Липсва ми след развода, много ми липсва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми след развода, много ми липсва...
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2608 пъти
Здравейте,
Просто ей-така искам да споделя, защото ми тежи. Разведена съм вече от три години и все повече усещам липсата на бившия си мъж. Може би, защото напредвам с възрастта, вече съм на 49.
Липсва ми смеха му, закачките му, пържените му филийки за закуска, липсва ми да гледам голия му тумбак, докато спи, липсва ми това някой да стои буден и да ме чака вечер, когато закъснявам, сутрин да ме буди с ароматно кафе в леглото, липсва ми неговото "Бубе" към мен...
Нито един любовник не може да замести тази липса. Усещането, че си сам е убийствено. Децата са вече големи и са поели своя път.
20 години брак отиде по дяволите, заради глупост от моя страна, късен пубертет и липса на контрол. Връщане назад няма
Не търсете щастието другаде, когато го имате пред себе си.
Късмет ви желая

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 663353dd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Съжалявам, дано намерите щастието пак. Аз също съм разведена, бившия ми мъж направи редица глупости и съсипа семейството ни. Вярвам, че има път напред. Успех

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5e5e27ceea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Предполагам си му изневерила, ами ще ти липсва нека ти е, сега си стой сама като куковица и се жалвай колкото щеш. Добре че тоя човек се е развел с теб, а не си е потъпкал достойнството като остане с теб и ти прости. И аз да съм не само, че ще я оставя ами ще има и сериозни последствия.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f28d222ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Изневери ли му?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1367ea4700
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Оф, пак ли измислени назидателни теми с класически сюжет - жената е имала всичко в лицето на мъжа, сигурност, любов, но нали е тъпа гъска и ковра, не е могла да оцени това богатство, та е отишла да изневерява. Сега реве и се тръшка, защото е стара (най-големият грях, винаги се натъртва на него), никой не я иска и разбира какво е изгубила.
Поне сюжетът малко си пооправи, авторе, като искаш да си нравоучителен и да ти се връзват. Ти ли написа и онази тъпотия с благоверната съпруга, която прави тройка с Киро и още някакъв? Чакаме коментарите от дежурните женомразци как всичкото женоря е такова - неблагодарно, гадно и използваческо, та сега ще си кеси дърто и само, муахаха!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6ace970f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Понеже вече на 49 най накрая поточната линия към устата ти секна, та почна да си използваш главичката и за друго?

Всичко ни е ясно, само да попитам, ей тъй, от чисто любопитство - колко саламчета трябваше да ти набият в главичката преди да дойдеш тук и да говориш за "пазене на щастието", ама честно?

Много поздрави от мъжа ти. Не го познавам, но знам историята му. Твоята също. Знам и бъдещето ти. Няма да е като в приказка. Ама ти това си го знаеш вече, най накрая.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e6577bc6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А, голата истина! За съжаление - закъсняла! И защо, Бубе? Какво направи?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e5dbdfe3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Вече не знам коя история е истинска и коя не. Тая звучи точно като да е писана от жена, така че да приемем, че е истинска.
Обаче как да ти съчувствам, като си типичната жена, която видиш ли влезнала в пубертет, обаче е разбрала, пе любовникът не иска нищо друго освен секс. Тя си мисли, че на 49 някой ще и пада на колене.
Еми споко, ще го замести някой друг. Жалко, че си му загубила времето. Поредната, която мисли единствено за себе си. Защо не се замисли преди да направиш грешка, нали така му викаш?
Зашо преди това не се замисли как ще се почувства. Поредната, която е имала всичко нагатово, но иска още и още.
Нали все нещо ви липсва цял живот, нали все сте недоволни.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cfe8b04230
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Нормално е да ти липсва. С времето още повече ще ти липсва.
Да си мислила преди да се чукаш с други.
Ще страдаш докато си жива. И никой няма да те забили.
Защото сама си си виновна.
Курва

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 99c8d26def
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Това не е писано от жена, а от мъж с мания за контрол, чиято жена го е зарязала!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e7af8f29f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Просто се спри и гледай напред, спри да сравнаваш, да мечтаеш за някакви минали неща, филийки, кафе....глупости. Криеш се зад страха, зад познатото, за удобната комфортност на дупката в която си. Никой няма да дойде и да те направи щастлива, никой няма да подреди пъзела в главата ти, така че, да дойде нов принц в живота ти и да те направи щастлива. Дори и да се появи достоен за теб мъж, ти няма да го видиш. Минало, тежко ти е било, но идва момент в който си казваш, ок стига се самосъжалявах, живота продължава. По повод децата ти, не очаквай да те забавляват, развличат и да те направят щастлива. Започни да четеш, запиши се на някакви групови мероприятия, търси си мъж, ако щеш само за забавление, приятна вечеря, секс ако те привлича, виж се със стари приятели ПРАВИ НЕЩО. Много неправилни разсъждения имаш, затътала си във вина, стари възприятия, ненужни разсъждения мечти по миналото, който са нереални.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4fc0529665
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам защо сте се развели. Казваш, че е нещо то твоя страна? Опитвала ли си се да говориш с него? Предполагам, да. Ако наистина няма как нещата да се оправят с него просто се опитай да го забраиш. Почни да излизаш повече с приятелките ти или си намери хоби. Не трябва да седиш и лежиш по цял ден у вас самосъжалявайки се. Раздялата е нещо трудно. Не знам колко време е минало след развода, но дай си малко време преди да се втурваш в други връзки. Дай си малко време за себе си и да поскърбиш. Не се отказвай от всичко. Даже ако можеш говори с децата си. Това безспорно ще те направи по-щастлива. Няма значение, че те вече са големи и по своя си път. Те са ти деца и се надявам, че ще те изслушат и ще са до теб.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8fae2cecdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз ти желая късмет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a71b032270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Обади му се..... за на по кафе......защото аз вече не мога и да му се обадя......на другия свят връзките са лоши......и както при теб,всичко ми липсва,но с тая разлика, че ти може да го видиш,а аз и в сънищата не мога......успех !!!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cdbded14c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз скоро се рвзделих с приятелката ми. И двамата сме сравнително млади - под 30 сме, тя е по малка от мен с няколко години. Имахме няколко раздели досега, но тази явно беше окончателната. И на мен ми тежи на моменти, но се успокоявам и с това, че вече нямам напрежението, което имах с нея. По-спокоен съм, но ми е много самотно и на моменти тежко. Чудя се дали да и звънна, но тя е от този тип характери, които ако ги гониш бягат, ако ти бягаш от тях, те идват при теб. Засега ще играя пас. Няма да и се натрапвам, а и явно вече има друг.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b167e9488
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Към номер 15
Братле от това, което разбирам приятелката ти от дивите. Щом ти е създавала напрежение. Разделите също ми подсказват, че е със труден характер. Тези жени не стоят дълго време сами. Стени се до колкото можеш. Бъде готов на всичко. Съжалевам, че ти го казвам, но и аз на скоро приключих една връзка с жена с подобен характер, като твоята. Много боли брат, много. Трябва да го приемем. Но мисълта, че друг ще я чука направо ми се свива стомаха. Трудно ще го приема, но нямам друг избор. Така и ти. Стягай каиша и напред. Няма да е лесно. Но се дръж. Млад си още. И един съвет от мен.
Никога не показвай на жена, че те боли. Разбираш ли НИКОГА.
С жената, с която бях разбрах, че много лъже. Съжалевам, че я познавам. Няма и месец и друг намерила. Тази жена ще гори в ада. Тя е зъл демон. Надявам се Бог да смъмри. И дано добрина та на хората и сълзите им да, я стигне.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bb3b7db2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Аз съм жена и не мога да разбера другите жени, които все не вярват на истории, в които жената съжалява и се разкайва. Все едно, че ние не сме човешки същества и не можем да грешим. Ами, много е тъпо, когато една жена пише за друга жена по този начин.
И аз съжалявам за бившия си съпруг и затова че с изневярата си го нараних, но не мога да върна времето назад. Поне, като му звънна си вдига телефона, а понякога пием и кафе заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c2ebfed35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   19, а защо му изневери изобщо?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e42a19408c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке,не може ли да поговорите евентуално,всеки греши.Той има ли друга жена?Трудно е на тези години да срещнеш другар в живота.Мъжът ми след моята изневяра макар и трудно ми прости.Решихме да гледаме напред и да си отгледаме децата,които не са много големи,ученици са.За една изневяра никога не е виновен само единия.Аз бих му се обадила.
Благодарна съм,че имам семейство след всичко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4693bbfb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Във всяка една тема. която отворя има редица коментари от сорта на: Поредната измислена история, бла-бла...
Историята изгелжда съвсем нормална, съвсем истинска.
Друго нещо е липсата на съчувствие или поне - наличието на злоба в коментиращите.
Всички грешим. Ако и коментиращите са толкова безгрешни, за колкото вероятно се мислят, съдейки останалите, евала. Но защо ли аз се съмнявам. И това са лични отношения и не е наша работа да съдим.

Към авторката: Нормално е да се чувствате така. Предполагам няма връщане назад при вашия казус?? Ако няма, то друго освен да кажа, че с времето нещата ще се подредят и успокоят не остава. За съжаление така се случва понякога, и не само понякога, но и много често.
Опитайте се да не поглеждате назад, колкото и да е трудно. Животът не свършва с развода и не позволявайте това да ви дефинира от тук нататък :)

Успех и само хубави емоции!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e5dbdfe3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 19

Мъжът ти явно не е от най-умните или поне е достатъчно наивен все още.
Щом си пие кафето с жената, която му е изневерила...
А ти защо му звъниш за кафе? Всъщност не ми казвай. Ясно е защо. Обичаш да имаш вниманието на всички мъже около себе си. Особено на наивни бивши. И защо да се лишаваш от него, след като той все още ти обръща внимание.
Единствената причина поради, която бих се срещнал с бишва, която ми е изневерила е ако имам деца. Иначе дори не бих ти пазил и телефона.
Бившите са такива с причина, а ти си му дала много подходяща.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 02bf4e1289
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ето това не го разбирам . Това да предадеш човека до себе си . Аз съм заедно с жена си от 12 годишна възраст . На 14 станахме родители за пръв път . После и на 16 и на 19 . Когато навършихме 20 и сключихме брак бяхме родители на 7 деца . Първия път на четиризнаци а после и на близнаци . Без работа . В годините на прехода . В малък град в северозапада . Как пък нито веднъж не ни хрумна да се разделим или да почнем да си изневеряваме ? Не само че не се предадохме един друг , не само че останахме заедно , но и успяхме да изградим живот и семейство . Сега сме на 34 . Големия ни син има семейство и негови деца . Тия дето ни се подиграваха навремето сега са с по няколко провалени брака или са сами и забравени от всички . Как успяхме да се изправим и да поддържаме един средно висок стандарт на живот ? Посветихме се един на друг ето как . Не сме гледали на страни а сме си гледали семейството и работата . Продавали сме мед , копър и магданоз на пазарите в София в началото . Сега имаме наши магазини . Как не си казахме нито веднъж : ,, Ей писна ми , изневерих ти , напускам те за друг човек , не мога повече " ? А трудности сме имали . Карали сме се и то жестоко . Спали сме в отделни стаи . Не сме си говорили . И въпреки всичко , сме заедно и останахме верни един на друг . И в добро и в лошо . А хора със страхотни връзки/бракове официално обичащи се ( като авторката и номер 19 , дето са обичали половинкоте си само на хартия , защото ако беше обратното тогава нямаше да ги предават ) си изневеряват и се разделят . По грозен начин . Пред очите на собствените им деца . Ако има значение жена ми е Стрелец а аз Близнаци . И двамата сме индивидуалисти и свободолюбиви по природа и въпреки всичко се посветихме на другия и на семейството ни . И ето ни сега : 20 години по-късно все още заедно , обичащи се и верни един на друг . Наскоро с жена ми отпразнувахме 22 години откак сме заедно и в си зададохме въпроса : ,,Съжаляваш ли за нещо ?" . Отговора и на двамата беше ,, Не" . Може и да сме правили грешки , както всички в младостта си , но и двамата можем да погледнем назад без да се срамуваме ( от себе си , от живота който сме живели , или от избора на партньор ) . И не , не е трудно за постигане ( въпреки че не беше и лесно ) . Не е и нужно да станеш родител още като тийнейджър . За жалост обаче много малко хора ще го разберат преди да е станало късно ( а някои не го разбират изобщо ) .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f1675de94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторката. Благодаря за коментарите. Просто съм споделила това, което е на душата ми, което ми тежи. Който иска да вярва? ! Не съм от тези жени, които прехвърлят вината на съпрузите си за изневярата им. Ако мога бих върнала времето назад, но не мога.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 781768a7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторке, тепърва ще става по-лошо. Още не си навлязла в петдесетте, тогава ще я усетиш самотата. Не се обиждай но е точно така. Въпросът ми към теб е : защо направи каквото си направила? Кое те подтикна да погледнеш встрани? Какви бяха причините тогава, какво мислеше когато реши да изневериш и как виждаш нещата сега? Също така, как разбра съпругът ти и каква беше реакцията му? Къде е сега, успя ли да ти прости и поддържа ли връзка с теб и каква е комуникацията между вас? Задавам тези въпроси защото отговорите могат наистина да са от полза за някого да не направи твоите грешки ( с извинение ). Сбъркала си да, но сега с горчивия опит който имаш, можеш да помогнеш на някого да не сбърка и той. Дано ме разбираш и дано имаш сърце да отговориш на въпросите ми ( все пак темата е наистина болезнена за теб ). Благодаря предварирелно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7fb297bb1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   В сайта има доста теми от жени, които мислят и искат да се върнат при бившите си.... Защо така? Нараняват един човек, а после го искаш отново?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b3e91778b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29- Сигурно защото любовниците са ги изоставили след като са се позабавлявали с тях. Ако бяха ги взели за съпруги едва ли щяха да потърсят бившия. Времето е безмилостно и с възрастта намаляват шансовете някой да ги потърси дори и само за секс. От дистанцията на годините и самотата започват да разбират какво са имали и загубили, понеже не са го оценили.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fa797cfe66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 25, ти много хубаво си го написал, но повечето изкуфяват след 40-годишна възраст и тогава започват най-много да изневеряват - и мъжете, и жените.
Дано да не ти идва до главата, но такива равносметки какви сте пстанали можеш да правиш към 64 -годишна възраст, а не към 34.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 50288dca92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До Номер 29, ако живота ти не върви и не се е развил както си си го представял и ти ще искаш да се върнеш... Но може би при нас мъжете е друго. Бихме искали нещо ново и различно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b3e91778b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Много късен този пубертет на авторката- на 40 плюс! Нищо, предстои децата ти да те направят баба и ще изживяваш детство заедно с внуците. Те ще ти запълват самотата. Може да си вземеш и някоя котка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e950bb9ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторите, разводът никога не идва случайно! Сега може и да ти липсва понякога, но съм сигурен, че ако се съберете, отново ще стигнете до раздяла! Не си била щастлива в този брак, ще си намериш своето щастие един ден, не се притеснявай.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e950bb9ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Н29, мисля, че тези истории са писани от изоставени мъже, за да преживеят болката от раздялата. Още не съм срещал в живота разведена жена, която да съжалява за развода, и да се е върнала при бившия. Напротив, няколко разведени колежки даже разцъфтяха и се разхубавих.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cbef362317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До 35. Това, че ти не си срещала не означава, че не е възможно. Още повече, че ти всяка една тема писана от жена, която не отговаря на твойте разбирания за живота я поставяш под съмнение. И винаги даваш за пример наблюденията си върху жените - това познати и колежки. Всичко това усе дължи на разбирането ти, че винаги при развод е виновен съпругът. Феминиско разсъждение, но не и правдиво. Не винаги съпругът е виновен и това госпожите го осъзнават но по-късно. Време е вече да пораснеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker