Като искате покорни жени, защо не взимате мюсюлманки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Като искате покорни жени, защо не взимате мюсюлманки?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1507 пъти
Темата ми не е провокация. Балканските мъже, подчертавам българи и сърби с главно атеистични или християнски възгледи, масово искат жена, която да съчетава задълженията на мъжа и жената. Да работи, но вкъщи да прави всичко. Аз не съм феминистка, именно обратното съм. Ама не можеш да искаш модел от списание, а и да ти слугува просто. Ако се откажете от идеала на западната жена, ще получите това, което искате, ако не бъдете вие прототип на западния мъж.
Аз съм чиста българка, с българско име, родена в семейство атеисти, но приела Исляма като своята религия, защото отговаря най-много на моите ценности. Нито съм тръгнала да пропагандирам, нито търся арабски принц и подобни, даже все с българи съм се занимавала. Знам, че ще се върнете към историята с робството и ще тръгнете да ме плюете, но по никакъв начин не подкрепям зверствата на турците тогава, Майк Тайсън също е мъж, приел Исляма на по-късен етап в живота. Буквално българският мъж като свой идеал иска жена тип мюсюлманка, но ни отритват и се държат като втора употреба с нас. Само дето именно заради моите възгледи, съм живяла само с един мъж на семейни начела, не си лягам с всеки, не се държа като лека жена. Не казвам, че западните жени или мъже са такива, но от там идва развратът. А преди да нападнете мюсюлманите за диваци, се сетете от коя религия са най-много свещеници педофили и сводници. И къде е разпространено гнусното порно. Опитвате се да подчините жени със западен модел, докато ние мюсюлманките, особено тези, които сами сме го избрали, не заради мъж. Можем да готвим, добри майки и съпруги сме. Аз и работя, но от вкъщи, в криптосферата и не ходя забулена, но добре облечена. Не искам да съм жертва на сексуален тормоз и смляна в машината на 21-ви век. И все пак ще отговоря на няколко въпроса.
Да, модерните мюсюлмани можем да правим любов с партньор преди брака. Някои си позволяват да ядат всичко, други включително аз го смятаме за харам, свинско, морски продукти, лов. Просто не искам мръсни неща в организма си. Това не значи, че партньорът ми не може да го прави. Готвила съм свинско за бившия си, морска храна също. Също така нямам претенции стига да не ми се налага със своята религия или липса на такава. Живея в град, без мюсюлмани, така че за мен няма значение какъв ще е мъжът ми, да се разбираме и да не е извратен от запада. Джиджи и Бела Хадид са мюсюлманки, но модели и отворени, така че не всички сме в Саудитска Арабия (макар че тяхното поведение също не ми е пример). Мисълта ми е от къде тази омраза към мюсюлманките, особено жените? Заради робството ли? Мюсюлманин не означава турчин да ви кажа. Защо извръщате глава? Ние по-малко хора ли сме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: dc1ef4ac78
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Извръщат глава, защото за тях си тра-ла-ла. И не биха искали, евентуално, децата им да приемат ислям. Намираш си някой с "твоята" религия и действате. Но да "приемаш исляма" и после да пускаш теми защо никой български/балкански мъж не те иска, не разбирам?!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 78a537a0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Авторке, това че някой е атеист, агностик, християнин, мюсюлманин или ако щеш пастафарианец ;) е личен избор и няма отношение какъв човек е той/ тя.
Аз съм атеист, но това не значи, че съм "лека жена", "че си лягам с всеки срещнат" или че съм живяла "на семейни начала" с 100 мъже. Към това няма отношение религията, а личното усещане на човека и уважението към сами себе си. Не е нужно да те е страх от някакъв "илюзорен бог" за да си добър и смислен човек. Може просто да си добър човек, защото го смяташ за правилно. Защото е твой избор и не си в ужас от пърженето в някакъв си Ад ;))) или ако си мъж да си чакаш 40 те девственици за награда ;))))
Като пораснеш ще го разбереш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cdb32c1456
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   99 % от интелигентните хора днес не вярват в никакви религии.
А колкото до това какво търсят мъжете - те със сигурност не търсят робини/прислужнички. Мисля, че форумните тролове със средновековни представи за живота не са много представителна извадка за мъжката част от населението.

Колкото до мюсюлманките - не познавам никакви, никога не съм срещал такава. Живея в София, имам двама приятели мюсюлмани - единият е полутурчин, другият е помак. Мисля, че и двамата ходят с християнки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f451bb345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Може просто да си добър човек, защото го смяташ за правилно."
Тези слова отговарят най-добре на питанията на авторката. Човек е такъв, каквито са действията и ценностната му система.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 17c71496c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Колкото до това, дали една жена или мъж да имат 1 или 100 партньора, всичко е до моралните ценности и личност, както и до физическо и финансово положение. Същото важи и за начина на живот.
Видях достатъчно "ислям" през живота си. Това е чисто средновековие. Хич не го рекламирайте. Можехте да живеете по този начин и без да приемате исляма и да го натрапвате на околните, както правят гейовете и другите там подобни.
Обаче вие бихте ли създала семейство с някой луд, който се кланя на "всемогъщият господар". Утре може да реши да ви пренесе в жертва... колко му е акъла.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f10c00868a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   До коментар номер 4: Брей голям интелект кипи от елементарния ти коментар. Ти си едно повърхностно същество, което е духовно умряло и го интересува само материалното. Такива хора като теб (атеисти) не бива да тровят планетата с присъствието си. А иначе една истинска жена би трябвало да може да готви, чисти, пере и да върши обичайните домакински задължения в една къща. Има и женска има и мъжка работа, следователно всяка жаба да си знае гьола.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 54fb61384f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно ислямистите като дойдат в Европа и се държат разпуснато .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1f815986bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами като си приела исляма, понеже отговаря на разбиранията ти, си намери и също такъв мъж и всичко ще е 6. Ако си наистина толкова модерна мюсюлманка, за тях няма да има значение религията ти, защото дори няма да я забележат. Не виждам защо се учудваш, че мъжете приемат странно избора ти. Да, ти имаш право на него, те също могат да избират жена, която им пасва на разбиранията.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a90d282570
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трудно ми е да отговоря на авторката, но има три причини, които ми дойдоха на първо четене
Мюсюлманката би възпитала децата на този мъж в мюсюлманство!
Предполага се че мюсюлманката ще се дърпа от по разкрепостени сексуални пози и категорично ще отказва свирка.
И трето повечето мюсюлманки не изкарват заплата а очакват мъжа да докарва всички пари в семейството.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3bb5a995f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   9, то и един истински мъж трябва да може да си изпържи яйца и да си изпере чорапите, ама виж, че за теб е проблем и ти трябва " истинска жена" да ти слугува безплатно.
"Тая истинска жена" обаче няма да се хване с некадърен за нищо льольо, дето най-голямото му постижение е ,че се е родил мъж.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3bb5a995f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   9, аз идеално върла и " мъжката" и " женската" работа. Защо си ми ти да те отглеждам? !

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5a37db3291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако си мюсюлманка, нещо не си познаваш съвсем религията.

Първо, това с "покорството" е много неразбрана в днешно време тема. Във всички Абрахамови религии, идеята е много проста - мъжът служи на Бог, жената служи на мъжа. Мъжът не е крайна точка, а част от предаването на традицията и вярата. Защо той стои по-отгоре... Ами древните са разбирали малко повече човешка психология от днес... Така че в тоя контекст, мъжете или търсят традиционна жена от гледна точка на създаване на семейство, или модерна жена, от гледна точка на секс и забавление. За кревата, повечето мъже не ги търсят покорни... Това е женско заблуждение насаждано от феминизма, за да разруши семейството. Така че трябва да си дадеш сметка, какво наистина един мъж търси. В днешно време, има не само малко традиционни жени, но и малко традиционни мъже. Защото покорство се изисква и от двамата. И аз не говоря за традиции 16 век... Става дума, малко да има, преди 40-50 да си спомним...

Второ, в исляма, жената трябва да се омъжи за мюсюлманин. Религиозната причина е, че исляма има изисквания как този мъж да се отнася към жената. И тези изисквания са всъщност доста по-строги от други религии. Колко се изпълянват е друг въпрос. Примерно мъжът трябва да и осигури пари на жена си, които са лично и само нейни, дори тя да се развете с него. Жената има право на развод. Това Християнството традиционно го няма. Така че исторически, тези неща са създали табута. Днес дори тези неща да са забравени, табутата си стоят.

Трето, Християнството и Исляма, реално не са чак толкова различни, но се насажда омраза. За повечето модерни хора, Исляма е назадничев. Това което повечето премълчават, е че за тях и Християнството е назадничево. Но им е по-лесно да практикуват псевдо християнство. Примерно свинското реално е забранено и в Християнството, но кога ли е спазвано... Повечето даже не знаят.

Факт е, че днес живеем в друго време. Примерно, ти използваш модерната идея, че жената "слугувала"... Не, навремето, задълженията на жената са били вкъщи - да наготви, изпере и т.н. Задълженията на мъжът са били навън - да прави пари, да се бие. Кой на кого "слугува"? Ако не си феминистка, не им ползвай глупавата пропаганда...

Днес, извинявай, но е елементарно и за сам мъж, да се изпере и да си наготви . Има толкова много удобства, техника, магазина е до теб. Каква точно е работата на една "традиционна жена" днес? Практически погледнато... и да ти се иска да "слугуваш" на някой, трудно ще го намериш... Не му трябваш. Аз си имам пералня, имам си прахосмукачка, даже роботи вече има. Все още има мъже, които се радват на това да изкарват пари и просто да имат жена вкъщи. Ако са малко по-интелигентни, няма да правят разлика дали си мюсюлманка или християнка, стига да търсиш и ти по-традиционен живот. Но пак казвам, реално тези мъже са много малко, не е както си го мислиш.

Според мен на балканите, сме някъде по средата между модерното и традиционното, И двата пола изискват другия да го играе по-традиционно, а те самите да са по-модерни. Ако може - хем тъй, хем иначе... Така че това е нещо което трябва да се изясни. Аз лично нямам нищо против мюсюлманките, особено тези които не си забравиха традициите и позволиха да ги направят курви. Напротив, според мен българките се оказаха с по-слаба психика и позволиха много бързо да ги "модернизират". Аз съм за това да има баланс, но в същото време не се заблуждавам, че това общество е способно на такъв. Живеем в болно общество, което дори не си признава, че е такова. До самият край, ще обвинява все някой друг, но не и себе си. Като българин го казвам, това е типично българска черта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker