Девствен и самотен на 24... Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен и самотен на 24... Моля за съвет
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2165 пъти
Девствен и самотен... Моля за съвет

Здравейте! Пише ви едно девствено момче на 24, което никога не е пипвало жена през живота си и едва ли някога изобщо ще доживее да пипне... На цели 24 години съм, а нито веднъж през целия си живот не съм правил секс, не съм целувал момиче, не съм докосвал даже, не съм и помирисвал момиче наживо. Нямам абсолютно никакъв, ама нито 1 грам опит с жените и си нямам хал хабер представа от връзки, секс и други такива работи, абе с една дума като дете съм. Въпреки че знам, че това няма да се хареса на много дами ще си призная, че все още живея с майка си. Но не защото така искам, а защото просто така се стече живота ми и има някои неща, които не мога да променя и не зависят от мен. Имаме много силна връзка с майка ми, общуваме си много, споделяме си всички проблеми един с друг и се разбираме прекрасно. Тя ме възпита и научи от малък да уважавам и ценя жените, да бъда мил нежен и възпитан с тях и да поставям винаги тях пред себе си, за което винаги ще съм ѝ благодарен, защото сам се уверих от личен опит, че това действа. На няколко пъти бях на косъм да ми "излезе късмета" с няколко момичета от улицата, които се опитвах да сваля, но като им казвах, че съм девствен оклепвах всичко и те ставаха и си тръгваха уплашени. Вече съм объркан и отчаян, не знам какво да правя. Обичам майка си повече от всичко на света и бих си дал живота за нея, ако трябва. Но колкото и да обичам майка си искам вече тази безусловна любов да я дам и на друга жена, защото организма ми вече наистина го изисква и си имам непреодолими физиологични нужди, които не мога да задоволя без жена. И тук ще се обърна за помощ към драгоуважаемите дами във форума, тъй като все пак те са жени и би следвало да познават най-добре женската психика и начина по който работи тя. Трябва просто някоя жена да ми обясни от първо лице, защото аз с моя мъжки мозък изобщо не мога да вникна в главите на жените и да видя какво има там. Искам да съм наясно как да се държа с жените и по какъв начин биха искали те да се държа с тях, за да оставя у тях възможно най-положително първо впечатление.

Скъпи дами, бихте ли споделили какво най-много Ви впечатлява в един мъж? Какви физически и личностни качества трябва да притежава един мъж, за да го изберете за Ваш мъж? Какво поведение Ви привлича най-много в един мъж: лошо, наперено, демонстративно и гадно като на "лошо момче", или мило, възпитано и джентълменско като "добро момче"? Бихте ли дали шанс на момче което знаете, че е девствено, неопитно, и е нямало никакъв опит с други жени преди Вас? Или бихте му се присмели и бихте го помислили за някакъв странен особняк, дори хахо, на който му има нещо или някакъв психичен проблем? Може би самият факт, че едно момче е девствено Ви плаши, защото винаги го асоцирате с това, че момчето е на зор и готово на всякакви подмазвания и лъжи, само и само, за да му пуснете, и си мислите, че когато девственик Ви заговаря, той се интересува от Вас само като сексуални обекти и иска само да си направи сефтето с Вас, колкото да му мине зора, а после да офейка? Да, знам че има много такива момчета и просто се страхувате да не станете играчка за секс, но не всички девственици сме такива. Уверявам Ви, че аз не съм от този тип. Аз не съм само за единия секс и не мисля само за секс 24/7. Има много по-важни неща за мен като да има любов, взаимност, чувства, духовност, силна емоционална връзка, и т. н. Парите от значение ли са за Вас в това отношение? Аз си признавам, че съм беден и никога не съм бил богат. Произлизам от бедно семейство и откакто се помня винаги съм живял в беднотия и мизерия. Нямам скъпи лъскави коли, нямам луксозни апартаменти, нямам свой собствен доходоносен бизнес. Но за сметка на това имам голямо сърце и много обич и любов, които да дам на една жена и мога да обичам много силно. Ще я обичам безусловно и безрезервно, без да искам нищо в замяна, винаги ще бъда до нея и ще я подкрепям във всичко което прави, ще бъда нейна емоционална опора, на която да разчита и никога няма да я изоставя в най-тежките ѝ моменти. Ще я даря с цялата любов, която имам, защото знам, че го заслужава.

Очаквам с нетърпение Вашите съвети, мили дами ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 76dbaba344
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ако тая тема е истинска, шото леко ми бие на фалшива и то провокация, то ти трябва съвет не от жени мой човек, а от мъже. Жената, майка ти, те е докарала дотук. Както виждаш резултатът е плачевен. Не знам в какво си сигурен, но да си много добър с жените и да ги постявяш на първо място, определено не ти печели нищо.
Тотално трябва да си промениш мисленето. Майка ти те е обработила прекрасно. За съжаление според мен нямаш шанс с това мислене.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 55a6dd9799
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   За мен това, че момчето няма опит в интимните отношения, не е никакъв проблем. Аз самата нямам кой знае колко по-голям от неговия опит, така че това не ми пречи и не бих избягала. Отблъскват ме мъже егоисти, които търсят само секс, но след като ти пишеш, че търсиш любов и силна духовна и емоционална връзка, значи тук всичко е ок. Пари, коли, имоти също не ме вълнуват. Важното е, че имаш голямо сърце и душа, с които искаш и можеш да обичаш.
Това, което трябва да искаш в замяна, е същата силна любов, която ти даваш. Като те чета, ми звучиш като много добро същество, което носи любов в сърцето си и заслужава да бъде обичано.

Миналата пролет срещнах едно момче, подобно на теб, на Главната в Пловдив, но той избяга без да ми даде възможност да го опозная. Дойде при мен, погали ме с душата си и си отиде. Така че не аз бих избягала от момче като теб.
~♥~

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0c8e38f8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Знаеш ли .....имам една приятелка също като теб на 24.Девствена, нисичка с грозничко лице и без никакви гърди. Като вземем в предвид ,че ти нямаш никакви пари ,а тя никакъв външен вид мисля че ще си паснете чудесно!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 27f2006b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Порно и медицинска мерудия , отнеми супена лъжица самосъжаление.

-Вафлоизкусител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 761a79eab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мен лично... като срамежливо, свенливо момиче, изключително много ме привлича в един мъж когато той знае какво иска/търси и знае как да го привлече, знае да бъде настоятелен, упорит, не се страхува и се опитва да поддържа емоционална привързаност, уверен в себе си..
Ж19

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 880f7651e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо трябва да казваш, че си девствен? И защо трябва да се обясняваш с кого живееш и колко обичаш майка си! Излизаш на среща, казваш, че живееш с други хора и не е удобно да ги водиш у вас, има хотели по 60-70 лв, ако те желаят, идете там. За един мъж е важно да си честен, праволинеен, чистоплътен, спретнат и да си държиш на думата. Навън е пълно със женк, търсещи такива свободни мъже!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 266e9e84b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Две неща не прави с жените- да им се обясняваш, че си девствен и колко много обичаш майка си. Това са лични неща и не е задължително да ги изтъпанчваш на първата разходка.
Трето -откъсни се емоционално от майка си, защото както сам си се досетил, майка ти няма да ти предложи секс. Надявам се. Трябва да насочиш живота си на вън и към други хора, а не да стоиш до полата на мама и да си споделяш как ти се прави секс. това не са здравословни отношения.
Четвърто, не се обяснявай колко си беден. Това ще се види и без друго, но като започнеш и да хленчиш, съвсем става тегаво. Достатъчно е, да не сваляш мацки, които не са в твоята категория.
Ето, сега, ти се жалваш, че нямаш секс и жена, а не каза нищо-работиш ли, учиш ли, какви квалификации имаш, какви интереси и занимания, имаш ли приятели? Като мъж, трябва да имаш планове за своя живот, излез малко от зоната на комфорт при мама на топло и се смеси с хората, бъди активен. Ти се държиш като малко дете.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 03976a9de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Към номер 2,
Като си толкова ербап, защо не му предложиш да се видите? Или викаш, кефиш му се, ама не достатъчно, че да се видиш с него?

"Тя ме възпита и научи от малък да уважавам и ценя жените, да бъда мил нежен и възпитан с тях и да поставям винаги тях пред себе си, за което винаги ще съм ѝ благодарен"

Ти ташак ли си правиш????
Майка ти те е научила (както повечето майки правят) на тотално противоположното, което привлича жените. Научила те е, че една жена (понеже има путка) е ВИНАГИ ПРЕД ТЕБ.... и ти си... БЛАГОДАРЕН за това????
Че и изявяваш претенции, че "действало". Действа трънки. Ако действаше, нямаше да си девствен на 24 и да се чудиш какво да правиш.
Че и пак питаш жените... О БОЖЕ.... жена те е докарала до това положение, и ти като някакъв със стокхолмски синдром пак търсиш жени, да те дозабият в земята.

Предлагам майка ти да почне и да прави секс с теб. След като те е превърнала в "мъж", който никоя да друга, освен нея самата, да не иска, поне да се грижи и за сексуалните ти нужди... баси.

Момче, запомни - няма как жена да научи мъж да е мъж! Само мъж може. А на теб такава фигура ОЧЕВИДНО ти липсва. Спри да търсиш за чия пола да се хванеш.

И за да не е само солене, ще ти кажа как седят нещата.
За жените най-важните качества са - външният ти вид (лице, атлетично тяло, ръст), статусът ти, парите евентуално, и като цяло МЪЖКАРСКО поведение. На това се кефят. Тези тук дето ти обясняват хубави приказки, не ги слушай, само ще те подхлъзнат допълнително, а нямаш нужда от това.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 86d8408e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж какво братле... Не може да я караш така, тъй че ме слушай сега.... Извикай/отиди при няколко курви и им кажи, че искаш да ти отворят очите, тъй като си смотан и девствен. После сам ще си благодариш. Естествено че не е ок да си правиш сефтето с курви, но кво толкова реално погледнато ако са топ мацки, които с кеф ще си поиграят с теб и ще те отракат. В нашата компания имаше един такъв по-смотан дето му приложихме същата схема като се напи и го гледай сега какъв човек стана :) Може да звучи просташки това, което казвам но трябва да започнеш от някъде и да добиеш увереност. Другият вариант е да ти дойде някаква супер увереност от нищото (надали като чета какво пишеш) и сам да забиеш някоя мацка :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 876f78ec3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Горе ти дадоха много добър съвет като те попитаха "защо е необходимо да казваш, че си девствен? ". Наистина, защо е необходимо като мислиш, че това ти носи повече негативи във връзките? При нас мъжете не си личи, нямаме девствена ципа, която да "издава" това, така че на мен ми се струва абсолютно ненужна тази информация. Вярно, първият път може да не е идеален, ама какво пък толкова, на всеки може да се случи, я от притеснение, я от пренавиване да не е идеално.

Другото съществено нещо, което искам да ти кажа е, че действително е важно как се отнасяш към жените, да имаш уважение и т. н., но искам да ти кажа, че преди всичко един човек трябва да уважава и цени познай кой - ами СЕБЕ СИ! Няма как някой друг да те оцени, ако ти сам не цениш и обичаш себе си, така учиш и другите да те ценят и обичат. Някак ми се струва от това, което си написал, че си готов да даваш всичко за една жена, стига да е до теб, но истината е, че в едни взаимоотношения нещата са взаимни и когато даваш любов, внимание и уважение, взаимността предполага и ти да ги получаваш, не само ти да даваш. В противен случай рискуваш да бъдеш използван, мачкан и неуважаван. Хората обичат да се възползват, когато имат тази възможност, независимо от кой пол са.

Общо взето не е голяма работа цялата история, просто стереотипите и натискът, който усещаш косвено от обществото и пряко, който прилагаш към себе си създават този излишен драматизъм. Прави каквото ти се прави, развивай се и недей да ги премисляш излишно нещата, защото просто няма нужда. В днешния дигитален свят е редно и да се отбележи, че много от връзките, дали сериозни или еднодневни се случват с помощта на приложения. Така че можеш да си разшириш хоризонта като ползваш приложения като tinder или пък сайтът gepime. Имай предвид обаче, че там нивото е по-ниско и обикновено се търсят еднодневни отношения, но пък кой знае, може да намериш и някое по-нормално, сериозно момиче за истинска връзка. Желая ти успех и горе главата! :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 55a6dd9799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към № 8 от № 2,
защото не се осмелих да го заговоря, докато го срещах, не защото не го харесвам. Напротив - страшно много ми хареса още първия път, когато го видях. Той ме гледаше и аз отвръщах на погледите му. Тогава се почувствах по-уверена и реших да направя опит да го заговоря, но той свеждаше поглед надолу и не се получи. Няколко опита бяха и не се получиха. Той е срамежлив, аз също - за жалост. После той внезапно изчезна и повече не го срещам.
Това, което си написал към автора на темата, е много цинично.
~♥~

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 03976a9de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 11/2, от 8,

Аз за автора говорех, защо не го вземеш. А не някакъв там дето си видяла.

И да, цинично е. Но е и реалистично. Ти си малка, и си момиче, а за вас са по-важни хубавите приказки, пред бруталната истина.
Съвети от теб, могат само да са му анти услуга на автора, защото ще му създадат погрешна представа за реалността.

От мъж на 30, който е бил с повече жени, от на колкото години е авторът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5716519c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Двама, трима ти дадоха добър съвет. Няма нищо цинично в тяхното изказване. Все пак авторе, ако искаш винаги може да продължаваш да обичаш майка си безпрекословно и да уважаваш всички жени по улицата навеки безпрекословно. Даже като излизаш навън може да започнеш да раздаваш цветя на "благородните" и "неземно красиви" женски създания от български произход.

Полата на мама е до време. Обикновено това, което има да вземаш от маминка е до тийнеджърска възраст, след това на какво повече може да те научи мама? На фелацио ли?

Картинката е тъжна и покъртителна. Мама казва ли ти да си бръснеш топките с нейния епилатор? :D

Горното го казвам, за да се осъзнаеш, колко жестоко те е подковала маминка. А вече накъде и как си е твой проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2819872942
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не сте много мили и състрадателни с младежа, пичове.
Какви му ги рекнахте само!
Жена съм, ще си кажа ей-сега какво ми е на душата!
Авторе, има много истина в мъжкарските приказки по-горе!
Маминка да ти е жива и здрава, но стига вече до полата й!
Ако ти е възможно, отделяш се на квартира, гарсониера бе, пич! Взимаш най-необходимото като мебелировка, важна е микровълновата да размразяваш пици, к’во ти пука:-), а най-важното, помни ми думата - качествен матрак!:-))
Да е подредено, спретнато, чисто.
Взимаш една ваза и редовно слагаш цветя в нея, примерно!
Ароматни свещи, много се трогваме от такива щуротии, да знаеш! И помни - сменяй чаршафите редовно, чу ли?! Не се знае, пък и за тебе е по-хигиенично!
Така. Значи, имаш си покрив, гледаш да се храниш що-годе здравословно! Почвай да бягаш, купуваш там едни гирички и действаш, редовно, всеки ден, за мускул:-), не оня, а едни други, хах! Пък и за тонус!
Създаваш си едни здравословни, семпли навици, изисква се само мотивация!
Къде можеш да срещнеш жена?
Тичайки. Бутни някоя в храстите без да искаш пък после й помогни като си навехне крака:-) Шегувам се!
Звучи адски тривиално, но вземи си куче. Не пинчер. Нито чихуахуа. Нито пудел, за срамотиите:-) Някъв готин ПЕС, като за готин пич. Значи ако някой пич ми хареса, сериозно, има ли куче, направо го заговарям! За кучето. Немска овчарка, лабрадор, хрътка някоя готина…
Сложно е, знам. И на нас не ни е лесно като сме срамежливи, че и интроверти.
Значи ако се интересуваш от нещо по-специфично - хващаш някакъв курс, много заварки стават покрай общи интереси!
Само се отпускаш и тръгваш!
Харесваме усмихнати, приветливи, чистоплътни и интересни мъже. Галантен бъди, не някой ръб!
Като си харесаш момиче, не й лази в краката!
Бъди мъжко момче, кавалер, не парадирай, не се надувай!
Да си тежиш на мястото означава да си държиш на мъжката дума - да може да се разчита на теб, но не за мангизи, а за опора! Разбра ме, нали?
Като почнете да излизате, гледай на момичето да й е приятна атмосферата, в която сте! Задушевна обстановка, примерно, не скъпарски ресторанти!
Впечатли я с нещо простичко, но истинско!
По-нататък вече я каниш в твоя си дом, за да й сготвиш!
Едни яйца на очи може да са, но пускаш музика, палиш свещи, сипваш вино, не се отрязваш с някое узо като казак!
Ми прегръщаш я, целуваш я нежно, не настояваш, галиш нежно, не докосваш директно там където всички искаме, но не бива веднага! Като пийнете и хапнете, ще усетиш дали ще има гушкане на дивана или не!
На нея ако ще й е за сефте, ще ти каже. Тогава прошепни и си признай и ти и не се панирай. Ще ви бъде много мил, общ спомен. Само да имаш презервативи и да знаеш как се слагат. И двамата ще сте стреснати, но няма такава емоция, повярвай!
Ако тя вече го е правила, ти не развявай девствеността си като бял флаг! Много целуваш и галиш и не бързаш с проникването, едва като е много мокра, тогава, усеща се с пръсти, устни, както решиш. И тогава вече ще изпробвате прословутия матрак! Най-важното е да си имате тръпка с момичето и да се искате, всичко останало е вятър!
Айде, успех!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 55a6dd9799
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, това е моята история с момчето, което ми напомня за теб:
http://spodeli.net/4/story-162136.html
Надявам се да го срещна отново.
~♥~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker