Защо жените не могат да са едновременно красиви и умни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените не могат да са едновременно красиви и умни?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 4446 пъти
Поне така твърдят самите те тук в сайта. Постоянно някоя се оплаква, че не забелязваме качествените момичета, а тичаме по кифли. А защо няма умна, начетена преподавателка в университет със секси визия тип кифлата от мола? Толкова ли е трудно да се съвмести? Аз съм виждал ИТ специалисти, които очевидно имат пипе, които външно са като нацепени батки, тогава защо няма такива жени, които да съчетават секси визия с акъл?

Аз не знам къде е проблемът една скромна женичка да стане по-лъскавичка? Толкова ли е трудно? Грозна жена няма, има неподдържана такава. Нищо не ви пречи да се гримирате хубаво, да сложите секси дреха и да се носите наперено, пък иначе вътре си бъдете срамежливи, начетени и скромни. Проблемът ви е, че вие смятате, че двете неща - вътрешна и външна красота са несъвместими.

Какво пречи да градиш кариера с ум, но да си мръсница в леглото, а като излизаме на вечеря лъскава мадама? То и аз изглеждам скромен, понякога слагам очила (надявам се да си направя Лейсик и да ги махна), но в с една жена счупихме леглото от секс и гледам да се държа по-мъжкарски като поведение, походка, вече започнах поетапно да се обличам по-стилно и секси, защото ми казват, че съм много секси сако и риза.

Всъщност на мен ми е малко мечта да си взема едно по-обикновено момиче и да го превърна в кукла Барби. В този случай ще е направо жена-трепач, хем красива и секси, хем умна. Тъкмо да си направя експеримент дали с такава кукленска ще стане по-глупава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 78

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6349440d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Природата обича баланса,за да не се самозахранва Его-то прекалено много.Не само за жените се отнася,а за всичко сътворено не от човека.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5fcf60b50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   А ти защо свързваш красотата с грима,секси дрехи? И като се измие- плашило. Като събуе токчетата-ниска. Ако мама и тати не са и дали хубави гени, гримовете са само за заблуда на повърхностни мъже. Защото това разбират под красива жена-боядисана, облечена като жрица и с 30 санта ток. Силикон. Ама пискат, ако видят такава без грим.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5fcf60b50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Защото голяма част от мъжете не падат и пет пари дали жената е умна. Зяпат и гърдите, задника, дрехите. Интересуват се кога ще им пусне и какво ще им позволи- свирка, анален или друга тяхна фантазия. Рядко искат да си говорят за книги, изкуство, филми, нещата от живота, история или каквато и да е тема. За голямата част от мъжете наличието на ум у жената е порок и повод за присмех, а наличието на екстеншъни, силикон и къса пола е мерило за това колко е готина и какви пичове са, че са я хванали. Нищо че не могат да си кажат нищо с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 36ff438e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Има, но вероятно са извън обсега ти.

Между другото има и естествена красота, която би трябвало да е в пъти по-ценена от изкуствената красота на Барби, но каквото такова. И като отворихме темата за Барби, забелязал ли си, че няма Барби лекар например, а медецинска сестра, нито Барби инжинер или ИТ специалист, но има балерина, секретарка и модел? Интересно какво ли се втълпява на младите момичета с това. Та така, но нека на теб Барби да ти е целта :)

Лола

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0008a8a1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Ако жената е умна , ще си седи без мъж , за това .

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d55b9a2de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Защо мъжетв не могат да са едновременно красиви, любяи и верни?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6053de22dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Разбира се, че има красиви и умни жени. Но са рядкост.
Както и красивите и умни мъже. Сам казваш, че си виждал такива сред айтитата. Но повечето са си грозни и както ти се изрази - неподдържани.
И сред мъжете, и сред жените, повечето хора не са от най-привлекателните. Нито са особено умни.
А и няма как всички да са принцове и принцеси... нали ;)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6b922ff877
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Въпрос на приоритети - не е невъзможно жена с докторантура по електроника да изглежда като кукла Барби, но помисли каква е вероятността приоритет на такава жена да е външен вид като на кукла Барби, за да изглежда по-готина в очите на някакъв случаен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e7cf9f59b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Глупости, аз съм и начетена и хубава! И много други жени! Но в кукла Барби не бих се превърнала, много са еднакви и скучни! Секси е Моника Белучи. Барби с джуки, силикон и татуси изглежда противно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ed619bb21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Никой не е длъжен да одисва на желанията ти как да изглежда. И аз искам по улицата всички да са от Брад Пит нагоре, но масово са много зле. Като ти харесва визията на лъскавите кифли, се занимавай с такива. И "скромничките женички" има кой да ги хареса такива, каквито са. За протокола, аз самата съм доста повърхностна и мразя приказките за "вътрешната красота", но ме подразни наглостта на автора. И наистина не всички мъже харесват кифли. С бившия ми приятел бях убедена, че ме лъже, че не му харесват и че харесва естествени жени, но впоследствие видях бившите му, а и с един трик видях какви жени е харесвал във фейсбук и бяха все "скромни и невзрачни женички", и нямаше нито една кифла.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7de12e3140
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото не са нито едно от двете.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4d5c626ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   По-тъпо нещо отдавна не бях чела.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ebc75dc116
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   По повод на темата ще кажа цитирам един виц с риск да обидя дамите в сайта(дами не се обиждайте това е просто майтап):една майка имала син ерген и един го попитала:абе синко що така си нямаш приятелка,ами защото имам изисквания мамо:да е умна,красива и добра,а майката му отвърнала:да и ако може трите да не се срещат!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 63a1a088fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Според мен бъркаш красота със сексапил, двете не са задължително неразривно свързани. Когато пораснеш малко, ще разбереш, че сексапилът не е ексклузивно в изкуствените мигли и късата пола. Говориш за "лъскави женички" и "кифли от мола", дрехи, грим и напереност - това не е стремеж на всяка жена, не е и нужно да бъде. Красивото за теб е грозно за някой друг и обратното. Докато бях студентка, имаше начетени преподавателки със секси визия, защо реши, че няма? Мечтата ти е меко казано странна и ми напомня на някоя тийн комедия, което от своя страна говори, че си доста незрял.
Като цяло поредната тема, която цели да провокира двата пола един срещу друг.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 696529efd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   "Всъщност на мен ми е малко мечта да си взема едно по-обикновено момиче и да го превърна в кукла Барби."

Искаш ли да ти направим едно реалити? Сериозно те питам. Вече виждам анонса за кастинга: "Кен" търси "Барби" - smart edition. Умишлено имената са в кавички.

Предполагам, че считаш себе си за интелигентен и че си действително такъв, въпреки че тук звучиш много повърхностно. Защо толкова си се увлякъл по суетата и опаковката? Красива жена не значи кифла или Барби. Красива жена означава естествено красива - и отвън, и отвътре, с лек грим, елегантно облекло, с обноски на дама. А истински уверените хора не са Кенчета и Барбита. Някои хора погрешно смятат, че скромността е за тези, които няма с какво друго да се похвалят. Нека ти цитирам Хорас Джексън Браун: "Увереният в себе човек си може да си позволи скромен образ". Залиташ в крайност, според мен. Предполагам от желание да бъдеш забелязван и харесван от жените като компенсация, че в миналото не си получавал достатъчно внимание. Малко суета е добре, но недей да преминаваш границата на разумното, което ти вече правиш, според мен.
За себе си ще ти кажа, че съм умна и хубава - точно университетски преподавател в областта на точните науки и ИТ, 8/10 според приложение с някакъв изкуствен интелект, на който не знам дали лицевото му разпознаване работи правилно и как по-точно смята привлекателността - симетрия и златно сечение ли използва или сходство с лица, които предварително някакви хора вече са оценили като привлекателни. Но като кифла няма да се обличам, гримирам или държа. Това не е моят стил. Предполагам, че мъжка кифла не е и твоят default. Така че - бъди естествен. Хората, които те харесват такъв какъвто си, те харесват истински. Тези, които ще те харесат заради опаковката, е съмнително дали ще се поинтересуват от съдържанието.
Все пак, ако наистина искаш кифла, има много - избери си някоя по-умна измежду тях. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f158540ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Могат.
Моята е такава! Освен това е възпитана, мила, както и добра майка и домакиня. Добър приятел и партньор в живота.
Това, че повечето не стават, мен не ме бръсне.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f45a07035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Няма такова нещо и не съм чула жена да казва, че външната красота и интелектът са несъвместими. Просто ти намираш кифленската красота единствено за привлекателна, а не обикновено облечените жени, които пак могат да са красиви. А това, че една жена ходи с обикновени дрехи, не значи, че не е поддържана. Тъкмо обратното - обикновено кифлите не са толкова поддържани, просто създават такова подвеждащо впечатление, заради грима.
Твоята тема е еквивалент на това все едно аз да напиша: какво лошо има един мъж да има по- лъскавичка количка и да е умен. До е лошо момче, ама с лъскава количка и да е умен?
Просто си го кажете, бе, мъже: не ви вълнуват толкова качествата на една жена, вълнува ви повече външният вид. Просто си го признайте и стига сте ни лъгали. И също ки признайте, че единствените създания, които не само намирате за красиви, а изобщо за жени, да кифлите. Бих имала повече уважение към вас, мъжете, ако просто си признаете тези неща, а не да се правите на духовно извисени като междувременно се опитване да ни налагате да бъдем секси мръсници. Ами, аз не се чувствам комфортно в дрехи на проститутка, а това че една жена ходи облечена като такава, не означава, че непременно е фурия в леглото.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f45a07035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не знам, за мен окончателно повечето мъже, да не кажа почти всички, са изключително повърхностни създания, гледащи само външният вид, но затова си плащат като жените им изневеряват, иначе мрънкат като жените гледат само парите и височината и ги обвиняват, че са меркантилни, но когато те самите, като мъже, са меркантилни и гледат само външният вид, им е простено.
Не ми трябвате, повърхностни същества.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9046eda534
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   "А защо няма умна, начетена преподавателка в университет със секси визия тип кифлата от мола? "
Защото умните и начетени преподавателки в университет не са с манталитета на една кифла и предпочитат да са естествено секси и красиви, а не с корекции и определено не биха следвали кривите стандарти, измислени от хора като теб.

А това накрая... "Всъщност на мен ми е малко мечта да си взема едно по-обикновено момиче и да го превърна в кукла Барби." Пич, прегледай се.
Интелигентните жени НИКОГА не биха се съгласили да бъдат моделирани от който и да е, още по-малко от случаен мъж като теб.


И все пак, нека да уточня. ГОЛЯМА част от жените у нас са умни,секси, красиви и талантливи. Просто вие предпочитате да обръщате внимание на глупавите жени, които ви повдигат самочувствието и са добра украса по време на социални събирания. Повечето мъже сте комплексари и предпочитате жени, които усещате под своето ниво по някакъв начин - дали ще е финансово, дали интелектуално... тези жени ви карат да се чувствате защитени откъм гледна точка на егото ви.
Ако е повече от вас, особено в интелектуален аспект, няма как да я контролирате и моделирате, няма и как да ви се връзва на комплексите. Затова си търсите глупави, но красиви жени.

С други думи , в темата ти няма смисъл.
Ако е "качествена"една жена (качествени могат да са само стоките и услугите на пазара, само да ти вметна, не и хората), никога не би ти обърнала внимание, какво остава да те остави да я моделираш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7c1a990bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   В грешка си:има много такива жени,и красиви, и умни,моята дъщеря е от тях,красива е като капка и е с висше,а има и мъж и двама сина като нея и мъжа й красиви.....

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d781ec0d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Братле, ще е топ ако опиташ това с ,, жената-трепач''. Успех.
Ама по темата, аз съм жена и от личен опит знам, че красива и умна - такова нещо не съществува, ако една жена е тъпа и красива, остава тъпа и красива, ако пък е умна следователно е грозна с извинение към всички които ще прочетат това, но е вярно никой не може да го промени, аз също съм се питала, защо красивите са тъпи, а умните грознички, но разбрах едно винаги е така. Който е умен, става грозен, който е тъп със сигурност е красив.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 04066f6aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Искаш срамежлива и скромна, но в леглото и в дрехите да е точно обратното. Няма как да е съвместимо. Дори и да има едва ли ще те вземе, няма да си и на нивото, просто не си от най-умните, колкото и да си вярваш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cadfa91544
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Има съвместимост-разбира се!Ти си пълен идиот...Красота и интелект вървят ръка за ръка в много слачаи-това ,че красива е глупава са МИТОВЕ и небивалици!Е зависи какво разбиращ под хубава де...ако иска някоя Барби пачавра-ДА,несъвместими са!Но има милоини истински,натурални красавици,които са и интелигентни!А,аи наистина умна жената НИКОГА няма да позволи да простак като теб да си прави "експерименти" с нея и да я пръвръща в "Барби"!Тъпанар комплексиран...Само кифли можеш да привлечаш!Тръгнал да търси па и умни-НЕ са за теб,не ти трябват такива!
Хубавата жена НЕ трябва да е "Барби".Барбито е тъпа,повърхностна кофла с ИЗКУСТВЕНА красота и малко душа!Хубава жена е надарена с натурална красота и не е кукла,тя е ТИГРИЦА!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dd2444536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Не разбирам защо толкова се вменява че силно гримираните жени са красиви. Престави си само - готви се за сън и се започва: сваляне на екстеншъни, сваляне на мигли, махане на 5 тона мазила - фон дьо тен, хайлатър, основи за грим, пудра, ружи кой знае още какво. Отделно няколко пласта чернилка от очите и червило от устните. Наистина "красота". Благодаря, предпочитам да съм "грозна" или"невзрачна", "неподдържана", но за мен една спирала и едно червило са ми предостстъчни.
Относно втория въпрос, достатъчно умна и начетена съм. Предпочитам вечер да отида на театър или пиано бар. Лошото е че компания за подобни места трудно се намира, повечето предпочитат кръчмата и чалготеката. Ако спомена че обичам да чета книги и че голяма част от заплатата ми отива в книжарницата ще ме нарекат "книжен плъх" Та затова избягвам да говоря за това което съм прочела. Или ако кажа че съм била на театър или опера - "суха снобарка"
Не знам. Понякога си мисля че мястото и късметът ми не са в България.
Чувствам се неразбрана от връстниците ми. Но как да си тръгна като проклетото ми сърце плаче само като си представя че събирам багажа си и се качвам на самолета.
Паола

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 94c1dc0608
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   27, като мъж мога да кажа, че само те си мислят, че са красиви така. Е, може и в очите на някоя мутра или селски бек също да са красиви.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ae3102b108
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   28, мисля, че много мъже не обръщат внимание на това и имат трудности да разберат коя е красива наистина и кое е фалш/фотошоп. Сериозно го казвам и е много странно.
Водила съм епични спорове с господа, които не могат да разпознаят гумени цици, контури, перуки, лещи, инстаграм филтри и т.н. Накрая ми подхвърлят, че завиждам, но иначе са радетели на "естествената красота". Говоря за очевидни случаи като родните чалгарки, Николета Лозанова и подобните. Не знам дали наистина им дреме толкова, колкото казват.
Тъпо е, защото навсякъде виждаш направени и перфектни жени, а после като погледнеш нормалната жена без мазила и корекции, се разочароваш и се чудиш ама защо не може и моята да има кожа като порцелан без пори или защо има целулит. Нали по снимките/порното/филмите всички са изопнати като струни с перфектни мерки и кожа?
Много е лицемерно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a8c7f138a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   27, къде ги съхраняваш тези книги?
Аз книги купувах редовно, когато бях ученик. Те заемат твърде много място (дори след като подарих и продадох много от тях). Имах една позната, която цял апартамент е напълнила като склад...
Електронните четци/таблети/лаптопи са определено по-добрата опция в днешно време.

Колкото до Лозанова и прочие - разликата между тях и травеститите на външен вид не е голяма; момичета, не прекалявайте с фалшивите методи за разкрасяване, за да не се погрозните накрая.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 986ffef482
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Защо няма едновременно и красиви, и свестни мъже?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ab50e90713
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   А защо вместо да вземеш умно и "невзрачно" момиче, за да го превърнеш в мега яка тупалка с гримове и прически, не вземеш вече някое симпатично, но доста тъпо кифле и не го превърнеш в начетена интелектуалка?
Не проявяваш ли двоен стандарт?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   18 не е точно така. В автобус 305 в София се качиха две момичета - и двете естествено руси, качиха се отделно апропо. Това си е рядкост да се види в България естествено руси жени и то две в един автобус! Та едната беше по-намазана с грим, другата без грим и даже веждите и миглите й бяха руси. Е аз гледах повече втората, но и тя ме гледаше повече. Та може да харесвам уж лъскави Барбита, но химията не зависи от външния вид и грима явно и при мен.

Автора

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   27 ами да заминем заедно? Моето сърце плаче само за роднините ми, странат ни наистина е красива, но имам много приятели в чужбина. А и на мен ми се ходи на пияно барове и опери, но няма с кого...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   26 не знам колко си хубава, но така да обиждаш непознати хора говори, че отвътре си грозна.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   И ще дам пример с Ергенът - външно Капитонова рускинята е по-красива от Александра, но е грозна заради злобата си. Александра е мъжкаранска физиономия и малко с обратна захапка, но става красива с държанието си и Виктор ергенът имаше най-много химия точно с нея. А най-натоканата Гергана с визия тип чалга кифла даже му беше противна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b6bc76b28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   33, темата ти показва точно обратното. Иначе, си ги гледал, защото са естествено руси, а не заради друго. Ако бяха брюнетки, едва ли щеше да забележиш присъствието им. Ясно е че почти всички мъже харесвате лъскавички женички. Нали го виждаме с очите си! Щеше да е по- достойно, ако просто си го признавахте, а не да ни лъжете. Нито ви вълнуват качествата, нито вътрешни красоти, интересува ви само опаковката. Няма смисъл да се правите на такива, каквито не сте.
Между другото, и аз, когато съм в София, пътувам с 305 и 413. Дано никога не се засечем, ама и да се засечем, едва ли ще ме отчетеш като човек, така че това, всъщност, не е проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bd88c2a400
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Познавам поне няколко умни и едновременно много чаровни и красиви жени, но понеже са умни, те си знаят цената и не се въртят в средите на посредствените мъже. Всичките тези жени не са с някой мъж заради парите му, но просто са с мъже от тяхната черга. А един мъж ако е умен, ще е и поне средно заможен. Ако е и красив, то умните и красиви жени ще се влюбят в него. Познавам и много умни жени с голям потенциал, но просто се обличат много семпло и не могат да изпъкнат. Снощи трябваше да заведа на купон точно една такава жена и се наложи да и дам насоки какво да облече. Нея я беше срам да се облече секси, защото щели да я помислят за уличница. Когато обаче го направи и стана звездата на вечерта, тя беше много хепи, защото всички мъже я зяпаха с увиснали ченета. Е и аз бях хепи, защото тя беше с мен и след това си тръгна с мен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 79c7a8f345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   30 За сега намирам място. Имам етажерки по стените. Ако трябва и още мога да сложа. Ако не остане място мога и в дома ма сестра ми да прехвърля някоя книга. Чак склад не искам. Тя няма навика да купува книги, но не отказва като й давам. Пробвала съм да чета от таблет, но не става. Започват да ми парят очите от взиране в екрана. А и ако в един момент се развали няма ли да загубя всички книги?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 79c7a8f345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   34, Не мога. Не ме привличат нито двойни, нито тройни, нито петорни заплати. Какво като имам пари, като навсякъде ще съм чужда. И като не мога да се разходя по нашите улици.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a8c7f138a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   40, записвай си документите, снимки и т.н. от телефона и компютъра на резервни хард дискове или на клауд услуга, за да не загубиш нещо, което ти е ценно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dc045d0ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Защото много хубаво не е на хубаво, а те са вярващи в догмите. И друг проблем- получава се раздвоение и докато се съберат, вече са на 60. А в тази красота, дълбокомислие и разум за жалост по естествен път има значително по- малко ценители. Разбира се, трябва да им се възхищаваме във всички етапи и да ги подкрепяме когато държат речи, колкото и да ни уморява, че и вбесява. Когато са сприхави и нервни- погрозняват, не го допускайте, обичайте ги. Има два варианта - да мрънкат или да мъркат и пак ние избираме кое "копче" да натиснем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cadfa91544
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   35 ти да не авторът ?За какво толкова се обиди?Това което казвам е ИСТИНА.Просто се изказвам по-грубо,но преценката ми е вярна!По-дъбре да ти кажа както си е,отколкото да те лъжа,не е ли така?може да е непознат,на по манталитета му си личи колко струва....Тея неща бързо се забелязват....А колкото да моята вътрешна красота и отношение-то зависи ИЗЦЯЛО ОТ ЧОВЕКА ОСТРЕЩА.Показвам различните си лица на различни хора...Каковото повикалоутакова се обадило...Не плачи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cadfa91544
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   25 има такива жени И ОЩЕ КАК!!!Тихите води били най-дълбоки казвали хората- и не се лъжат!Ти какво мислиш,че само нахалните курветини и златотърсачки имат желание за ласки?!Светът е голямо и необятно нещо...Какво по-добро от това жената да бъде ДАМА пред хората,да бъде чувствителна и скромна до някаква степен,да не бъде арогантна,но като се прибереш вкъщи да те желае с цялото си тяло?!Това е златната комбинация.Проблемът е,че масово НЕ могат да се срещнат кой знае колко такива жени за жалост...масово са...от друга категория...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3e8bcbb82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Ти какъв въпрос зададе само... Защо не може работодателите да са изрядни и добронамерени към работниците?
Просто търсиш под вола теле...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cee097e906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Що за ограничено мислене и предразсъдъци?! С това стереотипно мислене, не виждате нещата каквито са.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dc045d0ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Царя на животните наредил: умните от ляво, красивите от дясно. Всяка животинка заела позиция, само жабата стои в средата. Лъва: жабо, ти на къде? Жабата:е, да се разчекна ли!?
Самочувствието и покритието по някога се разминават значително. Представите ни за красота и интелект също. IQ теста например- нещо универсално но от общ характер. Не те прави професор.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: afda3d6019
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Можем, можем :))) но ти трябва да си поне умен за да засече "радарът" ти подобна.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8e20535801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Има такива, в момента се сещам поне за 5. Изключително умни и успели в кариерата, дори на международно ниво, някои с деца, други все още млади и ще имат тепърва. Горе-долу всички умни жени могат да се постарая да изглеждат така лъскаво, но не го правят, защото в средата, в която са не се смята за приемливо да изглеждаш като елитна проститутка. Но с времето се научават да го приемат ако колежката им, която се конти неимоверно. Повечето жени в тези среди залагат на класическо облекло , грим и прическа, защото това е професионалния дрескод и начин да изглеждаш в средите с умни хора. Има и доста жени, които не искат да са в този стереотип и залагат на визията, която описваш. Първоначално не ги приемат на сериозно, но се оказва много често, че точно тези жени дават най-много продукция на фирмата или влагат най-много труд в областта, в която работят. По този начин колегите им ги приемат, като в началото са ги смятали за глупави и несериозни именно заради лъскавия външен вид, а колежките откровено са злобяли на външния вид на секси колежката, която си позволява да се разхожда така в тези сериозни среди.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   49 казано от представителка на нацията с един от най-ниските IQ-та в Европа някак звучи смешно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   43 да бе ще се възхищавам на някой равен на мен. Една жена не е с нищо по-доло от мен, но и с нищо по-горе. Ай сиктир, много ги превъзнасяш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5e87284cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   41 ти пък тук като че ли не си чужда при дебилите?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 214f631e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   А защо мъжете не могат да са богати и грижовни?

 
  ...

1-50 от 78
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker