първото момиче, с което си е легнал? Не знам, просто ми е адски любопитно и искам да си отговоря на въпроса каква е причината той да не спира да ме търси? Всички знаем, че не е трудно да си намериш някой, с когото да правиш секс особено в днешните времена, това ме навежда до мисълта да си мисля, че не може до такава степен да е просто заради секса.. Една моя близка приятелка пък каза, че е възможно да има обсесивно психично разстройство.. през всичко сме минали :D Много ще се радвам ако ми помогнете с мнение или съвет! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: c6f4dfda38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Блокирай го по всички мрежи и телефони, а след това го забрави. Има си приятелка, а теб те използва само за секс, за какво ти е?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9149947b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   За жените е лесно да си намерите с кой да правите секс в наши дни, но за мъжете продължава да не е така. Затова те и преследва - за да има резерва най-малкото. Може би си другите му приятелки не са толкова добри в леглото.

В крайна сметка едва ли има чувства към теб. За много мъже е лесно да правят секс без да намесват романтични чувства. А пък на други им доставя удоволствие жената да прави всичко за тях, като по този начин си чешат егото. Докато в официалната връзка той трябва да обръща внимание на приятелката си, а между вас ти си тази която му ходи по свирката.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2a8d7f6a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Търси те, защото си му сигурна.
Всеки мъж иска да си има "резервна жена".

Мъж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 36fb5609d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто му се прави секс с теб, това е и най-доброто, което можеш да направиш и което ще те накара да се чувстваш по-добре, е наистина да го разкараш от живота си по възможно най-бързия начин! Щом има половинка, значи трябва да е с нея! А за теб, мило и прекрасно момиче, има тоооолкова много време в този живот, докато намериш човека за теб! Надявам се да съм успяла да ти бъда полезна! Лек ден!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6cb3a191a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пълен психопат. Какво му обръщаш внимание? ! Пет години някакъв си от 150 км ще те тормози и ти се занимаваш с него.
Че и неверен на всичкого отгоре. Блокирай го и толкова.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4515c8838f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 2, по твоята логика жените но трябвало да го правят с жени, щом за жените било лесно да си намерят секс партньор, а за мъжете -не.
Истината е, че лесно си намират любовница женкарите, които се пробват на много места и не им пука за отказите, които получават, а тези, които си лягат с бившите, го правят, защото им харесва секса с тях, има тръпка, връзката не е била изчерпана на сексуално ниво и човекът отсреща е приемлив като физика. Връзките с бившите винаги са вид отдушник и за двете страни. Обикновено такива връзки поддържат женкарите с гадже, което намират за привлекателно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 34bc2a0fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човекът ти е казал, че иска само секс. Поне е честен. Защо отказваш да му повярваш? Когато един мъж иска сериозни отношения с една жена, той го казва и доказва. Повярвай ми. За теб е най-добре окончателно да изтриеш този човек от живота си.
Ж

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 56d2ec7b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е, ясно е- приятелката му не е достатъчна. Той иска да спи с няколко жени. Полигамен е. Тоест не е верен на една жена. Много мъже са такива. И ти си му сигурна, лесна, безплатна. Вместо да плаща на проситутка, или да сваля момиче, да го води по ресторанти и пр, прибягва до теб, защото няма нужда да харчи пари и да ти сваля звезди от небето. Блокирай го отвсякъде, спри да се виждаш с него. Няма чувства към теб, освен да ти се подиграва зад гърба ти и да те използва най-нагло.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 088aff633d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Както 3 каза - всеки мъж иска да има резервна жена.
Мъжете са к***и. Биха си го вкарали и в сандвич с препечена шунка. Ти си само на 18 и все още имаш разни розови идеали за любовта, които в реалността не съществуват и най- вече - в главите на мъжете. За тях всичко е секс и манджи. Може и да има някакви чувства, но те са в дефицит. Просто духовно бедни същества като тях не са способни на силни чувства.
По темата с е*льото - блокирай го отвсякъде и дори не го поздравявай като се видите. Научи се, че доверие на същества с повече от една глава не можеш да имаш. Не знаеш коя му глава бачка към момента.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d0e67760ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Лошото е, че си толкова фокусирана върху фразата "търси МЕН". Мен, мен, мен. Мислиш, че го прави защото си "по- добра", а реално и двете сте оглупели по него.
Но един мъж, когато истински обича и уважава една жена НИКОГА не я заменя с друга и не я използва по начина, по който той те използва.

Вижда че си наивна и с празни обещания ти гали егото и те заблуждава, за да може да продължаваш да спиш с него. И двамата сте паднали ниско.
И на двама ви НЕ ВИ ПРАВИ НАКАКВА ЧЕСТ да се използвате по този начин и да лъжете неговото момиче по този начин.

Това не е състезание да се докажеш по- добра от другото момиче, а ТЕСТ да осъзнаеш що за човек си и колко умело си използвана!

И двамата постъпвате грешно! Ти ПОМИСЛИ ЛИ изобщо как неговата приятелка се чувства?
Аз не съм много по- голяма от теб и това нещо, което ти си допуснала, аз никога не съм правила.
С красиви думи и обещания за любов ще си ви върти и двете на пръста!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker