Любов ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е това?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1971 пъти
Преди половин година се запознах покрай работата ми с една жена. Беше кратка любовна авантюра, тя ме покани у тях, макар да знаеше, че съм женен, аз отидох, харесахме се, целувки, секс, изневяра. Любов от пръв поглед, след кратно опознаване си събрах багажа, обясних на жена, че имам нова любов, тя го прие много тежко, но някак си ме пусна и се нанесох при новата любов, в друг град. Аз както казах бях женен, но след дълъг брак нямахме деца със съпругата ми, новата ми любов оттглеждаше сама момче на 12 години, без никаква помощ от неговият баща, тъй като бързо след неговото раздане се разделили и прекратили всякакви отношения, детето бързо ме прие като свой "осиновен татко" и заживяхме като едно семейство тримата.
В началото нещата вървяха що-горе добре, обич, любов, целувки, секс, нямахме насита един към друг, но след кратко време почна да лъсват с изблици злобният и егоистичен характер, особено след 4-5 чаши концентрат. Ставаше озлобена към мен, повишаваше тон без причина, питаше ме защо съм при нея и детето и щом не съм ги обичал, а аз правех всичко за тях - ремонтирах апартамента, което не беше за ремонт смених с ново, едни 10 000 лева отидоха за 6 месеца ремонти, обородване и коледни подаръци.
Явно обаче всичко това не и беше достатъчно, тръгнахме по нейна инициатива по обяви да оглеждаме евентуално ново жилище. Тя има достатъчно голям 3-стаен апартамент, достатъчен за нас тримата и за кучето, (чийто оглушителен лай трябваше да търпим и което се храни на масата и спи в нашето легло), но смята, че е наложително да се купи голям и скъп апартамент в по- престижен квартал. От делбата на семейният апартамент при развода получих сума, която уж трябваше да имам свобода какво да правя с нея (вижданията ми бяха да имаме някой спестен лев).
Аз междувременно си се разведох. Казваше ми, че иска да имаме дете, да се оженим, да бъде моята съпруга и да сме официално семейство. От половин година правим опити да имаме свое дете, (не сме си го поставяли като самоцел, но не сме се и пазили - имахме идеята, че ако забременее, ще запазим детето), които не се увенчават с успех и тя реши, че много и е важно да има дете от мен и е намерила клиника, където ще трябват много пари за инсеминация, или инвитро. Аз и казах, че е редно да не избързваме с брака и да обмислим дали да дадваме пари за скъпи инвитро процедури, тъй като и така сме си семейство с дете, макар и без брак, а подрастващият тинейджър има своите нужди. Продължава да ми натяква с повод и без повод, че не е толкова успешна колкото бившата ми жена, при положение, че аз се разведох и приключих отношенията си с бившата.
В същото време и това, от което ми светва червената лампа в главата - настроенията и се менят през 5 минути, изпитва болезнена ревност, без никакво основание, следват сцени, крясъци и истерии по телефона ако се наложи да работя нощна смяна извънредно - всеки път. Обвинявала ме е, че я лъжа, заплашвала ме е, че щом аз я лъжа и тя ще ме лъже, за пълни дреболии ми е казвала да си събирам нещата и да се махам на сутринта и че приключваме. После нищо не помни, защото го е казала на пияна глава. След последният такъв разговор за пореден път си събрах нещата и си заминах. Обвини ме отново, че съм казал, че не я искам за жена и искала да ми вземе парите. Не съм го казал, но ми се струва, че се опитва да ме върже с дете, или някой голям заем за жилище, от което де факто нямаме нужда. После разбрах, че такива драматични връзки е имала доста и едната е приключила с развален в последният момент годеж, а другата с аборт и то не от нежелана бременност, а от това, че си е показала милият характер. Все с лошото, все със заплахи, все с упреци, все с рогата напред, все с обвинения и изопачаване на думи и опити да ме манипулира и върже с дете, или голям заем. Обичам я от първия ден, разведох се с намерение тя да бъде моята нова съпруга, но вече съм решил да сложа край на тази агония в отношенията, какво мислите вие приятели, ще се радвам на всеки съвет, или критика. Хубав ден на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: a1e5b19e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не ти трябва любов като по филмите, а взаимно уважение за стабилно семейство. Сега сигурно ще си сърбаш каквото си си надробил. Късмет.
(Твоята история малко ми напомня малко на тази на едни мои приятели, чиято майка използва някакъв случаен да и стегне жилището "за семейството" и после му би шута, въпреки че той явно беше готов да гледа две чужди деца. Това беше преди 20-тина години. От такива хитруши човек да бяга.)

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3ae14ae903
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   С тая те чакат само проблеми. Комплексирана крава с кофти характер, която на всичкото отгоре се налива като свиня и не знае какво приказва.
Не ти трябва такова чудо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8ed2f198d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Е за това е казано, че не се гради щастие върху чуждото нещастие.
Не ти съчувствам, но ако искаш съвет- бягай от тази харпия, докато не си се набълбукал с още разходи и кредити. И не е любов, а използвачество от нейна страна и глупост от твоя.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a24f7f7b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Абе човек, ти луд ли си да си слагаш такъв таралеж в гащите?!
Каква любов, какви пет лева?
То само половината от нещата, които описваш, някоя си позволи да ми играе, ни бих останал с нея, ако ще и пари да ми дават!
Бива ли заради едната п..ка да плюеш на себе си, на живота си, на принципите си и на всичко, за да станеш накрая един чехльо, един хубаво изтупан брашнян чувал...
Искала голям апартамент в престижен квартал.. За какво ви е това? А тя с какво допринася? Пак ти казвам - дори две деца да ми е родила такава, покаже ли подобно отношение и неуважение - директно гори и отива в историята!
Дето вика братовчед ми за балдъзата си: "Тя иска всичко, обаче някой друг да ѝ го осигури..."

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0b62d313e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ех,мъже,мъже....да изпуснеш питомното и да гониш дивото...

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fa67e97f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: Благодаря на писалите до момента. Съчувствие не търся, сам си надробих тая каша и никой не виня за избора си (друг е въпросът дали щастлив и удовлетворен човек ще се хване на тази въдица, както и това, че ако не бяха нетърпимите пристъпи на безумие на въпросната нова половинка, никога нямаше да изпитам носталгия по брака ми с бившата, но бившата ми поне беше нормален, стъпил здраво на земята човек, с който изкарахме 13 години брачен живот двамата).
Тази веднъж не се сети да направи едни сандвичи за работа (при положение, че хладилника е пълен с какво ли не и периодично изхвърляме храна), дрехите за работа изпрани ли са, уморен ли съм, спи ли ми се, щом съм на работа нощна смяна - задължително грозен скандал по телефона ей така - неписано правило.
Не мога да си обясня защо след като половин година поемах всички ремонти, покупки на уреди, оборудване, водене на детето по състезания, кухненска посуда и какво ли не, пак не станах достоен за нея - охладня, откакто явно разбра, че заем за покупка на жилище за 100 хиляди лева няма тегля (3-стайният апартамент е съвсем приличен) и че трябва да обмислим внимателно скъпа процедура по ин-витро забременяване.
Хем обич и любов, хем ме гони като не е на кеф (на другия ден обикновено е забравила)като вкара няколко питиета, хем иска дете и брак с мен. Объркан съм, тръгнах си отново, но това е вече 6-то, или 7-мо изнасяне и обиране на багажа заради такива глупости, нейният коментар е, че на мен не може да се разчита, щом когато тя иска да говорим за нещо, аз си заминавам.
Само дето този "разговор" повече прилича на разпит на висок тон пред следовател, или прокурор, където те карат с крясъци и думкане по масата да признаеш неверни и изопачени думи и твърдения. Просто не издържах на тормозът на който бях подложен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0b6bea8295
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   4-5 чаши концентрат за жена са твърде много дори за нашите БГ стандарти.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fa67e97f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: Номер 3 - разбирам, че поведението ми изглежда глупаво, но аз обичах тази жена, дори още я обичам и всичко направих с идеята да приключа брака си и да продължа живота си начисто с нея. И в момента, когато разводът стана факт и трябваше нещата да се уталожат и да потръгнат към по- добро и по- спокойно русло, се почнаха атаките - давай да гледаме жилища, давай да правим процедури по забременяване, давай да сключваме брак и в момента, в който плахо се опитам да вметна, че това са важни житейски стъпки и не бива да се бърза, ми се натяква, че съм безотговорен, не може да ми се има доверие, не я обичам щом си тръгвам и така.
Никаква самокритичност към нейното безочливо, нагло и безпардонно държание, все едно аз съм някаква безгласна буква, която може само да плаща сметки.
Е да, ама не. Не се имам за глупак, просто заслепен от любов, въпреки отвратителното и отношение бих се върнал и опитал отново с нея, ако знам, че има един процент шанс нещата да се променят към по- добро. Но вече просто изгубих надежда, тъжно ми е, че нещата между нас приоключват така и за мен е ценно всяко безпристрастно мнение по моята тема, защото в момента не мога да погледна обективно на ситуацията под влиянието на емоциите, спомням си хубавите моменти с нас тримата и ми е тежко.
Благодаря за коментара ви, ценя всяко мнение и всеки съвет.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 963ecda7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Все едно чета описание на бившата ми жена. Бягай далеч от подобни хора. Ще бъдеш много разочарован ако продължиш да се занимаваш с нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a348229104
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя просто иска да те върже и да те използва като дойна крава. Тези пиянски изцепки и истерии влизат ли ти в представите за щастие? Бягай веднагически, това не е жена, а вампир.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f2d2d7c1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Тъп си като за световно. Използва те, та се къса.
Ако изобщо е истинска тая тема

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32480d1ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бягай! Бягай надалеч! Имам дете и мъжът ми никога не съм го карала толкова пари да троши по мен. Тук изникват няколко нейни проблема: лошият й характер, алкохола, друго дете, харчене на пари по безсмислен явно ремонт. Бягай, авторе, късай и не се сещай за нея. И да, иска да те върже с дете!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9868c6a3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ти може би си най-големият глупак, на който съм се натъквал наскоро, а те са много, кой от кой по-тъп...


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2048a40b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ей, някои хора много бъркат единия секс с голямата любов и после си патят ли патят. Че на всичкото отгоре и други страдат покрай тях.

Съчувствам на бившата ти и на детето на сегашната авторе - те наистина нямат вина. Докато ти сам си се натресъл, след като хем не можеш да си държиш оная работа изкъсо, хем да си направиш преценка що за "жена" стои насреща ти.

Ако пък наистина смяташ че я обичаш толкова - заведи я на психолог да получи адекватна помощ, защото със сигурност не е добре тази жена. В противен случай съвета е точно този за който си дошъл - приключвай всякакви отношения и си сърбай попарата.

И НЕ се връщай при бившата си съпруга да я тормозиш ненужно, моля те. Не стига че си я предал веднъж, но ако постъпиш така ще си по-отвратителен от сегашната ти любима.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: dc9f0c1662
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всеки си сърба, каквото си надроби. Ти, авторе, какво още чакаш, ами не бягаш с двеста и без да се обръщаш? Стига с тези емоции: това не е любов, това е да си заслепен. Ще ти мине. Всички сме минавали през това.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9f8e1f5809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора: Номер 11 - темата ми е от истинска по- истинска. Просто тази жена е обиграна и е отличен манипулатор, а когато човек обича вижда нещата само в розови багри и си затваря очите за лошото. Предният път когато си тръгнах от нея ми пращаше съобщения как е очаквала да си дойда, после ми звъня посред нощ, че гумата на колата и е гръмнала, ходех да сменям гума, макар да бяхме уж приключили. Тя ми обясни колко съм безотговорен и съм си играеш само на семейство с нея, а детето два дни плачело за това, че мен ме няма. Трудно е човек да мисли и гледа обективно когато обича и иска да го приемат като доведен татко в такова семейство. Приключил съм с тази жена, просто ценя безпристрастното и непредубедено мнение, затова се допитвам до вас и съм много благодарен дори и на крайно критичните мнения. Поздрави и благодарности на всички включили се, бъдете здрави!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 37cdbf9dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   На тебе какъв въобще ти е въпроса? Дали да се мъчиш да укротиш звяра или да я напуснеш ли? Или да си търпиш цял живот да те остави гол като пушка и 24/7 да ти прави скандали ли? Или просто искаш да се оплачеш и да ти олекне? Ако е последното каква файда, като това няма да реши проблема?

Какво има да пишеш теми, не е ли очевидно какво трябва да направиш?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b61a5140e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Типично за масовката мъже - ще си зарежеш (що- годе) свястната вече бивша, за да се хванеш с настоящата откачалка. Ето този ваш фетиш към откачалки се опитвам да го обясня не само на мъжете като цяло, ами и на пича с фетиш към азиатки, за когото всяка бяла жена е "тъпа кифличка". Виждате ли как сами отритвате нормалните жени, за да си хванете откачалка със съмнително минало и проблемно поведение? Ето, мъже, четете и се погледнете отстрани, преди пак да замрънкате, че "всички жени са меркантилни к*рви".
Да започнем отначало.
Първо, допуснал си глупостта да се хванеш със самотна майка. Не всички самотни майки са кофти материал. Има и свестни, чиито мъже с времето се променят и стават помияри, което ги притиска да се разведат, но една част от тях стават самотни майки или защото са к*рви, или защото са прекалено тъпи, че да си отсеят свестен мъж, или защото няма с какво да привлекат на първо място такъв, или защото са толкова отвратителни и толкова няма с какво да задържат мъжа до себе си, че той бяга от тях. Трябвало е още тогава да ти светне лампичката, че може би нещо й има на тази жена и да я провериш по някакъв начин, нищо че е от друг град.
Второ, жените, които се забъркват с женени мъже, в повечето случаи имат проблеми с морала, и едва ли някога са обичали мъж истински, защото ще знаят колко е тежко да изгубиш мъж, когото обичаш и няма да искат да причинят това на друга жена (последното показва, че твоята едва ли е склонна към проява на голямо съчувствие).
Трето, хората с проблеми с алкохола рано или късно си проличават като такива. Обикновено миришат на алкохол, дори и да не са пияни, но да речем, че твоята добре се прикрива в това отношение.
Четвърто, щом кучето е толкова зле възпитано, вероятно и детето й не е много добре възпитано, отделно че толкова зле възпитано куче показва немърлив стопанин. Дето се вика: каквото е кучето, такъв е и стопанинът.
Пето, "Продължава да ми натяква с повод и без повод, че не е толкова успешна колкото бившата ми жена, при положение, че аз се разведох и приключих отношенията си с бившата.", комплекси. Повечето хора имат някакъв комплекс, но новата ти се пръска по шевовете от комплекси и по- лошото е че едва ли прави нещо, за да стане по- успешна, което показва и доза мързел.
Шесто: донякъде й разбирам ревността, защото повечето мъже наистина не са стока, но от друга страна човек на нейните години и с дете би трябвало да е достатъчно улегнал и да е развил достатъчно високо ниво на самоконтрол, че поне половината случаи с ревност и обвинения да не се случват, което е показател, че нито е достатъчно улегнала, нито може да се владее, нито може да мисли и прецененява трезво дали я лъжеш или й изневеряваш (а тя има опит с тези неща), а и на всичкото отгоре постоянно си проектира страховете от предните й неуспешни връзки върху теб, което показва, че е доста незряла. Тук се връщам към точка едно и предните й неуспешни връзки. Какви са отношенията й с баща й и майка й, изобщо какви са те като хора, след като тя има толкова кофти характер и има такива проблеми с връзките и мъжете?
Седмо, смяна на настроенията през пет минути? Да няма биполярно разстройство или някаква подобна диагноза? Ако не, то тя толкова е натрупала болка и озлобление от предни връзки и отношения, че й избива постоянно, следователно тя самата не е достатъчно силен характер, нито се опитва да бъде, че да преодолее болката си и да си подреди живота.
Осмо: да, наистина се опитва да те върже с дете, защото вероятно си най- сигурният мъж, който тя е имала до момента, отделно че те използва за общ работник и личен банкомат, щом си й ремонтирал апартамента, пък иска нов. Тази жена може и да изпитва чувства към теб, но едва ли са водещото за нея. Струва ми се, че не е на особено високо духовно и интелектуално ниво, че любовта да е толкова важна за нея. По- скоро доминиращото при нея е да си има сигурна опора, която да юрка за ремонти и услуги и и от която да източва пари и това в случая си ти.
Към това, че иска нов апартамент, след като сегашният й е достатъчно голям за трима човека и куче, а е ремонтиран и с нови придобивки, ще добавя и девета точка, а именно че тази жена не може да си прави добра сметка на парите, да не кажа никаква, което ще ви доведе до финансова криза, ако останете достатъчно дълго време заедно. Ще иска да харчите за ненужни или не дотам нужни неща, което вероятно ще лиши теб, може би и сина й.
Десета точка във връзка с това, че иска луксозно жилище е че е прекалено повърхностна, щом иска лукс. То всички го харесаме, но не на всички ни е цел и тя явно иска да се фука пред приятелки, което показва колко "възвишени" цели има в живота. Повечето жени са така - искат да се хвалят пред приятелки с материалти придобивки. Огледай приятелките й, защото вероятно тя самата не е много по- различна от тях. Колко време отделя на Фейсбук и Инстаграм и какви снимки качва там? Провокативни, ли са, колко често споделя снимки на скъпи ястия и от разни почивки. Това са големи показатели.
Иначе, честито, авторе! Развел си се с прилична жена, която те обича, за да си хванеш егоисгична и не особено разсъдлива използвачка и манипулаторка с проблеми с алкохола и вероятна нелека психиатрична диагноза! Същата е била и абсолютен хамелеон - в началото е била мила и добра, но после си е показала истинската същност и дори не е успяла да си задържи маската на добра жена за повече от половин година което пак говори за това колко е непостоянна, немислеща и несериозна. Някои жени го правят с години! Типична женска манипулативна тактика, която трябва да ти е позната. Все пак не си на 20.
Бягай, бягай далеч, защото, върже ли те с бебе, ще ти се прийска да не си се раждал, дори и да се разделите. Почти 100% съм сигурна, че ще ти попречи да си виждаш бъдещето ваше дете, а вероятно ще харчи издръжката ти за глупости.

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: df103a6a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Пич сори, ама си страшна п*тка. Оставил си някаква жена да ти се качи на главата и се жалиш по форумите и какво очакваш? Ние да ти решим проблема ли? Един мъж трябва да си има уважението в къщи. Понякога се налага да и отвъртиш няколко шамара с обратното на ръката, че да и стане ясно кой кара влака. Ще ме изгони ама знаеш ли кога? Аз да не съм куче или клошар, че да ме те гонят. Това е гавра с мъжкото достойнство. Харесал ти е секса и семейната идилия да бъдеш баща и набързо си зарязал нормалната си жена, без въобще да опознаеш новата. Ще и правя ремонти на някоя си за 10 бона, без брак без да ми е родила поне две-три деца? Наиш кога, точно никога. Бащата бог да го прости все казваше: Сине баламите и гъбите не се садят. Те са ми си никнат.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9f8e1f5809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От автора: Поздравления на номер 18 за изключително подробният и задълбочен анализ на моя случай. Родителите и са починали преди няколко години, майка и преди да навърши 60 години, от масивен инфаркт, покрай поредния неин развален в последния момент годеж.
"Огледай приятелките и" - няма приятели, това са думи на 12-годишния и син. Има сестра, която е омъжена, в добро материално положение и на която ми се струва, че тайно завижда и се опитва да подражава в жизнения стандарт. За биполярното разстройство - може би имаш право, не си първият, който го споменава, в това число и от специалисти, които я познават, макар и бегло. Снимките във Фейсбук - обожава да се снима и да прави селфита, ама само в лице, в тялото е слон - 95 килограма и според мен това я комплексира, защото осъзнава, че не е това, което е била на младини. Пуши много, пие, не се движи. Сега качва някакви трогателни статуси, как който обича не си тръгва, а ако си тръгне гневен се връща....Свикнала е да върти мъжете на малкия пръст, но все по- трудно и се получава и това я озлобява.
Благодаря още веднъж, поздравления за написаното!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 37cdbf9dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Дали това любов е или са кошмари
Нашата игра се превърна в цунами

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c170c260f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   За биполярно разстройство е оскъдна информацията. При това заболяване периодите на еуфория и депресия са по-продължителни. Бърза смяна на настроенията, емоционални изблици, болезнен страх от изоставяне, злоупотреба с вещества, манипулативност като симптоми приличат повече на гранично личностно разстройство. Не че то не може да върви в комплект с биполярно.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b61a5140e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   18 съм.
Значи, майката е починала, заради разваленият годеж? Ако е така, значи дъщерята - сегашнята ти приятелка - явно е била дооста проблемна.
Това, че няма приятелки също не е добър показател. Всъщност, понякога е, но не в нейният случай. Допускам, че е толкова манипулативна и гадна, че никой не я иска или тя се изолира поради някакви причини.
За завистта към сестра й - напълно е възможно. Жените обичат и да се копират една друга и това също играе роля.
И за килограмите си прав - повечето пълни жени се снимат основно в лице, понеже се притесняват от килограмите си. А това, че се снима толкова често показва и кифленски начин на мислене.
Не се движи - обикновено е заради мързел, освен ако няма сериозни здравословни причини или депресия.
Пуши и пие толкова, явно за да запълни липса и защото е изнервена. Качването на толкова снимки във Фейсбук също показва голямо желание за внимание.
Допускам, че може да има някаква депресия, но не мисля че депресираните хора са толкова манипулативни, поне не в повечето случаи. Ако не се беше мъчила така да те използва, щях да те съветвам да й окажеш емоционална подкрепа, но не мисля че случаят е такъв. Честно, звучи ми като да има и нещо нарцистично в нея.
И да, нищо стабилно не се гради на това да въртиш хората на малкия си пръст, само че госпожицата ще го осъзнае много късно в живота си. Пожелавам й да не е прекалено късно.
Авторе, не одобрявам, че си оставил бившата си така, но ми звучиш като мъж, на който може да се разчита, обаче сегашната ти яко ще се омаже до ушите в отношението си с теб.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e1bc05ed52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Satanic Blasphemer - благодаря отново за коментара. За нарцисизма уцели право в десятката, направо се опияняваше от това, да се самовеличае и да говори как този и онзи я хвалел, чак беше грозно. Между другото след 10 дни мълчание почна да ми праща съобщения, как трябвало да разговаряме преди да се разделим и да си кажем сбогом. Според мен тя осъзнава, че тези връзки са обречени заради гадният и характер и това и тежи, но предпочита да подлудява партньорите си и да ги кара да търсят несъществуващи проблеми в себе си.
И да, проблемна личност е била от много време и тези драми не са от вчера. И други са се развеждали заради нея и така и не са успявали да изградят семейство с нея, все едно, че целта и в живота е да докаже колко е вървежна, но когато нещата станат сериозни, омазва положението.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7a47feb555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До 24 от Автора- Нарцисизъм в нея има колкото си щеш, държи се така , все едно, че цял батальон обожатели чакат пред врата да я вземат за жена. Само дето я ползват за единия секс и и бият дузпата. А това в един момент и дотежава и се усеща, че олеква в очите на близките си и сина си.
Няма доблестта да приеме, че проблемът е в нея и търси кусурите в партньорите си.
След 10 дни мълчание ми записа с SMS, как видиш ли хората се разделяли след разговор, имала нужда да се сбогува, макар да е искала да бъдем заедно. Като видя, че не поемам в посоката, която иска, я изби на злоба, как видиш ли тя имала човек при нея, как сексът с мен не вървял. За мен тази жена е луда, държи се напълно непредсказуемо, хора, които я знаят ми казват "остави я, на тая не и сече брадвата на едно място". На дърти години тръгнала да се доказва колко е вървежна, а всъщност я използват за секс, а тя наказва сериозните партньори, които искат да и дадат любов и топлина.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b378cdb217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   И от тук да мина и да го кажа. Това ми е последният коментар по темите в насока мъже- жени. Трябва да е 16- ти по ред, но не съм сигурна. С подписа си съм:
http://spodeli.net/4/story-165209.html
Няма значение какви качества имам. Аз съм това, което кажете, защото вие, мъжете, знаете най, добре!

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9be6d47498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От автора: Циркът продължава с пълна сила, след като приключих тази връзка се запознах с една девойка, допаднахме си, макар там нещата да са едва в началото. По нейно настояване пратих СМС на бившата, с който да я уведомя, че сме приключили окончателно. Това все едно отвори кутията на Пандора. Последваха опити да ми звъни, прати ми СМС какъв измамник съм, как аз съм я лъгал, а тя ме е обичала.
Лошото е, че тая тирания някакси разбра за връзката ни с новото момиче, с което общо взето комуникираме по Вайбър и Месинджър и почти не сме се появявали на обществени места, почна да я тормози по Вайбър с отвратителни клетви и обиди по неин адрес и по адрес на дъщеря и, лъже, че била бременна от мен и щяла да направи аборт. Има си шпионски профил, от който гледа какво качвам и споделям. Обяснява как аз я използвам само за да дразня нея, опитва се да съботира щастието ми и бъдещето ми по доста кофти начин.
Силно се надявам с времето да се кротне, защото това не се търпи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f88924aa11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От автора: Нешата се кротнаха полека-лека, бившата вече е минало и започнах нова връзка, старая се полека лека да забравям гадните спомени, които са ми като лош сън. Сега тя се хапе откъм задните части, че ме е изтървала, срещнахме се случайно преди два дни и ми наприказва кум глупости, как трябвало да има комуникация между нас и как така и не била разбрала защо съм си тръгнал. Недоумявала как съм я заменил нея, която има син, с жена, самотна майка, която има дъщеричка. Обясних и, че не я обичам и продължавам живота си без нея. Изобщо - кофти психо с мания да внушава чувство за вина в мъжете. Сега поне кръчмите са нейни, ще се налудува, на 42 годишна възраст.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fbc78acab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Авторе, ти само представяш твоята гледна точка, но на мен от написаното от теб наистина ми зчучи че летиш от цвят на цвят. Първо, изневеряваш на жена си и я зарязваш заради друга. После пък започват някакви проблеми с нея, и ти отново я зарязваш след като се появи нова. Еми права е жената, според мен ти наистина ги лъжеш тези жени и в момента, в който започнат проблемите бягаш. Според мен, за да ти се случват системно такива неща, проблемът е и в теб.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f88924aa11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От автора до номер 31 - Бъркате фактологията, започнах сегашната си връзка след като безвъзвратно и окончателно приключих отношенията си с тази психично болна използвачка, заради която пуснах темата си тук, дори на нея и пратих СМС за да е съвсем наясно какво се случва, че съм приключил с нея и не желая да търси комуникация с мен.
Проблемите почнаха от първата седмица, просто много време пропилях в надежди нещата да се променят към по- добро, а те се влошаваха от ден на ден.
Преди да обвинявате, направете си труда да прочетете това, което съм написал, не ми се приповтарят написани вече неща, защото някой го мързи да чете, а го сърбят пръстите да пише наизуст.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker