Дали ме обича истински? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме обича истински?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1244 пъти
Здравейте мили хора! Ще се постарая да споделя притесненията си възможно по най-краткия начин. Имам връзка с човек от няколко месеца нещата при нас станаха много бързо доста се привързахме един към друг и заживяхме заедно. Преди доста време е имал 5-годишна връзка с едно момиче, което със семейството и са приятелски семейства както и да е. Родителите и са много заможни, много възможности имат и от това, което успях да разбера е, че той като мъж не може да си позволи жената до него да е по-заможна и едва ли не тя да решава всичко, но все пак факторите може да са много те все пак са били деца. Останали са с приятелски отношения след връзката си, помагали са си а и до ден днешен си помагат той ме запозна с нея, разказа ми всичко и т.н. Разделени са от 6 години след нея е имал 3-годишна връзка общо взето нещата са от преди много време. Той е на почти 30. Казвал ми е, че съм първата, която толкова бързо започва да обича и се влюбва, казвал ми е че съм любовта на живота му, прави планове с мен за бъдещето и въпреки всичко има нещо в мен, което ме кара да си мисля, че той съжалява за нея, че с тези неща, които ми ги казва се опитва да убеди себе си. А и аз съм му някак удобна, разбрана, добра. Познаваме се от няколко месеца и може би е нормално в мислите си да проектирам различни версии на това какво му е в глвата. Мъже, момчета дайде си мнението? Момичета споделете някоя позната история.
Благодаря на всички сърдечно ❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 74c5be4467
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не гледай да те обича, а да те уважава, да се държи добре с теб и да ти помага!
Любовта е ирационално чувство, граничещо с лудост, по-скоро е свързано с идеализация на другия, фантасмагоричен образ. Влюбените не виждат недостатъците на другия. Затова и толкова двойки пропадат - хората се опознават и любовта изчезва.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: db1341c1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Щом се е стигнало да си задаваш този въпрос, най-вероятно Не. Влюбен е по-скоро.
Какво има толкова да си помагат с бившата 5-6 години?! Малко извратено ми се вижда, ако ще и техните да са били в една ясла. Да не би ей така да си поспиват от време на време? Не ми се виждат нормални такива приятелства между бивши. Най-вероатно тя е жената на живота му, след нея е пълнежа.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fc6e7d71e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aми, не знам как ние можеш да преценим той какво си мисли. Но е сигурно, че след като са си толкова близки, тези отношения ще продължат и по твое време, така да се каже. Това ще те трови, прави несигурна. Предполагам, че той ще мисли , че няма нищо лошо в това. Също и, че родителите му може би клонят към тази връзка и ще си под натиск и преценка непрекъснато. Ако искаш да останеш с този човек, ще трябва да поставиш ясни граници и да не допускаш манипулации от страна на родителите му. Ще ти бъде трудно, защото непрекъснато ще си мислиш, че не си достатъчно оценена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1940ef118b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   С неувереността ти има риск да провалиш всичко. Работи по този въпрос: не заради този или който и да е мъж, а заради себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2ef1a44a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Двама души истински разбират дали държат един на друг и се обичат, едва когато ЗАЕДНО преминат през житейски трудности. Докато всичко е цветя и пойни птички и излизате по заведения, на разходки, на почивки, кина, целувате се, "таковате се" и прочее, всеки може да се чувства привидно щастлив и окрилен, но друго си е като дойде момент да се справяте с битовизми и всевъзможни други предизвикателства в живота, които да ви докажат, че сте годни да общувате под един покрив дълготрайно.
Има безброй двойки, които уж си мислят, че са един за друг и как всичко им е наред, но след месеци им се случва някакъв спор за нещо, никой не отстъпва, всеки иска да наложи насила мнението си над другия, стига се понякога и до обиди, като буквално минути по-късно вече се проклинат, мразят и се разделят за глупости при първото възникнало разногласие.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6943cdd651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съвет, в теб говорят комплексите, не реалността. Просто във вътрешният ти свят се проектира мисълта, че по-богата жена е по-качествена от теб. Моето мнение е, че мъжът до теб е свестен и те обича. Факт е , че жените от заможни семейства много обичат да скопяват по-бедни мъже. Много щастие ти желая и не позволявай нищо да помрачи щастието ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 97bc5d1480
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   За бивши пред настоящи не се говори бе хора! Ако някоя започне да ми разказва за романсите си с бившия, че чак и мен запознае с него, събирам и на момента парцалките в два плика от Лидл и черта!












Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 82941ed18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Шест години са много...Дори и да е искал да е с нея, то за 6 години щеше да предприеме с на. А може и тя да не го иска.. По-скоро ти имаш някакви комплекси, които тя задейства. Имай по-голямо самочувствие.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cfb0c78b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз заобичах много бързо жена ми и тя изтри миналите ми връзки в съзнанието ми. Любовта ни с времето става все по-силна, страстна и луда. Не се караме за глупости, а и аз съм доста търпелив, но и темпераментен. 12 години сме женени, а все още се чувстваме като на медения си месец.

Аз имах бизнес от много млад и като я срещнах бях доста напред с материала, както се казва. Никога и никъде не съм и позволил тя да плати каквото и да е, както сметките у дома, така и почивките ни по света. С времето тя си направи свой новаторски за България бизнес, който въпреки опитите на персонала да я фалират прерастна в нещо голямо. Аз видях, че вместо да инвестирам в имоти е по-добре да го правя в нейното развитие. Не казвам, че благодарение на това се е развила, но все пак в онзи момент когато банките не я познаваха и нямаше все още кредитна история аз бях кредитора, който даваше безвъзмездно.

С времето моя бизнес вече не ми носеше радост, а и го съчетавах с хобито си, което в един момент се оказа нещо сериозно и започнах втора работа, където имах шефове и всъщност там бях истински щастлив. Персонала се оказа, че във времето яко ме е крадял и вече е късно бъзнесът ми да бъде спасяван, а и той свърши своята работа за всички тези години, в които беше успешен. Завърших второ висше, оженихме се, купихме си хубава кола и с обши усилия си построихме вила. Точно преди ковид локдауна по стечение на обстоятелствата прекратих своя бизнес. Няколко месеца бях най-щастливия човек на света. Жена ми ме подкрепяше и любовта ни много ни помогна и тогава. Новата ми работа е такава, че работя без почивка, но аз съм свикнал и почивам на един дълъг период по една цяла седмица, в която сме заедно и ходим някъде на почивка из страната. Изкарвам доста добре, но нейния бизнес ме бие по заплата и то доста. Не се чувствам зле от това. Какво ме интересува дали в живота е над мен, като в леглото е под мен. Все пак зная и каква сума съм вложил в нея, но не това е важно. Важна е любовта. Мъж който обича жена си няма очи за нищо друго в живота освен за НЕЯ. Аз виждам само НЕЯ. Това е моята история за това как толкова обикнах момичето, което случайно видях. Още без да се познаваме и казах, че ще бъде моя жена и че целия ми живот ще завърти около НЕЯ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 45a63b4327
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Докато четях едното изречение веднага помислих че този човек се опитва да убеди себе си по-скоро. Следващото изречение видях че ти си стигнала до същото заключение и най-вероятно си права.
Особено ако е започнал да ти говори подобни в първите 1-2 месеца. Хайде ако са минали 5-6 месеца вече, може и да е вярно, но по-скоро не е. Обикновено искрените чувства няма нужда да се изказват или обясняват, те се усещат. В случая по-скоро причината вътрешно да се съмняваш е че думите не съвпадат с чувствата му.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 003e404416
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз бих споделила на партньора ми, че това за мен не е приемливо и бих се отдръпнала.

Миналото трябва да си остане в миналото!

И ако бившата му приятелка е добър човек, тя ще прояви разбиране и няма да направи проблем. Имай предвид, че тя също е жена и до някаква степен осъзнава, че това което той прави е странно...

Какви са тези неща на замесване на минали връзки в настоящата? ! Това лично за себе си не го разбирам и не бих го приела!

Бих казала "Съжалявам миличък, но аз искам мъж, който ми доказва, че избира само мен и е продължил напред, а не е вкопчен в миналото! " и, ако не се съгласи да прекрати нещата ще си тръгна и ще ги оставя намира да се оправят. Той губи!

Просто не слушай колко те обича, той може и нея много да е обичал, СЛУШАЙ ТВОЯТА ИНТУИЦИЯ! Ако искаш съвет, това е, което мога да ти дам...

/Ако наистина те обича, той ще избере да послуша теб и да уважи чувствата ти, а няма да тръгне всеки ден да се оправдава! / Има и нещо друго, може нея да я пази като втора опция, не се знае...

Игнорирай гласовете в главата ти, които ще се опитат да те убедят, че преувеличаваш и, че няма нищо сериозно.... Това и приятелят ти ще ти го каже, защото иска нещата да продължават както преди.

Ако само си помагат веднъж- два пъти на няколко месеца, тогава може да има някакъв компромис. Ако имат дете или финансови въпроси заедно... Но ако се виждат често и си говорят, тогава нещата не са правилни.... ТИ си неговата приятелка и според мен ИМАШ ПРАВО да поискаш от него да прекрати отношенията си с нея! МИНАЛОТО СИ Е МИНАЛО!

Ти какъв мъж искаш? Такъв, който е с ЧИСТО ДОСИЕ и желае само теб, не те кара да се съмняваш?

Или такъв, който все още има вземане даване с бившата си и те ухажва, казва, че много те обича, но те кара тихо да страдаш, защото не разбираш какво става?

Не мога да кажа нищо със сигурност, само ти знаеш отговора!

---СЛУШАЙ СЕБЕ СИ! ---

Чувстваш ли се добре в тази ситуация и струва ли ти се приемливо? На мен лично НЕ, няма да мине при мен такъв номер, но моето мнение не е важно, А ТВОЕТО!

Какво искаш ти?

- Момиче съм

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 003e404416
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, твоето мнение е прекрасно и казано от истински мъж! Много малко са такива, всичките дръзнали в тоя сайт да обиждат и да изкарват комплекси...

Дано авторката да те послуша, ако тя се чувства щастлива с този човек, тогава я подкрепям, но ако не, вече в предишния ми коментар я помолих да се замисли какво иска тя. Всичко зависи от нея, дори да има някакви комплекси замесени, все пак тя има право да има партньор, който не я кара да се съмнява по никакъв начин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker