Спонтанно решение или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спонтанно решение или не
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1059 пъти
Здравейте на 24 години съм и преди 1 година и 5 месеца се запознах с момиче ,което е по-малко от мен с 1 година.Преди до около седмица отношенията ни бяха окей или поне аз така си мислех.Имали сме нашите трудни моменти с караници помежду ни както при всички но сме се разбирали и сме говорили за всеки един проблем поне според мен така е редно да се общува.Когато се запознах с родители и разбрах какви са всъщност баща и е готин и добър човек а майка и е меркантилна и то доста.В течение на времето те се бяха разделили поради семейни проблеми аз не бях любимец на майка и то си личеше.Да споделя сега за настоящия ми проблем между нас.Всичко се случи преди 2 седмици когато баща ми се върна от Испания исках да ги запозная и всичко мина перфектно. Един ден бяхме излязли тримата на разходка след ,което тя отиде на работа и ние и казахме ,че ще я вземем след работа даже и ще отидем по-рано да я видич .Тя започна да ни казва ,че така не и е приятно тя да е на работа а ние да сме там с една дума не ни иска няколко пъти го повтори ,че не желае да ходим нямала да се чувства добре.Тя започна да ме лъже за нещо то се усещаше промени и се начина на държание с мен изведнъж.На следващия ден имахме уговорка да се видим двамата тя каза ,че е изморена и щяла да си почива в тях казах и окей няма проблем почивай си и се уговорихме за следващия ден да се видим.Тя каза добре утре ще се видим и на следващия ден отново ми каза ,че щяла да излиза с майка си и нейни приятелки на дискотека уж.Казах и имаме уговорка но окей излез забавлявай се а утре ще се виждаме ли и тя ми каза да ще ти звънна.Казах и добре и на следващия ден ни вест ,ни кост.Денят почти свърши дойде вечерта попитах какво стана и днес не дойде случило ли се е нещо на,което ми беше отвърнато мисля ,че искам да си починем един от друг нужна ни е почивка вие как бихте реагирали ? Аз попитах за причина 5 часа по-късно не получих отговор след ,което казах ,че и не желая да я знам вече и изтрих всякакъв контакт в всички мрежи.Не знам какво да си мисля но не мисля ,че това е начина когато искаш да прекратиш нещо с някого да използваш това оправдание от сорта “искам почивка” .А и не мисля ,че след като 4-5 дена ме мотае и няма желание да се видим и има по-важни неща от мен и няма 10 минути има смисъл.Не знам как да постъпя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: bf6c8458de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ти как разбра какво е отношението на майка и? От какъв характер бяха караниците ви? За по-ранното отиване на работа и не сте били прави, че и да настоявате. Не се прави така. Предполагам се е почувствала задушена. Но да, няма да я бъде вашата. Никак не постъпвай. Явно не сте един за друг.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e54ca528de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Каквато майката, такава и дъщерята... Съзнателно или не...

Няма как да се промени това каквото и да правиш. Майка и е злобна и меркантилна до болест. Ще ти е тежко, но ще ти мине. Не се притеснявай. Надуй се, гледай си живота и не отговаряй на бившата ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 38904cbbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти вече си постъпил, отписал си я. Така и трябва. Без значение каква е причината, тя няма повече желание да е с теб, поне да ти беше казала, не да се крие. Минало. Някой ден твоето момиче ще се появи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 57ab9222a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тя е решила да се разделите по някаква причина, но ти го е казала по заобиколен начин, а не " край късаме". Детинско е, моментално да я изтриваш от соц. мрежите. За това сега, просто го приеми като факт. Продължи си живота без нея.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f44d257096
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти решение вече си взел, де факто сте се разделили. Сега какво има да се коментира повече кой крив кой прав и защо били станало така, че накрая и питаш как да постъпя? Ами ти си постъпил както са ти казали и по-горе, това е!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1521c70a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора до коментар номер 1 и 4.
Не знам какво разбираш ти под задушаване ?
Явно съм я задушавал понеже винаги си е излизала с приятели дали на дискотека или на бар и аз не съм имал нищо против.Не съм от ревнивите мъже а и с ревност нищо не се постига.Не мисля ,че това е проблема и дори да не я бях махнал от соц мрежите да бях изчакал просто отговор на въпроса “Защо се държи така и защо го иска това време” една жена винаги може да те метне в тази ситуация малко биха си казали истината.И понеже на мен не ми се слушат лъжи реших да прекратя всичко на момента и всеки по-пътя си.До ден днешен тя не е изтрила нашите снимки и ни вест ,ни кост смятам да продължа напред дори и да ми звънне за в бъдеще .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e38091af52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ама то е кристално ясна причината. Има друг и той е от работата й. Затова се е уплашила, че ще я хванете с него, отивайки по-рано да я чакате. Затова и ти казва, че й "трябва почивка". Това е картата, която жените използват, за да отместят някой в ъгъла, докато си действат с другия, който ги привлича повече. По този начин си запазват и резервен вариант, ако не се получи с новия, да потърсят първият, който им служи за резервен вариант и да кажат "в почивката помежду ни осъзнах, че ми липсваш, искам да сме заедно". Типичен случай, по учебник е твоята ситуация. И запомни - повечето жени действат на принципа "маймуната и клона". Никога не късат с първия, преди да са си хванали нов, защото не желаят да остават сами. С оправданието "трябва ни почивка", тя си остава вратичка да хване пак първият клон, ако се наложи. Твое ще е решението, ако го направи, дали ще позволиш да си изтривалка и резервен вариант, губейки достойнството си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker