Защо бездетните жени над 33 са толкова озлобени към децата и майките им? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо бездетните жени над 33 са толкова озлобени към децата и майките им?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 5444 пъти
Здравейте! Темата ми е продиктувана от много мнения, които чета в нета и слушам "родила златно яйце и се мисли за велика", "крава с ремарке" и пр. Говори се за майка с дете, деца. Мненията са горе-долу на следния профил жени: 36 годишни, живеещи при мама и тате или на квартира с котка или куче или и двете, фейсбук с много приятели, рокли, кафенце и много злоба в душата. Мили бездетни жени, не винете децата за вашите комплекси, нито майките. И в миналото все сме срещали като деца злобни стари моми, но не беше прието така открито да се заяждат с майките. Ако сте сестра на мъж баща, ако сте приятелка на майка и оплювате тенденциозно и упорито майката, начина й на гледане на дете, детето й, то моля не проектирайте злобата си на майките. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 2 години, 1 месец
hash: 81dad160d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

1.   Еми ти го каза, стари моми. Гледат кученца и котенца, спасяват ги. За ужас на пича от една друга тема, ще го кажа и тук... Накрая са изхабени и никой не ги иска. Грозно, но факт. Да са живи и здрави, иначе!
бла,бла

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 99bcc7ddf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   Вярно е , виждал съм го с очите си е толкова тъжно. Тези хора са едни бурени , празни и всичко ги дразни .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 74267c7732
гласове:
1 2 3 4 5
  (58 гласа)

5.   Защото повечето майки смятат, че децата им са центъра на Вселената и всички трябва да търпят ужасното им поведение. Аз имам две деца,но такива майки ме дразнят и мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b692c1434
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

6.   Това е едната гледна точка, на жените, които са сами и малко или много завиждат или са озлобени срещу майките с деца, заради това се опитват да омаловажат майчинството.
Другата страна на медала обаче е, че наистина има жени, които смятат, че щом са се размножили, трябва всички да ги носят на ръце и дундуркат. Не, никой не е длъжен на никого. Човешко отношение - разбира се, обаче те пък да се отнасят с пренебрежение към жените, които по 1 или друга причина нямат деца, е просташко. Някой да се мисли за повече от друг на база деца е глупаво.
Нещата опират до взаимно уважение и разбиране. Да подчертая, не съм нито от едната, нито от другата група.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2d65e8271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Факт е, старите моми в една голяма част са много злобни и вместо да направят нещо, да си променят положението, си стоят на сигурното и си мислят, че принца ще дойде да ги измъкне барабар с кученцето им - да - ама не. И злобеят до степен на психични отклонения. А това стара мома да ти е шеф - това си е направо наказание.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3a4d70dd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

8.   Ти защо не се обръщаш лично към тези жени? Подозирам, че не си чак малоумен и ти е ясно, че лоши хора има от най-различни възрасти и социални групи. Ама теб толкова те е яд на жените, които не се стремят или направо изобщо не желаят да родят и да бъдат майки, че искаш да ги демонизираш.
Скоро съобщиха за 21 годишна майка на 2 деца, която е изхвърлила (уж)мъртвороденото си бебенце в контейнер за боклук. Вчера казаха, че камера на фитнес зала успяла да заснеме деянието на тази майка. В интервю със собственика (на залата), който беше попитан какво му е направило впечатление на самия него, гледайки тези кадри, едно от нещата което каза бе следното:
"изглеждаше доста по-възрастна, защото беше пълна такава, изсулена по наше казано" - тези думи, могат да и ще причинят много силна болка и унижение на маса скоро родили жени, на маса млади майки. На маса майки, които нямат възможност да водят добър стандарт на живот, да отделят време за себе си, имат следродилна депресия, или които генетично са си склонни към затлъстяване и "изсулване" както грозният сбръчкан чичак се изрази.
А в този сайт неодавна буквално имаше акция от разни злобни мъже към самотните майки. Бяха ги изкарали, че едва ли не са втора ръка хора - сами са си виновни за "положението" си, вече не ставали за връзка, за обич.
Друго авторе, дали има нужда да ти обяснявам, че много хора които нямат имот от соца, живеят на квартира или при родителите си - и такива без деца, и такива с деца. Т.е. в опита си да засегнеш едните, засягаш и другите.
Най-горещо те съветвам да приемеш факта, че не всяка женска утроба ще влезе в употреба и да престанеш със злобата си към жените, които не желаем да раждаме и да бъдем майки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: df986f4305
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

9.   Защо българските Ганьовци пишат подобни теми?!
Тва не е написано от жена,продължавате да се чепкате с жените,все едно те са ви виновни за "страданията".
Питайте майките ви защо са ви родили,не изливайте цялата си злоба към жените в анонимни сайтове.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8a118997f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Има майки и майки. Има лигави майки, целият свят трябва да се съобразява с тях. Има си и майки, които не държат да получават специални привилегии за това, че имат деца. Ако работиш и имаш колежки с деца, ще ти стане ясно кои какви са.
Все едно бездетните мъже са цвете и те.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d40e646e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Не знам. Освен озлобени жени без деца, има и такива с деца, които пък проявяват злоба към тези без. Темата е обширна и не би било уместно да се поставят всички под общ знаменател. И аз съм жена в зряла възраст, нямам и не желая собствени деца, но това не означава, че мразя децата, а напротив. Радвам се и на чуждите , изпитвам любов към тях и винаги намирам език за общуване . Дори уча за придобиване на квалификация, която би ми давала право за работа сдеца в образователна институция.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 03b623a147
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

12.   Аз съм " бездетна" жена над 33 и не съм злобна към майки с деца. Напротив, голяма част от приятелките ми имат деца, които аз обичам много.
Може би визираш жени които не могат да имаш деца, а не такива без патология, които са избрали да са "бездетни" по желание.
Живота ми си е ок (за сега нямам котка, само аквариум с риби). Моя избор е продиктуван от това, че ми е кеф да си стоя сама, да живея сама, да не се обяснявам на никого, да не се съобразявам и да си се занимавам с моите хобита, без да не ми се мотаят хора. Предполагам, че ако искам деца и съпруг и се чувствам самотна ще съм злобна, обаче случая не е такъв.
Тъй, че айде не всички "стари моми" под общ знаменател ;)))

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3a4d70dd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   Някой пак изрази бяса си чрез звездичките. Преди 1-2 часа погледах последно, разликата сега е нереална. Сложил е на всички коментари до момента по 9 допълнителни. На 1, 4, 5, 6 и 7 по 9 положителни гласа, а на 8(моят) и 9 по 9 отрицателни гласа.
Няма как 9 души, още по-малко пък за това кратко време, да покажат чак такова категорично единомислие. А и толкова интерес към всеки от тези коментари.

Трябва да се направи нещо с това гласуване. Поне да се затрудни малко, процесът да е по-затормозяващ. Например за да се отчете един вот да излиза каре, в което да трябва да се подреди пъзел или още по-добре да се реши судоку - 9 на 9 средно ниво, за всеки вот.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 71329214e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   Номер 6 добре го каза.
Истината е, че дори на мен като мъж на 23 години ми се случи наскоро по изключително грозен начин да ми се обясни от майка на 2 деца, че като нямам деца нямало кой да ми отвори хладилника, нямало кой да ми гледа новия телевизор. Като цяло постоянно се усеща едно натякване, че децата са смисъла на живота и най-хубавото нещо на света, от друга страна пък го има и постоянното мрънкане, че им е много трудно на майките, вечно са недоспали, трудно било раждането. Не оспорвам това, че е трудно, но някак се създава впечатлението, че хората, които нямат деца хем не знаят какво е истинско щастие, хем пък и са айляк и нямат никакви проблеми. Въпросната майка роптаеше срещу една от родните певици, че нямала деца и нали не е постигнала нищо, като аз от своя страна обясних, че всеки си има някакъв път, по който върви и който има смисъл за него/нея и е грозно да се правят коментари от този сорт. Реално децата не те правят нещо повече от другите. Ако не се лъжа въпросната певица многократно е опитвала да има деца, но просто не е успявала, но това не е важно, идеята е, че трябва да сме малко по-деликатни и добри едни към други. Защото когато искаме уважение от хората, които нямат деца, трябва да се запитаме дали ние имаме същото към тях. И още нещо, не е важно колко деца имате, по-важно ми се струва това да ги направите истински хора, защото струва ми се възпитанието, добротата и душевността са фактори, към които повече трябва да си съсредоточим вниманието, а понякога трябва да започнем и от себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 23b06427d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

20.   Защото майките са толкова нагли, долни и мръсни пачаври, че няма накъде повече. Тръгнали из града, на обществени места с малките си неадекватни, беснеещи лайнца да пречат на нормалните хора. Ай сиктир! Оставяте си дрисъците да грачат с цяло гърло, да се бутат и пречат на всички, докато вие пушите цигари и се хихикате по телефона, или просто се правите, че не чувате. Правилата са за всички! Крайно време е да разберете, че сте като болест, товар, за обществото и ни пречите. Никой с нищо не ви е длъжен и нямате привилегии. Относно истерясалите копелета, които сте родили, възпитавайте ги, научете ги на ред, правила и дисциплина и чак тогава в нормалното общество. Дотогава стойте по пещери, за да не пречите на никой. Аман от БГ мами, БГ татковци и копелетата им.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 81dad160d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

23.   Най-хубавото нещо на света са, да. Освен ако не измислиш нещо мега смислено, за да помогнеш на човечеството с нещо, че и на природата, примерно. Кое е по-смислено? И вие сте били деца, и вас нервни майки са отглеждали, бащи са се борели за хляба да го имате, за да ви направят накрая такива егоисти с "висши ценности" по-важни от децата. Консуматори и егоисти. Не съм фен на соц. говора, обаче "това, което ние построихме, вие не можете да го боядисате, важи в пълна степен за вас". За нас*, всъщност, понеже и себе си включвам към това поколение, което възпитаха, че сме най-важни, да сме егоисти и да отиваме "на запад" да се реализираме.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 42b3c66ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Всеки вижда по различен начин бъдещето си.
От една страна е тъпо да си сам на този свят, но пък има изключително честни, добри и сериозни хора в това положение, част от които не се определят като самотни и нещастни. Аз забелязвам, че най-читавите хора от двата пола са предимно интелигентни и интересни хора. Не трябва да се поставя клеймо. Както има много зрели и готови да приемат семейният живот, така и доста самотни по същите причина- Зряло мислене. Аз съм мъж, за който според мнозинството тук ще се върти идеята, че завиждам, но реално аз виждам страшни смотльовци да бутат колички, които имат много сериозни липси на тестостерон и въобще адекватност. Повечето дори не знаят как са станали бащи. Да не говорим и колко мъже са подпирани от родителите на жените си, от собствените си.. Аз познавам един с три деца на 32години, на 26 му купиха апартамент. За мен такива хора не са самостоятелни и не са почнали от нулата. Не може да до ти и баба ти да ти купят апартамент, а жена ти да те хвали пред всички колко си мъж. Това не е окей

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d4b72706f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

26.   20 отлично казано.
Ше добавя. Има скъпи хотели, където не допускат деца за да може Нормалните хора да изкарат истинска почивка.
Едно от най гадните неща са безстопанствените лапета в столовата на блок маса да ти се бутат цапат, квичат.
Не ногат да възпитат тъпите си лайна а чакат някой друг да го направи. Подлъгват учителите с увелучения, защото никой вече не понася тъпите им ликета и издънки!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 951dfe8076
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Мога да си държа какъвто тон пожелая, още повече пък на такъв като теб. Не си Господ, не го забравяй. Даже ти е малко

Мод: прекаляваш. Не съм ти трил нищо в тази тема, а ти се ежиш. Вече си баннат, а при още един коментар те докладвам за педофилските ти коментари в съответните институции.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e990d2db3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

30.   Станах майка преди да навърша 30 години. Нямам наблюдения бездетните жени над определена възраст да са озлобени към майките и децата. А общувам с много хора на всякакви възрасти и с различно семейно положение. "Отвращението" към децата, майчинството и майките е индивидуална особеност, не е масово срещано и няма подобна зависимост, каквато темата се опитва да внуши.
Ж34

 
  ... горе^
преди: 2 години, 26 дни
hash: ade33e263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   Номер 20- евала. Значи жена съм, на 32 години и изпитвам ужас от децата. Имам фобия от техните писъци, реване, и прочее. Като изляза някъде се е случвало великите “ майки” да си забутат бебета в колички в зали за пушачи. Че нали са много принципни… та да, ставам от масата ако до мен има някой малък изрод , защото просто са непоносими. Никога не съм искала дете , няма и да поискам. Този инстинкт явно само при някои жени се развива. Иначе и аз обичам на близките ми хора децата.. гледам ги за по час- два - три, но дотам. Мразя крясъци и писъци, дръжте си невъзпитаните малки простаци далеч от хората. Иначе и аз винаги като пътувам навън гледам хотел който да е ADULTS ONLY , за да не чувам истерични изблици в коридорите на хотела. Толкова са ми противни децата , че нямам думи с които да опиша отвращението си. Относно това дали някой има злоба към майките- не напротив, за съжаление са. В 90% от случаите великите татковци после не искат да правят секс, ходят си при други женички и така. Тези , майките изпадат в истерии и обикновено това рефлектира на “ плода на любовта им” и се разделят до година- две след раждането на детето. Радвам се с цялото си сърце, че нямам дете :D Майките реват че мъжете им не ги искат, а ония татковци онанират на някоя от ало.бг . Е не, мерси ще си пазя и идните години за себе си и ако реша бих си осиновила след години едно дете да го направя истински мъж , но минало фазата на истериите, памперсите и тн. Ай чал майки, не ви мразим , съжаляваме ви и сте ни антипатични .

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 0a4e1d6111
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   20, по-големи пачаври от вас със сигурност не са. Вашият живот на бездетни жени сигурно е много по-щастлив, и изпълнен със смисъл и щастие, като ходите всяка вечер по дискотеките да лапате пишките на разни непознати мъже, да проституирате безплатно, и да разнасяте венерически болести навсякъде, навред?!?

 
  ...

...
преди: 2 години, 18 дни
hash: b827917fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   Хайде, стига с този култ към децата и раждаемостта, и аз имам дете, но ако мъжът ми не настояваше, изобщо нямаше да ми дойде подобна мисъл на ум. Не всички приритват да стават родители.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: 9a31cac563
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   Номер 31, само ще те кажа, че каквито ще да са въпросните жени, които описваш - мъжете им няма да ги напуснат, защото са СЕМЕЙСТВО, решили са именно с тях да прекарат живота си и са им предложили сигурност и грижа за тях и децата им, докато вас само ви е*т къде безплатно, къде платено, използват и не предлагат нищо в замяна, защото не им пука достатъчно - иначе щяха да се съберат с вас и да искат дете именно от вас ако ви обичаха и държаха на вас. Но това го знаеш мнго добре и си злобееш. Като са такива истерични женичките им, защо мъжете стоят при тях, а такива като теб само те ползват като играчка за задоволяване на нуждите?
И защо въобще слагаш всички съпруги и жени с деца под общ знаменател? Всички били истерички, нещактни и не знам си какви, сякаш няма готини мацки семейни и с деца, което ти отказваш да видиш, защото завиждаш и злобата те тресе.
Жените с деца били нещастни истерички, мъжете им ходили по чуждо и онанирали на некви в ало бг, ама стоят при жените си, нали? Знаеш ли колко ми пука, ако мъжът ми свърши тайно в някое нещастно пиленце, щом в крайна сметка е с мен, на мен предлага сигурност и всичко, а не да си върши работата тайно и да го е срам да ме представи пред обществото. Съжалявам, но истината боли. Имате някакви issues и ниско самочувствие определено. Лекувайте се и бъдете жени на положение

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: fb3b379d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Странно защо да сме озлобени? Включвам и себе си, защото съм над 30 и нямам деца. Никога не съм искала. Не изпитвам нищо когато видя дете - нито се насилвам да им се радвам, нито нещо лошо им правя. Майките им - какво за тях? Имам познати с деца/дете и с тях бих се държала по същия начин, по който и ако нямаха деца. Не ги гледам като майки с деца, а като хора, държа се с тях според тяхното поведение.Нито ще направя място на майка с деца, на опашката в магазина, нито ще им се карам, че вдигат шум (ако правят шум, защото не всички деца са шумни)..и така. Има озлобени хора, ама надали е, защото някой е родител и има деца. Освен ако не е частен случай с близък човек, но да смяташ, че някой непознат те хейти, само защото си майка с деца...

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 046daef94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   35, много добре казано.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: b29be157b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Обикновено, майките са тъпи, прости пачаври, които си мъкнат дрисльовците навсякъде и ни пречат, затова. Децата са напаст.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 дни
hash: dfb86feee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Аз по-злобни от младите момичета дебеланки не познавам. Това една жена да е млада, но тлъста като лелка явно стряшно им уврежда акъла. Без значение дали имат деца или не, най-големите интригантки и злобарки на работото място са винаги били пълни до дебели жени между 18 и 35.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: dfb86feee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   31 не си мисли, че като не харесваш децата на другите няма да си добра майка. Различно е. Аз също не харесвам повечето деца, натоварват ме с вечните лиготии и крясъци, особено ако родителите не са ги възпитали, но ако имам свое ще си го обичам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 7af4ba9b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Коментарите са показателни що за злоба се лее към майките и децата им.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 7db64a7f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   35, Нима за теб е нормално семейни мъже да си го вкарват наляво и надясно? Явно нормалните семейства са вече мираж.
Една жена в такава ситуация не трябва да се успокоява с това, че мъжът й не я е напуснал и я е представил пред обществото. На тези мъже не им се занимава с разводи, адвокати и документи. Искат да им е сигурно. Има си жена, която им чисти и готви, гледа детето и е послушна, а той спи с разни гювендии. Къде ви е гордостта, жени? Колкото и да се правите на горди, това мислене не е хубаво. Аз не бих се изкефил жената до мен да й е все тая с коя спя зад гърба й. Нали сме двойка? Нали сме семейство? Няма място за други.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: d113752cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   42, на този свят не се учудвай на нищо. Човешките взаимоотношения като цяло са неприятно нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 дни
hash: e6749fc393
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

44.   8: „А в този сайт неодавна буквално имаше акция от разни злобни мъже към самотните майки. Бяха ги изкарали, че едва ли не са втора ръка хора - сами са си виновни за "положението" си, вече не ставали за връзка, за обич.“

„Самотна майка“ е евфемизъм на ПРОВАЛЕНА ЖЕНА! Една жена, която бъде напусната от мъжа си, не се е справила като жена! В България е ПЪЛНО със т.нар. самотни майки = провалени жени. На кой читав и нормален мъж му трябва жена, която вече е „бракувана“? Какво ще прави с нея – с*кс тип шльокавица в 5 цола муфа или ще гледа к*п*лета?

20 – точно за тебе ще е най-добре НИКОГА да не раждаш, защото от жена като тебе може да се роди само убиец и тотален агресор в обществото. Ако обичаш, спести ни го!

26 и тя милата го кара като самодостатъчна.

31 – ти си пълна с патологии:

„Толкова са ми противни децата , че нямам думи с които да опиша отвращението си.“
„Относно това дали някой има злоба към майките- не напротив, за съжаление са. “
И други има.

„Е не, мерси ще си пазя и идните години за себе си и ако реша бих си осиновила след години едно дете да го направя истински мъж , но минало фазата на истериите, памперсите и тн.“

- Как ще го направиш мъж бе? Няма да си родиш свое дете, ами целенасочено ще си вземеш МОМЧЕНЦЕ и щяла да го направи МЪЖ, на възраст, която вече очевидно никой мъж не те иска за нищо! Как става тоя номер? Ще спиш ли с него? Ти ли ще го „отракаш“?
- Как може да има такива жени? Ти педофилка ли си ве?
- Ако не знаеш, мъжът може да обучи момче да израсне като мъж, а жена на какво може да го научи? А ти викаш си щяла ДА ГО НАПРАВИШ МЪЖ. Явно ще го вкараш в леглото, защото за друг метод не се сещам.

36: „защото съм над 30 и нямам деца. Никога не съм искала. Не изпитвам нищо когато видя дете “
„.Нито ще направя място на майка с деца, на опашката в магазина, “

- И ти си болна.


38: „Децата са напаст.“


Всички тези коментари и най-вече изказването на номер 33:

„Хайде, стига с този култ към децата и раждаемостта, и аз имам дете, но ако мъжът ми не настояваше, изобщо нямаше да ми дойде подобна мисъл на ум. Не всички приритват да стават родители.“

са показателни за женската природа и психика.

Американските мозъчни тръстове много добре успяха да използват в своя полза женска природа.

Жената по природа е:

1) Безбожница и неверница, кръгла атеистка. Тя вярва, почита и слугува на собствения си задник. Даже много жени поставят личния си интерес преди този на собствените си деца.

2) Безродница – за периода на прехода стотици хиляди, да не кажа милиони български жени се изнесоха от страната, ставайки метреси и подлоги на западняците. Същите тези дори и да са родили деца от някой на запад (независимо българин или не), в огромната част от случаите децата им нито владеят български, нито са закърмени, че са българи! Самите те се отрекоха от родителите си в България и от страната си.

3) Предателка към рода и Родината си! – от горното се разбира защо.

4) Ур*спия – склонна е към изневери, независимо от това, какво настоящият ѝ мъж е направил за нея.

5) Безскрупулна в отношенията към мъжете. А си личи и към децата.
6) Интригантка
7) Нагаждачка
8) Използвачка
9) ...

Да не продължавам, списъкът е огромен.

Каквото ѝ позволиш на една жена, тя ще се ВЪЗПОЛЗВА от него. Както сами виждате, не малка част от жените даже не биха родили, ако някой не ги застави. За тях собственото спокойствие и личен интерес стоят много по-високо от предопределението, което Господ Бог им е отредил. Те нямат усещане за мярка за нещата. Не знаят или поне се правят, непоемайки отговорност, кое е правилно, морално и необходимо да се свърши, защото иначе не може без него.

Жената е олицетворение на грубия материализъм. Няма жена, която да не е ориентирана материално. За нея благинките в живота са много по-ценни от всичко друго. Бог в нейния мироглед не търсете. Тя отдавна го е заместила с удобното канапе, марковите дрехи, шикозните кожени дамски чанти и портмоненца, айфончето 13-ка и прочее глезотийки.

Жената отдавна е забравила значението на думата жертвоготовност. Самопожервованието е останало в 19-ти век. Както виждате, те даже не са склонни да жертват част от живота си и личния си комфорт, за да дадат живот на друго човешко същество.

Горните грозни и безчовечни женски коментари относно децата са отвратителни и нехуманни. Оправданията им са изцяло в посока на това, как децата им развалят тишината, объркват им хормоните, ще им съсипят здравето и други такива. Само болен човек с болна психика разсъждава така.

Всичко това се дължи на феминизма. Тъй като жените получиха дори повече права и защита от държавите, те логично спрямо това, което казах по-горе, се облагодетелстват на чужд гръб безнаказано.

И докато им се позволява да имат право на избор и да решават сами за себе си, нещата ще са такива, дори и по-зле. Както виждате „ОБРАЗОВАНИТЕ, ВИСОКОИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ВИСОКООБРАЗОВАНИТЕ“ (казвам го с ирония) западни жени не се свенят и нямат никакви скрупули да изневеряват на белите мъже с някакви... африканци (да не кажа някоя по-описателна дума).

Не е вярно, че на запад няма глад за жени. Има и то голям, защото тамошните овластени феминистки са кастрирали мъжкото население и 80% нежелани мъже на запад, за да имат жени до себе си, трябва да внасят от Източна Европа, както и става впрочем – чрез перестройчици, войни, финансови кризи и пр.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 5b3d41fa6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   35 най-вероятно е провокация от възрастен към дърт мъж. Но ще коментирам все едно е реално мнение на съпруга:

35, плюс това което ти пише 42, не се ли притесняваш, че мъжът ти може да ти лепне венерическа болест? СПИН?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fb3b379d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   44 е психичноболен човечец. С това мислене е най-добре да се затвори у тях и да не общува с хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6801b16918
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Имам две приятелки, които останаха без деца. Едната е на 47, а другата на 52. И двете са много мили, усмихнати и слънчеви хора. Никога няма да говорят по гореописания начин. Но съм чувала така да се изразяват именно раждали, но много злобни жени. Всички до една злобни, завистливи гадини успяха да намерят на кого да тровят живота и родиха. Бяха си същите и преди да родят, и сега Характерът им не стана по-благ, дори се изостри.
Всъщност тези две мои приятелки са с най-благият характер. Едната искаше деца, а другата - не. Вече нямат цикъл, имат мъже до себе си, но мъжете не искат деца. Така че няма и да осиновят. От всички други приятелки с деца усещам завист, от някои много малка, от други по-осезаема, а тези с най-силната - преди няколко години ги блокирах отвсякъде.
Човек се ражда с определен характер и с течение на времето той се изостря. Въпросните жени не са станали злобни, защото са бездетни, а са останали сами, защото изначално са били злобни и са отблъсквали мъжете. Те неслучайно са стари моми. Имат неприемлив характер.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7057eb8d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Защото са страхливи. Познавам 33 годишна дама, която иска семейство - "любящ съпруг, две деца и куче", но дори не излиза с мъже. На всеки един намира кусури/ не бил красавец, нямал пари, бил еди-какъв-си. И си стои и стареееее. И тя разбира, че старее, много й е мъчно и тази мъка се преобразува в гняв. Обаче, гнева й не е по нейна вина. Това е защитна реакция за самосъхранение, и на жени, и на мъже. Всички сме хора. Но страхът на някои (без да има насърчаване от типа "ергенски данък"), не им позволява да направят дори една крачка напред.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 083e942c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Бях учител по математика в едно провинциално училище, в малко градче.
Едно, че съм озадачен и отвратен какви са днешните подрастващи, но голяма част от родителите изобщо не познават децата си и са ги оставили на самовъзпитание. Това важи както за самотни родители, така и за двама родители. Абсолютна абдикация от това да си възпитат детето. Така че недейте да обобщавате наизуст и да говорите глупости. Това, което сте изписали тука, е плод на болните ви мозъци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7057eb8d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

52.   То едно на страна, че родителите не възпитават децата си, ами има такива боклуци за учители. Нещо като номер 51.
Приятел, най-често тези дето определят другите като болни мозъци, всъщност са с реални психични отклонения.
Пълна пародия, вместо да го приберат в лудницата, той деца щял да учи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e6749fc393
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   52 та на каква основа определи учителя за болен мозък? Кое е болното в изказването му? Той поне учи деца и вижда от първо лице, в какво са се превърнали подрастващите и много добре констатира проблема, че това се дължи в огромна степен на домашното Невъзпитание. Моите наблюдения са едно към едно с неговите. Поздравявам го, че поне е отделил време, за да го напише. А ти с какво допринесе за разговора? Че всички преподаватели са болни мозъци? Чудно, ако даскалите са болни мозъци, ти какво знаеш, от кого си се учил и кой те е възпитавал? Може би от автомонтьорите и агитките на Левски и ЦСКА? Само за такива субекти преподавателите са болни мозъци.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7057eb8d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   До 53. Включвайки фуболни отбори в доводите ти и писайки глупости без да мислиш или без да си прочел внимателно какво съм написал, си ми ясен. А учителят номер 51 е учител на хартия. Или поне е бил. Ходил е за едната заплата и това е. Всякакви такива сега стават учители и изобщо не им пука за развитието на децата. Същият боклук като тебе. Много знаете, а нищо не правите. Много знаете, а нищо не правите. Много знаете, а нищо не правите. Много знаете, а нищо не правите. Много знаете, а нищо не правите. Много знаете, а нищо не правите. Много знаете, а нищо не правите. Не знам колко пъти трябва да ти го напиша, че да можеш с твоя капацитет да го възприемеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 65bf5c17e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Не само жените са злобни. Самотните мъже са същата работа. Като не си изпълниш природните функции си злобен към другите и това какво те са постигнали.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 398da80476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Да уточня първо, че имам две деца.
Предполагам, че "злобата" им е по- скоро, че им писва да им се пробутват "а ти за кога" и подобни. Виждала съм това много пъти и не разбирам защо трябва да се внушава на други как да живеят техният си живот.
Аз съм решила да имам деца и имам, ако други са решили да не, че коя съм аз да се опитвам да им дирижира живота. Пък и нямам време за подобни глупости, за това и предполагам, че такива са основно хора, недоволни от собственият си живот.
Друго, което се вижда навсякъде е абсолютната безотговорно на много родители към децата им в публични пространства, та дори в ресторанти. Очакват дори сервитьорка да им гледат децата, да ги гонят между масите... и аз дори като родител не трая такива и вероятно изглеждам "злобна" като им викна да си прибират чаветата за да се насладят и ние на вечерята си.
Има разбира се и такива, които минават през трудните процедури за инвитро и т. н. Е, хора съвсем умишлено и с мазни въпроси тип "кога ще стане, още ли няма нищо" са като енергийни вампири. Искат да им е зле на тези жени, искат да смучат енергия от болката им.
Та... не бих казала, че са злобни. Като сред всички останали има от всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3473422774
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   То родителите, защото са цветенца. Излизат и пускат лапетата да правят каквото си искат, а те вирят цигари. Вече с племенницата ми - на 3 години оставам в парк само ако няма по-големи деца. След един случай, в който две невъзпитани същества на 7 -8 години я тормозеха, гониха, крадяха играчки и я казваха на нея и още едно момченце "Падай на колене и ги връщаме" не стъпвам на площадка ако има деца. Майките дори не забелязаха. Вириха цигари, зяпаха в телефони и се хилеха идиотски. За щастие се овладях и не ги наритах. Та айде първо да видите какви същества отглеждате. После гледайте нас бездетните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d4c36c20b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

58.   А има и такива, които злобеят срещу самите деца, което е още по- ужасно!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 51f5066736
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Аз не деля жените на майки и на жени без деца, деля ги на готини и интерсни хора и на кифли с претенции. Това дали имаш/нямаш деца не те определя като човек. Познавам готини хора с деца, познавам и готини хора без. Както и познавам пълни простаци с и без деца.
И да, все ми е едно дали някоя жена има или няма дете. И това не променя отношенията ми към нея.
Аз не съм майка, сестра ми обаче е. И какво? Всяка от нас е щастлива с избора си. Тя се грижи за детето си прекрасно, аз пък съм готината леля, която разваля дисциплината.
И да, над 33 съм... и о, ужас, не живея с котка. Просто с мъжа ми не искаме деца.
Хайде сега почвайте да хвърляте виртуални камъни по мен, как съм злобна, егоистка, че не съм жена и т. н., само защото не живея като вас.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 845b4a6f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   57, прекалено си се вживяла в играта на няколко деца. Ти роди две и ги гледай, ама не за час-два, а по цял ден и не цигара ще видиш, не вино ще пиеш, Ами не знам какво. Родителите нямат време да се бъркат в живота на бездетните, но това умишлено окарикатуряване на днешните майки от бездетните абсолютно не го разбирам. Има и майки пушачки и това грам не ги прави по-малко майки и по-лоши майки от някоя бездетна поиграл си за час-два с нечие дете и дава тон коя майка била изнервена и прочие. Еми, изнервени са майките, повече работа вършат от бездетните, повече работа им се насъбира и не могат вечно да са нахилени. Не им се месете и си гледайте своето желание да имате или не дете.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3473422774
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

61.   57 до 60. Както вие обобщавате на базата на няколко жени. И изкарвате бездетните едва ли не вещици. Мразя невъзпитани, нахални и нагли деца. Ако вашите са такива то е ясно защо никой не харесва нито вас, нито тях. Да сте обмислили нещата от всички страни преди да раждате. И щяхте да разберете ако сте неспособна за отглеждане на нормален човек. Не забравяйте че има деца сираци, отглеждани само от един родител. И са много по-възпитани от презаситените лигави деца от парковете, тормозещи други деца. Вече деца на 12 години вирят цигари и са опитвали почти всичко заради некадърни родители.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 845b4a6f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   61, ако мразиш деца отиди на психотерапевт и се справяй с вътрешните си липси. Всяко едно палаво дете може да бъде изкарано от такива като теб невъзпитано и нагло. И не обобщавам. Говоря точно за подобни вещици. И много хора харесват и нас, и децата ни. Това че такива като теб и подобните ви не са от тях грам не ни интересува. Ние нямаме време да се занимаваме с вашите липси. Децата сираци няма къде да ги вмъкваш в темата. Децата в повечето случаи си играят и никое не тормози никое, а ако го тормози, това е работа на родителите да решат проблема. Вие може да имате мнение на базата на странични наблюдения, само че не забравяйте, че и ние не сме имали деца, а после сме имали и има голяма разлика да коментира човек, който не е бил родител, не знае умората, нервите и хиляди други неща. Особено и майките да коментирате колко били нервни, това, онова: разбира се, че са нервни. И ти работи, готви, чисти и гледай две деца и ти ще си нервна. Вече деца вирят цигарите не заради некадърни родители, а некадърно общество, което позволява всеки магазин за алкохол и цигари да продава на непълнолетни алкохол и цигари.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3473422774
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

63.   61 -Да сте мислили мога ли или не мога да гледам дете. Естествено, че като имаш дете ще чистиш с готвиш. Естествено ще има и нерви. Ти какво си си мислила? Някой друг ще дойде да ти гледа детето и да ти слугува. Не можете да си видите киселите злобни лица докато бутате колички. Озъртате се и се чудите на кого да излеете злобата заради нещастните си семейства. И затова хвърляте невъзпитаните си деца на произвола на съдбата и вирите цигари и кенчета бири по площадките. И ще го кажа пак - мразя невъзпитани, злобни лигави и нахални деца. От училищно време си патя заради такива, тормозещи целия клас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 845b4a6f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

64.   63, госпожице, никой не мисли, че някой ще дойде да ми слугува, но позволи да ти кажа следното нещо: същества като теб са много озлобени и много, много болни. Имам някаква граница на търпимост от това да трая вещици като теб да коментират мен или децата ми. Ти какво си мислиш, че като не си родила, някой ще търпи да си навираш злобния нос в моя живот или този на децата ми? Да ти се дават доводи е просто нереално тъпо, тъй като ти коментираш чуждия живот, без да се спомене за твоя. Има нерви, да, а в твоя живот какво има? Злоба към майки и техните деца, избиване на комплекси и коментиране на битовизми, ходи се занимавай със себе си и въобще не се меси на майки с деца. Злобата ти е патологична, ти направо си за лекар.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7a844225b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

65.   Родител съм (макар и баща) и виждам и двете страни на монетата.

Тези "стари моми" така да се каже са ми също толкова неприятни, колкото и некадърните родители.

Първо "старите моми". Това в повечето случаи са жени, които или имат някакви психически проблеми, или някакви безумни стандарти към партньорите си. Обикновено са "кариеристки", макар всички да знаят, че пеят на микрофона на шефа. Взели са си някакъв бълхарник и вече са много активни в социалните мрежи, заливайки стените на хората със снимки на подвижната изтривалка, на която викат куче. Имах една такава съседка (слава богу, че изчезна някъде), която само мрънкаше как децата нарушавали спокойствието ѝ и това на бълхарника ѝ. Като искаш спокойствие, отиваш на някое забутано място. Знаеш, че малките деца плачат и вдигат шум. Защо си се нагнездила в кооперация, където са само родители и деца? Бълхарника ти не е толкова специален. Аре у лево!

Некадърните родители са също толкова дразнещи. Говоря и за майки, и за бащи. Майките, обикновено, са си пуснали децата на самотек, защото така им отърва. После вият защо детето било ударено или защо е паднало. Никакъв контрол от тяхна страна. Отново казвам - малките деца вдигат шум. Всеки го знае. Това, обаче, не е извинение да си неглижираш децата, защото си изключително заета с това да попълваш тест от рода на "Коя известна личност е твоята душевна половинка според зодията? ". Или любимото ми оправдание "Аз ходя на работа". Сериозно? Само ти ли? Другите сигурно седим в кварталното кафе цял ден, а? Аз също ходя на работа. Жена ми също ходи на работа. Как, интересно, ни остава време да си гледаме и възпитаваме децата? Как големият ми син никога не е отишъл без научен урок или без написано домашно? Как от малкият син никога не са се оплакали от градината, която посещава? Защо ние успяваме да си възпитаме децата да не пищят все едно им свалят кожата, когато вървят с нас навън?

Нещата, разбира се, не са черни и бели. Това не означава, че една от двете групи има извинение да се държи като дебил. Лека ви вечер!

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker